Teški dani za Lazara Jovanovića: Ribanje kod Terzića i Spajića, čeka ga i Miloje

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.09.24. | 09:51

Veruju na Marakani da će mladi fudbaler shvatiti grešku koju je napravio veče uoči derbija

Jedan Zvezdin mladić leti ka fudbalskoj orbiti, drugi je, bar trenutno, na dnu. Dok se Andrija Maksimović spremao da na 174. večitom derbiju pokaže od kakvog je talenta satkan, Lazar Jovanović je postao zvezda društvenih mreža, lutajući beogradskim ulicama u društvu influnesera Baka Praseta. Čak se popeo na krov luksuznog automobila rizikujući povredu.

Klasičan greh mladosti, ništa neuobičajeno kada je reč o talentovanim fudbalerima, pošto su takve nus pojave postale standardan deo ponašanja pojedinih igrača od kojih se mnogo očekuje. Jesu na Marakani trenutno zadovoljni, pre svega zbog visoke pobede u večitom derbiju, ali i u trenucima rezultatskog blagostanja morali su da se pozabave bivšim članom Vojvodine.

Izabrane vesti

Nije Lazar Jovanović prvi put napravio sličan propust, pošto je kao i većina mladih igrača vrlo aktivan na brojnim društvenim mrežama. Ali snimak koji su navijači šerovali jutro uoči derbija, bio je jasan signal za sve strukture u Ljutice Bogdana da reaguju.

Odmah da razjasnimo: Lazar Jovanović nije bio u kombinaciji za utakmicu protiv Partizana i veče pre je mogao da provede kako želi. Izabrao je pogrešan način, posebno što je grehove mladosti odlučio da raširi na društvenim mrežama.

Nedostojno ponašanje igrača Crvene zvezde, i druženje sa opskurnim likovima, dovelo je do toga da Lazar Jovanović oseti i tamnu stranu velikog kluba. Koja bi u budućnosti mogla da mu donese samo dobro. Kako saznajemo jedan od najtalentovanijih igrača Srbije je prethodnih dana imao poseban program i dopunski rad.

Ne, nije radio na nedostacima, završnici i tehnici na terenu, već je bio na drugačijoj vrsti tretmana. Izriban je od strane prvog čoveka kluba Zvezdana Terzića, zatim je dobio lekciju i od strane kapitena Uroša Spajića koji je pokušao da mu na autoritativan način objasni šta i kako sme da se radi. Nije to sve, Lazara Jovanovića čeka raport i kod šefa stručnog štaba Vladana Milojevića.

Veruju na Marakani da jedan od najtalentovanijih srpskih igrača može da se vrati na pravi put. Posebno, što sada pored sebe ima primer vršnjaka Andrije Maksimovića koji je fokusiran na fudbal.

Imali su u Crvenoj zvezdi prethodnih nekoliko godina slične slučajeve. Svesni su da na neki način moraju da kazne Lazara Jovanovića, makar verbalnim ukorima. Jer pojedinci u tim godinama mogu da kazne klub. Dovoljno je da ne razviju pun potencijal.


tagovi

Lazar Jovanović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara