Vladan Milojević (©Starsport)
Vladan Milojević (©Starsport)

Najava dana (utorak, 1. oktobar): Zvezda na San Siru, a PSŽ u derbiju kola sa Tobdžijama

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SALCBURG – BREST, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Salcburg je nastradao u Pragu! Posle tih 3:0 za Spartu, javlja se makar tračak nade za Brest koji je na otvaranju Lige šampiona savladao Šturm sa 2:1. Inače, Brest je možda i smišljeno dozvolio da ga Oser savlada u Ligi 1, mada mu u nacionalnom šampionatu baš i ne ide. Sve u svemu domaćin će insistirati na osvajanju sva tri boda. 

ŠTUTGART – SPARTA PRAG, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Nije bilo jednostavno za Štutgart koji je poražen od Ral Madrida sa 3:1. Sparta je bila bolja od Salcburga, ali sada se odnos snaga drugačiji. Štutgart je favorit i u tom smislu polemike nema. Nemci u poslednje vreme igraju jako efikasne utakmice, što može da bude zanimljiva informacija opklade radi.

ARSENAL – PSŽ, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Arsenal je na premijeri imao nešto teži zadatak budući da je gostovao Atalanti. I može da bude zadovoljan što se i sa bodom vratio kući pošto ga je odbranjenim penalom sačuvao David Raja. PSŽ je s druge strane pred svojim navijačima trijumfalno započeo takmičenje u Ligi šampiona, savladavši minimalnim rezultatom Đironu. Derbi drugog kola biće napet.

BARSELONA – JANG BOJS, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Razočarali su navijači Barselone u prvom kolu, pošto je njihove miljenike sa 2:1 savladao Monako, a onda se desio novi šok u Primeri. Pred ovu utakmicu Barselona je poražena od Osasune sa 4:2. Jang Bojse je tukao Grashopers u šampionatu, a u Ligi šampiona ih je nadigrala Aston Vila. Španci će svakako želeti da izvuku tri boda iz ove utakmice.

LEVERKUZEN – MILAN, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Aspirindžije je zamorio Bajern s kojim su za vikend remizirali, a Milan je u Seriji A rutinski savladao Leće. Inače, Bajer je u prvom kolu deklasirao Fajenord sa 4:0, dok je Milan poklekao na meču s Liverpulom koji je slavio s konačnih 1:3. Očekujemo da tim iz Leverkuzena bude dominantniji na terenu. 

DORTMUND – SELTIK, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Seltik se poigravao sa timom iz Bratislave, koji je primio pet golova. Posle toga u dva navrata na domaćim terenima bili su previše raspucani, ali takav pristup im neće pomoći na meču sa Dortmundom koji je u prvom kolu savladao Klub Btriž sa 3:0. Sve u svemu, zna se ko je favorit na Induna parku.

INTER – CRVENA ZVEZDA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Trener Intera, Simone Inzagi najčešće koristi formaciju 3-5-2, a na golu se nalazi iskusni Švajcarac Jan Zomer, na šta Zvezda treba adekvatno da odgovori. Treba znati da je Inter trenutno četvrtoplasirani tim Serije A. Niz od tri meča bez trijumfa prekinuo je šampion Italije upravo u prošlom kolu pobedom nad Udinezeom rezultatom 2:1. Bez obzira na to, veliki izazov je pred timom Vladana Milojevića.

PSV – SPORTING, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Ovo je možda jedna od tvrđih utakmica u današnjem programu Lige šampiona. Inače, PSV je u prvom kolu poražen od Juventusa sa 3:1. Sporting je savladao Lil, a zatim je ostvario dve pobede u Primeiri. Ovo će biti jako tvrda utakmica, budući da PSV računa da će mu domaći teren pomoći da dođe do bodova.

SLOVAN – MAN. SITI, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Siti se pita, a Slovan se brani. Ako ćemo pravo, Gvardiola će pokušati da prošeta tim kroz Bratislavu, tako da će na domćima biti da se brane sa svih 11, ne bi li izbegli debakl. Posle remija sa Interom, Slovan koji je primio pet golova od Seltika ima razloga za strepnju.

D. MEDVEDEV – K. ALKARAZ, 10.05

(Tenis, ATP Peking)

Alkaraz, treći reket sveta je u ozbiljnoj formi. Njegov kalibar je Đoković, a Medvedev koji je na poslednjih pet mečeva gubio od Šeltona i Tijafoa ne bi trebalo da bude nepremostiva prepreka za njega. Inače, Karlos Arkaraz je dobio poslednja tri međusobna meča. Poslednju pobedu ostvario je na Vimbldonu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara