Komentari na vest

Teški dani za Lazara Jovanovića: Ribanje kod Terzića i Spajića, čeka ga i Miloje

G

Gost 1975

pre oko 3 sata

Sada je bivši člán Voše ? Da da tri gola Interu , sigurno to ne bi ste spomenuli !
М

Миркић

pre oko 3 sata

Дете је кретен.
j

jbt wtf

pre oko 4 sata

Dečko neopterećen inteligencijom a i društvo mu isto, ko nije gledao film Idiokratija toplo preporučujem, kad gledam ove mlađe generacije deluje proročki...
D

Delija penzioner

pre oko 4 sata

Jel se neko seća slavlja posle Barija , Binić na stolu sa trubačima i ostatak ekipe dobro pripit , ovi klinci su danas mnogo drugačiji , nisu kao prvo ni blizu talenti kao što su nekad bili stariji fudbaleri , eto dobio je ukor ali na treneru je sad da od njega napravi pravog sportistu , da mu ukaže neko poverenje , i da mu kaže šta valja a šta ne , sve te mlade treba pistiti u igru pre nego ove penzose koji mogu da igraju 10 minuta , videće se onda dali je za fudbal . NAPRED ZVEZDA
m

milo123

pre oko 5 sati

Lane je pogrešio, što mu je sin došao u ovaj bermudski trougao zvani Zvezda! Ne mogu da shvatim da Lane ne vidi, ono što svi vide, da je sadašnja Zvezda poligon za za kupo-prodaju afričkih nazovi fudbalera. Jednostavno, Afrikanci su menadžerske kombinacije drugova Terzića i njegovih poslušnika sa menadžerima. Naši mladi srpski fudbaleri su samo jedna kolateralna šteta i njih jednostavno ovi nezasiti predatori, puštaju niz reku! Tako su upropastili na desetine mladih igrača! Baš njih briga za interese Zvezde i srpskog fudbala! U pitanju su njihovi lični lukrativni interesi, a mladi igrači su potrošna roba. Tako će biti i sa mladim Šljivićem, Jovanovićem, sa Kostovim i svim onima koji koji žive u iluziji da će napraviti karijeru u Zvezdi! Druže Lane, poslušaj me i odmah izvedi sina iz Zvezde! Neka igra prvo u Čuki, TSC-u, Radničkom KG, neka stekne iskustvo. Ovamo mu propada vreme, a on ne igra. Zato igraju Olanjika, Dikson, Dalčo, Katompa Mvupu! Niih razigravaju!
Г

Гецо

pre oko 5 sati

Целог дана глупа вест. Имате ваљда нешто паметније за насловну страну!
G

Gost555

pre oko 5 sati

A da se slikao sa nekom pevacicom, onom instagramerkom Tiksicom, ili nekom trecom zenskom, onda mu niko nista ne bi zamerio?
L

Logitech

pre oko 5 sati

Ali Spajic i autoritet ahahahha.
Н

НС ДУНАВ

pre oko 5 sati

Тамо где си отишао,тамо ти је и место. Хвала звезди што нам је узела овог кретена.
M

Magelan

pre oko 5 sati

Mali ima problem sa mozgom, posledica Lanetovog pada u kanal.
T

Tomaš ue

pre oko 5 sati

Bitno je...da je turio mini-val..moj dečkonja..
T

Twix

pre oko 5 sati

Slusam skoro u podkastu onog hrvatskog menadzera Andija Baru kad prica kako je rekao sinu da nije dovoljno dobar za fudbal i da se usmeri na nesto drugo. E to vazi i za ovog ambicioznog tatu koji ne shvata da ce u timu poput Zvezde i kod trenera poput Miloja sin uvek biti levo smetalo.
m

molim?@Zvlat BG

pre oko 6 sati

@Zvlat BG – možda si zaista u pravu! Možda je razlog neigranja Lazara taj da javnost ne shvati da je mali Lazar bolji od nedoraslih Afrikanaca! Pa, ako je tako zašto su ga dovodili u Zvezdu?! Ovako će mu unazaditi karijeru koja je tek u usponu! Svako ko je igrao fudbal, ili mali fudbal, odmah je shvatio da krila Olanjika, Katompa Mvumpa i Dikson, nisu u stanju da predriblaju igrača, a uz to su Dikson i Olanjinka još i veoma spori. Mislim da je mali Lazar lično Nejmar za ove patentirane neznalice iz Afrike!
s

sashki85

pre oko 5 sati

pa nisu ga uzeli da igra ove sezone standardno, vec da bude najbolji tamo sledeću sezonu ili onu tamo. Samo zato ato ne igra, ne znači da ne trenira sa timom. kada trener vidi da je spreman da igra, staviće ga da igra.

Srpski samuraj

pre oko 5 sati

A ko je Dikson? Da li može neko da mi objasni? Ili ne poznajete igrački kadar jer ne pratite sport, ili su ovo one idiotske, bakavanderske fore sa preimenovanjem fudbalera vulgarnim imenima?
H

Hahaha91

pre oko 6 sati

To je vec odgovor, zasto taj isti lazar nece nikad napraviti karijeru u nekom velikom klubu, jer ce biti obican fikus kao naprimer lazar markovic sto pijan lutao po Beogradu. Nisi gladan i nemas ciljeve a patis od velicine…
A

Anđusara

pre oko 6 sati

Baka Prase generacija...
D

Dzi

pre oko 6 sati

prva transrodna starleta
L

Lzr

pre oko 6 sati

Od talenta ima to sto je Lanetov sin
B

Baggio

pre oko 6 sati

Aj dont giv komentar.
d

darves

pre oko 6 sati

koliko se secam ovaj mali je pre godinu, dve opsovso i svog selektora Lukovica , on ga posle izbacio iz ekipe, mali ocito ima Problem u glavi. ocito ga Lune nije dobro odgojio nazalost.
P

Paa

pre oko 6 sati

I posle se pitate zašto ne igra?! Pa nije ovo od juče, očigledno je da je problematičan.
M

Magelan

pre oko 6 sati

Nabacio glupu frizuru i misli da je neko i nesto.
N

Naglasak

pre oko 6 sati

Jel zna neko gde se Lazar sisa? Ova ćuba mu je top. Decko uziva u zivotu sa prijateljima. A i cure su lepe. Vidi se da su iz dobrih kuća.
M

Milkooo

pre oko 6 sati

Cuje neko kaze,ramontirali smo Partizan?!Pa Partizan je razmontirao prosle godine i Mladost Gat,verovatno ce ih razmontirati i Lucanci...a moguce i Tekstilac iz Odzaka,do pre 3 godine 4 liga...tako da nikakav uspeh nije razmontirati Partizan,Partizan je odavno razmontiran.

Ујка Житко ПФК

pre oko 7 sati

U zivotu se cuvaj sirotinje sto se obogatila i ulicara koji je postao sef!
R

Raša P

pre oko 7 sati

Od svakog praseta na kraju postaje svinja!
H

Hermano7

pre oko 7 sati

Sve dolazi iz porodice. Ne bih nista dodao.
S

Sunđer Bob Kockalone

pre oko 7 sati

Sad sam provjerio i vidio sam na Tviteru da je snimak pregledan preko 138 hiljada puta.Objavio ga je neko pod imenom Gaga,ispod piše još Jovićević.Vjerovatno sam neupućen ali mi ime baš ništa ne znači.Sve u svemu,nasankali su dečka do bola jer sumnjam da je on znao da će oni to objaviti.Neka i dalje trči za njima,sljedeća ložiona će još jače da peče.
-

-.-

pre oko 7 sati

Kaze druzi se sa opskurnim likovima, a predsednik na interpolovoj poternici. Ima li iko u ovoj zemlji mozga.
M

Matija01

pre oko 7 sati

Ti nemaš sigurno,za ostale ne znam.
I

Idemo,sljedeći

pre oko 7 sati

Filip Janković broj dva!
m

molim?

pre oko 7 sati

Stvarno ne mogu da razumem ove mlađe generacije.
Z

Zvlat BG@dvostruko ludo"a"(@@)

pre oko 7 sati

@dvostruko ludo “a”(@@) – to dete da je igralo protiv nikada slabijeg Partizana, a razloge lošeg Partizana, ne znamo, možemo samo da pretpostavljamo, bi bio inspirisan i pokazao bi svoj vrhunski talenat! Ali, Terzić i Milojević, ga namerno nisu uvrstili u krug od 18 kandidata, da mladi Lazar ne bi dokazao javnosti da je za dve svletosne godine iznad “čuvenih” krila iz Afrike, Katompa Mvumpa, Olanjike i Diksona, koji još nikada od kada su u Zvezdi nisu rešili situaciju “1 na 1”! Odmah bi se postavilo pitanje zašto su afričke cepanice za fudbal dovedene u Zvezdu, je li da vraćaju loptu najbližem saigraču?! Iz tih razloga mladi Lazar neće nikada dobiti šansu, jer to bi bio poraz za Terzića i njegove poslušnike! “Čuvena krila”, Katompa Mvumpu, Olanjika i Dikson, će već u Milanu i Monaku, pokazati svu uzaludnost svog postojanja u Zvezdi! A tek, kako će igrati protiv Barse u Beogradu! To će biti smejurija!
G

Gott

pre oko 7 sati

Nisi daleko od istine
Z

Zvlat BG

pre oko 7 sati

Kradljivac nika! Zaobiđi me!
C

CaleB pravi

pre oko 7 sati

Malo li je Zvezdi jedan Radonjic ??? Sta reci ??? "Najgora je glava prazna, pa jos uz to i bezobrazna"....Nikada fudbaleri nisu bas patili od viska inteligencije, niti su imali manire "akademika", cast izuzecima. Verovatno ima i platu ne malu, o cemu njegovi vrsnjaci mogu samo da mastaju. Svemu je kriv izvrnut i obrnut sistem vrednovanja u drustvu.
V

Vojvodina jedna jedina

pre oko 7 sati

Pozdrav za nezahvalnog oca, put putuje moj jaran putujem i ja! Novi Sad nas grad
G

Gosttttt

pre oko 5 sati

Nikad nece biti vas...
C

Cz1952

pre oko 7 sati

Taj decko je trebao vise da igra. Steta je sto mu miloje ne daje sansu vec smiruje matorog Kangu. Nece biti mira u svlacionici bez fer konkurencije. Treba imati viziju tima kroz godinu dana, a ne samo od utakmice do utakmice ziheraski praviti tim
M

MinivalPrase

pre oko 3 sata

Mali s minivalom moze da igra kod Baka Praseta...stvarno je baka prase lik s tom tjubarom na prelepoj glavici...lep na tatu
M

Mali marš iz kluba

pre oko 8 sati

Ukoliko se ne opameti, brzo ga oterati iz kluba. Zvezda u svim sportovima od prvog trenutka postojanja odiše veličinom, gospodstvom, lepim ponašanjem i vaspitanjem. Ne treba nam neki klinac da kvari to, gotovo vekovno poštenje. Neka ide u Partizan, sa Breskvicama i ostalim nevoljama, u "vrednosti" koje im je usadio Dulo.
c

cule87

pre oko 7 sati

ah kako vas boli Dule i dalje, neizlečive traume iz detinjstva mnogih... džabe titule, lige šampiona, metle...
M

Milkoo

pre oko 7 sati

Sve ove manire je doneo,robijas Terzic,i kriminalac..sto malo u manirima nisi spomenuo Terziceve sinove,a da oni tuku..gore je ovaj mali napravio..isao sa Baka Prasetom,i popeo se na auto,da je vidjen sa Zeljkom Mitrovicem..mogao bi i pisati sa auta,niko spomenuo ne bi,bio bi nagradjen
8

8

pre oko 8 sati

Ne razumem čemu čuđenje dečko od rođenja ima sve na šta pruži prst , i da propadne kao fuzbaler Lane zaradio dovoljno za njega.
Z

Zvlat BG

pre oko 8 sati

“Teški dani za Lazara Jovanovića: Ribanje kod Terzića i Spajića, čeka ga i Miloje”! Šta će mu Miloje pametno reći?! Je li možda razlog zašto ga nije uvrstio među 18 fudbalera za utakmicu?! Ili možda mu objasni kako to da spori i matori Kanga (40) dobije šansu pa čak i da zaigra, a Jovanović i Šljivić, ne mogu dobiti ni tih tričavih 1o minuta, pored takvih gromada poput Olanjike, Dilsona, Katompa Mvupa, Nedaje i Dalča! Sledeće dve utakmice u gostima protiv Intera i Monaka, će sve reći o znanju Miloja i njegovim strip junacima iz Afrike! Podrška za sve mlade igrače Zvezde! Posebna podrška za Jovanovića i Šljivića!
@

@

pre oko 8 sati

druze ti nisi dobar, kritikujes ekipu koja je razmontirala partizan, nek ide dete da se igra sa tim prasetom ili kako vec
R

Rtnade

pre oko 8 sati

I naseg Ilica
@

@...

pre oko 7 sati

Hocemo li da prestanemo sa tim? Partizan je i Tsc razmontirao sa 4:0...i vecina superligasa u neko vreme...to vise nista ne znaci
S

Svašta

pre oko 7 sati

Čuj ovog, razmontirali Partizan. Druže, mi smo već odavno razmontirani i polupani, stvarno se gordiš tom pobedom?! Ne zavaraj se. Što niste onda Benfiki zube pokazali, nego vas rutinirala? To vas treba da zanima, a ne raspali mi.
Z

Zvlat BG

pre oko 7 sati

KRADLJIVAC NIKA!
@

@

pre oko 5 sati

Sa cime da prestanemo? Ti mislis da je ista draz dobiti 4:0 u derbiju ista kao poraz nekog od superligasa? Pa ne bih rekao...Ipak ste vi nas najveci rival a ne tamo neka Mladost...Vi kao navijaci bi trebalo prestanete da prozivate zvezdu za bilo sta jer vam je ona za sve kriva a ne sami vi. Mi smo bili egal sa Benfikom a vi ne mozete sa Gentom, e cuj, krem de la krem evropskog fudbala
D

Don Vito Corleone~

pre oko 8 sati

Vest iz Mocartsporta da “Lazar Jovanović nije bio u kombinaciji za utakmicu protiv Partizana” govori sve sama za sebe! Čuveni influenser u fudbalu, drug Milojević je odstranio iz ekipe mladog i supertalentovanog Lazara, bez objašnjenja, ali zato je u 18 igrača ubacio talentovanog Kangu, od 41 godine, koji je čak i igrao 1o minuta. Stavio je među kandidate za tim potpune autsajdere za fudba, tipa Dalča, Olanjiku, Katompa Mvupa i Diksona, koji od kada su došli u Zvezdu nisu rešili jednu jedinu situaciju “1 na 1”! Možda je i saznaje kod Lazara, da ga je influenser Milojević jednostavno, odbacio kao staru krpu, uticalo na Lazra da onako reaguje. Lazar je ipak mlad, mladost ludost!
Т

Трипле

pre oko 8 sati

Да се ја питам, ја бих у уговоре увео и кодексе понашања за играче Звезде и Партизана како у фудбалској тако и у кошаркашкој секцији јер нема много људи ту част да буде играч ових клубова и оно треба да носи одређену дозу понашања како на терену тако и ван терена узори су многим младим људима. Сваки екцес као овај би требало жестоко да се санкционише од стране клуба.
F

Fef

pre oko 8 sati

KK CZ ima taj pravilnik
S

Shaky

pre oko 8 sati

Jednostavno mali nije "gladan". Vec je dobio sve na tacni, pa ne vidi razlog zasto bi se borio i bilo cega odricao. Vecina vrhunskih igraca u bilo kom sportu dolazi iz siromasnih porodica..nije to slucajnost
p

pančevac92@Shaky

pre oko 8 sati

@Shaky – grešiš! Šta je mali dobio na tacni, to ti ne znaš, možeš samo da manipulišeiš i nagađaš! To su već špekulacije! Činjenica je da mali nije bio uvršten u krug kandidata za derbi je sigurno negativno uticalo na psihu mladog Lazara. On je svojim talentom zaslužio mesto u timu više od autsajdera i naturščika iz Afrike, koji su svi urdeno bili uvršteni u 18 kandidata! Teško je zamislivo, ali lakirana buba švaba izvesni Dalčo, iz kiparske 111. lige sveta prema standardima FIFA, je bio kandidat, ili talentovani i spori Kanga koji je ušao u petu deceniju, je čak dobio 1o minuta pri kraju. Jovanović je mlad i nepotrebna greška koju je napravio bila je izazvana zbog nipodaštavanja njegovih kvaliteta od strane trenera-neznalice Milojevića! Podrška za Lazara!
n

nonameeee

pre oko 6 sati

pancevac92 - Lazare, ti si?
Р

Република Српска

pre oko 9 sati

Јовановић је професионални фудбалер под уговором и добија сигурно лијепу плату, и ово што је урадио је недопустиво, ем што је угрозио свој живот или недај Боже неку велику повреду... Можеш да сједиш са ким год желиш и не знам ти ни ја шта , али да радиш овакве ствари је не допустиво! Замисли у неког уложи милионе и гледаш како лик угрожава своју каријеру или не дај Боже живот, надам се да це послије овога Лазар се дозвати памети!
S

Sa jedne strane

pre oko 10 sati

Je dobro doći i vaspitati ili ti prevaspitati momka, a sa druge strane koga bre briga? Tevez je kidao u onom tada Mančesteru pa kada je slobodan sedeo sa raznoraznim kriminalcima. Sa kim se družio Peković i to tokom NBA karijere? Ma, malih milion primera. Meni su kada sam bio baš mlad zabranili da se družim momkom iz firme koji je dao otkaz i otišao u drugu firmu za veću platu. Možemo da pođemo i od toga sa kim se Terzić druži? Da nisu oni bolji od Bake praseta?
d

druze

pre oko 9 sati

omasio si poentu nije problem da li se on druzi sa bakom prasetom ili kneletom ili legijom ima pravo sa kim oce da se druzi vec je problem sto je sebe doveo u situaciju veoma opasnu po zivot pa prelistaj crnu hroniku nema dva meseca kako je neki klinac kod nas u srbiji upravo tako izgubio zivot kaceci se na kola
s

sashki85

pre oko 9 sati

prijatelju nije problem skim se on druzi, već sta radi. zamisli ti kupis Ferari i onda odeš vozas se po beogradu izigravas baju, a nisi osigurao auto.
D

Da vam svima

pre oko 8 sati

Odgovorim. Da li ste pogledali snimak uopšte? Koja bre crna opasnost po život? Baka prase vozio 20 na sat, provozali se 50 metara i mali rekao da stane, ovaj stao i to je to. Takođe držao se za merdevine džipa koji je jedan od najkvalitetnijih ikada napravljenih, a Lazar ima fazon 60kg, šta otkačile bi se merdevine na 20 na sat i zbog njegovih 60kg. Bolje gledajte svoju decu šta rade, ovaj momak je skroz na mestu za njegove godine.
Б

Булдожерист

pre oko 10 sati

Бака Парсе је цар ,са оним симпа наочарима...Требао је и брже возити... Још и да се једна једна цица држала за млађег Јовановића,било би одлично....
D

Džaba sve

pre oko 7 sati

Po minusima vidiš koliko su shvatili tvoj komentar.
B

Blabla121

pre oko 10 sati

Genijalno mi je to kako su uvek drugi krivi... Decko je sam sebi dozvolio da se penje na auto, niko ga nije naterao. Deca nam nisu degenerici zato sto postoji baka praste i njemu slicni nego zato sto vi provodite vise vremena po kladionicama kafanama i tome slicno a deci uvalite da gledaju yt. Tako dakle sredite sami svoj zivot. A ko je sta rentao uradio i tome slicno nije vas problem. Srdača pozdrav

Fear The Beard

pre oko 10 sati

Sistem vrednosti-nula.
R

Rubikova kocka

pre oko 10 sati

Zato su i prazni stadioni, jer klince će prije čekati 8 sati da vide praseta nego da pola sata igraju fudbal ispred zgrade ili da izdvoji 2 sata da gledaju fudbal! Užas
M

M. R.

pre oko 10 sati

Realno, ovo je za streljanje. Iz ovih stopa bih ga poslao u Grafičar da greje klupu. Kodeks ponašanja igrača kluba kao što je Zvezda mora da bude čvrst; osim zabrane besmislenih rizika, da uključuje i strogu zabranu vucaranja sa degenericima poput ovog.
K

Kiki musampaa

pre oko 9 sati

Nije hteo u OFKu ili IMT, a ne graficar. Po ugovoru ima klauzulu 30 min po mecu.
g

gost1990

pre oko 8 sati

Igrači koji su osvojili titulu prvaka Evrope sa Zvezdom su se družili sa Arkanom. Pozdrav.
M

Maestro

pre oko 10 sati

Problem je u onima koji daju ogroman medijski prostor nekom Baka Prasetu i slicnima!A i deca se sad vaspitavaju na moderan nacin koji ocigledno nije dobar!
P

Power on the north

pre oko 11 sati

Ovde nema sistema u drzavi!Kako bi to lako resili da zele kao nekad samo posaljes ljude u mantilima i samo vodi bez objasnjenja!!!Demokratija ove tranzicije nam decu unistavaju!!!Ja imam 4 mala sina samo sport,selo itd. ,pa mi klinac kaze svi imaju tel. ja nemam strasno sta smo doziveli!
X

XxTheOnexX1

pre oko 11 sati

I ja imam ćerkicu koja kaže svi imaju tel ja nemam. Mi činimo sve da ih zaštitimo tog otrova, ali moramo stvarno da pazimo da oni u društvu zbog toga ne budu odstranjeni i stoje sa strane. Nez obzira kako je to društvo, ne radi se o tome, nego se radi o osećanjima sopstvenog deteta. Ono ne sme da ima osecaj da je drugačije (to mislim na losije). To dete samosvestno da bira taj put.. mi možemo samo da mu obraćamo pažnju i pričamo naša iskustva. Zamisli sebe kao dete ali sa tadašnjim razmišljanjem, kako bi se osećao kao autsajder. Znaci jedna doza kontrole i poverenja. I mnogo ali mnogo komunikacije
n

neshha

pre oko 10 sati

@xx Bravo za razmišljanje. Nijednu opciju ne treba terati tvrdoglavo i po svaku cenu, jer štetu može da pretrpi jedino to dete. Videće on sve i svašta na tuđim telefonima, ali će se osećati potcenjeno od svojih roditelja.
D

Daj faul

pre oko 11 sati

Nazalost, likovi poput praseta i njemu slicni imaju veliki uticaj na nasu decu… odakle im toliki medijski prostor i iz kog razloga, pojma nemam, znam samo da moramo da trazimo nacin da se protiv toga “borimo”… i u sportu, i u kuci, u skoli, svuda jer su posasti zvane Prase, Zadruga, Farma, Parovi itd itd, uzele maha!
n

neko nebitan

pre oko 11 sati

Prasetina je isla u moju srednju skolu. On je poceo tu "karijeru jutjuba" preko snimanja igrica. Generalno je u mladosti bio gotivan i normalan lik, cak malo i povucen. Kako mu se dao medijski prostor i kako je dobio ogromnu lovu (sponzori i pratioci) poludeo je od slave. Lepo kaze ona izreka daj coveku pare i ima da pokaze kakav je zapravo. E da, proslavio se najvise nakon sto je jednu devojcicu izvredjao i podsmevao joj se u jednom klipu pre 6-7 godina. Mozda znaju pojedini za tu devojcicu kada je okacila klip kako ju je decko ostavio pa joj se ceo region podsmevao. Svakako jezive stvari.
N

Nema tuto

pre oko 11 sati

Kakav medijski prstor, taj decko je zvezda jutjuba, tiktoka i ostalih nakradnih mreza koje deca koriste. Cak i da nijedan mediji prenese i napise vest o njemu on nije na gubitku zato sto mreze na kojima je popularan deca koriste bez kontrole
T

Tsog

pre oko 11 sati

Bravo!!! Nemam drustvene mreze i verovali ili ne, pojma nemam ko je taj prase i sada kad sam procitao tekst pogledao sam na google. Nije vredno nekog detaljnog i konkretnog komentara. Ostaje mi samo nada da ce biti sve vise ljudi sa slicnim razmisljanjem kao kolega "iznad" mene. Pozdrav
И

Иван Грозни

pre oko 11 sati

Нико није присиљен да гледа разјне јутјубере. То је ствар менталног склопа и личног избора.
D

Daj faul

pre oko 10 sati

Sve ste u pravu, ali takvi likovi obozavaju da ih prozivaju po medijima, da izadje neka vest, kao da im to daje ideju da budu jos ludji,gori… ma samo zabrana da se pominje u medijima bilo sta vezano za njih! Nije problem uopste Baka Prase sto se mene tice, ja sam formiran i na mene ne utice, cak mi je bio i simpatican kad je vredjao onog cupavog s Pinka! Taj mi je jos gori…ali deca nemaju formirano misljenje, stav, licnost i problem je uticaj takvih ljudi na decu!

Ivan Komnenovic

pre oko 11 sati

najveca radprava o tome da li decko ima 17 ili 21 godinu, ljudi on je profesionalac da ima i 10 godina me sme tako da se ponasa, po meni sankcije 3 meseca bez plate i odmah prebaciti da igra sa njegovim vrsnjacima ( naravno plata da se refucira na taj uzrast) i tek kad se dokaze tamo mozda razmisliti da ponovo dodje unprvi tim, ovo mora odmah najostrije da se kaznjava, ako ne zelis da igras pokazati mu gde je kapija i dovidjenja, mora da se zna kako se ponasa u zvezdi, ali s obzirom kakvi nam likovk sede u upravi bice ajde plati kafu malo savi glavu i idemo dalje
g

gost111

pre oko 10 sati

on ima profesoalni ugovor i pod tim uslovima mozez ga samo kazniti, mislim da i roditelji mogu sto sta da mu kazu narocito njegov otav kao bivsi profesionalac
F

Fleks

pre oko 12 sati

Mali primiri bolje za tebe mnogo bolji igraci su propali radi loseg zivota i losih savjeta
G

Gost997

pre oko 12 sati

Da je normalan ugledao bi se na kosarkase, na Ivanica, na Kataia, Dragovica, na normalne pevace, na stare glumce, sto ne ode sa Ivanicem nekad u pozoriste, naravno da treba da se iatutnji svako u mladosti na svoj nacin, ali taj nacin ne sme da bude pravljenje budale od sebe zarad ljudi sa 2 mozdane celije, pritom rizikujuci svoj zivot i davajuci lep primer kao igrac velikog kluba nekom klincu od 10ak godina
m

milo123

pre oko 12 sati

bravo za komentar druze! sve najbolje i tebi i tvojoj vosi, i svim ostalim dobrim ljudima koji razmisljaju zdravo i kriticki svojom glavom.
m

milo123

pre oko 11 sati

ovo se odnosilo na komentar od mare fkv
М

Марлоне

pre oko 12 sati

Јесте да је млад, али уколико не стане на лопту, нема од њега ништа. Штета, велик потенцијал.

Ујка Житко ПФК

pre oko 12 sati

E kad smo vec kod tog praseta.Pa tom momku je ceo zivot jedna velika laz i veliki fejk.Taj momak nema nista od toga sto predstavlja u javnost.Prasetu se zivot pretvorio u jedan veliki rent!I ti neki lokali sto je prodavao maglu deci,uopste nisu bili njegovi.Momak bio samo promoter,a kinez bio vlasnik!Kad je propala ta neka kineska firma zbog velikog poreskog diga,prasac ostade bez lokala😂😂😂😂 i one neke devojke sto predstavlja u javnost i njih rentira za jedno 500.evra😂😂😂😂
m

milo123

pre oko 11 sati

mislim da je ovo drugi put da sam uspeo da se slozim sa tobom. ne secam se sta je bio prvi, ali ajde. I ti imas neku cuku u glovi.
s

shahhaza

pre oko 10 sati

Sve i da je tako opet moze da te plati da mu lajes u avliju...Hahahah kako si ljubomoran
F

FM

pre oko 12 sati

Baka Prase i njemu slicni su opasniji od metamfetamina.

Ујка Житко ПФК

pre oko 12 sati

Momak je tatin sin! Sta tu nije jasno?😂😂😂😂
D

Dragoo

pre oko 7 sati

Pa gdje si ti lutko...??? Nije te bilo od ponedeljka... pa sta se radi u humskoj ? Jeste preplakali vise?
T

Tsog

pre oko 12 sati

Ništa što nije bilo za očekivati. Karakter neiskovan, buntovna mladost nesklonost ka poštovanju autriteta, normi i pravila ponašanja. Zbog toga ga je Luković i odstranio iz reprezentacije reprezentacije. A onda trka žurba, prvi tim, da se da zacementirana pozicija startera u Vojvodini. Da, talenat nije sporan, bolji je od ćaleta mu Lanet, al' džaba. Mora mladost da se istutnji, jer mladost je buntovna (kakva i treba d bude), pa upro da iz Vojvodine pređe u CZV i na kraju uspeo, a ćale mu ubacio i mlađeg brata u "aranžman". Elem, ako ga sad ne ukrote, bolje reći ne preusmere, proći će kao i Kabić na nekom spornom koloseku i u Čukaričkom. Ali, kako jeste odviše drčan, biliži je tome da prođe kao Filip Janković (ako se sećate njega). E sad, do njega je i onih koji se njime bave.
m

mare fkv

pre oko 12 sati

Da je ovo neki redak ispad, pa da kazes. Decko je jezivo razmazen i nevaspitan, a mi iz FKV znamo i to koliko je bahat. Kad pricamo o bahatosti kod dece, to je nesto sto se nauci i nesto sto se potom otklanja. S obzirom na to da pricamo o nekom ko je imao naviku da psuje saigrace, trenere i sve oko sebe, te da demonstrativno odlazi u tunel pre pozdravljanja navijaca, jer je igrao 15min umesto 60 ili 90, da je u skoli bio jeziv prema nekim profesorima, itekako ovo ponasanje dolazi od kuce i nije samo pitanje mladosti i ludosti. Decku, uprkos tome kako se porodica Jovanovic ponela prema Vojvodini, ni najmanje ne zelim zlo. Smatram da je sve to krivica njegovih roditelja, i nadam se da ce nauciti nesto iz svega ovoga, gde god ga karijera odvede. Nije sve u talentu i nogama, jer da jeste, danas bi Paunovicevi svetski prvaci bili sila, a nisu, upravo zato sto su nakon mundijalita usli u fazu razvoja gde je glava na prvom mestu.
F

Fudbaler je

pre oko 12 sati

Ipak fudbaler bez mozga jos kada je klinac pun para to ti je izvor nevidjene gluposti.

RealNo1

pre oko 12 sati

Сад ако је паметан да се мане тих глупости и да тренира као луд. А требао би и Лане да утиче на њега.
p

pa sta sad

pre oko 12 sati

kad imamo zvezdinog mesija, runija. a mozemo i bekama da vratimo da kaze kako su ga posecivale glave neke.
M

Mitrandir

pre oko 12 sati

Dečko je po svemu sudeći navijač Partizana a došao je iz Vojvodine. Da je Zvezda u situaciji od pre samo 5 a kamoli deset godina ne bi ni pomislio da dođe. Ne treba nam to.
a

aleksa1247

pre oko 11 sati

Daaaa, mnogo ti nedostaje "ona Zvezda" od pre 10 godina. "ono" bio "klub" po tebi. Mogli ste da vršljate, ap Tole pa bog da vas vidi.... Vrati se u rupu "donji dome Topčiderskog brda, Arene i Pionira".
J

Jole al pravi

pre oko 13 sati

A snosi li Baka Prase neku krivicni odgovornost za ugrozavanje zivota u saobracaju? Sta kaze zakon? Ili mozemo svi da se vozimo na krovu ili zakaceni na gepeku automobila?
L

Lazaros

pre oko 13 sati

Погрешио је и то је то. Причати само са њим и наравно радити на свим сегментима, ментално, тактички, технички и физички....!!!!
7

777

pre oko 13 sati

Sta je ovo pun portal muskarcina koji napadaju dete od 17 godina ?
K

Komentator

pre oko 12 sati

Naravno, nedopustivo je da se tako ponaša uoči derbija, a pogotovo da to radi sa Bogdanom Ilićem
J

Jok nego

pre oko 12 sati

Treba podrzati dete od 17god da napravi neki belaj prvo po sebe onda po porodicu.Mene samo zanima kako ona baka krmak nije uhapsen.
C

Cemu ?

pre oko 13 sati

Zasto se napada odmah decko(dete) od 17 godina .. Zasto odmah sputavanje, tacno je napravio je veliku gresku ali svi gresimo treba ga kazniti naravno ali i oprostiti..
v

v1ad

pre oko 13 sati

Zato sto, ako ga sada ne ukore, decko lako moze da postane novi Nemanja Radonjic ili Filip Stevanovic ili gore. Ima talenat, ali dzaba mu to ako nema glavu.
4

474747

pre oko 12 sati

Koliko prima u Zvezdi,sto tata nije rekao ,to je dete ima 17 godina,dajte mu mesecno 500e da ima za dzeparac,a ne kada potpisuje ugovor borba oko plate 7.8.9.10 plus bonusi onda nije dete ,a sada je dete BUDIMO MALO REALNI
H

Herkle

pre oko 13 sati

A ribanje kod tate? Hices da postanes igrac ili neces? Meni su ovi nasi momci nejasni, imas 21 godinu , sportista i pravis ovo. Bez fokusa, bez skromnosti, bez ambicije. Zamislite zvezdin tim da u njemu sad gledamo Maksimovica, Mimovica, Jovananovica, Lekovica kako grizi i kidaju...dopunjeni ovim iskusnijima.
7

777

pre oko 13 sati

Ima 17godina ne znam gde ste procitali da ima 21..
l

lolololo

pre oko 13 sati

Cinjenica je da smo svi kao mladi pravili gluposti. Ali je i cinjenica da ovaj decko ima 21 godinu vec. Da ima 15,16 pa i ajde. U tim godinama em sto rade hormoni em je osoba nezrela. Ali sa 21 godinom bi vec trebao imati formiran mozak da vidis sta je dobro a sta lose za tebe. Trebao je i sam znati da ce taj klip da zavrsi na internetu a onda i u medijima. I cuj baka prase, od svih ljudi ti se vozikas sa tom personom...
N

Nope

pre oko 13 sati

Ako ne znaš, ne piši. Dete ima 17 godina.
D

Damster

pre oko 13 sati

Nema 21 godinu, rođen je 2006.
7

777

pre oko 13 sati

Druze ima 17godina jos je klinac . Ne znam gde si procitao da ima 21godinu. Ne treba osudjivati odmah kazem svi smo ludovali u njegovim godinama pubertet je to. Zasto odmah napadati.
N

Noddy

pre oko 13 sati

Al sta lupas.. decko ima 17 god
K

Khanbg

pre oko 13 sati

I sta sad, to sto ima 17 godina ga opravdava? Ne razumem? Kazna, nego sta. I oprost. Imali smo svi 17 godina kao sto kazete, ali nismo svi igrali u prvom timu zvezde. Pa smo neki imali luksuza da radimo to sto on radi, a nema luksuza.
D

Dejanii

pre oko 13 sati

Neće puno ispastati zbog tate. A moraće da ostane zbog plate od 200000 … neće ništa biti. Da je neki drugi igrač onda bi odma bio proslijedjen na pozajmicu.
N

Neistina

pre oko 13 sati

Niti mu je plata 200K niti će ga Lane poštedeti. Ne boj se
D

Dejanii

pre oko 11 sati

Pisalo je ovde na Mozzartu, dobro se sjećam da je 200k , jer sam bio u čudu kako ovako dijete može da ima toliku platu
Г

Гос'

pre oko 13 sati

Чиме је дошао из Воше у Звезду направио је лошу одлуку. Тамо је могао бити пројекат клуба, да се све врти око њега, као некад Тадић, Алексић. Уз добре менторе Медојевића, Полетановића и Његоша Петровића да се учи како се понаша, тренира и игра. Вако ће проћи као Кабић, појешће га БГ. Ћаћа га изгледа није добро саветовао..
J

Jole al pravi

pre oko 12 sati

Da je ostao tamo sad bi bio na slaninijadi u donjim becarcima i spavao pijan ispod drvene klupe..
v

vlm

pre oko 13 sati

za primer drugima. ispisnica i dovidjenja
P

Prijatelj

pre oko 13 sati

Eto kako jedna sitna greska i nepromisljenost moze da mu pokvari sve, decko je mlad, verovatno nije ni razmisljao mnogo, a mediji kao da su jedva docekali da raspale po njemu, sad se i on verovatno pita sta mu je sve to trebalo...
@

@vlado

pre oko 12 sati

Da mediji nisu pisali,ovaj decko verovatno ni sada nebi znao sta je uradio.jos manje se kajao
A

Atlantik1996

pre oko 13 sati

Ne bih da izgleda kao da branim klinca, jer nisam ni video sta je to radio, ali ovaj mali je jedan od vecih talenata koje sam gledao u Zvezdi uzivo. Ima muda i zna sa loptom, imao sam utisak da je talentovaniji od caleta. Jako mi je zao sto nije igrao protiv Benfike, makar 15ak min, jer mislim da takvog igraca nemamo u ekipi. Sa druge strane, ni Maksimovic ne bi dobio sansu da se Mimovic nije povredio, jer Miloje ne veruje u mlade igrace i to je ono sto mu ja najvise zameram. Evo, prvenstvo je prakticno vec reseno, moze se dati prilika mladjima u svkaoj utakmici bar na po pola sata.
B

Baxter88

pre oko 13 sati

To sto ti zoves mudima to je sebicluk! Sve hoce sam, uvek kasni sa pasom...
C

Carovnjak

pre oko 13 sati

Nadam se da je i radonja bio sa njim na sastanku
V

VeljkoNDR

pre oko 13 sati

Zavrsio je on sa Zvezdom
D

Davoeik

pre oko 13 sati

Sina sam vaspitavao tvrdo, ali imao je potpunu samostalnost. Sa 9 godina sam je sebi kupovao garderobu, niko nije išao sa njim. Imao je potpunu slobodu odabira šta želi biti u životu. U slobodno vreme, dosta sam provodio pričajući, oblikujući ga. Završio je velike škole i odabrao inostranstvo. 30 godina kasnije uhvatim unuka da sluša nekog "chodu" sa jutjuba i grohotom se smeje. Slušajući nekoliko minuta shvatim da bi mi lakše palo sa je gledao dva muškarca u "akciji". To se dešava jer danas roditelji "nemaju vremena". Imaju duplo više slobodnog vremena nego što smo mi imali. Imali smo loš prevoz do posla, mnogi kilometrima peške ili biciklom, nismo imali telefone i svaki račun morao je da se plati ručno. Treba ti neko, ideš do njega, ne možeš ga samo zvati, nije svako imao telefon. Imali smo duplo manje slobodnog vremena, a duplo više smo radili sa decom da ne bi postali debili. Od momenta ekspanzije mobilnih telefona, roditelji su postali gori od dece.
K

Kemp

pre oko 13 sati

Potpuno si u pravu prijatelju. Samo rad sa djecom i posvećenost roditelja, može da da dobar rezultat za djecu. I na uštrb manje zarade, ali da čovek ima više vremena da se posveti deci. To je ono što nema cenu, ja tako radim i naravno nisam "normalan" jer ne želim skupa vozila, garderobu, stanove, skupe satove, patike i slično... pozdrav
2

2423423

pre oko 12 sati

Roditelji jesu najveci krivci za ovakvu decu danas. Ali se nikako ne mogu sloziti sa ironijom da danasnji roditelji "nemaju vremena". Ja imam 35 leta i troje dece, zivim u inostranstvu, zavrsio sam master i radim u struci i dajem sve od sebe da deca ne gledaju puno TV, telefoni su im svakako zabranjeni i placam cenu toga. Kako? Tako sto ne idem linijom manjeg otpora i svoj zivot i slobodno vreme posvecujem njima. Nasi starci su ziveli u drugacijem vremenu, siguran posao, izvestan stan, manje zurbe i stresa. Danas to prosto nije tako, tehnologija jeste donela automatizaciju i efikasnost ali nam je i pojela jos vise vremena. Plus izazovi koje mi sad kao roditelji u ovom modernom vremenu imamo (globalizacija, prava, seksualna opredeljenja, droga dostupnija itd)
N

Nanas

pre oko 11 sati

Dosta se slazem, sem slobodnog vremena i sigurnosti, sve firme su pre 40 god radile najkasnije do 15 h, a mnoge do 14h, roditelji su bili kuci najkasnije u 15: 30, danas firme rade do 17 h, u Bg dok roditelj dodje kuci zbog prevoza ,to je skoro 19h, gde je tu slobodno vreme ??? A da ne pricamo o sigurnosti radnog vremena, o sigurnosti stambenog pitanja, o tome da smo vecina bili SREDNJI STALEZ...,sad se sve izopacilo...
k

kafanski gost

pre oko 14 sati

Sad će Radolja da ga ukori i za kaznu da ga vodi na potopljeni freestayler
G

Gargel

pre oko 14 sati

Novi buduci Filip Stevanovic

Zvezda ispred svih!

pre oko 14 sati

Ma, kakav greh mladosti. Za uvo i napolje. Kao primer drugim klincima. Balavac jedan mali. U tim godinama ima veca primanja od lekara. Sta je zavrsio od skole, sta je priredio, cime je to zasluzio. Uz duzno postovanje za njegovog oca. Na gradjevinu bih ga poslao, da vidi sta znaci kad moras da zaradis.
C

Chiske

pre oko 13 sati

Pricao mi je jedan matorac koji je davno trenirao u omladincima Vose kako ga je trener uhvatio napolju sa cigaretom i istog momenta su ga izbacili iz kluba…
S

Sova2121@gmail.com

pre oko 14 sati

Ko je gledao snimak, decko nista lose nije uradio. Malo su se nasalili i to je to. Nije bas to tako kako je prestavljeno u medijima.
M

Molim

pre oko 13 sati

Druže, vešaš se na kola i vičeš gas, gas. To je za nas, uličare bilo previše, a ne za profesionalnog fubalera u koga su svi previše uložili a i on sam i trebao bi da bude primer. Sam si odabrao taj put, ispoštuj ga.
v

vlada sabc

pre oko 14 sati

izabrala je izgleda zvezda da mu upropasti karijeru,bolje da puste momka da ide da igra negde ako je vec toliki talenat
V

Vrhuska

pre oko 13 sati

Znaci Zvezda kriva? Nije mali kriv? To hoces da kazes?
T

Televizor

pre oko 14 sati

Terzic: "Lazare zasto si to uradio"? Lazar:"Aj dont giv a komentar"
K

Kalistoreally

pre oko 14 sati

Sve ovo bi možda imalo smisla, da nisu Terzić i Spajić ti, koji misle da su dobar primer za mlade…😅
B

BokiUSA

pre oko 14 sati

Jest da nije nasao neko drustvo ali ako to stavimo na stranu mislio sam da je napravio neki veci prekrsaj. Tipa tukao se opijao ili krao po maxiju. Ako vredi letece a ako ne nece (alen ford)... nista strasno Mada ga treba izribati.
U

U Tem Denveru

pre oko 14 sati

Jesi li svestan da je decko mogao vrlo lako da padne i polomi ruku, nogu, glavu, dozivi ozbiljniju povredu. Ti to uporedjujes sa kradjom u maksiju…
S

Strasno

pre oko 14 sati

Pustite dete. Pa on to radi u 17 godina a pola Srbije u 40tim.
D

Dejanii

pre oko 13 sati

Radi za 200000€ godišnje
N

News

pre oko 13 sati

Dejane ne radi on za 200k nego za pola miliona evra godisnje bez bonusa
5

58888

pre oko 14 sati

Odma raskid ugovora kad se setim gledam pre tri godine kadete Olea i Vojvodine lik trazi loptu samo, izvodi sve psuje saigrace sudiju na kraju dobije zuti i kaze sudiji nemoj molim te igramo sledece kolo sa Partizanom .
B

BokiUSA

pre oko 14 sati

Nije bas prekrsaj za raskid ugovora druze. Mozda da ga malo stisnu... I to je to...
P

Prdoje

pre oko 14 sati

Ovi kovrđavi fudbaleri uvek negde zaglave.
A

Abcd 1

pre oko 14 sati

Odmah u Graficar ga poslati godinu dana ne bude li dosao onda sebi uruciti mu OTKAZ nije Crvena Zvezda neka prcija
K

Kunde

pre oko 14 sati

Ne treba ga slati u mladje kategorije i razvojne klubove da truje sa s onom neodgovornoscu ostale potencijalne pr otimce, vec bas odje kod iskusnih igraca da ga ukore za svaku gresku i da ga drze na oku.
U

U Tem Denveru

pre oko 14 sati

Mali je teska promaja u glavi, svasta je radio i po ns. Resiti ga se sto pre. Steta, od onakvog oca…
M

Mjv

pre oko 14 sati

Brokolija treba poslati u dubocicu do kraja sezone
m

mileeeeeee

pre oko 14 sati

Fino je drustvo nasao... Baka Prase, jedan od najodvratnijh likova ne interneta nego Srbije. Klasicna slika one ruzicaste Srbije, skupa kola, stanovi, k*rve, bahatost, lazni sjaj, gordost... fuj. Pritom takav covek ima preko 2m mladih pratilaca na jutjubu!!!
7

777

pre oko 13 sati

Tacno tako. ALI ti prvi znas da on ima kola stanove ku**e i 2miliona pratilaca ? Da te ne zanima ne bih nista od toga znao.

ГОШЋА

pre oko 14 sati

Čuj najtalentovaniji igrač hahahahahaha. Ovaj nikada neće ni zaigrati za prvi tim, eto njega od zime na pozajmici u OFK-i ili Železničaru. Ako menadžer uspe da ga uvali negde na Kipru ili neka Mađarska i to je to što se tiče karijere. Dečko bi za TikTok da snima, verujem da mu i to bolje ide od igranja fudbala. Ali šta me čudi jeste to da ga Lane nije malo bolje “vaspitao”, gledao sam neki intervju na ALESTO podcastu i Lane deluje kao obrazovan i kulturan čovek koji ima neke svoje principe. Ne znam gde je propustio sa sinom…
7

777

pre oko 14 sati

Brate klinac je.. svi smo pravili sramja u njegovim godinama..
к

кикоман

pre oko 14 sati

брт буквално је већ заиграо за први тим...
K

Koakdjf

pre oko 14 sati

Decko jeste talenat, ali sa njim treba dosta da se radi na psihickom planu. Kad se to bude sredilo, igrace daleko bolje, ovako za 5 godina mozda vec kraj karijere.