Komentari na vest

Rasel Vestbruk: Čast je što ću biti na terenu sa Jokićem, zahvalan sam zbog toga

O

Ovi

pre oko 2 sata

Sto pljuju Rasela W. ne da nemaju pojma nego loptu su videli samo na tv-u. Dok je bio u prajmu bio je igrač kojeg ne možeš da sanjaš, uživao sam gledajući kako igra, jbg godine učine svoje, sada mi se cini ponekad da i tablu jedva pogodi ali se razume u igru vise nego 90% NBA igraca. Dali ce mnogo pomoći Denveru, verovatno da neće ali doneće nešto novo. Nekad ekipi kada je dobra ne treba neka velika pomoć potrebna je i neka "kuzmeticka" promena. Marej će malo da se uplaši za minute pa možda malo racionalnije bira suteve!
B

Burevestnik

pre oko 2 sata

Nauči pouke i izvuci lekcije!!! 🙋‍♂️
T

Tebrica

pre oko 3 sata

Ako nekome nije jasno sto je Westbrook doveden, onda neka ne komentarise kosarku kao da se "razume" nego neka kaze "ne razumem, moze li neko da mi objasni sto". Amerikanci imaju izraz "choke" sto je sinonim da neko u presudnom trenutku kada treba da zasija ili da resi utakmicu, igrac prosto stane, ukoci se i tim pati. Jamal Murrey je klasican primer "choke" igraca i ako on sebe dozivljava kao "clutch" odnosno lika koji resasva, ne da to nije nego naprotiv. Opet, takav kakav je, moze da ubaci svaku tekmu 20 poena. Tu je ideja Denvera sledeca 1. Konkurencija u Westbruku za poziciju ce izvuci najbolje iz njega. 2. Ukoliko se Murrey ugasi a hoce, onda na klupi imaju pravog igraca koji resava u vidu Wetbruka. Da li ce ideja proci, sumnjam ali ako zaista Westbruk moze da spusti ego sve je moguce. Ali to je ideja.

rising999phoenix@gmail.com

pre oko 6 sati

Treba ipak biti oprezan sa prognozama u vezi njega. Činjenica je da je u godinama kada oberučke prihvata ovakve ugovore, ali i kakve statistike ima. Zanimljiva je i neobična, gledajući njegovu karijeru, ova priča gde sebe stavlja u treći plan. Ipak bih pre zaključaka sačekao nekoliko utakmica ...
s

salesman999

pre oko 6 sati

Brickbrook PROP’O.
g

gljuvc

pre oko 6 sati

Ovo je doar posao isto kao i sa Dzordanom . Jokara i on su bili veliki protivnici a kada su se spojili pala titula. Tako ce i sada.
С

СРБИН007

pre oko 7 sati

Један од најгорих послова у историји нба лиге,вестбрук у Денверу! Нема ни један разлог за то,баш ни један!