REZZIME DANA (subota): Grci opet igraju sirtaki

Vreme čitanja: 3min | ned. 08.09.24. | 00:01

Pogledajte ko vam je 7. septembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

HOLANDIJA - BIH (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:2

Iako konačan rezultat ne pokazuje tako, navijači u Ajndhovenu morali su da strepe od potencijalnog kiksa do pred sam kraj utakmice.

Opširnije OVDE.

NEMAČKA - MAĐARSKA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:0

Možda Mađari nisu idealan parametar za merenje snage, ali izabranici Julijana Nagelsmana odigrali su verovatno najbolju utakmicu od oktobra prošle godine kada je mladi stručnjak preuzeo kormilo.

Opširnije OVDE.

REPUBLIKA IRSKA - ENGLESKA (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Fudbal, onako kako samo on ume, namestio je da pobedu Gordom Albionu donesu igrači koji su svojevremeno nastupali za Irsku.

Opširnije OVDE.

NIGERIJA - BENIN (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:0

Dva gola Ademole Lukmana i jedan Viktora Osimena, ubrzo pošto je sa klupe ušao u igru, doneli su Nigeriji očekivana tri boda u prvom kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija. Bedem gostiju probijen je u nadoknadi prvog poluvremena, a pobeda overena u poslednjih desetak minuta.

GRČKA - FINSKA (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 3:0

Era Ivana Jovanovića na klupi Grčke počela je pobedom. Helenima je ovo prva takmičarska pobeda nakon gotovo pola godine, a nagovestili su da bi konačno mogli da izađu iz krize rezultata.

Opširnije OVDE.

KAMERUN - NAMIBIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Možda se očekivalo da će lakše ostvariti cilj, ali Kamerunci su svakako uspeli ono što su planirali, a to je tri boda na startu kvalifikacija za Afrički kup nacija. Dovoljan im je bio gol Vinsenta Abubakara, napadača Bešiktaša, u 65. minutu.

PRECRTANO

UKRAJINA - ALBANIJA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:2

Na neutralnom terenu u Češkoj Albanci su iznenadili Ukrajince i porazili ih u meču prvog kola Lige nacija, iako je formalni domaćin poveo. Sva tri gola viđena su u prvom delu drugog poluvremena.

SAN MARTIN - ARSENAL S. (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 0:0

Nije bilo golova u ovom meču 31. kola argentinske druge lige, što je poprilično iznenađenje s obzirom na to da je San Martin drugi, a Arsenal Sarandi pretposlednji na tabeli.

SAD - KANADA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Iako je reč o prijateljskom meču, dva od tri ko-organizatora narednog Svetskog prvenstva (sa Meksikom) nastupili su u veoma jakim sastavima. Golovima u 17. i 58. minutu Kanađani su stekli lepu prednost koju su Amerikanci brzo uspeli da prepolove (66. minut), ali ne i da nadoknade. U poslednje vreme Kanađani su u boljoj formi od svojih komšija, što se još jednom pokazalo.

MAGALJANES - KOLO KOLO (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Veliku prednost stekao je domaćin pred revanš utakmicu četvrtfinala Kupa Čilea. Nekadašnji napadač Kaljarija, 40-godišnji Hoakin Larivej, već u prvom poluvremenu stigao je do het-trika, a za samo dvadesetak minuta dvaput je matirao protivničkog golmana.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara