Huan Kintero (Rojters)
Huan Kintero (Rojters)

Mainero utišao, Sosa razgalio Cilindar za ravnopravnu podelu bodova

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 04:02

Bez pobednika u duelu Rasinga i Platensea

Zanimljiv meč u Aveljanedi, sa prilikama na obe strane, međutim, bez pobednika - 1:1.

Publika koja je došla na stadion u Aveljanedu nije imala mnogo toga da vidi od svojih ljubimaca. Čak štaviše, nisu se igrači pošteno ni rastrčali, a Platense je već došao u vođstvo. Mainero je iskoristio odlično dodavanje Minerve i rutinski poslao loptu u suprotni ugao. Svaki put kad bi napali, a to nisu često radili, gosti su uspevali da ozbiljno ugroze gol koji čuva Gabrijel Arijas.

Izabrane vesti

Dugo je trebalo igračima Rasinga da se otkrave, rani gol kao da ih je malo uzdrmao. Imao je domaćin više od igre, pokušavao da ugrozi golmana gostiju, ali u tome uglavnom nisu uspevali sve dok na scenu nije stupio Santijago Sosa. Bio je to prvi kiks odbrane Platensea koja je ostavila vezistu Rasinga potpuno samog na 20 metara od gola, što je Sosa itekako znao da kazni i tako izazove erupciju oduševljenja na popularnom "Cilindru".

Nastavak meča doneo je nešto otvoreniju igru sa obe strane. Počelo je bombom Nardonija sa 25 metara koja je na ozbiljne muke stavila golmana gostiju. Platense je uzvratio sa dve dobre prilike za Matea Pelegrina, ali jedan od najboljih strelaca lige nije bio dovoljno koncentrisan. Sreća je opet bila na strani gostujuće ekipe kad je šut Kvintera završio malo pored desne stative.

Oba tima su želela pobedu, bilo je vidno da niko nije zadovoljan bodom, međutim akteri su morali da se zadovolje istim nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Prema svemu viđenom, nerešen rezultat je možda i najpravedniji ishod.




tagovi

Rasing KlubPlatense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara