Vladimir Lučić (©MN Press)
Vladimir Lučić (©MN Press)

Vladimir Lučić do kraja godine među Traktoristima

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.24. | 20:29

Crvena zvezda poslala krilnog napadača na pozajmicu u IMT

Još od sredine marta Vladimir Lučić nije u konkurenciji za tim Crvene zvezde. Mladi krilni napadač doživeo je povredu kolena koja ga je na duži period udaljila sa terena, a tek nedavno se vratio u trenažni proces. Počeo je 22-godišnji Beograđanin da radi sa ekipom, ali zbog žestoke konkurencije koja je stvorena ovog leta na krilnim pozicijama u srpskom šampionu, odlučeno je da po formu ode na pozajmicu u IMT, piše Sport Klub.

Lučić, ipak, neće biti ustupljen Traktoristima do leta, već do kraja prvog dela sezone, kada će se vratiti u Ljutice Bogdana i pokušati da se na zimskim pripremama nametne za poverenje Vladana Milojevića.

Izabrane vesti

Mladom fudbaleru ovo je drugi mandat u novobeogradskom klubu, pošto je već igrao za IMT u sezonama 2020/21 i 2021/22, pre nego što ga je Zvezda pozajmila Čukaričkom, a onda mu i pružila šansu u prvom timu prošle sezone. Tokom prethodnog boravka u IMT-u, Vladimir Lučić je odigrao 72 utakmice u kojima je dao 16 i asistirao za 15 golova.

eruju na Marakani da će mu boravak u dobro poznatoj sredini pomoći da se što pre vrati u formu.

IMT se posle šest utakmica u Mozzart Bet Superligi nalazi na osmom mestu sa osam bodova. Narednu utakmicu Traktoristi igraju u petak u Subotici protiv Spartaka. Teško da ćemo Lučića već sutra gledati u povratničkom nastupu, realnije je da to bude protiv Vojvodine za dva vikenda.


tagovi

FK Crvena zvezdaIMTVladimir Lučić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara