Đorđe Ćirković i Boris Rojević (©srl.rs, ©MN Press)
Đorđe Ćirković i Boris Rojević (©srl.rs, ©MN Press)

Rojević: Zaslužili smo da pobedimo s većom razlikom; Ćirković: Najiskusniji su vratili utakmicu u egal

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 23:09

Dvojica trenera izneli utiske posle Superkupa Srbije koji je pripao Novosađanima – 24:22

Dobar početak rukometne sezone u Srbiji, najava boljeg i uzbudljivijeg šampionata. Vojvodina je dobila prvi čin, odbranila Superkup posle pobede protiv Partizana u Banjaluci sa 24:22, uz magičnu igru reprezentativca Srbije Milana Jovanović, strelca 10 golova.

Boris Rojević je stigao do 19. trofeja na klupi Lala, a u petak igra za jubilarni 20. u finalu Svesrpskog kupa protiv domaćina Borca.

Izabrane vesti

Ovo je trebalo srpskom rukometu. Nadam se da će uskoro da se priključe i Zvezda, Dinamo i Metaloplastika i da ćemo imati jače prvenstvo. Mislim da smo bili mnogo bolji, da smo zaslužili da pobedimo s većom razlikom. Iza nas je mesec i po mukotrpnog rada. Sada ćemo da proslavimo malo, a onda sutra napad na još jedan trofej”, rekao je trener Lala.

Đorđe Ćirković žali za olako ispuštenih tri gola prednosti na početku meča.

Ključno je bilo kada smo imali tri pogotka razlike. Brzo smo to prosuli, naši najiskusniji igrači, od kojih se očekuju da iznesu teret, vratili su utakmicu u egal. Nemamo za čim da žalimo. Bez četvorice igrača koji su imali negativni učinak bili smo u igri. Vojvodina je u nastavku našla bekovsku trojku koja nam je pravila probleme. Bila je potrebna i pomoć golmana za nešto više. Sa prosečnom igrom, bili smo blizu. Znam šta treba da radimo u narednom periodu kako bismo bili bolji”, istakao je trener Partizana.

Već u sredu novi dvoboj dva najbolje srpska kluba, na startu Super rukometne lige Srbije. Meč se igra u Novom Sadu, verovatno u SPENS-u.


tagovi

Boris RojevićĐorđe ĆirkovićRK PartizanRK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara