©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Mali izbor, velika korist

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 23:21

Pročitajte ko vam je doneo novac 12. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DINAMO MIN. – GOMEL (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 2:0

Lagana pobeda favorizovanog domaćina u beloruskoj Premijer ligi. Golove za pobndičku ekipu posrtigli su Pedro Igor i Melničenko, oba u drugom poluvremenu.

ISTERN – NORT DISTRIKT (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 5:1

Pukla je petarda u Premijer ligi Hong Konga obradovavši ne samo tamošnje navijače domaćeg tima, već i veliki broj igrača u Mozzartu popto je ovo bio jedan od najigranijih parova kod nas.

UNIV K.- UNIREA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

Druga rumunska liga, to jest Liga 2 danas je nam je ponudila jedan par za bacanje na tiket, a tip koji je većina igrača u Mozzartu odigrala je bez problema prošao.

PRECRTANO

TPS – JIPPO (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:1

Sezona finskog fudbala je u punom jeku, a večeras je u Turku odigran ovaj susret 23. kola Ikoslige, to jest drugog ranga tamošnjeg šampionata. A bolje da nije...

HEROGEJT T. – DONKASTER (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 2:0

Kako u Premijeršipu, tako je i u Ligi 2, četvrtom rangu engelskog fudbala počela je sezona i već se izdvajaju favoriti za napredovanje. Činilo se da je „taj“ Donkaster, ali je večeras pokazao da možda i nije. Mada ima još mnogo, mnogo da se igra.



tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara