Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Sasvim solidan prosek

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.10.24. | 07:40

Pogledajte ko vam je 30. septembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

Inter Turku - Lahti (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:1

Odmah je bilo jasno da je ovde kec itekako realan. Lahti se grčevito bori sa opstanak i sve sem pobede Inter Turkua bi bilo veliko iznenađenje. Sve je bilo rešeno 20 minuta pre kraja kad je domaći tim stekao tri gola prednosti i na sve to - imao igrača više. Sve što su gosti uspeli da urade, to je samo ublaže već viđen poraz.

Haken (ž) - Vekše (ž) (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 4:0

Fiks dana koji ni u jednom trenutku nije bio ugrožen. Haken je bez imalo problema opravdao ulogu problema protiv Vekšea i rutinski upisao novu pobedu. Sve dileme rešene su u prvom poluvremenu kad je Haken postigao dva gola, a u nastavku otaljavanje posla sa još dve lopte u mreži gošći.

Kajzeri - Bešiktaš (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 0:3

Bešiktaš je nastavio sa dobrim igrama i zabeležio još jednu pobedu. Dvojka protiv Kajzerija ispostavila se kao logičan izbor, pogotovo ako se zna da domaćin spada u grupu timova koji još uvek nemaju trijumf u sezoni. Iskusni lisac Ćiro Imobile je sa dva gola zapečatio sudbinu Kajzerija. Pre njega u strelce se upisao Žedson Fernandeš. Sve u svemu, lagana pobeda gostiju uz lepu kvotu na njihovo slavlje.

Bornmut - Sautempton (tip 1, kvota 1.65) - rezultat 3:1

Kad bi Bornmut imao više igrača kao što je Antoan Semenjo, verovatno bi se borili za neki visok plasman, ali opet, i ono što je večeras pokazao momak iz Gane je bilo više nego dovoljno da se savlada Sautempton. Opširnije OVDE.

Univerzitatea Krajova - Unirea Slobozija (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Tim iz Krajove je vrlo lako opravdao ulogu favorita i bez većih problema slavio protiv Uniree. Već posle prvog poluvremena je bilo jasno u kom pravcu će se razvijati utakmica. Domaćin se pitao apsolutno za sve od prvog do poslednjeg minuta i kec nijednog momenta nije došao u pitanje.

Al Nasr - Al Rajan (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Kristijano Ronaldo i drugovi rešili su da nas obraduju pobedom protiv Al Rajana i to možda teže nego što se očekivalo. Ono što je najvažnije, kec je došao, a za to se pobrinuo i Sadio Mane koji je postigao vodeći gol u prvih 45 minuta utakmice.

Viljareal - Las Palmas (tip 1, kvota 1.45) - rezultat 3:1

Žuta podmornica je ove sezone u sudijskoj nadoknadi došla do pobedničkog gola protiv Sevilje (2:1), pa protiv Selte (4:3) i Majorke (2:1). Večeras nije štoperica još bila ušla u crveno, bila je u žutom, kada je Tijerno Bari u 85. minutu „pobedio“ i pomoćnog sudiju, koji je digao ofsajd (pa VAR ispravio stvar) i sjajnog golmana Las Palmasa Horkaša i doneo trijumf svom timu. Opširnije OVDE.

PRECRTANO

Persepolis - Pahtakor (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Iznenađujući rezultat u Ligi šampiona Azije. Persepolis je imao ulogu favorita, kec je ovde bio kao naručen, međutim, ne samo da je Pahtakor uspeo da iznenadi, nego je bio čak i bliži pobedi. Dragan Ćeran je ponovo pokazao zbog čega je kralj uzbekistanskog fudbala, pošto je opet uspeo da zatrese mrežu, uprkos tome što je Persepolis poveo već u prvom minutu.

Široki Brijeg - Sarajevo (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 3:3

Na stadionu "Pecara" viđen je izuzetno efikasan meč. Sarajlije su imale ulogu blagog favorita, kvota na dvojku je bila vrlo dobra, na sve to dodajte i lošu formu Širokog... Međutim, to nije bilo dovoljno. Vatromet golova, puno preokreta i podela bodova u meču koji će po efikasnosti, teško biti ponovljiv.

Borneo - Persita (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Očekivala se tvrda utakmica, ali i pobeda Bornea, pogotovo kad vidite kvotu koja je bila na kec. Domaći tim je uspeo da devet puta šutne gol, svaki put u okvir, Persita za 90 minuta nije šutnula nijednom i ostala je neporažena. Kad neće, onda neće.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara