(Millwall FC)
(Millwall FC)

Ogroman udarac: Osam sedmica pauze za Srbina koji je rekorder kluba

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 22:08

Mihailo Ivanović mora da dužu pauzu

Samo što je došao mora na pauzu. Stigao je Mihailo Ivanović na Den stadion, postao najskuplje pojačanje u istoriji Milvola, predstavljen je navijačima, međutim, na debi će morati da sačeka.

Ivanovića ček oko osam sedmica pauze, usled povrede zbog koje je morao da otkaže i učešće u septembarskom ciklusu Lige nacija, aiko je selektor Dragan Stojković planirao da ga proveri na utakmicama sa Španojom i(li) Danskom. A nije zbog povrede.

Izabrane vesti

Doskorašnji špic Vojvodine povredio se na jednom od treninga člana Čempionšipa uoči utakmice prethodnog kola. Izgleda – teže. U Londonu su zabrinuti što na njega neće moći da računaju oko dva meseca. To su prve prognoze pre kontrole u glavnom gradu Engleske, kojoj je Mihail podvrgnut tokom četvrtka i sad se čeka da zvaničnici Milvola objave koliko će 19-godišnji fudbaler stvarno morati da pauzira.

Ovih dana će Ivanović posetiti specijalite kako bismo dobili okvirni rok dokle će trajati oporavak. U ovom trenutku to nije jasno, ali tek posle procene lekara ćemo moći da napravio plan za naredne dane, sedmice ili mesece. Nadamo se da ćemo brzo doći do rešenja i da će odsustvo biti krakotročno“, istakao je tokom četvrtka Nil Haris, trener Milvola.

Popularni Lavovi su u završnici prelaznog roka doveli Ivanovića iz Vojvodine za 3.000.000 evra i postavili klupski rekord po visini obeštećenja za nekog igrača. U tamošnjoj javnosti se pojavila dilema da li je uopšte povređen, ali prema rečima šefa stručnog štaba to su gluposti.

Kad se posmatra sa strane moglo bi da izgleda da je došlo do sporta između reprezentacije Srbije i našeg kluba, ali to nije bio slučaj. FIFA pravila su takva da su nacionalni savezi uvek u prednosti u odnosi na klub, kad je reč o obavezama tokom reprezentativnih termina. Naš zadatak je bio da dokumentaciju dostavimo FSS i zato na njega nismo računali za utakmicu protiv Šefild Venzdeja. FSS je želeo lično da se uveri u stepen povrede, Mihailo je takođe želeo u Beograd, jer je velika čast kad dobijete poziv svoje zemlje. Za nas je važno što je otišao, a kad su se tamo uverili kakva povreda je u pitanju, pustili su ga da se vrati u Englesku i nastavi po ustaljenoj proceduri. Imamo dobre odnose sa FSS“, rekao je trener Haris.


tagovi

MilvolČempionšipMihailo Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara