Komentari na vest

Silas spreman za debi, Radonjić i Krunić na klupi

L

Lokos

pre 3 dana

Pitanm se pitam, koji igrač može biti pojaćanje, ako je došao na pozajmicu, a prethodno je bio standardna rezerva?! Možda će ovaj Katompa Mvumpa biti izuzetak! Daj da vidimo,i to čudo!
m

molim?

pre 5 dana

Očekivano. Glazer, Mimović, Leković, Spajić, Rodić, Dalsio, Ilić, Ivanić, Olajinka, Silas i Duarte. Niko od njih nije imao obaveza prema reprezentaciji, imali su dve nedelje da se uklope. Svakako da će minute da dobiju Radonjić, Krunić, a verovatno i Katai i Kanga.
D

Dipl.komentator@molim?

pre 4 dana

@molim? – za tvoju informaciju, šansu će najpre da dobije trećerazredni igrač sa Kipra, izvesni Dačio! Rečeni Dačio je lična menadžerska kombinacija druga Milojevića, koji je za njega rekao da ga poznaje sa Kipra i to je bilo dovoljno da drug Terzić da saglasnost svom intimusu drugu Milojeviću, da može da dovede Dačia! Naravno, i da može da ga forsira do besvesti, na račun mladih srpskih igrača Kneževića, Šljivića i Maksimovića. Interesantno, ali neki ljudi nisu upoznati da svaka priča ima početak, fabulu i kraj! Vreme teče samo u jednom smeru, prema kraju!
L

Liga Sampiona x4

pre 5 dana

Nista smesnije nema nego kad ovi iz nogometnog jsd kluba kazu kako je Zvezdi sve pare "dala drzava" i slicno bla bla...itd a Zvezda samo ove sezone od Erakovica 7-8m, Azarova 3m, Pesica 1.5m, Nedeljkovica 10m, Mijatovica 9m...Samo u prodaji tih pet igraca uzela 30 miliona eura. Od lige sampiona 27, od ulaznica 5-6 mil...itd Dakle samo to saberite i dobicete preko 60 miliona eura. Onda na to dodajte jos tv prava, od Gasproma 5-6m, od telekoma 1.2m , od manjih sponzora makar par miliona ukupno. Zvezda ce ove sezone premasiti cifru od 80 miliona eura za budzet. A prdizan ce otici u minus jer mu je budzet 25-30m a nemaju prihod ni 10 mil. Prodali Ilica za 4m, od sponzora uzeli mozda 4m,evropu nisu ni igrali,na ulaznice nista,ono sto prodali Rikarda dali za Saldanju..I posle njih neko "urusava" hahaha.... A da ne govorim sto im drzava vec 6-7 put za redom daje po 4-5 miliona zadnjih 5-6 godina i Kupuje im redovno licencu za Evropu koju nisu zasluzili na terenu. I onda dodju i kazu,drzava daje Zvezdi a prdizanu nista haha... Imate digitron ako ne znate da racunate,stavite koliko je Zvezda u ovi sedam sezona platila igrace koje je dovela a za koliko je prodala igrace. Zvezda je oko 300 miliona prihodovola za svo to vreme kada saberete prodate igrace,sponzore,novac od UEFA-e,tv prava,ulaznica itd. Zvezda ulaze novac jer ima pokrice u igrackom kadru,svom vlasnistvu itd.A vi nemate apsolutno nista jer vam je ionako Poklonjen Vojni stadion Zalozen u Hipoteku zbog 70+ mil duga koji imate a vasa uprava to krije od javnosti sto su javno priznali i vasi bivsi clanovi uprave, teleoptik koji je vam je takodje Poklonjen za vreme Slobe i M.Marjanovica vam je isto Zalozen za Hipoteku zbog duga,igracki kadar ne vredi apsolutno nista. I tu je razlika i to ogromna izmedju Zvezde i prdizana. Zvezda kupila korejca za 5.mil ali sada moze da ga proda za 10+ i to lagano. Kupila Bukarija za tri,sad ga prodala za 7-8 mil, kupila Glazera za 1.2m,sad moze da ga proda za 7-8 mil. Dovela Azarova za manje od milion,prodala ga za tri..itd itd Dakle ima i promasaja ali mnogo vise pogodaka u pojacanjima i zato se sad sve vise Zvezda nalazi u finansiskom plusu iz godine u godinu prodajuci skupo igrace i igrajuci redovno Evropu svake godine plus puna Marakana i ulaznice za LS ili LE. A vama ostaje da vecito trazite alibi i okrivljujete druge za vase neuspehe...klasican Kalimero efekat malog jsd kluba koji ne zna za titulu punih 7 godina a LS zadnji put igrao kad je Tito bio ziv, toliko o tome!
T

Tako -+

pre 5 dana

A reci ti nama pametni koliko su plaćeni ti igrači i kolika im je plata bila u zvezdi za vreme dok su igrali. Ne računa se samo koliko je ko prodat. Postoje prihodi i rashodi, a naravno i tal u džepove.
d

dr.Zvezdan

pre 5 dana

Ja cisto samo da podsetim da se ne zaboravi: Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
d

dr.Zvezdan

pre 5 dana

Ja cisto samo da podsetim da se ne zaboravi: Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
N

Nista ne ocekujem

pre 5 dana

Od radonjica.
T

Trike

pre 5 dana

A ovog KRUNICA I RADONJICA uskoro ce ih vidimo u OFK --TERZIC
T

Terza...

pre 5 dana

...stavio🔒na jsd i zato puna podrska!
B

Boogy

pre 5 dana

Više bih voleo Luku Ilića umesto Dalsia.
M

Medaa93

pre 5 dana

Ja navijam za Partizan, ali ovo sa zvezdom sad je kao da igras menadzera posle 2 sezone u ligi sampiona
I

I

pre 5 dana

Pavle Ilić je spreman da pokrade Napredak.
M

Milence Pilence

pre 5 dana

Odigrajte Vi sa Napretkom,možda i postignete prvenac posle družeg vremena🤭🙈🤣..
O

Osigurač

pre 5 dana

Naravno tu je ključni igrač crvene petokrake,sudija Pavle Ilić,biće crvenih kartona,zvezdanesteraca,što bi rekao Rade Bogdanović, mlad ali pokvaren.
R

Raffa

pre 5 dana

Samo ti veruj da je razlog vaseg raspadanja sudija. Dok je tako nema zime da ce Partizan da nastavi da bude presmesan klub. Hvala za to bolesno verovanje u nadrealno,znam da se nastavlja dominacija Zvezde.
Л

Луа луа

pre 5 dana

А није ти сметало када је тај Напредак био домаћин на оној пољани ЈНА.. Били мали,постали још мањи🔴⚪️🔴⚪️..
*

*Napredak

pre 5 dana

je tražio da bude domaćin u Humskoj stručnjak.
S

Samo ti

pre 5 dana

veruj, ne možete da pobedite bez pomoći sudija,ni ekipe koje na papiru vrede 10 puta manje od vas.
В

Веља

pre 5 dana

Спрема вам се торпедовање на Карабурми.
P

Pedja108

pre 5 dana

Zvezda u cetvrtak igra LS, a posle 3 dana sa Partizanom. Prosle ili pretprosle godine, kad je Partizan imao neku evropsku utakmicu, na silu je hteo da pomeri zakazano kolo da ima dan vise za odmor. A onda se umesao FSS i dao im 5 tj jos jedan dan vise. Sada je normalno da to bude 3 dana. Nema vecih licemera od Partizana. I treba da se raspadnu, bolje zasluzili nisu.
K

Kolodin

pre 5 dana

Ne pratiš ti fudbal, Partizan je pristao da se utakmica pomeri ...i u tom terminu se i igra
N

Normalno je

pre 5 dana

jer ćete da namontirate, da kao i sutra protiv Napretka, sudi Pavle Ilić,jedan od vaših ključnih sudija, mlad ali pokvaren. Sutra će da pokrade Napredak a u ponedeljak će da pokrade Partizan.
L

Loše brojiš

pre 5 dana

Nije za 3 nego za 4 dana igra se u ponedeljak.
a

ajde...

pre 5 dana

Smešno. Ne mogu Krunić i Rado hoće da imaju radnu temperaturu ni tada Napredak. I onda će protiv Benfike da budu u top formi iz aviona.
M

Milence Pilence

pre 5 dana

Novinarima je bitno,da dižu tenziju🤷‍♂️😉
D

Dipl. komentator@exe

pre 5 dana

@exe – uvek volim tvoje komentare, mada se u poslednje vreme retko javljaš! Ali, zato kada se javiš to je pun pogodak, kao i sada u slučaju Nedaje, jer prava je šteta, kako ti kažeš, što jedna ovakva veličina ne igra redovno! Postao je autsajder! A, prava je šteta, jer niko tako ne zabavlja navijače svojom nespretnošću kao neponovljivi Nedaje. Nedaje je jedinstven, samo je on mogao da se protiv Čuke, saplete o loptu na samoj gol liniji, ili na zadnjoj utakmici u Kragujevcu, kada je sa takođe sa gol linije promašio ceo fudbal. Sram bilo botove i internet navijače što nemaju više razumevanja za Nedaje! Uživaj u neponovljivim igrama tvog strip-junaka Nedaje!
F

Fontana9

pre 5 dana

Stvarno mi@ ako ti garantujes za Nedeljkovica Onda smo mirni,gde si bio do sada da se ne mucimo sa trenerima ti si trebao da nam das garancije
O

Osam Nula

pre 5 dana

Silas ce da siluje igokeu
R

Raša P

pre 5 dana

Samo jako od prvog minuta. Ne sme da bude propušteno prvo poluvreme kao do sada. Konkurencija nikad jača u timu i to treba zaoštriti do kraja. Ritam utakmice sa Bodom ponavljati iz meča u meč i to će dovesti igru do visokog nivoa.
D

Da, da

pre 5 dana

Evo sve ih nesto prepona zabole da trce po njivama, daj uozbilji se.
S

Stvarno mi

pre 5 dana

Nije jasno samo sta ima i koliko je to bolji ovaj Dalsio od Sljivica, ok razumem ja da je sljivic vise prednji vezni, da ovaj ima iskustvo ali opet i taj Knezevic je otiso a tu je Dalsio. Zasto se taj Kruinic nije doveo ranije da bude tu uz Hvanga i Elsnika? Pa nek presedi neku utakmicu na klupi taj Mirko Ivanic, Olajinka... Nebitno ko, mi smo umesto Stamenica doveli Dalsia, umesto Hvanga doveli Krunica , umesto Mijailovoca Elsnika. Novi vezni red, svake godine novi vezni red, evo druga godina za redom liga sampiona i opet sve novo. Ne mogu da verujem, jesnostavno prodajte decu kad ih vec i ovako dajete na kilo i procente ostavite ekipu godinu dana, eventualno nadogradite sa max 2-3 pojacanja na POSTOJECI igracki kadar.
@

@stvarno mi

pre 5 dana

Ajde druže budi realan malo!Naravno da je Dalsio bolji igrač od Šljivića na toj poziciji.Znam da očekuješ da igraju naša deca ali to je kvalitet za našu jadnu ligu!Sigurno je da će imati minutažu zbog rasporeda u LŠ ali njegov maksimum je naša liga.Da li si primetio Šljivića protiv Ukrajine?Nije se video jer ne može da izdrži tempo protiv takvih protivnika,nema fizikalne,nema izražene mišiće na nogama.Mnogo mu fali uz talenat koji očigledno ima ali moje mišljenje je da dečko nikad neće prismrdeti nekoj ekipi liga petice,baš zbog navedenih razloga.Jesi li video Kostu?Kao britka sablja!Dečko ima apsolutno sve i ja garantujem da će za dve tri godine biti top bek u Evropi!Jedino naše dete koje trenutno imamo je Mimović i njemu se smeši lepa karijera. Takve igrače prate skauti po Evropi.
Ц

ЦЗ НС

pre 5 dana

Раде Крунић па и остали слични и тржишно вриједнији играчи чекају на понуду из лига5 или барем Холандије, Португала, Швајцарске, Белгије....... Ако ту не буде ништа онда је сљедећи услов да ЦЗ игра ЛШ и ето их ту уз адекватну новчану накнаду! То је јасно као дан било коме ко мало размисли прије него ли коментарише нешто!!!
5

545

pre 5 dana

Radonjić je za splavove, ne za fudbal.
r

rrrr

pre 5 dana

a da posle utakmice,koja odavno za nas nije derbi promenis misljenje?
m

mirkopoledica

pre 5 dana

ovi znaju postavu 4 dana pred utakmicu a nikad je ne pogode
D

Dipl. komentator

pre 5 dana

Novinar J. Terzić, je napisao: “Piter Olajinka ima solidna izdanja i važan je šraf u Milojevićevoj mašineriji”! Na osnovu ove konstatacije novinara J. Terzića, pitam se o čemu razmišlja drug Milojević, ako mu je Olanjika važan šraf u njegovoj mašineriji, jer Olanjika je poznat kao krilo, koje nikada od kada je došao u Zvezdu nije rešio jednu jedinu situaciju “1 na 1”, a uz to je i spor! Mogu da zamislim, ako bude u timu, kako će igrati sporo krilo Olanjika protiv Benfike! Sve ovo u vezi sa krilima Zvezde je smuti pa prospi. Radonjić je u pet evropskih klubova bio rezerva, ili na pozajmicama. Kapompa Mvumpu, je bio standardni rezervista u Štutgartu. Lično ne očekujem ništa dobro od ova tri autsajdera!
h

hahaaha

pre 5 dana

kao da nekog boli patka sta ti ocekujes
E

Eseks

pre 5 dana

Ja kritikujem kad treba al znam i da pohvalim kad je nesto dobro.Ova tri nova igraca su ekstra pojacanja i samo je pitanje forme i dostizanja iste..Malo ranije nisu mogli da se dovedu jer se nije znalo dal cemo igrati LS ili LE jer je ogromna razlika u novcu..Silas ce odmah da kida,Krunic je iskusan i zna a radonja je uvek kidao u Zvezdi i nema razloga da i sada ne bude tako.
r

rrrr

pre 5 dana

Dobro je da od rezerviste,rezervne ekipe liona ocekujes nesto.
M

Ma mojne

pre 5 dana

Naravno da je Olajinka bitan šraf u ekipi!Ne znam po kojim parametrima ocenjuješ nekog igrača ali je očigledno da ne shvataš srž fudbalske igre!
A

Aca1977

pre 5 dana

Za Olayinku se slažem, očajan igrač,smotano trči a za ovu trojicu(RADONJA,SILAS,KRUNIC) mislim da ce pomoci.
e

exe

pre 5 dana

Serif je postao rezervista na stetu zvezde jer imamo klub koji slusa botove i internet navijace... sto dosta govori koliko nismo normalan klub. Vec neki polu klub a Terzić da ga niko ne bi terao iapunjava povremeno zelje internet navijače da ga nebi pljuvali... tuga ali ovo je istina, zato su i cesi rekli da nece da se zameraju navijacima zato Olajinka nije otisao
l

lolololo

pre 5 dana

Decku je dato brda prilika da se dokaze a on je masio sansu za sansom. Jednostavno je drvo i pomirite se sa tim. I dalje mi je u glavi ona njegova sansa glavom u Bernu kada je pokusao da zahvati loptu pa je promasio i zamalo da se ukoci. Ono ozbiljni spicevi iz prve pakuju u mrezu. Protiv Partizana u derbiju identicna situacija samo je nekako uspeo da je zahvati, udari i onda mu se od rame skrenula u mrezu. Veoma limitiran i los igrac. Nista licno protiv momka ali eto to su cinjenice.
B

Bruka

pre 5 dana

Kako se maltretira Serif na stetu zvezde, da bi botovi bili zadovoljni
D

Dragoo

pre 4 dana

Joj jeste vi smjesni!!! Zar stvarno mislite da nekog zabolje ku*ac za komentare na portalima???? Jeste li vi realni?? Primili se kao da neko od uprave ili strucnog staba cita komentare tastatura pacenika haha koji cirkus.
A

Ako _

pre 5 dana

Bude gusto tu je sudija da progura sa nekim crvenim.
D

Don Vito Corleone'

pre 5 dana

Javljaju se ove mukice što 7 godina ne znaju šta je to titula, 15 godina bez lige šampiona, 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona. Jedini klub u istoriji fudbala koji je za mesec dana ispao iz sva 3 Evropska takmičenja, apsolutni Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Kada će neka titula mukiceeeeeeee ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha. Ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona, večito komšija mali malecki 🤏 Kompleksi i frustracije do neba. Fejnord, Norsjeland, Dinamo K spakovali malom nogometnom jsd klubu 25 komada hihihihihihihi.
s

sudija

pre 5 dana

Sudija završava posao kao u Kragujevcu...
G

Gost1976

pre 5 dana

Malo je bezobrazno da se potcenjuje Radonjić, prva godina u Marseju odlična imao je čak za redom utakmica da je dao gol,druga slabija ali to je i do trenera i do tima Marseja tada ,treneri neznalice obično igraju bez brzih krila,kao 5 veznih, strpljivo i izgube 1:0.. kod nas ih ima koliko hoćeš.Radonja kad ne igra je bomba koja eksplodira.. U Herti je bio odličan u Benfici nije dobio šansu,u Torinu je imao i super perioda i loših..u Zvezdi će biti TOP.
R

Repac grizojajac Plandište@Gost1976

pre 5 dana

Stvarno kakav je bio neznalica taj trener Marselja (neću ni ime da mu pomenem), kada je iz tima bio odstranio Radonjića, a taj trener ( (neću ni ime da mu pomenem) ne zna kakav je Radonjić ljubimac Delija! Baš za to ga je trebao stavljati u tim! A, Delije ta patriotska avangarda će već u subotu pokazati koliko joj Radonjić znači i pistaviće hit koreografiju RIO TINTO MARŠ SA DRINE!
g

gostxxx

pre 5 dana

Tanko je to,možeš ti bolje
G

Guh

pre 5 dana

Hoćemo penal za zvezdu!
0

0404t50

pre 5 dana

Čovke i Terzinjo su ti unistili detinjstvo a bogami ce i starost 😂😂😂
Z

Zoran 91

pre 5 dana

Naravno ako ga bude..
J

Jeli, jeli

pre 5 dana

Al Stubu Srpstva smeta ovaj iz Afrike, ili samo kada se pojaca Partizan.
G

Grupa JNA

pre 5 dana

Sifon iz Konga sa mrkim pogledom hahahahaha ala je opasan jbt. Da je valjao ne bi iz Bundesa svratio u Srbiju u zlezdu tj crvenu zvezdu sa zastave Severne Koreje
a

au al

pre 5 dana

si bolestan
L

Libo

pre 5 dana

Koje ti komplekse imas od Crvene Zvezde, ne bih bio u tvojoj kozi muko..
o

onaj tamo

pre 5 dana

Nije bolwst sve sto boli...
M

Milence Pilence

pre 5 dana

Glupa JNA🤭🙈🤣..Morao sam,da odgovorim na provokaciju🤷‍♂️😉
I

Ivica1708

pre 5 dana

Jedva čekam da ga neko od vasih vrhunskih bekova sačuva. Neće mu broj na dresu videti.
J

Jos jedna pobeda

pre 5 dana

i titula. Kupi maramice za suzice na vreme