Andrija Živković (PAOK)
Andrija Živković (PAOK)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Posle dva hepienda Borcu preti horor u Solunu

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.24. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 24. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:30
PAOK - Borac Banja Luka
ID: 8229016


Borac je prošao kroz dve drame sa albanskom Egnatijom i obe su okončane hepiendom za Banjalučane. Sigurno je da Krajišnici ne bi imali ništa protiv repriza u dvomeču sa PAOK-om, ali u Solunu im preti horor. Ovde očekujemo efikasnog keca, pa je naša preporuka kombinacija sa 3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Ludogorets - Dinamo Minsk
ID: 8229009


Ludogorec je srećno izbegao produžetke u Batumiju, ali ukupno gledano zasluženo se našao nasuprot Belorusa. Međutim, upozoren je da bi bilo kakvo opuštanje moglo skupo da ga košta i potrudiće se da upiše što ubedljiviju pobedu, pa i ovde uz keca verujemo u puno pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
Dinamo Batumi - Decic
ID: 8228520


Kec na ovoj utakmici spada među sigurice dana i zaista bi bilo šteta da ga propustite. Klubovi iz Crne Gore igraju sve gore i gore u evropskim takmičenjima i Dečić, koji je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispao od TNS-a nije izuzetak. Gruzini bi morali da iskoriste šansu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
AEK - Inter Escaldes
ID: 8228494


Još jedan par sa kojim je jedini problem šta odigrati da bi kvota bila vredna odlaska u kladionicu. U trijumf momaka iz Atine ne sumnjamo, ali s obzirom na partije koje su pružali na pripremama ne usuđujemo se da vam preporučimo golove. Najbolje je da se odlučite za SP1.



Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.47)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:15
Celje - Slovan B.
ID: 8229037


Fudbaleri Celja rutinski su izbacili kolege iz Flore, ali daleko od toga da slovenački predstavnik nema slabosti. Za razliku od estonskog prvaka opasni Slovaci umeće da ih iskoriste i trebalo bi da oni odu dalje, ali sada ipak preskočite „čisti“ ishod i opredelite se za X2&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.4)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:00
Struga - Pyunik
ID: 8228567


Struga platno beleše, ali ni na svom stadionu, ni u Bratislavi nije uspela da protiv Slovana izbegne dva poraza. Pjunik je uspeo da pruži nešto ozbiljniji otpor Dinamu iz Minska, međutim, ovde bi domaći mogli da se nadaju povoljnom ishodu. Ukoliko sumnjate u keca odaberite 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
OLIMPIJSKE IGRE | 19:00
Japan M23 - Paraguay M23
ID: 8228723


Zajedno sa Izraelom i Malijem ove ekipe čine grupu D, možda i najujednačeniju na turniru i zato svaka utakmica ima ogroman značaj. Plavi samuraji su jedina selekcija u Parizu bez igrača starijih od 23 godine, ali na OI su uvek konkurentni i verujemo u njihovu tesnu pobedu.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-2 (4)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 16:00
Koln - Swansea
ID: 8232027


Keln je sredinom maja ispao iz Bundes lige i posle pet godina moraće da juri povratak u elitu u jednom od najnezgodnijih takmičenja u Evropi. Svonsi je član Čempionšipa, za koji važi isto što i za Cvajtu. Nemci su igrali dobro na dosadašnjim pripremama, ali ih bolje obiđite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara