Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet preživeo na Siciliji: Dejvis doneo pobedu, brine Džonsova povreda

Z

Znači

pre 8 dana

Karlik i Tajrik zverine bukvalno od igrača, ali baš. Sterling takođe iznenadio, mnogo opasan napadač, ima sve kada krene kroz reket. Još ovaj Dvejn ako je tako dobar, mnogo zajeban ekipa i ofanzivno i defenzivno. Mnogo bolji će biti Gabrijel i Vanja naravno. Bonga klinika odbrane. Mario i Aleksej će još nadmoći. Frank opasan u oba smera i koristan, Brendon stari vuk, mnogo koristan. Sve u svemu pozitivno. Srećno vam bilo momci!
Z

ZooVrt

pre 8 dana

Ako su to zverine kakve li ostali u EL imaju kiklope tek i godzile. A da,dosli su u instalaciju pa nsprasno postali to. Do jula su bili obicni misevi. Sa vama grobarima je shou. Ima li neki kod Zoca a da nije czverina.
S

StaPropustiliZabari

pre 8 dana

Veliko intetesovanje vladalo za igranje selekcije americke i magika trenera. Cirka 170 ljudi gledalo napaljenike. Inace ova Dertona imala 3 stranca samo. Cisto napomena.
Г

Групни

pre 8 dana

од муке и зависти мож' се цркне ...
G

Grupnjak

pre 8 dana

Grupni Ti si odavno crko inod drveta ne vidis sumu. Samo ti metle pred ocima. Tim kojinima jednu titulu i tri kupavSrbije orica timu koji ima osam puta vise u isto vreme istih i skor pobeda 70 : 30. Ja se samo pitam kakvi vi bili da ste uzeli sto i mi,kada ste sad ovako ostrasceni. Naravno sve to iz nemoci. Onaj ko nema sex redovan uvek prica o njemu. Tako i grobarcici.
S

Sale Kg

pre 8 dana

Oho, vidi se pomak u odnosu na prethodne godine. Do skoro smo u ovom periodu gubili finale Aba Super kupa od Studenata, a sad na ovom prestižnom turniru medju košarkaškim velikanima verovatno uzimamo prvi trofej u 4 godine. Krenula je žetva, strah u vama izmiče kontroli!
J

Jeste

pre 8 dana

Kako si provalio, al to sto gostujemo na 4 skakaonice svaki dan🤣
G

Gle, gle

pre 8 dana

Evo ih crveni na casu mentalnog zdravlja, pa pisu svoje strahove, komplekse, frustracije, hvala Partizanu sto je human da pomogne ovakvim koji su oboleli.
G

Gle šarana

pre 8 dana

Na čemu si ti dečače? Jedini koji ima kompkeks si ti i tvoj raspali klubić. Terorišemo vas duže od deceniju. Ti stvarno za stid ne znaš. Pometlani ste prošle godine surovo. Tripla kruna i 8 :0🧹I ti takav pominješ mentalno zdravlje i komplekse, bolje se obrati stručnom licu. Mi smo ovde isključivo da vas polivamo, tovarimo, zezamo jer imamo razloga za to. Inače ste nebitni. Dobri ste za zezanje jer ste velike ložane i paljevine zato nas zabavljate toliko. Jel ti sad jasno.
I

Ivan3333

pre 8 dana

Sto ste pobjegli na 15 razlike sarane?
K

Komedija

pre 8 dana

@Šarane Ala si ti prso, auuuuu.
G

Gle, gle

pre 8 dana

@Šarane Dovoljno je da vidis samo nik i svakom strucnom licu je jasno, dovoljno je procitati sta pises da ako se pridrzsvas odredjene terapije da moze da se vratis na pravi put ozdravljenja mentalnog.
S

Streptomicin

pre 8 dana

Onaj ko je pobegao iz Arene je izgubio utakmicu.
S

SSSR

pre 8 dana

Kalina BRATE,ZAŠILJI taj KOLAC.
L

Ledjendo

pre 8 dana

Zeljoo 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
G

Galek

pre 8 dana

Dobro jutro. Čisto da se podsetimo danas da je Želimir Obradović državni projekat, u koga je za 3 godine sipano 70+ miliona evra, što je rezultovalo jednim jedinim osvojenim trofejem. I naravno, čuvenim 6. i 11. mestom u EL.  Daj sad još 30 miliona evra…
L

Lertek

pre 8 dana

Hezonje najviše boli to što ih ponižavamo, demoliramo i kantamo sa 8-0 u eri ,,najvećeg" trenera sa neograničenim i najvećim budžetom ikada. Da im je na klupi na primer Trinki Vinki ne bi ih pucali ovako žestoki kompleksi ni približno. Laku noć Muse.
E

E

pre 8 dana

Vi imate 0 od 8 prolazaka u plej off Evrolige zaredom da ste zaista tako bolji i tu bi nesto napravili.
M

Mape

pre 8 dana

Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 70+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌
Г

Групни

pre 8 dana

мозак мрзитеља Жељка 2Х❌
Ž

Želimir O

pre 8 dana

.......da te mrze a da ti se dive, šta bi dao.
G

Grof Chaki

pre 8 dana

Želimirova osveta, bahatost bez granica ili osveta bahatog? Ne znam šta je najbolji naslov ovog posta. Čekao sam da se prelazni rok završi, pa da ovo napišem. Želimir Obradović je jedini trener u istoriji sporta koji je promenio čitav tim, a da sam nije dobio otkaz zbog katastrofalnih rezultata!! Jeste li ikada čuli za nešto slično? Da najodgovorniji za epski neuspeh i debakl raspusti čitav tim, a on ostane nedodirljiv? Niste? Vrlo verovatno zato jer se nikada pre nije dogodilo. Reče nam Želimir da su za sve krive sudije, a onda promenio ceo tim!? Tu se nešto debelo ne slaže!! Navijači partizana (ono malo što ih je ostalo) se bune kada im neko kaže da su izgradili kult ličnosti i da su ustoličili nekada velikog trenera da bude veći od kluba. Da se podsetimo, prošla sezona se za KK partizan završila potpunim fijaskom i krahom na svim frontovima – u EL se nije ušlo ni u play in, a u domaćim takmičenjima preskupa legija stranaca Želimira Obradovića, najskuplja IKADA na ovim prostorima, sa trećim najplaćenijim igračem u EL, ometlana je svugde gde se pojavila i to na jako ponižavajući način. Nekada veliki trener pokušao je izuzetno kvalitetan tim da prilagodi svojim zamislima, po svaku cenu, ni za trenutak ne pomislivši da bi on mogao da se prilagodi timu i da radi u skladu sa onim čime rasplaže. Tvrdoglavost je rezultirala rezultatskom katastrofom, a osveta je servirana brzo i nemilosrdno. KOMPLETAN tim je raspušten, ostavljena su samo dva igrača koja nisu ni igrala – Dimitrijević i Koprivica. Oterani su svi, kako bi Želimir Obradović pokazao moć i demonstrirao svoju bezgraničnu sujetu. Oterani su igrači koji su dovedeni u tada Eurokup ekipu iz F4 EL tima, oteran je igrač koji je otet drugom timu i koji je imao važeći ugovor sa tim timom, oterani su skupi igrači pod ugovorima, a sve to bahaćenje će kao i obično platiti poreski obveznici u Srbiji. Formirana je četa legionara, sa najmanjim brojem domaćih igrača od svih timova u čitavoj Euroligi. Kako reče Želimir Obradović kada je dolazio, tu je za dobrobit srpske košarke. Ako nekada veliki trener ponovo doživi neuspeh, moraće da promeni novu garnituru igrača, jer takva veličina može da menja sve što poželi, sem sebe samog. Promeniće on i ekonoma, kafe kuvaricu, spremačicu, samo će on ostati nesmenjiv i nedodirljiv. Izbegao je odgovornost i svu krivicu svalio na igrače koje je on lično doveo i selektirao!? A tu priču su lako i naivno progutali poprilično neinteligentni simpatizeri partizana. I još nešto. Odakle pravo da se Želimir Obradović DRŽAVNI PROJEKAT finansira novcem poreskih obveznika ove zemlje od kojih 90%+ podržava drugi klub tačnije Zvezdu?
D

Di Marko

pre 8 dana

Partizan ima nekoliko ciljeva za sledecu sezonu: 1.Osvojiti prestizni Turnir na Siciliji 2.Dobiti trogodisnju Licencu 3.Daljni napredak na marketinskom i organizacionom planu Malo li je? Uz najboljeg trenera Univerzuma ovi ciljevi nisu nedostizni!
Z

Zigalo

pre 8 dana

Ajde grofe nedelja je danas, odi do crkve pomoli se bogu za zdravlje onom ciju sliku drzi dr Terza i zamoli ga da vam umesto mesecno, uplacuje 4m na nedeljnom nivou, a karte da se dele i na ostalim pumpama.
C

Charlie TRIPLA KRUNA

pre 8 dana

Zašto niko ne postavlja pitanje odgovornosti uprave i trenera Želimira Obradovića u kkp zbog očajnih i nikakvih rezultata u predhodne 3 sezone (osvojen samo 1 trofej, a Zvezda 8 trofeja za to vreme) i u ovoj prošloj sezoni gde sa budžetom koji je među prva 3 u EL od 30+ miliona evra, sa najskupljim trenerom i najskupljim NBA timom  kkp ima 33 poraza, dok Zvezda sa duplo manjim budžetom ima 27 poraza i 3 OSVOJENA TROFEJA. Evo kako to izgleda u stvarnosti, a ne u virtuelnim životima kamerunaca. U prošloj sezoni kkp ima skor u Aba ligi računajući i plej of  24-10 + onaj 1 sramotan poraz na početku sezone u finalu Super kupa Aba od SC. U EL taj skor je 16-18, a u KRK 2-1 i u KLS 2-3. Znači UKUPNO 44 POBEDE I 33 PORAZA KKP OD POČETKA SEZONE UZ DRUGO MESTO U  KRK, DRUGO MESTO U ABA LIGI, DRUGO MESTO U KLS I JEDANAESTO MESTO U EL I IZGUBLJENA 4 TROFEJA U SEZONI!! KKCZ za to vreme ima skor u Aba ligi gde je neprikosnoveno na prvom mestu 29-4 i u EL 11-23, u KRK 3-0 i u KLS 4-0. Što je UKUPNO 47 POBEDA 3(TRI) VIŠE OD KKP I 27 PORAZA ČAK 6(ŠEST) MANJE OD KKP!! PA KO TU ONDA IMA LOŠE REZULTATE?? BIĆE DA JE TO KKP!! I ZAŠTO SE O TOME ĆUTI?? ZAŠTO SE OVO GURA POD TEPIH I KRIJE OD JAVNOSTI? GDE SU REZULTATI SA TIM SILNIM MILIONIMA? ZAŠTO UPRAVA KKP I ŽELIMIR OBRADOVIĆ NE PAKUJU KOFERE? ZAŠTO SE MEDIJSKI NAPUCAVA PRIČA DA KKCZ IMA LOŠE REZULTATE, A KKP NE, A U STVARI JE OBRNUTO?? ZAŠTO SE FORSIRA ŽELIMIROVA ŠARENA LAŽA I UTEŠNA MANTRA ZA BEZNADEŽNE SELFI TIK TOK BRESKVICE DA SE KOŠARKA IGRA ZA 11 MESTO U EL, A NE ZA TROFEJE??
I

Ivan3333

pre 8 dana

Zvezda je najgori klub u istoriji Evrolige. Meni je samo to vazno.
S

Streptomicin

pre 8 dana

Zvezda nikada nije bila poslednja u EL, Partizan je bio tri puta u vreme Vujosevica.
@

@Streptomicin

pre 8 dana

Niste pratili ili ne racunate ovo pre fuzije da vam je isti klub jer se oko 2000. godine u Evroligi imali skor 1-15 i bili poslednji a sto se tice ove ere niste poslednji samo zato sto je uvek bilo većih pacera ali i sa manje para od vas a bez tradicionalno jakog domaćeg terena.
M

Milantom

pre 8 dana

Dejvis, dobar, brine Dzons, Nikilina moze bolje, Bonga ok......a ima li tu Srba!? Šta je s njima Želimire!? Oterao si one druge strance, doveo ih u jos vecem broju!? Uzas srpske kosarke!!! Pa ko ce za Srbiju sutra igrati Zelimire!?
R

Redmond

pre 8 dana

Koja je razlika između kk Dubai i kk partizan Sns?! Gomila novih igrača nabacanih bez ikakvog plana, rezona i smisla... Po meni je kk partizan Sns prošle sezone imao dosta bolji tim i bolje igrače skoro na svakoj poziciji osim možda na 5, ne znam na osnovu čega gaje optimizam ali ok neka nastave da žive u neznanju i zabludi...ovo će im biti još jedna u nizu sezona bez trofeja!! ,
G

Grobarijus

pre 8 dana

Jos da vam ne dolazi vodja u lozu i da nema milion slika sa vašom salovima pa da vam prodje nekako botovanje o "Partizanu sns" a znamo ko je SNS od 2012 te,ceo svet zna i Prica o tome
Z

ZV

pre 8 dana

Ceo svet priča o tome taman onoliko koliko priča i o vašim časovima ljubavi,simfonijama, tangoima smrti i ostalim izlivima patetike i neukusa. Zabole ih levo domu.
Š

Šarani

pre 8 dana

Strašna, DERTONA ipak je pobedjena. Koliko vidim biće i ove godine strašnog metlanja. Rumeni kolačić neka spremi novih 15 igrača za onu sledeću sezonu.
H

Hantild

pre 8 dana

KK partizan Sns će ove sezone imati ove igrače za Kup Radivoja Koraća i Domaću Ligu : - Balša Koprivica - Arijan Lakić - Mitar Bošnjaković -Aleksa Dimitrijević - Aleksej Pokuševski - Vanja Marinković (Neki od njih nisu Srbi, ali imaju srpske pasoše). I moraće da izaberu 4 stranca od ovih 9 - Džons, Ntkilina, Dejvis, Lundberg, Vašington. Braun, Bonga, Majk i Džons... Da li ovo KK Naprednjak poručuje da neće igrati KRK i domaću ligu države koja mu puni 4/5 budžeta, države koja im je glavni sponzor??? I kakva će biti reakcija te iste države ako se to desi???
G

Grobarijus

pre 8 dana

Kad imas muku sto ti je vodja u lozi i sto si SNS pa bi da privalis to drugom🥪🥪🥪🥪
A

Alo bre

pre 8 dana

Drzava drzava drzava to je jedan čovek a ovo sto vi nazivate takmicenjima državnim su obične lakrdije videlo se po tome kako se završilo poslednje finale.
Ž

Žocuuuu

pre 9 dana

Kupi tata vičko još 3 amera
m

merllin_pfc

pre 9 dana

Pripremne utakmice sluze da se proba sve sto se zamisli. Petorke koje mogu da odigraju koju odnranu I koji napad. Sta koji igrac moze da pruzi u odbrani a sta u napadu. Kako odgovoriti na odbranu koju protivnik postavi. Zato se zovu pripremne utakmice. Grobari samo opusteno poslozice to najbolji trener. Karlik preopasan igrac. Nije bitno protiv koga igra isporuci koseve, asistencije , skokove..
S

Sf

pre 8 dana

Ma objasni nam ne znamo. Ovo što ti pričaš se zove uteha, tešiš samog sebe i zavaravaš se. Neka žoc spremi novih 15 igrača za sledeću sezonu jer ove godine biće strašno metlanje. Opet.
S

Sf

pre 8 dana

Koji grobari? To ne postoji. Postojite samo vi instagram selfi breskvice koje na fudbal ne idu zato ne možete da smenite upravu u fk partizan koja uzgred budi rečeno ima više uspeha nego vaš kk partizanček. Ali dobro to je vaša stvar. Koji grobari? Svašta. To ne postoji više ugasili mutavi i nevolja. Kraj.
Z

Zeljko vozac

pre 9 dana

Hocemo pobedu ,pobedu u derbijuuuu....a da ubise nas 0:8
M

Markosta

pre 9 dana

Može li neko da mi kaže šta znače simboli ispod broja na prednjoj dresa? Ne razumem o čemu se radi. Hvala
w

wroim

pre 9 dana

srce,ruke,glas :)
b

bojkjee

pre 9 dana

Srce, ruke, glas
L

Ledjendo

pre 9 dana

Zeljoo 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
G

Gg3+

pre 9 dana

Loše ovo izgleda ali ajde da sačekamo još malo.
M

Miloschihcichi

pre 9 dana

Ja se iskreno slazem sa celom ekipom promenjenon, i svidjaju mi se momci koji su tu, vide se vec obrisi nove ekipe i kako ce to izgledati. Svidja mi se sto se nece cekati panter nego ima 5 igraca jednako opasnij da u svakom trenutku rese mec bukvalno, nesto slicno sto smo imali sa lesoro , panterom, egzumom, ledejom.. ne svidja mi se jedino to ato ce ekipi trebati dosta vremena da se uigra koliko god kvaliteta tu bilo i onda ce kalirati na pocetku sezone, bice tu poraza koji ce boleti. Prosle godine smo na pocetku sezone izgubili domaci teren u aba ligi recimo, iz istog tog razloga, promenjeno je bilo dosta igraca a sada je jos gore. Svakako mislim da ako se uigraju a cvrsto verujem da hoce da ce biti jako opasna ekipa za pobediti i da ce se svi valjano pomuciti. P.s. voleo bih neko strucan da objasni kako non stop dolazimo da od pkus 15 ne umemo da rutiniramo utakmicu, evo desava se vec godinama isti slucaj, menjale se ekipe i igraci a i dalje ta boljka ostaje, u trenera kao ne gledam znamo svi ko je i sta je ali.. 🤷‍♂️
K

Karlo Veliki

pre 9 dana

Vujosevic je proveravao karakter igraca tako sto je planski vodio mec u neizvesnost kako bi proverio ko ima a ko nema pobednicki karakter. Ako je Zeljko veceras tako vodio tim u 4 cetvrtini, onda je na pravom putu.
n

nema vama pomoci

pre 9 dana

Čuj ovog, u kom svetu vi zivite
T

Torbicis

pre 9 dana

Upravo tako,Dule je insistirao da u svakoj cetvrtini poslednji posed pripada nama i naravno da ekipa na kraju sezone igra zavrsnice bez panike, još jedna od majstorija velikog trenera..!!!
F

Forostqs

pre 9 dana

Ovo je nov tim, treba mu Jos dve godine da se adaptiraju
K

Karlo Veliki

pre 9 dana

Bas si lupio... Da si rekao dva meseca pa i nekako, ovako u pitanju su profesionalci, dobri igraci,i ljudi sa karakterom. E to koliki im je katrakter pokazace vreme koje im je potrebno da stvore hemiju od 5 do 12 igraca u rosteru...Dve godine nije sigurno.
Z

Zh

pre 9 dana

Nisam siguran kada je Željko sastavio ovaj tim koji nije danas bio kompletan ima par nedelja kako su se upoznali i zaključak mnogo ,, strucnijih'' od Zeljka je ovo nista ne valja.
J

Jeste strucan

pre 9 dana

Strucnjak je sastavio ekipu koju je posle rastavio jer je shvatio da to nista ne valja. Moze valjda neko da kaze da misli da je ovo jos gore nego sto je bilo ili je strucnjak nedodirljiv jer je strucan. Svaka cast na ranijim uspesima ali je cinjenica da u Partizanu rezultata nema, a sve ide ka tome da ce se takav trend nastaviti.
Z

Zh

pre 8 dana

Tim koji je on sastavio u sezoni 2022/23 je imao itekakve rezultate ali su ga 4 igraca napustila od njih trojica su se popela na krov Evrope odnosno u finale NBA lige u sledećim klubovima.Imao je dosta gresaka u narednoj sezoni tu je kumovali mnogo stvari da se sezona ne završi dobro.Bar polovinu ključnih igrača i da je hteo mislim da nije mogao da zadrži istekao im ugovor i Partizan nije mogao da isparira ponudama bogatijih pa je Zeljko odlucio da je najbolje zbog svega napraviti potpuni reset.
L

Letac

pre 9 dana

Dve stvari. Prvo, neka ste nam docarali svaki detalj ove mnogo bitne, presudne utakmice.....neka ste nam opisali dramu i sta je sve nas vicesampion morao da prezivi da bi dosao do krucijalne pobede. I drugo, daj da nam sad mozgovi predoce znacaj i doprinos domacih igraca i koji je ucinak velikih pojacanja Lakica, Nakica i kompanije.....i sta ce oni konkretno doneti srpskoj kosarci?
p

pekikroksi

pre 9 dana

kad vec zboris o dobrobiti sprske kosarke,a sta nam je to tacno tvoj klub doprineo istoj unazad decenijama?
@

@ssss

pre 8 dana

Evo ja odmah tebe da pitam šta će srpskoj košarci doneti Teo,Nedović,Kalinić,Mitrović,Davidovac,Lazić,Lazarević,Plavšić….Eto jako me interesuje.
K

KUP

pre 9 dana

MILEVE Dandulic - zumbul
e

eee ovo je

pre 9 dana

Sve moj do mojega
t

tooooo institucijo moja

pre 9 dana

Osvoji KUP... Rodoljuba Dakacevica - Sicka
H

Huggo

pre 9 dana

U prvih 30 godina istorije Kluba kroz Partizan su prošli mnogi asovi – Mirko Marjanović, Boža Muncan, Radomir Šaper, Vilmoš Loci, Lajoš Engler, Čeda Stojičević, Bora Stanković, Borislav Ćurčić, Branko Radović, Radovan Radović, Miloš Bojović, Dragutin Čermak, Slobodan Jelić i mnogi drugi
Ž

Žerac

pre 8 dana

Pominješ Radomira Šapera i Borislava Stankovića, da li znaš da su oni jedni od osnivača KK Crvena Zvezda?! Braća Šaper i Aca Nikolić su preko noći odlukom generalštaba prebačeni iz Zvezde u Partizan. To se može videti i u seriji Bićemo prvaci sveta. Gde general Štukalo odmah nakon pobede Zvezde u finalu, čita naredbu o prelasku igrača.
H

Huggo

pre 9 dana

Jovo Stanojevic,Tomasevic,Bogdanovic,Vujanic,Pekovic,Milutinov....mozes celu noc da nabrajas legende Partizana,a Zvezdine legende Radmanovic i Rakocevic😁😁😁😁,daj bre budimo realni. Naravno neko pametan ce reci da nisu svi ponikli u Partizanu,a to bi znacilo da MJ-a vezujemo za Severnu Karolinu,a ne za Bulse.
G

GostO

pre 9 dana

Stanojevic dosao iz Zvezde, Tomasevic dosao iz Zvezde, Vujanic dosao iz Zvezde, Bogdanovic dosao iz FMPa... Ne znam samo sto se javno brukas...
j

jasno je

pre 9 dana

Sastav Partizana od prosle sezone bi ovaj pobedio 30 razlike i sad i za tri i sest meseci.
N

Nemas pojma

pre 9 dana

Valjas gluposti sa Vasingtonom i Majkom bice ovo sjajan tim a Karlik ima da bude najbolji plej Evrolige!
j

jasno je

pre 9 dana

Vazno da ti imas pojma,gledao si deset utakmica u zivotu i sad si ekspert.Partizan ima tri ozbiljna igraca za El,Karlika,Sterlinga i Lundberga,a za Vasingtona cemo da vidimo.Ostali koliko imaju kvaliteta imaju jos vise manjkavosti.Ako treba pojedinacno za svakog da ti objasnim,samo kazi.
K

Kurta & Murta

pre 9 dana

Vođa voli, Vođa pati, Vođa će da plati.
H

Huggo

pre 9 dana

Mi 4 Evropska trofeja,zvali nas u Nba da igramo prijateljske.....Kicanovic,Dalipagic,Vilfan,B Petrovic,Rebraca,Grbovic,Savovic,Paspalj,Divac,Djordjevic,Danilovic......a vase legende osim Neboje Ilica?????
M

Moka Slavnic

pre 9 dana

kad ste igrali prijateljske, ko te zvao? 😂😂
x

x1222

pre 9 dana

sad ce repac plandiste da replicira,ko se slaze,kusur
H

Haj brou

pre 9 dana

Pedja Stojakovic, Radmanovic, Rakocevic, Teodosic, Bjelica, Kalinic... Nismo bas losi
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Slavnić, Duci Simonović ako ne znaš koje ovaj lik pitaj nekog ko zna objasniće ti, samo ću ti reći da vam je u jednom derbiju dao oko ili preko 60 poena i da je lik 1972 napustio olimpijadu u Minhenu i reprezentaciju za koju nikad više nije igrao jer nije hteo da igra protiv dopingovanih američkih košarkaša, Kapičić, Cvetković, Saša Obradović, Rakočević, Stojaković, Radmanović, Gurović, Teodosić,Kalinić... Ima ih još ali dovoljno je i ovo, ove poleratne poput Popovića, profe Nikolić, Bore Stankovića ili Geca neću da stavljam pošto vi to ne priznajete jer se igralo na šljaci a vi kao avangarda ste u to vreme verovatno igrali na betonu ali ni sa tog betona nemate ni jednu legendu.
s

samo

pre 9 dana

Pa tu vise njih mozes da racunas Zvezdi,nego Vilfana Partizanu.
Г

ГрупнивсНајброу

pre 9 dana

играли слонови и мишеви, исцепали их слонови ! кажу мишеви: па и ми нисмо лоши били ...
G

GostLalat1

pre 9 dana

Huggo... Moka Slavnic, Dragan Kapicic, Pedja Stojakovic, Vlada Radmanovic, Igor Rakocevic.... Ma nemamo mi ni jednu legendu. Ti ili imas 10 godina ili si bas glup
D

Da se prisetimo

pre 9 dana

Gde su sada te legende stare Zvezde,jedan od njih je se gotovo i odrekao citiram Moku ,,Bilo bi mi krivo da nisam bio igrač ili trener Partizana. Jer sam onda video razliku u ljudima, u lojalnosti, u dobroti, kvalitetu“.
I

IzGlave

pre 8 dana

Vidi se da pratis kosarku na mahove. Savovic legenda. O boze. Cvetkovic,Vucinic,Slavnic, Kapicic,Duci Simonovic, Zizic,Radovic, Nikolic, Avdija, Karadzic, Jovanovic, Sasa Obradovic, Nebojsa Ilic, Stojakovic,Radmanovic,Rakocevic,Jaric,Gurovic, Topic, Bjelica,Keselj, Nedovic, Micic, Stimac,Simonovic,Guduric,Marjanovic,Katic,Jovic,Lazic,Dobric,Davidovac,Petrusev,Plavsic,Teodosic.. ivo su igraci zvezdini koji igrali za A reorezentaciju na ep,sp i olimpijadama od 1968. Znaci samo na velikim takmicenjima. Jos toliko je islo na turnejama po Usa ili igrali balkanijade ili mediteranske igre ali to ne racunam. Neke sam mozda izostavio
I

IzGlave

pre 8 dana

Zaboravih Kalinica..verovatno jos neke npr pokojnog Sretenovica, poceo je u Zvezdi i vratio u Zvezdu. A gde su tek igraci sto nisu videlicreprezentaciju a bili odlicni od Bogosavljeva, Branka Kovacevica,Dabica, Prelevica, Trifunovica,Bolica,Lisice,pa i Cvetkovica Rastka, sto igrao cak u Denveru malo,Gilica i jos nekih. Tomasevic,Vujanic,zna se gde su ponikli.
Г

Гробар до коске

pre 9 dana

Хвала, председниче! Настављам да гласам за тебе!
7

73

pre 9 dana

Susret dva podjednako renomirana kluba...nijanse su odlučivale.
x

x1222

pre 9 dana

Klubovi bez istorije,trofeja...jao bre ,pa kad cete prestati da se blamirate? Imate li stida? Dokle vise?????
K

Kup

pre 9 dana

U sedamdeset treće najbolje se meće...
G

Grobarcina

pre 9 dana

Nova ekipa pripremne utakmice ne treba shvatiti ozbiljno , jaci smo od Fmpa svakako idemo a ovim timom.u top 8
С

Север Србије

pre 9 dana

И прошле године сте били јачи, па онда би метла...
G

Grobarcic

pre 8 dana

Jel tebi glavni cilj da budemo jaci od FMP-a ? Bas me briga za FMP, ja zelim da idemo na F4, a sa ovom ekipom 17. ili 18. mesto je realnost. Zeljko najkasnije na kraju sezone odlazi, a Ostoji uvaljuje kosku da dovede trenera koji ce da sastavlja novu ekipu. Nama se opet prodaje bajka o F4, jurimo po sezonske kao omadjijani i tako u krug.
S

Sf

pre 8 dana

Od FMPa ste jači ali ne od, Zvezde šarki
Z

Zigmund

pre 9 dana

Jedini zakljucak iz ove utakmice je ponuditi jos nocas novi produzeni ugovor Karliku Dzonsu. Videlo se da je Zeljko zeleo da podeli minutazu, samo su ga centri sa brzim licnim omeli u tome. Nije trebalo ici na ovaj turnir, ne zato sto su timovi losi (upravo ovakvi i trebaju u ovoj fazi), vec zbog klizavog terena.
T

Trebinje

pre 9 dana

Igokea potrosila toliki drzavnog novca za pimpek
Z

ZOC Sampion

pre 9 dana

Vidim da ce ovo biti poslednja Zeljkova sezona u Partizanu. Bolje da smo se na kraju prosle sezone pozdravili i sa njim i sa Savicem, manja bi steta bila.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 dana

aj brini ti ko menja grka u novembru, manse komsijske krave
V

Vec vidjeno

pre 9 dana

Promenis kompletnu ekipu i uvek ti protivnik u svom poslednnem napadu daje kos,ako treba dva-onda dva,ako treba trojka-konobar daj trojku...msm smesno.Pa ovo smo gledali celu proslu sezonu...
b

bravio

pre 9 dana

Svaka čast što kao navijač CZ otpratiš sve utakmice Partizana👏👏👏
K

Kup

pre 9 dana

Pitajte Kalinića šta misli o Kosovu... Gde vam je junak Lazarević, jel su mu rane u Železniku zarasle...
7

73

pre 9 dana

Već vam se ofucala metla...ne brinite dobićete opet novu.
ж

живкони

pre 9 dana

Лазаревић иде сутра на пијаци у борчи да купи метлу, каже треба ће да је лепо упакује за поклон на крају сезоне 😂😂😂
G

Gle, gle

pre 9 dana

Ovo crveni 👺👺👺, na pa
R

Repac Plandište

pre 9 dana

Ako se po jutru dan poznaje bice ovde jos puno česljanja i timarenja. Zbog toga je izuzetno važno uzeti ovaj trofej na prestiznom turniru. Zelimiru vec ponestaje izgovora. Sudije, drzava, srednji prst, ja tebi vi ti meni ti, jedanaesto mesto, i tako sve do osam, sta jos reci. Mislim da je posve zgodno potegnuti trofej sa Sicijile. Stoga ako se pobedi na turniru treba napraviti veliki docek ekipi u Beogradu, jos jednu simfonniju ili filharmoniju kao omaz ogromnom uspehu i genijalnom vodjenju ekipe od strane najveceg. Sa ovim su se složili..
h

humaka pfc_pfc

pre 9 dana

Nije samo sto cigani komentarisu, nego i grobari foteljasi, tri blage veze sa kosarkom nemaju.. Odlicno je ovo za ovaj deo priprema, kad sve legne bice mo beton
P

Penaj

pre 9 dana

Bice te hoce te.
h

humaka pfc_pfc

pre 9 dana

Nije samo sto cigani komentarisu, nego i grobari foteljasi, tri blage veze sa kosarkom nemaju.. Odlicno je ovo za ovaj deo priprema, kad sve legne bice mo beton
h

humaka pfc_pfc

pre 9 dana

Nije samo sto cigani komentarisu, nego i grobari foteljasi, tri blage veze sa kosarkom nemaju.. Odlicno je ovo za ovaj deo priprema, kad sve legne bice mo beton
a

abc

pre 9 dana

Žmeljko je uvek imao najbolje igrače i igrao ofanzivno, kako vi mislite da Žmeljko po stare dane zategne odbranu i da pri tome tim bude atraktivan i razigran prema napred?!
F

Fakat

pre 9 dana

Samo da dodam da je proslogodisnji sastav sa Kaboklom bio za 20% jaci od ovog a svi znamo kako su se proveli, prema tome dabome....
7

777

pre 9 dana

Mnogo je tesko protiv Trapane izboriti pobedu , zato je svaki igrac Igokeje privilegovan , mnogo tesko vreme by Rumeni
Z

Zeleznik

pre 9 dana

Copy 2020-2022 paste 2023/2025 ...... Dešava nam se isto ono kao posle korona sezone. Jedna fenomenalna sezona pa 2 katastrofalne. Isto tsko posle one 2022-2023 sezone izgleda da idu 2 katastrofalne.
S

Streptomicin

pre 9 dana

Kako je Zelimir utegao odbranu, samo 100 poena primili protiv sela Korleone, hehehe
Ј

Јјј

pre 9 dana

Баш чудно од 7 странаца који су играли сви на првих 7 места стрелаца а још Игокеа играла без двојице играча из прве петорке Бошњаковића и Димитријевића
L

Laganicaaa

pre 9 dana

Turcin izdominirao
A

AV partizan

pre 9 dana

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!

PFK NIŠ

pre 9 dana

Samo da se Dzons nije povredio... Draze mi da gledam borbene igrace, nego kao prosle sezone, maneken do manekena...
K

Ko je maneken?

pre 9 dana

Ko se prosle godine nije borio? Panter se zderao celu sezonu, Ledej uvek davao sve od sebe, Naneli odigrao najbolje sto je mogao, Andjusic uvek za Partizan ginuo, Avramovic se trudio koliko je znao. Ako je neko glumio manekena i igrao ko je kriv za to sto ga je pustio da igra?
A

AC/DC

pre 9 dana

Ništa posebno za ovaj period,nisam ni očekivao da se vidi...Međutim ono što je vidljivo,nije dobro. Strani igrači će i dalje biti dominantna priča, način igre bez ikakve jasne ideje ..pogotovo u odbrani.Domaći igrači, nebitni,kako bude išla sezona ,imam utisak da će biti sve isto,kao i prošlih godina..Zašto,...?? Na to pitanje, nikada mi navijači nećemo dobiti odgovor...
Z

Ziveo Rumenoglu

pre 9 dana

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu
R

Rumeni Turcin

pre 9 dana

Čekamo intervju jedan televizijski da nam kaže "znaju svi sta se tamo dešavalo u Italiji, nemojmo da se naivni,svi znamo a meni navijači veruju i vide šta se dešava"
M

Mare PFC SNS

pre 9 dana

Braćo hteli to da priznamo ili ne ali mi vucica moramo da dignemo u nebesa ,uz njega smo se vratili tamo gde pripadamo,u Evroligu ,bez njegove pomoći ni Ostoja ne bi bio ovo sto je sada,ovo smo nekada mogli samo da sanjamo,ovakva pojacanja ,ovakve igrace pogotovo posle 7 mesta u ABA ligi,da igramo Evroligu da imamo bolje igrace od barselone, milana, Efesa itd sve ekipe iz samog vrha,hteli mi to da priznamo ili ne ali velika zahvalnost ide našem predsedniku države,imamo sreće sto je na vlast i ovo kažem bez ironije ,neka nam bude na vlasti sto duže ,živela Srbija živeo Vučić ,nema predaje ❤️ čestitam nam braćo EL i nova pojacanja
M

Miličić

pre 9 dana

Nisi ti navijač Partizana!
L

Ljubim ruke

pre 9 dana

Hvala Acu na neogranicenom budžetu zbog toga je Pala Dertona
t

tebrica

pre 9 dana

imali su 10ak treninga zajedno i 2,3 utakmice, tek ulaze u "pun" trening. Da lici na proslu sezonu, lici. Ali kapiram da je sad rano da se otpisuje Partizan. Igra se do leta 2025, duga je sezona.
F

Formalno

pre 9 dana

Ljudi ovo su pripreme, šta očekujete od potpuno novog tima koji su zajedno na okupu 20 dana? Gubilo se ubedljivo od Borca na pripreme sa egzumom i kompanijom pa za malo f4. Treba samo strpljenja i sve će biti kako treba !
s

sale brat

pre 9 dana

Kao zvezdas kazem partizan ima ozbiljan tim jaci nego lani bice fajt u aba i evroligi sa nama carlic je igracina a ovo prepucavanje na nivou balavaca mi je smesnooo
n

nunnelly21

pre 9 dana

Sve copy-paste kao i prošle godine, vodimo dvocifrenom razlikom, pa dozvolimo trojku posle skoka u napadu u poslednjim sekundama. Izgleda da nije ipak samo do igrača-malo je i do trenera! Čemu služi Pokuševski i da li je moguće da se ostavi na Sicilijji i da nas poštedi njegovih neartikulisanih poteza i gluposti u igri? Dečko je anti-talenat i totalno zalutao u ovaj sport.
O

Objektivni534

pre 9 dana

Evo kreće... doveli ste 10 stranaca i opet vam je problem jedan mladi domaći igrač... Izgleda da će zauzeti mesto za pljuvanje, na kom su bili Tristan, Smajlagić i Aleksa. I još jednom se potvrđuje moja teza da je za mladog domaćeg igrača manji maler da pokida ukrštene ligamente, nego da potpiše za Partizan.
M

Mitrovica

pre 9 dana

prodali ste Kosovo
D

Drvo

pre 9 dana

igrači ne slušaju, nije do njega
T

Trebinje

pre 9 dana

Više ljudi iz železnika gledalo meč nego grobara
c

cipiripi 333

pre 9 dana

Ko je kriv,sto nemate signala u Trebinju?
9

94949

pre 9 dana

brate vidis da se sprdaju s nama 😔
P

Punto

pre 9 dana

Realno, ima nas vise na njihovim vestima nego njih na nasim
S

Streptomicin

pre 9 dana

Logicno, grobari Zidjinovci su manjina u Srbiji.

gemathegreat

pre 9 dana

Pa to je na sramotu grobara ako smem da primetim.
H

Hladnokrvni

pre 9 dana

Koliko samo komentara navijača preimenovanog kluba iz predgrađa... Uvek je bilo tako, navijači malih klubova su pratili utakmice velikih, Reala, Barse, Partizana... Samo nastavite da sanjate da ćete nekad dosegnuti ove nivoe, snovi se ponekad i ostvare...
Z

ZV

pre 9 dana

Pogrešno si poredjao. Vi,pa sto praznih mesta pa Lejkersi,Boston,Cikago onaj,pa onda Real i tako dalje....nema leka apoteka,vidim ja...
9

9449

pre 9 dana

brate vidis da se sprdaju s nama 😔
S

Streptomicin

pre 9 dana

Ma kakvi, ko moze da dostigne visine da ga metlaju, hehehe
V

VAR

pre 9 dana

Navijačima preimenovanog kluba iz predgrađa možeš samo da se sagneš.
Z

ZNA SE

pre 9 dana

KK. PARTIZAN JE VELIKI BREND
ж

живкони

pre 9 dana

ма и метлу смо вам спремили за крај сезоне 😂😂😂
i

ivko svemirko

pre 9 dana

A hala, malo jača priča od sportskog centra Milan Gale Muškatirović. Sa parkinga se ulazi na teren. Samo još na vašarima pto ne igraju 🤣
k

ko to jos gleda

pre 9 dana

KUP RADMILA RUGUZICA - KRNJE
E

Ejj

pre 9 dana

Mogli ste malo bolje jer sa ovime nećete ništa postići 96-94 protiv tima za koji sam prvi put čuo

Bojan Urosevic

pre 9 dana

Sine Tortona ili ti Torino svake sezone igraju pley of Italijanskog prvenstva najveći uspeh su napravili u sezoni 2022/23 osvojili 3 mesto.
M

Ma Šta Kažeš

pre 9 dana

Sva sreća pa imako tebe i još stotine hiljada sličnih dušebrižnika koji veze nemaju ni o čemu ali su redovni u botovanju po portalima… evo odmah ću da javim Željku da si ti rekao kako ništa neće biti od ovog tima, da raspusti ekipi odmah da se ne zajebavamo i nerviramo bez veze !!!
M

Mc Lovin

pre 9 dana

Rano je donositi zakljucke, prva je utakmica, ali: Odbrana: Kao i zadnjih 10 godina, odbrana od suta za 3 poena je uzas, katastrofa. Dobro cuvamo prodore, lose skacemo u odbrani, ali mislim da je to samo u ovoj utakmici problem kad je skok u pitanju i da ce to doci na svoje. Odbrana od suta za 3 poena nece nikad i da je sa druge strane malo kvalitetnija ekipa, zatrpali bi nas trojkama. Napad: Sut za 3 nemamo i necemo ga ni imati. Dobri na ulazu i pod kosem. Promaseno dosta zicera, ali to.je takav dan, bar mislim. Problem ce biti kad sudine budu pustale grublju igru pa.se.ne bude.moglo ici na ulaze. Tad nam se nece pisati dobro. Sve u svemu, prosecna ekipa za neku borbu za 10 mesto. Bar kad se gleda ova utakmica.
M

Mareska 991

pre 9 dana

Koja odbrana od šuta za 3? Protiv dobrog šuta nema odbrane! Pola ovih trojki koje je Dethrona dala je bilo preko ruke ili neki šutevi van balansa. Da odigraju 10 utakmicau 10 dana ne bi pogađali sve ovo i imali ovakav procenat. Celu utakmicu je vodio Partizan 10 razlike sa pola gasa. Fali još jedan igrač na poziciji krilnog centra kao i Zvezdi.
P

PaGost

pre 9 dana

Prerano je donositi zaključke ali odbrana od šuta za 3 je već dugo ozbiljna boljka sistema igre koji fura Partizan
i

ijuuu

pre 9 dana

Trapani 😂😂😂
T

Tomy

pre 9 dana

Pomešana su mi razmišljanja o ovom rosteru crno belih. Atletski su jaki, deluju angažovano, ali sa druge strane su bili puni rupa u odbrani i na skoku. Žoc sa ovim igračima ima sijaset taktičkih mogućnosti, već se vide neke podeljene uloge ali fali malo napadačkog talenta. Prošlogodišnji tim je bio napadački potentniji. Već se vidi da će osim Marinkovića svi domaći igrači biti samo produžena klupa i ništa drugo. Ne mogu da se otmem utisku da mi selekcija liči na stariji koledž tim, svi sve rade i znaju ali niko ne odskače kao super star. Da bi ušli u plej off Evrolige moraće 2/3 sezone da odigraju u životnoj formi. I da, ovaj tim će jasno pobedjivati i jasno gubiti, malo će utakmica odigrati na jednu loptu, takva mu je fizionomija.
D

Dre

pre 9 dana

Ma jel moguce da se avangarda mucila ovde,aaa ne mogu da verujem, ajde jos Bertans Moneke i pali se masinerija, a nece doci? Nisam to znao.. nista onda
d

dobro

pre 9 dana

ekipa nova,zeljko ima sistem kvalitetan, 4 godine 1 trofej. bice ovo dobro.
L

Laker

pre 9 dana

Državni projekat ne moze da pobedi ni ove leve ekipe...
k

klog

pre 9 dana

Na osnovu do sada viđenog jasnije su neke stvari: * Karlik Džons može da da koš i da asistira KAD GOD HOĆE * Sterling Braun ima hrabrost i odlučnost da preuzima odgovornost kad se lomi (ne mnogo uspešno danas) *Nilikina je Avramović za siromašne ali sa verovatno većom platom. SOLIDNA odbrana, napad jeziv *Bonga je sve ono što smo o njemu čitali- jako jako energičan i borben, kida u odbrani i diže tim. Napadački isto ume i da šutne lepo i da prođe do koša. *Lundberg dobru energiju ima, ali (danas?) sve što je šutnuo je promašio. *Tajrik Džons je novi Lesor, nadborben, energičan, zna znanje ispod koša *Brendon Dejvis dobio 4 lične za 10 min te nije relevantna ova utakmica da se sudi o njegovim mogućnostima *Balša tri lične za 5 min, sve je isto *Vanja nije mnogo igrao, korektan za ovo malo minuta *Duan Vašington nije došao na turnir jer je postao ćale, srećno mu zauvek! *Tim Partizana? U poslednjoj sekundi italijani nas opet nadskaču i pogađaju trojku za produžetak!? SVE JE ISTO, NIŠTA ISTO NIJE! Biće potrebno mnogo rada ovde! i Biće pakleno teško bez šutera kakvi su Panter i Naneli!
Z

Zakljucak

pre 9 dana

Jesmo li bolji ili losiji nego prosle sezone? Ja mislim da ce biti teska borba sa Albom za predposlednje mesto.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Grešiš za Dejvisa, napisao sam i kada je došao u Partizan da će Partizan imati velike probleme sa ličnim greškama Dejvisa. Nisam gledao utakmicu danas i ne znam kako je napravio lične. Ono što sam gledao u prethodne dve sezone u Armaniju i Valensija ne može da čuva igrače kada ga izvuku daleko od koša i napadaju ga prodorom zato što ima spore noge i može da zaustavi igrača samo faulom. U maltene 80 % utakmica je on pravio po tri lične greške za 10 i manje minuta.
S

ShoneGrobar

pre 9 dana

Bas se patimo sa sutem. Naneli i Panter su mogli da pogode kad su hteli, u ovom timu nemamo taj luksuz. Braun, Tarik, Karlik i Bonga su igrali sa mnogo energije vcrs iako je prijateljska. Pokusevski nedorecen, u grcu. Koprivica je tu eventualno za neku rampu ili alej-ap.....Slavko Vranes bi bio korisniji od njega... individualno jako dobra odbrana ali ne i timski, ponovo nas razvlace na sutu za 3. Tesko je bilo sta reci jer ovo je potpuno nov tim. Vidi se igracki kvalitet ( ne kod svih ) ali treba to probati uigrati za manje od mesec dana....
L

Laker

pre 9 dana

Državni projekat ne moze da pobedi ni ove leve ekipe...
H

Hladnokrvni

pre 9 dana

Koliko samo komentara navijača preimenovanog kluba iz predgrađa... Uvek je bilo tako, navijači malih klubova su pratili utakmice velikih, Reala, Barse, Partizana... Samo nastavite da sanjate da ćete nekad dosegnuti ove nivoe, snovi se ponekad i ostvare...
G

GostO

pre 9 dana

I posle kazu da ne dobijaju neizvesne zavrsnice. Kad ako ne sad? Njima su svakako vaznije pripremne utakmice od takmicarskih, njih ionako odlazu da bi igrali prijateljske.
D

Delux

pre 9 dana

Neprocenjivo-gledaju naše trening utakmice i hejtuju... hehehe Meni na pamet ne bi palo da ih gledam u bilo kakvoj utakmici!
T

Trebunjac

pre 9 dana

Hahahaha napredna igokea uz pomoc sudija ponovo
M

Meraklijaa

pre 9 dana

Jones, Jones I bonga odlični. Vidi se da fali Washington. Četvorka pod hitno!!
Z

Zeksoni

pre 9 dana

Kuku mila majko,pa opet ce metla da bude!!!!
h

hos

pre 9 dana

Nedoataje cetvorka,.
D

Drvo

pre 9 dana

Biće dobar Partizan i ove godine, u smislu da ćemo se mnogo smejati again.
D

Drvo

pre 9 dana

Žocimir popio metlu sa 12 preskupih napadača, pa jadan kupio 12 preskupih odbrambenih igrača da bi primao stotku od KK Dertona, Dortona. Kurtona, lako se već zovu...
L

Lalalalalalalalaa

pre 9 dana

Jedan igrač nam dao više trojki nego ceo naš tim
g

gedorah

pre 9 dana

izgleda se i ovi zasitili žocoglya
D

Drvo

pre 9 dana

Popuševski je oličenje kk partizan. Preskup, a liči na plastični slamčicu.
p

podesen

pre 9 dana

On je najeftini 400 000 e godišnje.
T

Tortona institucija

pre 9 dana

Tortona je imala pomoc sudija nate ,rumeni hteo da kaze nesto sudijama ali sudije su rekli sedi dole siso nemoj da si vrisno
D

Drvo

pre 9 dana

Nije Tortona, ovo je neki još gori tim, sutra igraju protiv Tortone.
D

Drvo

pre 9 dana

Biće grčevita borba za Top8. U ABA.
L

Ljuštro

pre 9 dana

Tajrik Dzons je nažalost završio sezonu!
M

Mile led

pre 9 dana

Dajem živu glavu da je 90 posto železnika gledalo utakmicu
0

09

pre 9 dana

ako se po jutru dan poznaje opet će biti metla
D

Drvo

pre 9 dana

Kiksnuše žabari, Derventa ili kako se već zove klub.
7

7

pre 9 dana

zatego rumeni odbranu
Č

Čanakk

pre 9 dana

Beda od igre! Imacemo problema sa faulovima centara! Dejvis spor, Koprivica glup!
G

Guh

pre 9 dana

A u železniku MUK
Đ

Đukin fan

pre 9 dana

Partizan osetno slabiji nego prošle sezone i na stranu ovo mučenje veceras,tu jednostvno nema igrača za ista bolje u EL nego lane!!!Bitno je da je grebaroska ekipa iz uprave na Siciliji,5-6 dana toplog mora u septembru godi i prija a i osmislice se neko novo čerupanje drzavnih para preko kombo tendera!!!Ne sede dokoni o trošku kluba ni minut!!!
D

Detelina de

pre 9 dana

Korektno odigrano. Vidi se da fali Washington I Mike i još jedna četvorka.
Z

Zoc neznalica

pre 9 dana

E tako vam to izgleda kad 15 extra igraca ne valja, dovedes novih 15 i opet ne valja ali zato trener valja i nizasta nije kriv....
C

Cirkus sa igokeom

pre 9 dana

Aba sudije im nisu dale da osvoje aba ligu nate 😂😂😂
B

Banja Badanja

pre 9 dana

Vidi se da Zelimir zateze odbranu I da pravimo ratnicku ekipu. Ima jos vremena do pocetka sezone. Bitno je da smo primili manje od 90 poena, a Zelimir ce vec to zategnuti.
R

Rumeni turcin

pre 9 dana

Čekamo intervju jedan televizijski da nam kaže "znaju svi sta se tamo dešavalo u Italiji, nemojmo da se naivni,svi znamo a meni navijači veruju i vide šta se dešava"
M

Montepaski

pre 9 dana

Vidi se da fali Washington, jer osim njega ne vidim da iko drugi zna da pogodi za tri poena.
p

pitanje

pre 9 dana

Koliki je budzet Tortone posto u fudbalu gledaju budzet jugosloveni?
G

Gost4321

pre 9 dana

Hahahahah 😁😁 Jedva cekam da pocne sezona... Da gledamo ovaj cirkus kolorado 🤣 Ovaj vec kuka na sudije u prijateljskoj utakmici protiv neke Tartone,Tortone... Kako li je vec 🤣🤣
т

то гробаре

pre 9 dana

нека си ти пратио партизанову пријатељску утакмицу, нек си ми жив и здрав
A

Av Partizan

pre 9 dana

Hvala Acu na neogranicenom budžetu zbog toga je Pala Dertona
F

Figaro

pre 9 dana

Jones I Jones
k

kkp1992

pre 9 dana

Džons je imao grčeve koliko sam shvatio u poslednjoj četvrtini, čim izadje iz igre išao je na istezanje kod fizia, nadamo se da nije nikakva povreda
p

podesen

pre 9 dana

Grc nije loza u pitanju,nije spreman,vidi se stalno se savija i ruke na kolena,fizicka sprema.
i

iju

pre 9 dana

Nista menjaj svih 15 igrača ponovo a onda kukaj kako je mnogo teško Igokei ali svi znaju nate svi prepoznaju
H

Hmmm

pre 9 dana

Ovo ovako na prvu...negde u rangu Cedevite Olimpije...
i

iju

pre 9 dana

mozzart bet kad pobedi , partizan kad izgubi 😂
ж

живкони

pre 9 dana

биће како буде, метла на крају сезоне је резервисана 😂😂😂
K

Komentator

pre 9 dana

Ruku na srce, ovo su tek pripreme, ali Partizan bi morao ovakve ekipe lakše da pobeđuje ako želi iskorak u EL