Komentari na vest

Joviću ne pomaže ni Moratina povreda: Luka nema Alvarove karakteristike, nije vreme za promene

P

Poster

pre oko 1 sat

Guzonja nema pojma,Pavlovic je izmislio fudbal za njega!!!
P

PeraV

pre oko 2 sata

A tako bi legao ovoj Zvezdi..steta sto nije dosao sada.
I

Ivan...

pre oko 3 sata

Kakav bezobrazluk. Produzis mu ugovor, time pokazes da racunas na njega, i onda ga brutalno ponizavas. Pazi ti ovo, on razmislja da stavlja zadnje vezne na spica ako ne igra Morata, i ne interesuje ga Jovic, koji je sto posto spreman.
B

Bojan V

pre oko 3 sata

Jović i Pavlović su smesni igrači. Kakav njihov Milan
A

Auslenda

pre oko 4 sata

Guzonju boli briga. Bio u Frankfurtu,Firenci,Madridu i Milanu. Igrao ili.ne, kesira njemu, oravi decu a Sofija se slika.
C

Comi81

pre oko 4 sata

To je taj naš mentalitet ,čim osjetiš neke veće pare...To je mana naših fudbalera što novac igraju zbog para,dok Mesi ,Ronaldo,i svi veliki igrači fudbal igraju iz ljubavi,strasti ,trofeja,rekorda...To su ljudi koji su zaradili milijardu ali fudbal igraju sa jednakom strašću.
g

gost6969

pre oko 5 sati

ma pustite Jovica. al sto pavlovic greje klupu ovim panjevima u odbrani.
P

Pixy

pre oko 5 sati

Manjak adrenalina u krvi, džaba talenat. On u fudbalu kao Boriša Simanić u košarci. Mogli su u visine, ali sport traži ratnike.
B

Blok

pre oko 5 sati

Šta znači veliki transfer. Real ga je čekao 2 g. Onda opet sve dobre prilike. Džaba kad je lenj. Zalutali metak.
G

Gost Djape

pre oko 5 sati

Zao mi je sto je njegov talenat pobedjen od strane onoga negativnog so slava nosi sa sobom, Takodje sam mislio da ce se vratiti fudbalu kada je presao u Milano, ali ne verujem, nije uspeo da sredi neke stvari u svojoj glavi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 6 sati

Bezbroj puta sam govorio : Jović je pre svega loš, veoma loš karakter, a poslednje tri godine igra kao drugorazredni igrač poluinvalid. Jović je sigurno i bez konkurencije NAJVEĆI PROMAŠAJ REALA U POSLEDNJIH 10 GODINA. A neshvatljivo je tek ,kakvi mamlazi vode selekciju i dovođenje igrača u Milanu. Jović će se do kraja karijere vući po raznoraznim klubovima u nadi da će nekako zajebati neki arapski klub za veliki transfer. Po svom kvalitetu i kako igra pislednje tri godine Jović nije pojačanje ni za jedan klub u Evropi. On nije pojačanje ni za Strazbur, ni za Mec, u Nemačkoj ni za Bohum ili Hajdenhajm (pogledajte jykve oni napadače imaju), u Španiji apsolutno ne može da igra ni u jednom timu prve lige. Jović je nažalost prerano upropastio svoju karijeru pre svega svojim neradom , i jednim tipično seljačkim stavom i seljačkim razumevanjem profesionalnog fudbala.
H

How Yes No

pre oko 5 sati

Je l su sa Azarom pogodili? Kad krenete tako da lupate gluposti samo sto ste Grobari
h

hahahahha

pre oko 5 sati

Ajde saberi se, bukvalno najveci promasaj Reala je Hazard
D

Delija NBGD

pre oko 6 sati

Koliko se Jovic zajebao sto je izabrao Real pre Borusije ili Ajaksa koji su mu se tada nudili. Da je izabrao Borusiju ko zna kakva bi mu karijera danas bila. Ali ima i do lenjosti jer nije bio spreman da se sa jednim Benzemom bori za minutazu. Steta.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 6 sati

Борио се он са Бенземом за минутажу али реално никада у Реалу није добио шансу у континуитету. Сјећам се утакмице гдје је замјенио повријеђеног Бензему и са голом и асистенцијом преокренуо утакмицу (Селта, чини ми се од 0:1 до 2:1). Онда почне сљедећу и замјени га у 60' и више не одигра ни минуте у наредних 4-5 док је Бензема био повријеђен. Прошле године у Милану је користио сваки минут и дао голова више него што је одиграо комплетних утакмица (углавном улазио у другом полувремену, можда је једну почео као стартер)..... Продуже му уговор и на жалост остане у Милану! Припремне играо, давао голове и на званичним након 60-ак минута једноставно прецртан из планова тренера. Да ли због фигуре каква јесте увијек био (пунији је и набијенији био још као клинац када је почињао у ЦЗ и такав остао) али врло брзо је падао у милост и немилост појединих тренера! 'еби га, шта му је ту му је!!!
A

Anu

pre oko 5 sati

A eto tolike klubove i trenere promenio i na kraju ce ispasti da su svi krivi osim njega.TI treneri ga gledaju svaki dan na trenzima i sigurno postoji razlog zasto kod nijednog nema kontinuitet.Lik trčkara po terenu kao da ima kredit Mesija.Da se malo više zalaže sigurno bi i igrao više i da ne daje golove.Ovako se vuče ko baba neka po terenu
+

+

pre oko 4 sata

@anu - ima razloga. On je prototip spica koji vise ne postoji u modernom fudbalu. Nije visok da se rve sa stoperima, nije dovoljno brz da ga stave na krilo, jednostavno, nije gradjen da igra sam u spicu. On je za igru sa dva spica, gde mu nema ravnog kad udje u sansu. Pogadja i levom i desnom i glavom, odlicno otvara prostor saigracina, nije sebican, odlicno razume fudbal. Ali nije gradjen za moderan fudbal. Suvi kvalitet ga je doveo gde jeste, njegova glava i nefleksibilni treneri, narocito ovo drugo, ga zauzdavaju dobar deo karijere. Jedini koji je znao da iskoristi sve njegove vrline je bio Kovac u Ajntrahtu, i dobio je masinu od napadaca, donekle i Pioli prosle sezone.
+

+

pre oko 6 sati

Koliko ovaj covek ne zna... Kakav god da je, Jovic je izmislio fudbal za Okafora, i zavrsnicu i za Moratu i za Abrahama. A on ce da gura veznjake u napad... Koliko Jovic nema srece sa trenerima...
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

Maa da bre kako je moguce uvek trener kriv? Ma sve je tako. Nije sigurno da je za vreme Reala u Bg organizovao zurke i pijancio do sitnih sati za vreme policijskog casa i pandemije. Dolazila mu policija da mu pise kazne a ovaj se svadjao sa njima eeej. Pijan pao sa neke garaze i povredio se. Perez kada je to cuo Jovic do kraja sezone popio klupu. Kada je dosao u Madrid uselio je celo svoje drustvo u kvart gde zivi da bi se sprdao a ne trenirao. Ali znate trener je kriv je li...

Ујка Житко ПФК

pre oko 6 sati

Videli smo kakvu zavrsnicu ima protiv Spanije😂😂😂😂
C

Curva sud

pre oko 6 sati

Sta lupas bre, jesi li vidio koliko Mkrata radi za ekipu, ucestvuje u igri, ovaj kloc od Jovica ne moze da pretrci 20m u sprintu
+

+

pre oko 6 sati

@Grupa JNA - pricas stvari o kojima nemas pojma, veruj mi. Znam iz prve ruke i ko je i sta je i zasto je radio u Madridu. Ali ti Grobare znas bolje sigurno, ipak si ti bio tamo. Dao bi sve da je i neki vas igrac bio tamo, ali dzaba, Jovic je bio, i naosvajao se trofeja. @ Ujka Zitko - zamisli, promasio zicer. Videli smo i Mitrovica na evropskom, koliko je zicera promasio. Videli smo ga i kako je penal promasio protiv Skotske. Videli smo i njega i Vlahovica sa gomilom promasenih zicera. Je l ti i to smesno? Ili je to opravdano jer su iz Partizana? @curva sud - video sam i Jovica da radi to isto. Video sam i Jovica kako ima daleko bolju zavrsnicu od Morate, sto je zapravo ono sto sam rekao. Mozda je bolje da pocnes da citas lepo.
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

@+ Cim ga znas iz prve ruke tj poznajes ne cudi me sto toliko botujes za njega. To je zato jer ti je poznanik i ne das na njega. Drugo ovo za igranje u Realu ne kapiram ti logiku. Vlahovic igra za Juventus ali IGRA 4 sezone vec i daje golove. Osim ako ne umanjujes Juve u rang Vozdovca? Drugo imamo jos starijeg napadaca i svetsku legendu, dete Partizana Pedja Mijatovic. Ako si mlad istrazi finale LS 98' i vidi kako nase dete resava finale i donosi usatog upravo tom Realu. Kako god da okrenes poklopljen si 😁
8

8888

pre oko 5 sati

@grupa jna…Пеђа Мијатовић није дете Партизана, а завршио је код вас само због скорог почетка грађанског рата у старој југи, иначе би играо за Хајдук како је и сам рекао и за који је био пред потписом.
+

+

pre oko 5 sati

Juve nije Vozdovac. Ali Juve nije ni Real. To vas boli, sto je Jovic Zvezdino dete a igrao za Real, i osvajao trofeje sa njim. Za Mijatovica si vec ispravljen, a i on je igrao pre 25-30 godina tamo. Ovi u koje se danas kunete ne mogu Jovicu kopacke da ciste po kvalitetu. I zato je on zavrsio u Realu, i zato oni nikad nece. Jer niko ne dodje slucajno do Reala.
G

Grupa JNA

pre oko 5 sati

@+ Vi zlezdasi bez premca zivite u ogromnoj mitomaniji. Po vama je bitno samo neko da dotakne klupu Reala i on je najuspešniji spic Srbije ikada. Pa sramota je ono na sta je Jovic spao, cela Evropa mu se smeje bre ali ti mi siris pricu kako ni jedan nas igrac nece nikad zaigrati za Real. Ma ni ne moraju, igraju za Juventus i Milan. Vas zlezdase najvise boli sto vam je Jovic najbolji produkt ikada a vidimo kakav je fijasko od igraca ali kome to objasniti.
+

+

pre oko 4 sata

I opet, nisam rekao niko nikada, ali ti u koje se trenutno kunete sigurno nece. Jovic isto igra za Milan, da te podsetim. Naravno da je Jovic najuspesniji. Kazi mi, koliko nasih spiceva ima osvojenu LS, dva prvenstva i supekupa Spanije, dve titule u Portugalu, titulu u Srbiji, kup Nemacke, jedan od top 3 strelaca Nemacke i LE? Koji je taj ko sve to ima a da se ne zove Luka Jovic? A te price, smeje mu se Evropa... Voleli biste vi da je tako. Kao sto rekoh, po suvom kvalitetu, ne mogu vase vedete da mu pridju. Vi Grobari imate problem, sto nije vas, a sve to sto sam rekao jeste. Da je vas, bio bi najbolji na svetu.
K

Komentator

pre oko 7 sati

Sta kazu navijaci drzavnog projekta , najbolji spic Srbije ikada
+

+

pre oko 5 sati

Mislim da navijaci Partizana to nisu pricali.
D

Damstrag

pre oko 7 sati

Pored toga sto nasi fudbaleri sami sebi odmazu, dosta utice i istorija. Ex yu fudbal su preuzeli Hrvati i sve one Savicevic, Boban, Mijat, Suker, Kezman (PSV), Juga, Miha i Deki, sada zapad poistovecuje s Hrvatskim fudbalom. Nasi generalno i kad dobiju dobar transfer, oni ga upropaste. Poslednji je Bane izneo jacu karijeru. Danas treneri ne veruju u srpske fudbalere, mnogo teze im daju priliku bas zbog te istorije jer su mnogi izneverili poverenje ako im je ukazano.
M

Ma kakvo poverenje

pre oko 7 sati

Eno Vlahović ima poverenje i kako igra? Jović kada je prešao u Real, da je krenuo sa zalaganjem kao što je to Ronaldo radio i dalje bi igrao za Real. Naši dođu do para i gotovo, kakvi bre rekordi i titule. Dobiješ 10m pa tako 5 sezona, a to je samo plata, gde su bonusi, reklame, eto Vlahović će uzeti 80ak miliona eura i šta sad treba da se ubija od treninga, lepo se vrati ovde i krene zgrade i top.
G

Grupa JNA

pre oko 7 sati

Rekose zlezdasi da je najbolji spic kojeg je Srbija ikada imala 🤡🤣
G

GostLazar

pre oko 7 sati

I vi da je Strahinja najbolji odbrambeni, pa obojica sede i greju klupu😂 Jel smesno sad nesto?
r

ronaldo 9

pre oko 7 sati

On i Vlahović mrtva trka
G

Grupa JNA

pre oko 7 sati

@ronaldo 9 Ma znamo bre... Hteli bi vi zlezdasi da Vlahovic propadne kao i svako iz skole Partizana jer ste frustrirani sto ni jedan vas bivsi igrac od 2012 do danas nije napravio vrhunsku karijeru. Jovic sprdnja Evrope, Grujic vrhunac karijere Porto koji gubi Bodea, Mladenovic vrhunac karijere Panata i Legija, Erakovic ruska liga koja je pod sankcijama, Radonjic obisao celu Evropu i nazad u Zvezdu sa 28. godina, Mijatovic penzionerska MLS liga sa 19 godina. Jedino Kosta obecava da moze napraviti veliku karijeru ali jos uvek je rano. Dakle okruglo 1 jedini fudbaler u skoro 15 godina izivljavanja. Bravo. 👏
L

Lzr

pre oko 6 sati

Pavlovic i jeste trenutno nas najbolji stoper odmah iza Milenkovica.
9

999

pre oko 6 sati

Ali zato Partozanovi igraci briljiraju... po nizim ligama...
@

@lzr

pre oko 6 sati

Najbolji u kiksiranju, tu mu nema ravnog. Erakovic objasnio kako se igra stoper na prethodne 2 utakmice.
D

DraganKojic

pre oko 6 sati

Šaponjic šalje pozdrave sa klupe !
Ц

ЦЗ НС

pre oko 4 sata

То само ти кажеш и исто би се звало као класично спиновање. Нико није рекао да је најбољи нападач којег је Србија имала или да је најбољи тренутно. Само наведи гдје је то и ко рекао осим тебе!!! Ја кажем да је добар нападач и штета што у најбољим годинама ради лошег избора клубова углавном грије клупу! И брате скините се са вијести о ЦЗ, навијај за свој клуб (не мораш бити као и поједини цигани који више мрзе Партизан него што боле ЦЗ - болесно је то)!!!