Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Mogli smo da svedočimo i o povoljnijem raspletu

Vreme čitanja: 3min | čet. 25.07.24. | 07:52

Pogledajte ko vam je 24. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LUDOGOREC - DINAMO MINSK (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Imali su domaćini svoje šanse, nagovestili da bi u revanšu na svom stadionu mogli ozbiljno da zaprete, ali utisak je da su domaćini i sa pola gasa stigli do lepe prednosti pred put u Belorusiju.

Opširnije OVDE.

UZBEKISTAN - ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 1:2

Nerešeno je bilo na poluvremenu, ali su kolege novopečenih evropskih prvaka u nastavku utakmice opravdali ulogu favorita. Čovek odluke bio je novi fudbaler Real Sosijedada, Serhio Gomez, koji je ovog leta stigao u San Sebastijan iz Mančester Sitija za 9.000.000 evra.

PAOK - BORAC BANJALUKA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:2

Dvaput su gosti stizali prednost rivala, ali nisu imali snage i za treći gol. Svakako, samo gol zaostatka uoči revanša daje Banjalučanima kakvu-takvu nadu da mogu da nastave kvalifikacije za Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

FRANCUSKA - SAD (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:0

Domaćini ovogodišnjih Olimpijskih igara uspešno su otvorili fudbalski turnir. Držali su se Amerikanci sat vremena, ali onda je iskusni Lakazet najavio očekivanu pobedu Francuza.

Opširnije OVDE.

AEK ATINA - INTER ESKALDES (tip 1, kvota 1,03) - rezultat 4:3

Čudnu utakmicu odigrali su Atinjani. Nakon pola sata i pogotka Mijata Gaćinovića vodili su sa 3:0, potom i 4:0, a u Andoru putuju sa samo jednim golom prednosti. Ipak, ono što je bitno - kec je došao!

Opširnije OVDE.

CELJE - SLOVAN BRATISLAVA (tip TGG GG, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Već posle 11 minuta oni koji su imali ovaj par i igru da oba tima daju gol, mogli su da ga zaokruže. Domaćini su poveli u sedmom minutu, gosti izjednačili četiri kasnije. Ispostavilo se da je taj rezultato ostao na snazi do kraja utakmice.

PRECRTANO

DINAMO BATUMI - DEČIĆ (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 0:2

Dečić je ispao odmah na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, nije bio u stanju da se uhvati u koštac sa velškim TNS-om, međutim, mogao bi u Ligi konferencije da sakuplja bodove i nešto da napravi. Na dobrom je putu da prođe u naredno kolo posle pobede nad Dinamo Batumijem u Gruziji.

Opširnije OVDE.

PALMEIRAS U20 - FORTALEZA U20 (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Po jedan gol i crveni karton na obe strane epilog je ove utakmice 15. kola brazilskog prvenstva za mlade fudbalere. Palmeiras, vodeći tim na tabeli, je otišao na odmor s prednošću, ali su gosti desetak minuta pre kraja, kada su obe ekipe bile sa desetoricom igrača, uspeli da izjednače.

EGIPAT - DOMINIKANSKA REPUBLIKA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 0:0

I jedni i drugi su imali dvocifren broj šuteva ka protivničkom golu, ali samo tri lopte su išle u metu, a i one su bile zaustavljene u poslednjem trenutku. Ne baš početak Olimpijskih igara kakvom su se nadali u Egiptu, dok u Dominikanskoj republici mogu da budu zadovoljni bodom na startu.

TALJERES - DEFENSA I HUSTISIJA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:1

Razočarali su fudbaleri Taljeresa, u svakom pogledu. Jesu gosti poveli već u 9. minutu, ali imali su sasvim dovoljno vremena da okrenu meč u svoju korist. Stigli su do izjednačenja na samom otvaranju drugog poluvremena, a onda ostali bez municije do kraja da pobede i obraduju vas.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara