©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Liga Evrope vida kladilačke rane

Vreme čitanja: 3min | čet. 26.09.24. | 23:32

Pročitajte ko vam je doneo novac 26. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BRAGA – MAKABI TA (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:1

Vodio je Makabi protiv Brage do 88. minuta, sve je bilo servirano za veliku osvetu stratega iz Kosovske Mitrovice, a onda je Kamenolom ponovo počeo da podrhtava, kamenje da leti na sve strane. Lazetiću je ostalo samo da u neverici posmatra kako njegovi puleni prosipaju sve ono što su do 90. minuta uspešno čuvali. 

Opširnije OVDE

FENERBAHČE – ST. ŽIL (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:1

Nije Fenerbahče blistao na Bosforu, ali je u 1. kolu Lige Evrope izvojevao pobedu protiv Union Sen Žiloaza (2:1) upriličivši novo poglavlje posebnosti gospodina Posebnog. Žoze Murinjo je večeras postao trener koji je vodio najviše timova u Evropi u 21. veku.

Opširnije OVDE

TOTENHEM – KARABAH (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 3:0

Nije slučajno ekipa Angelosa Postekoglua postavljena za jednog od glavnih favorita da se domogne pehara u drugorazrednom evropskom takmičenju. Mada, realno treba reći da su ispred sebe imali nedostojnog rivala za ovaj rang fudbala.

Opširnije OVDE

NAPOLI – PALERMO (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 5:0

Lagano su Napolitanci u Kupu Italije , u njegovoj drugoj rundi, odradili posao i zatrpali do vrha gol goasta sa Sicilije, trenutno drugoligaša.

FCSB – RIGAS (tip 1, kvota 1,68) – rezultat 4:1

Rumunski predstavnik u Ligi Evrope je otvorio kampanju na Starom kontinentu isprativši goste iz Letonije sa sigurnom pobedom iako je u 23. minutu bilo 1:1.

AJAKS – BEŠIKTAŠ (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 4:0

Iako je startna postava Ajaksa, pogledom na imena, zaličila na grupu građana, Kopljanici su igrom zaličili na sopstvene slavne dane. Leteli su po terenu, nisu odavali utisak da ih vodi čovek kojeg bije glas da je izraziti defanzivac, a epilog je bilo stradanje Bešiktaša na Johan Krojf areni.

Opširnije OVDE

SELTA – ATL. MADRID (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 0:1

Tukao je Atletiko prethodnih godina Seltu gde je stigao, a tradicija je nastavljena i večeras. Doduše, mnogo teže nego što se očekivalo. Golom velikog letnjeg pojačanja Hulijana Alvareza, Kolčonjerosi su minimalcem osvojili Balaidos.

Opširnije OVDE

LION – OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 2:0

Držali su se Pirejci dugo, sve do 65. minuta kada je Čerki konačno presekao "gordijev čvor", da bi šest minuta kasnije Benrahma rešio pitanje pobednika i postavio konačan rezultat.

PRECRTANO

AJNTRAHT F. – PLZENJ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:3

Ajtraht je bio pred pobedom, četiri minuta pre kraja utakmice imao je dva gola prednosti pošto je sredinom drugog poluvremena slomio otpor rivala – ili se makar tako činilo – a onda se tim iz Plzenja izdigao iz mrtvih i sa dva pogotka u završnici stigao do boda.

Opširnije OVDE

ROMA – BILBAO (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 1:1

Rimljani su bili konkretniji u prvom poluvremenu i vodili golom Artjoma Dovbika glavom na centaršut Anhelinja u 32. minutu, ali ekipa Igora Jurića je bila gotovo bezopasna u nastavku ili bolje reći nemoćna.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara