Zvezda se vratila među istorijske zidine milanskog hrama fudbala

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 19:52

Crveno-beli nakon tri godine ponovo na Đuzepe Meaci

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Milana)

Kao što je najavljeno, Crvena zvezda usled zgusnutog rasporeda nije trenirala na stadionu Đuzepe Meaca u Milanu, ali su njeni igrači imali priliku da osete travnatu podlogu i kako izgleda unutar istorijskih zidina jednog od najvažnijih stadiona u evropskom fudbalu.

Izabrane vesti

Srpski šampion se u Milano vratio posle tri godine, a u razmaku od svega nekoliko meseci tri puta će biti gost na istom mestu. Sutra Interu, a 11. decembra i Milanu. Prethodni put Crvena zvezda je na ovom mestu igrala nokaut fazu Lige Evrope protiv Milana, u utakmici u kojoj je blistao najbolji igrač ove generacije Mirko Ivanić. Nažalost, veziste iz Bačkog Jarka zbog povrede neće biti sutra na Meaci, ali tu su igrači poput Radeta Krunića, koji vrlo dobro znaju kako se igraju mečevi na jednom ovakvom objektu. Ipak, većini Zvezdinih igrača ovo će biti premijerni nastup na ovom istorijskom zdanju.

Vladan Milojević je bio prvi koji se pojavio na terenu, u društvu predsednika Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele, a potom su se na terenu pojavili i Zvezdini prvotimci. Među njima i Omri Glazer, koji će definitivno biti spreman da se nađe među stativama. Šetnja travnatom podlogom je trajala 15 minuta, posle čega su se igrači sačekali kraj konferencije za štampu i zajedno sa šefom struke se vratili u hotel da kuju poslednje planove pred sutrašnji spektakl.



tagovi

Vladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara