Humanitarni tiket u podne: Lidija Vukićević tipuje za Udruženje „Čarna“ iz Valjeva

Vreme čitanja: 4min | sre. 30.12.20. | 11:24

Glumici neprolazne popularnosti odgovaraju kečevi Pevaca i Atletiko Madrida

Ministarka Tankosić iz „Igre sudbine“, Violeta Popadić iz kultne serije, „Bolji život“, ili kratko i jasno Lidija Vukićević! Ma kako da je pamtite, nju ne možete da pomešate bukvalno ni sa jednom glumicom ne samo Srbije, već i bivše Jugoslavije. Nadamo da će upravo Lidija, zvezda glumišta od Vardara, pa do Triglava danas biti talija koja će nam na izmaku godine pomoći da upišemo nov, ne tako mali plus u knjigu utisaka “Humanitarnog tiketa u podne” za 2020. godinu. I da ne zaboravimo, Lidija Vukićević zaslužila je da uđe u grupu slavnih kojima MOZZART ovog decembra garantuje siguran dobitak u minimalnom iznosu od 10.000 dinara koliko iznosi svakodnevna kompanijski dotirana uplata za svako plemenito tipovanje.

Pitali smo našu gošću za adresu donacije, a ona je odmah odgovorila:”Udruženje “Čarna” iz Valjeva, oni brinu o neudomljenim ljubimcima, pa neka se i oni obraduju nastupajućim praznicima”.

Izabrane vesti

Krećemo od konstatovane kvote 8,84, uz prvi susret u režiji para GRANADA – VALENSIJA. Slepi miševi ne igraju, oni tavore na 14. mestu Primere, pa u gostima Granadi ne treba neosnovano smatrati da bi mogli da imaju inicijativu. Uprkos poraza od Real Madrida, Granadu koja ide dalje kroz Ligu Evrope treba smatrati dostojnim rivalom, a meč potencijalno prilčno izjednačenim. Narvno, u prilog ovoj tvrdnji ide i poslednji, julski GG4+ remi para.

„Igram na golove, da ih na meču bude makar tri“, poručila nam je Lidija Vukićević, a koliko je oštrumno odigrala ovaj tip svim jezicima govori kvota 2,00. 

Prelazimo na utakmicu TOTENHEM – FULAM. Tim Aleksandra Mitovića vezao je četiri X ishoda, hteo bi da se ratosilja fenjeraške grupacije, ali avaj, gostovanje Pevcima ozbiljan je izazov. Inače gosti su pomenute nerešene ishode donosili s malo golova, što znači da im se odbrana popravila. Napad im nije jača strana, a Totenhem u skoru ima 26 datih golova što je konkretno duplo više. Ovoga puta, Žoze Murinjo će sigurno insistirati na pobedi, jer trenutna serija Totenhema u premijerligaškom karavanu nije zadovoljavajuća.

„Ovde bi najpametnije bilo odigrati na pobedu domaćina“...

Lidija nije gubila vreme, već je odmah prešla na susret ATL. MADRID – HETAFE. Nemoguća misija za Hetafe u Madridu izvesna je. Šta drugo, kada je Atletiko do sada poražen jedino od Reala od koga sad brani lidersko mesto, a usput ga bije glas tima gvozdene odbrane koji je do sada primio samo pet golova. Simeone je dakle gazda, Atletiko Madrid može da dominira, odnosno da kren ka novoj pobedi u nizu na mečevima para.

„Još jedna jedinica“, opravdan je tip naše današnje gošće. Ona hoda utabanom stazom! Lidija ide MOZZART stopama koleginice, Olje Lević, koja je u skorije vreme došla do dobitka od 106.000 dinara, Marte Bjelice čiji prolazak listića nam je doneo donaciju u iznosu od 97.800 dinara, ali i Borisa Milivojevića koji nas je uz dobitnih 87.300 dinara uveo u mesec sigurnih pobeda.

Kada je već tako, da vidimo šta glumica misli o meču NJUKASL – LIVERPUL. Klop planira brzu egzekuciju nad Njukaslom. Nema baš naročitog razloga da i ne bude tako, pošto Liverpul želi da anulira izgubljena dva boda u utakmici sa VBA koja je završena remijom. S druge strane domaćin nije slavio na poslednje tri utakmice, večito je tanji od Liverpula pa ne treba očekivati da će se gosti dva puta uzastopno brukati protiv objektivno slabijeg protivnika.

„Kombinujem 2&3+”, kroz samo njoj svojstven osmeh izgovorila je Lidija Vukićević, stežući palčeve kako bi baš njen listić doneo što više novca kućnim ljubimcima kojima, gle li ironije baš dom nedostaje.

Zahvalni smo našoj današnjoj gošći na odvojenom vremenu, na podršci koju pruža MOZZARTU, ali i na svim ulogama kojima nas s malih ekrana i velikog platna raduje. Šta reći, već s nama je danas tipovala glumica sa zapaženim rolama u “Žikinoj dinastiji”, “Šifri Despot”, zatim naslovima “Lutalica”, „Špijun na štiklama“... Da ne nabrajamo, jer priča o svim glumačkim dostignućima Lidije Vukićević zahteva drugi, a verovatno i feljtonski format rubrike...

Umesto rezimea, recimo da ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM “Humanitarnom tiketu u podne” zaključno s juče objavljenim 1.663. listićem iznosi 17.848.094 dinara.

Budite i dalje uz omiljenu kladionicu, portal Mozzart Sport i “Humanitarni tiket u podne”. Obećavamo maksimalne goste, a nadamo se overenim plemenitim listićima! Zašto da ne, čak i novim rekorderima pošto izazov koji je postavio legendarni Ivica Šurjak još uvek stoji. Pa da vidimo može li neko za praznike to bolje od njegovog dobitka koji teži 823.600 dinara! “Humanitarni tiket u podne” je izazov koji teče i traje, a pred najluđu noći, kao i prvog dana 2021. očekujte tikete uz goste iznenađenja.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Lidija Vukićević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Dnevnog boravka za decu i omladinu sa težim i kombinovanim smetnjama “MOJA LUKA”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,84, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Lidija Vukićevićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara