(Star sport)
(Star sport)

Radnički kažnjen sa tri utakmice bez publike

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.24. | 16:41

I 500.000 dinara

U naredna tri meča kao domaćin, Radnički iz Kragujevca će biti lišen pomoći navijača, javlja Sport klub.

To je odluka Disciplinske komisije FSS zbog dešavanja na meču između Kragujevčana i Crvene zvezde u sedmom kolu Mozzarzt Bet Superlige Srbije. Pride, Kragujevčani će morati da plate i finansijsku globu u iznosu od 500.000 dinara, dok je Crvena zvezda kažnjena novčanom sankcijom u iznosu od 200.000 dinara.

Izabrane vesti

Podsetimo, na meču odigranom u Gornjem Milanovcu, domaći navijači su bacali pirothenička sredstva na teren i prema svečanoj loži u kojoj su bili čelnici oba kluba. Jedno od pomenutih sredstava je puklo u blizini Zvezdinog štopera Vanje Drkušića koji je potom zamenjen na poluvremenu.

Utakmicu je obeležila tenzija na tribinama i prepucavanje dva navijačka tabora, a pirothenička sredstva su letela na teren i sa tribine za gostujuće navijače.

Treneri Feđa Dudić i Vladan Milojević su prošli sa opomenama jer se nisu pojavili na obaveznoj konferenciji za medije nakon meča.

Radnički će tako igrati pred zatvorenim tribinama mečeve protiv Tekstilca, Čukaričkog i Jedinstva. Prvi naredni meč sa publikom bi trebalo da se igra protiv Napretka na matičnom stadionu Čika Dača koji će do tada biti delimično renoviran. 


Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara