Komentari na vest

Promene i u Zemunelu: Partizan zove Marka Lomića da bude direktor škole

3

3u1

pre 3 dana

Lomić i Smiljanić - dva najbezobraznija, najbahatija splavaroša. Prosečni fudbaleri, jedva prosečne inteligencije. Super će da nauče klince gde mogu da se pokupe jeftine trebe i skupa ... hmmm... "zadovoljstva"
N

NO

pre 5 dana

Da li postoji neko ko može više da otera ove lopove?! Sad bi da smenjuju Radinovića, a pre dve nedelje mu produžili ugovor na još dve godine.
B

Bond

pre 5 dana

Vazura treba da podnese ostavku, jer je Radinovica drzao 6 godina na najvaznijoj poziciji u Partizanu.Niti jedno navedeno ime igraca iz Omladinske skole, se ne moze na bilo koji nacin vezivati za Radinovica.On je toliko devastirao Omladinsku skolu, da ce trebati mnogo godina za oporavak.Naravno da menadzer Lomic nije kadar za takvu ulogu. za
V

Voja34

pre 5 dana

Ovo vise ne treba komentarisati. Od zla ocai jos gore majke. Cilj je nadomak ruke - nepovratno uništenje kluba
P

Peca Mirijevo Šangaj PFC

pre 5 dana

Srecno brt-u Lomari. Bio je prosek igrac ali posten. Meni samo nije jasno kako je klub okupiran kad sve bivsi asovi i legende rade u klubu? Uveliko se prica po carsiji kako se Iliev vraca na velika vrata? Bivsi asovi okupiraju klub?? Nista mi nije jasno. Izgleda da je sve to ipak Ostojina zvaka, da ne nabrajam ali masa legendi i asova je stalo uz Miki Vazuru. Stanoje general prvi na braniku. Lolo pa evo sad i Lomara... Sve go bivsi as a okupacija u toku?
O

Okupacuja

pre 4 dana

Ma sve same legende ne zna se ko je veća Stanoje dete Obilića,za Lomica sam kažeš da je bio prosek i tada ,Lola Smiljanić njega je suvišno komentarisati jedino je Kralj bio neko ime ali jedno je fudbaler ili golman a drugi trener ili sportski direktor,a sve njih su stavili VV za njih je odavno sve rečeno.
n

neba8ra

pre 5 dana

Znaci agent je igraca koji je tuzio klub i sada klub pravi dogovor sa njim da umesto para kao kompenzaciju dobije mesto direktora omladinske skole odakle ce vrbovari nove igrače kojima ce biti agent. Ne ne,
Z

Zvlat BG

pre 5 dana

Ovolika količina gluposti nije slučajna! Ovo je namera! Zrelo za gašenje!
d

da bog da...

pre 5 dana

...se jsd Zlo ugasilo sto pre🔒
G

Grobarcina

pre 5 dana

od Dinama 9 komada to je nasa nada!
p

pod hitno

pre 5 dana

Samo katanac na ovaj kancer srpakog fudbala
e

ej bre

pre 5 dana

Stavljaj katanac na ovaj mali zagrebacki klubic sektaski, dosta su uzimali vise para
G

Gost Lazni Grof

pre 5 dana

Postovani navijaci partizana, mene iskreno zanima kome ce.ovaj decko nesto da pokaze i nauci nekoh trenera .Marko Lomic je momak koji ima problem sa govorom. Nadimak medju igracima sa kojima je igrao mu je "muto" decko muca Sad ova druga strana medalje.... Ne verujem. da je Vazurin prvi komsija, da je prethodni de luxe stan prodao treneru Stanojevicu da ne verujemo Beogradskim kafanskim pricama . Ako je to tacno onda ocigledno ume dobar stan da kupi i na dobrim mestima ako je verovati pricama ali nama treba covek koji moze da sredi skolu i pravi igrace Partizanu ne trebq agent za nekretnine . vec neki mudar covek koji se fudbalom bavi.
p

pipo_inzagi87

pre 5 dana

mnogo su mu love duzni za malog jovica, pa mora sad da se pegla situacija
B

Biraju ko ce vise da nanese stetu klubu..

pre 5 dana

KO POKUSAVA I SKOLU DA UNISTI. J*BO VAS LOMIC I SMILJANICI I SVE DRUGE NEZNALICE . SIKTER BRE SVI IDIOTI. JEDAN SASA ILIC NIJE DOSTIJAN DA VODI SKOLU A NE LOMIC. KO UNISTAVA KLUB
V

VAZURO GORECES U PAKLU

pre 5 dana

DIVODE SLABE REZERVE. KO TO RADI KONTRA PARTIZANA. CUJ LOMIC. PA TAKVIH SA LOPATIM DA RINES. IMA IH KO PLEVA. NEZNALICE.
A

Ala ih

pre 5 dana

Nađemo,svaka čast😄
G

GDE NADJOSTE LOMICA !?

pre 5 dana

DAJTE BRE PRAVOG FUDBALERA ,DA NAUCI KLINCE FUDBALA. NAPADAC ILI VEZISTU. KO IMA VIZIJU IGRE.
P

Poznavalac prilika

pre 5 dana

Čuveni Marko Lomić, što je u svakom klubu gde igra ostao dužan saigračima pare jer bi pozajmljivao za izmišljene bolesti roditelja, prijatelja i ostalo. Bolje da ne pričam šta o njemu misle fudbaleri s kojima je delio hleb.
G

Gooost

pre 5 dana

Daj ispricaj leba ti, nemoj ovako zadirkivac :D
V

Vanecious

pre 5 dana

Fk Partizan postaje ribolovacko drustvo.Ja ne znam sta treba tim grobarima da se desi da krenu u napad? Brate teror.Bacite im bombu na kancelariju i gotovo.Da vidim posle da li ce ikada vise da pridju staidonu.
P

Pfc 16

pre 5 dana

Prva stvar Sveta Marković 2000 Strahinja Pavlović je 2001 godište imali su 18 i 17 godina kada je Vanja doveden za direktora ostali igrači su 2003 i 2004 odavno selektirani pre njegovog dolaska tako da je njemu pripisati uspeh tih momaka iluzoran! E sada još jedna stvar Što se tiče Milovanovića i Ilića nije ih video ni na ,,mapi" taj čuveni direktor inače čovek koji se ne razume u fudbal što govori stanje u školi koje je nikad gore,treneri koji mu rade u školi moraju da dolaze kod njega u kancelariju i da mu prenose informacije tj cinkare i budu njegovi doušnici ovo je info iz prve ruke verujte da je tako !

didier

pre 5 dana

u disney duksu… kao svaki pravi direktor omladinske skole
k

kkp barsa.

pre 5 dana

Lomic ce na posao dolaziti iz Drajzerove
V

Vladan Radovic

pre 5 dana

Iskreno se nadam da ova priča nema veze sa realnošću. Zaista ne znam kako bi mogao da se proceni rad Omladinske škole FKP, ali znam da niko nije toliko lud da Lomića dovede na takvu funkciju. Preskupo bi to koštalo Vazuru, Vucelica ili koga vec. Mozda nisu dobro namerni, ali nisu ni ludi, siguran sam. A angažman ML bio bi bas cista ludost.
G

GOROSTSS

pre 5 dana

LOMARA LEGENDA
v

vladano79

pre 5 dana

Nigde ne pise da je stigao Pepe de la Tvor...rezerva drugog tima Liona
Z

Zemun1970

pre 5 dana

Lomic je Vazurin komsija .Vrata do vrata
c

cule87

pre 5 dana

Pa Vazura je doveo sve zemljake u upravu, svi koji rade u FKP su sa KiM... Ali ono što je bitnije, LIČNO Vuletić mu je omogućio da se ponaša kao da je klub njegova prćija...
T

Teliš

pre 5 dana

...kako da dodje Lomic kad je Radinovic tu da radi sta mu kaze Vazura i njegov prijatelj Kikić, oni se sve pitaju u omladinskoj školi, Radinovic i Arnaut samo izvršavaju naredjenja.
n

napokon neko nov

pre 5 dana

Partizanov sajt kaže – Iliev novi/stari sportski direktor
Г

Гробар54

pre 5 dana

Мењајте тог Смиљанића,јер је дошао преко везе!А појма нема.
B

Bljed

pre 5 dana

ima da se igra slaga po Zemunelu, pokojni klub...

Sakur

pre 5 dana

Ovi ladno ne planiraju da idu.Da su pravi grobari na jugu lepo bi uleteli tamo i glave im polupali pa makar isli i u zatvor ovako ovi ce da jasu dokle hoce
v

vukkassin

pre 5 dana

Ne znam bas, ja ne bi isao u zatvor i upropstio sebi zivot zbog lopte. Pogotovo sto i da im polupas glave nista se ne bi promenilo
@

@čmArkur

pre 5 dana

Što ti ne ideš u zatvor grobare pravi...

RICE

pre 5 dana

Е сад ће вам сванути
G

Gost Rajder

pre 5 dana

Žeka Taksista, za sirotilju
J

Jelenko P

pre 5 dana

To mu je nagrada zato sto je tuzio klub zbog Nemanje Jovica. I BAS VAZURA INSISTIRA na njegovom dolasku.
T

Tt yt

pre 5 dana

Pa da se poravnaju...
M

Mali srbin

pre 5 dana

Vazurin komsija....hahaha ovi se sprdaju sa vama i legendama.
h

hhuu

pre 5 dana

još jedna potrošena legenda smo da bi vazura i vučela preživeli
Z

Zzzz

pre 5 dana

Koja crna legenda?
a

adrijafk

pre 5 dana

hahha legenda????hahahhah
С

Сунђер Боб вутралоне.

pre 5 dana

Док је био Моца Вукотић,школа фудбала је била у врху Европе...
G

Gorostss

pre 5 dana

I Loma je bio reprezentativac u periodu Bijeka FaljiTolo Ivan Curkovic procvata. Livna karta mu je Srbija Estonija
B

BCS Šabac

pre 5 dana

Meni je ostao upamćen po utakmici protiv Makabi Petah Tikve, kakav crni Lomić gde ga samo iskopaše?
Č

Čekaj,čekaj

pre 5 dana

Al to onaj Jović klinac sto imao platu oko 800 000?
M

Mile g

pre 5 dana

Vreme je da se najveća institucija u ovom delu Evrope vrati tamo gde i pripada, a to je u top 3 omladinske škole sveta pored Barcelone i ajaxa. Napred Partizan!
N

News

pre 5 dana

Lomic je menadzer ciji su skoro svi igraci u Jedinstvo Ub I njihovoj akademiji. Sta ce on da pomogne Partizanu? Da napravi svoju jos jednu akademiju
G

Gorostss

pre 5 dana

Partizanova akademija je akademija FaljijRamadanija buduceg vlasnika Partizana kada dodje privatizacija. PREPREVELJIKI SI PARTIZANE
G

Gorostas

pre 5 dana

Marko Lomić Lomara junak protiv Estonije, bivsu reprezentativac. Prepreveljiki si Partizane.