Delije, ipak, u Milanu: Podrška igračima posle treninga

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 22:23

Oko 100 pristalica crveno-belih došlo ispred hotela fudbalera veče pre utakmice sa Interom

Italijanska policija zabranila je ulazak navijača Crvene zvezde na utakmicu sa Interom u drugom kolu Lige šampiona, ali je i pored toga stotinak Delija doputovalo u Milano.

Oni su veče pre utakmice došli ispred hotela u kom su smešteni fudbaleri crveno-belih i uz baklje otpevali nekoliko pesama podrške ekipi Vladana Milojevića.

Izabrane vesti

Podsetimo, Italijani su zabranili srpskim navijačima dolazak na stadion iz straha od mogućih incidenata zbog ranijih dešavanja u Rimu, kada su Beograđani napali jednu od vodećih organizovanih grupa Rominih ultrasa, Fedajin, i uzeli im zastave, koje su kasnije zapalili na svom stadionu.

Kako se bližilo gostovanje Crvene zvezde u Milanu sve glasnije bile su priče o mogućoj zabrani, a onda se oglasila i italijanska policija koja je saopštila da je Delijama zabranjen dolazaka i na meč sa Intereom i u decembru, kada Crvena zvezda bude igrala sa Milanom.

Srpski šampion u utorak od 21.00 na čuvenom stadionu Đuzepe Meaca igra protiv prvaka Italije svoj prvi meč u gostima ove sezone u elitnom takmičenju. Zvezda je prethodno poražena kod kuće od Benfike sa 1:2, dok je Inter igrao 0:0 sa Manečester Sitijem u Engleskoj.


tagovi

Delije

Obaveštavaj me

Inter
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara