Džek Griliš (Reuters)
Džek Griliš (Reuters)

Griliš izgubio 600 evra na opkladi zbog Trentovog gola

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.10.24. | 21:14

I stao u odbranu selektora

Džek Griliš se vratio u sratnu postavu Engleske i bio najzapaženiji pojedinac Ostrvljana u pobedi nad Fincima (3:1). Postigao je prvi gol, bio najagilniji i naraspoloženiji za igru, a na kraju je ostao i bez 500 funti što je oko 600 evra.

As Mančester Sitija je nakon meča otkrio da je u toku utakmice izgubio opkladu. Krivac je Trent Aleksander Arnold. Pri rezultatu 1:0 nakon Grilišovog gola, Englezima je dosuđen slobodan udarac u 72. minutu. Aleksander Arnold je preuzeo odgovornost da izvede slobodnjak, a Griliš ga je dodatno motivisao.

Izabrane vesti

„Našalio sam se sa njim da ću mu dati 500 funti ako pogodi. I zakucao ju je pod prečku. Sad mu dugujem 500 funti i neće se smiriti dok mu ih ne dam“, otkrio je Džek Giliš posle meča.

Dotakao se i teme engleskog selektora. Podsetimo, nakon odlaska Gareta Sautgejta, Gordi Albion kao vršilac dužnosti vodi Li Karsli, donedavni selektor mlade reprezentacije. Na Ostrvu ne vlada poverenje u Karslijeve trenerske sposobnosti i tamošnja javnost sa nestrpljenjem čeka koje veliko trenersko ime će da nasledi Sautgejta kao konačno rešenje.

„Šta god da se desi, ljudi u Engleskoj će uvek imati negativne komentare. Ranije su kukali kako treba da igramo sa više ofanzivnih fudbalera. Nije funkcionisalo na jednoj utakmici i opet su se žalili. Po mom skromnom mišljenju, to svakom može da se desi. Ja lično volim da radim sa Karslijem i smatram ga vrhunskim tremnerom. Briljantan čovek za kojeg volim da igram“.

Griliš je postigao gol posle fenomenalne asistencije mladog Anhela Gomeša.

„Taj gol je posledica slobode koju nam je selektor dao na terenu. Trenirao sam sa Gomešom i video koliko je sjajan igrač i šta sve može“.   



tagovi

Džek GrilišTrent Aleksander Arnold

Obaveštavaj me

Man. Siti
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara