REZZIME DANA (nedelja): Dupla radost zbog rezultata u Lincu

Vreme čitanja: 3min | ned. 13.10.24. | 22:49

Pogledajte ko vam je 13. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FINSKA - ENGLESKA (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 1:3

Engleska je na kraju rutinski odradila posao na sveru Evrope, ali evidentno je da neke boljke sa Evropskog prvenstva i dalje nisu izlečene i da neki od igrača ne pružaju ono što mogu. Gordi Albion sa utakmicom više ima isti broj bodova kao Grčka koja večeras dočekuje Irsku.

Opširnije OVDE.

KAZAHSTAN - SLOVENIJA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Nije Slovenija briljirala protiv Kazahstana, ali je lep gol Jana Mlakara bio dovoljan pulenima Matjaža Keka da upišu drugu pobedu u Ligi Nacija. Senku na pobedu bacila je povreda Vanje Drkušića koja brine stručni štab Crvene zvezde.

Opširnije OVDE.

BURUNDI - BURKINA FASO (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:2

Odigrala je Burkina Faso bez Nasera Đige u timu, ali sa ostvarenim ciljem - plasmanom na Afrički kup nacija dogodine u Maroku.

Opširnije OVDE.

NIKOBING - ARHUS (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:2

Golovi u poslednjim trenucima prvog i nadoknadi drugog poluvremena doneli su gostima očekivana tri boda na gostovanju kod fenjeraša, koji iz 11 kola ima jednu pobedu i deset poraza. Uz gol-razliku 2:23.

BENEVENTO - LATINA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 5:0

Lider Grupe C italijanskog trećeligaškog karavana lako je izašao na kraj sa davljenikom. Dva gola, pa isključenje gostujućeg igrača omogućili su fudbalerima Beneventa da rasterećeni pritiska odigraju drugo poluvreme, što je dovelo do goleade.

AUSTRIJA - NORVEŠKA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 5:1

Opširnije OVDE.

AUSTRIJA - NORVEŠKA (tip GG, kvota 1,75) - rezulta 5:1

Dobro ste predosetili ovaj meč. I pobedu domaćina i da će oba tima dati makar po jedan gol. Ta igra došla je već u prvom poluvremenu, pošto je Arnautović pogodio u 8, a Serlot u 39. minutu. U nastavku meča usledio je potop gostiju iz Norveške.

Opširnije OVDE.

GRČKA - REPUBLIKA IRSKA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Grci ne spuštaju gas od kada je na klupu seo Ivan Jovanović. Protiv Republike Irske igrali su četvrtu utakmicu po komandama srpskog stratega i upisali četvrtu pobedu. Uporne, ali nedovoljno taktički obučene goste srušio je pogodak Anastasiosa Bakasetasa tri minuta po povratku sa odmora, a onda ih dotukao Petros Mantalos u nadoknadi.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

VIČENCA - LUMECANE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Gosti su poveli nakon šest minuta igre, a domaćini izjednačili šest minuta pre kraja. Remi, ipak, ne može da raduje ni jedne ni druge pošto su se nadali povratku na pobednički niz nakon poraza u prošlom kolu. A ni vi ga niste očekivali, s obzirom da je većina tipovala na pobedu Vičence.

MALTA - MOLDAVIJA (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 1:0

U derbiju Grupe 2 Divizije D Lige nacija Malta je uspela da se revanšira Moldaviji za poraz, međutim, nedovoljno pošto je u prethodnom susretu bilo 2:0 za tadašnje domaćine. Pored boljeg međusobnog učinka Moldavija ima i bolju gol-razliku. Večeras je presudio pogodak Tedija Teuma u 87. minutu, a isti igrač mogao je ponovo da se upiše u strelce u nadoknadi, ali nije realizovao penal.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara