REZZIME DANA (subota): Rosoneri pokvarili perfektan učinak

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.08.24. | 23:49

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

INTER - LEČE (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Nalazi se još u fazi traženja ekipa Simonea Inzagija, ali je u takvom stanju bila suviše jaka za Leče. Malo su drhtali navijači Neroazura, pošto se posle početnog vođstva u režiji Darmijana dugo čekala overa pobede.

Opširnije OVDE.

TOTENHEM - EVERTON (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:0

Nakon suspenzije zbog glupiranja na društvenim mrežama, kada se snimao pod dejstvom takozvanog "gasa smejavca", u startnoj postavi londonskog kluba našao se Iv Bisuma i brzo opravdao poverenje trenera Angelosa Postekoglua sjajnim pogotkom.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - BOHUM (tip 1, kvota 1,25) - rezulat 1:0

Umalo da se Bohum drugi put uzastopno vrati iz Lajpciga neporažen i bez primljenog gola, ali da ne bude tako pobrinuo se Antonio Nusa pola sata pre kraja ove utakmice prvog kola Bundeslige. Bikovi su započeli Bundesligu sa očekivana tri boda, mada dosta teže osvojena nego što se pretpostavljalo.

PORTO - RIO AVE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Mesec iz snova proživljava Ivan Haime, fudbaler koji je prošlog leta stigao u Porto iz Famalikaa uz obeštećenje od 10.000.000 evra. Španski vezni fudbaler kraj pretodne sezone dočekao je van protokola i konkurencije za utakmice, ali je kod novog trenera na najbolji način iskoristio ukazanu šansu.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - ATLETIK B. (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:1

Nije Barselona dočekala duel sa uvek neugodnim Baskima u dobrom tonu. Van terena je sve krenulo nizbrdo. Dani Olmo ponovo nije mogao da bude registrovan, jedan od najboljih igrača Ilkaj Gundogan je pušten natrag u Mančester Siti, a na sve se nadovezao i odlazak Vitora Rokea na pozajmicu, oličenja Barsinih transfer promašaja... I pored toga, Katalonci su upisali očekivana tri boda.

Opširnije OVDE.

ALMERE - PSV (tip 2, kvota 1, 15) - rezultat 1:7

Furiozno je PSV krenuo u odbranu trona. U prve četiri utakmice - Superkup Holandije, pa tri u prvenstvu, Filipsovci su dali skoro pet golova po meču. Preciznije 4,75. Najefikasniji bili su večeras protiv slabašnog Almerea, a dobra vest za sve u Ajndhovenu je i da se u strelce prvi put ove sezone u Erediviziji upisao iskusni Luk de Jong, kapiten i vodeći na listi golgetera prošle sezone.

Opširnije OVDE.

LIL - ANŽE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Doge su gladne ušle u novu sezonu. Posle dva kola imaju maksimalnih šest bodova. Anže nije ekipa koja je mogla da ih zaustavi, a pokazuje to i večerašnji rezultat. Gole posle nešto više od pola sata olakšao je posao domaćinima, a u nadoknadi drugog poluvremena pobeda je overena.

DORTMUND - AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Viceprvak Evrope krenuo je pobedom u novu sezonu! Nuri Šahin slavio je na debiju i na tome treba da zahvali Ajntrahtovom Faresu Šaibiju, odnosno da se pokloni novom biseru u Borusijnom izlogu - Džejmiju Bajno Gitensu (20).

Opširnije OVDE.

BENFIKA - ESTRELJA (tip 1, kvota 1, 17) - rezultat 1:0

Loše je Benfika počela sezonu, porazom, ali je vezala dve pobede. Večerašnju je doneo Orkan Kokču pogotkom već u 19. minutu nakon slabe intervencije gostujućeg golmana. Očekivalo se sigurno ubedljivije izdanje Orlova iz Lisabona, ali pišu se tri boda.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

PARMA - MILAN (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Debitovao je Strahinja Pavlović za Rosonere, ostavio solidan utisak, ali Milan nije uspeo dvaput da nadoknadi rezultatski zaostatak. Može se pobeda povratnika u Seriju A podvesti kao jedno od većih iznenađenja ovog vikenda.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara