(FOTO: FK Crvena zvezda)
(FOTO: FK Crvena zvezda)

Rade Krunić: Nisam se čuo sa igračima Milana, jako dobro poznajem Inter

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 20:21

Zvezdin vezista na dobro poznatom stadionu protiv starog rivala

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Milana)

Doveden je Rade Krunić u Crvenu zvezdu kao igrač velikog iskustva, kao neko ko zna kako se igra Liga šampiona i ko bi trebalo da pomogne ekipi u elitnom takmičenju.

Izabrane vesti

Protiv Benfike nije pravio razliku na terenu, nije odskakao od saigrača, ali veruje da bi protiv Intera moglo da bude drugačije.

Poseban motiv Krunić će imati kao doskorašnji igrač Milana. Stadion San Siro, ili u sutrašnjem slučaju Đuzepe Meaca, njemu je odlično poznat.

“Osećaj je poseban jer sam proveo veliki deo svoje karijere ovde. Prošao sam lepe trenutke u Milanu i ostao sam delom srca milanista. Drago mi je što su pobedili u nedavnom derbiju. Sada su moje boje crveno-bele i nadam se da ću pokazati sutra zašto sam došao u ovaj klub”, izjavio je Krunić.

Dodao je novi vezista Crvene zvezde i da se nije čuo sa doskorašnjim saigračima jer sutrašnja utakmica nije "ni mesto ni vreme" za tako nešto.

Potom je Krunić govorio o Interu.

“Jasno je da već dugi niz godina igraju u istom sistemu, ali mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmičenje iako je to bilo davno. Napravili smo i sada odličnu ekipu i možemo da se nosimo sa svim protivnicima. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo i sutra ćemo izaći na teren da pokušamo da prenesemo ono što smo se dogovorili”.

Ne misli Rade Krunić da postoji jedan igrač Intera kojem treba posvetiti posebnu pažnju.

“Jako dobro poznajem ekipu Intera, to nije jedan igrač nego cela grupa. Počeli su malo slabije nego prošle sezone, ali rade dobar posao i pokušavaju da prevaziđu sve poteškoće. Nemoguće je izdvojiti pojedinca”.

Utakmica u Milanu biće odigrana bez navijača Zvezde, što se ne dopada Kruniću, ali ne veruje da će biti problem.

“Nedostajaće nam podrška sa tribina. Iako naših navijača ne bi bilo u broju kao na Marakani, siguran sam da bi ih mnogo došlo. Velika je šteta što neće biti sa nama, ali nećemo se uplašiti Interovih navijača, navikli smo na sličnu atmosferu na našem stadionu”.



tagovi

Rade Krunić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara