Mladen Krstajić (©Reuters)
Mladen Krstajić (©Reuters)

TSC izabrao Krstajića

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.12.20. | 18:51

Promocija u ponedeljak

Birali su čelnici TSC-a, a izbor je definitivno pao na Mladena Krstajića.

Onako kako se špekulisalo da je maltene gotova stvar, pokazalo se kao tačno. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić predvodiće s klupe TSC u prolećnom delu sezone, saznaje Sportklub.

Izabrane vesti

Prva informacija se pojavila pre nekoliko dana, ali su iz topolskog kluba poručili da razgovaraju sa više kandidata. Na kraju se pokazalo da je Krstajić najviše po volji rukovodstvu TSC-a, a promocija novog trenera je zakazana za ponedeljak, kada prođu novogodišnji praznici.

Imaće Krstajić težak zadatak da nastavi i da proba da nadmaši rad Zoltana Saba, koji je vodio TSC u superligaških sezonu i po, a koji je preminuo pred kraj jesenjeg dela sezone. Klub iz Topole je s njim na klupi izborio istorijski proboj u Superligu, a odmah zatim i na evropsku scenu.

Plavi su prvi deo tekuće sezone završili na osmom mestu, sa osam bodova manje od Čukaričkog, koji je na četvrtoj poziciji, poslednjoj koja vodi u Evropu.

Mladen Krstajić se pominjao prethodnih dana i kao kandidat za selektora Bosne i Hercegovine, a bez posla je od leta 2019. kada je smenjen sa mesta selektora Srbije. Pre toga je bio kapiten, pa direktor Partizana.


tagovi

SuperligaMladen KrstajićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara