Komentari na vest

Budžet Partizan Mozzart Beta je 23.000.000 evra

Z

Zigmund

pre oko 1 sat

Covic kod Kalinica kaze: "Prosle sezone (sezona sa Kampacom) smo od drzave dobili 11m, a ove zakljucno sa martom 4,6m". Kolko je bilo posle marta jos nije izjavio. Ostoja danas kaze 5m ove kao i prosle. A svevisnji gospodar i portparol riotinta vec godinama tvrdi da dobijaju isto. Ko ovde laze?
I

Išleri

pre oko 1 sat

Preporučujem navijacima ugnjetavanih da ne ulaze i čitaju komentare jel su isprskani da više ne može. Jbg tako je to kada imate precednika koji misli na vas i vaše zdravlje.
m

matematicari

pre oko 2 sata

Prodaju 15 hiljada sezonskih(ako prodaju),zarade na tome tri miliona i onda nas ubedjuju kako sa onih preostalih dve-tri hiljade dnevnih zarade 7miliona.Doduse oni svaki put racunaju da su ponovo prodali 18 hiljada karata(verovatno sezonci ne dolaze).Jos kad pocne fantaziranje o tome koliko kostaju karte pored terena,kao da ih ima bar deset hiljada i na kraju slag na tortu,svaki dinar koji dobiju sve je cista zarada,nista se ne placa.

DeRossi

pre oko 2 sata

Meni nije jasna jedna stvar, kako je moguće da KK ima veći budžet od FK, a dobro znamo koliko je košarka mnogo manje profitabilniji sport od fudbala. Ili je ovo čista laž ili se debelo krade u FK ili ipak oba.
R

Rakotivac

pre oko 2 sata

Pa posteniji je od Covica sigurno, hvala bogu da je otisao iz zvezde sad treba da se ugledamo na Partizan !
j

jel

pre oko 1 sat

Ako Velja ilic govori istinu,nije posteniji ni od koga.
S

Sale Kg

pre oko 2 sata

E ovo se najviše podudara sa onom pričom, kako biznismene u ovim našim kriminalnim državama ne treba pitati odakle im prvi milion. Tako ni Ostoju ne treba pitati kako su došli do ovog stadijuma da im država navodno daje 5M a ostalo je napravljeno sposobnošću uprave. Ali dobro, Ostoja je poznati srpski biznismen, pa sve ima smisla!
O

Ostoja ma

pre oko 2 sata

Vise od 20 firmi I dve rade vise nego uspijesno. Kaze mi ortak da po Srbiji ima sad bar 10 gradilista I vecinom se zgrade prave.
j

jbt

pre oko 2 sata

Tek sa sad shvatio kolika je Zvezda sila u kosarci(vise volim fudbal),oni ladno brisu patos sa ovim milionerima,kad god hoce.
g

gostbre

pre oko 2 sata

ko hoce da cuje cuo je...drzava 5m...a budzet 23...ko to jos moze u srbiji...niko
m

metalika moj dobar

pre oko 1 sat

ovaj covek ima svoju firmu i to jaku pa moze i da donese neke pare a covic se bavi cime ?? odakle njemu svake godine milioni ??
t

te

pre oko 1 sat

Moj budzet 27miliona,a drzava mi ne daje nista.Ko hoce da cuje cuo je.
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Ja vise ne znam zaista šta ovi nasi "strucnjaci" iz uprave rade i zeljko sa njima,ali ovo je Sramota! Bre oni dovode 13 stranaca amatera nikakvog kvaliteta i kao pravimo neki tim i slicne bajke. Postali smo zvanicno kopija Mornara i Budućnosti i potpuno isti kao oni,sa raštimovanim timovima sa buljukom Stranaca bez ikakve igre i vizije! Ne svidja mi se ovo nimalo,nije ni cudo sto gubimo redovno Triple krune i po 8 derbija za redom u samo jednoj sezoni kad zeljko i nasa uprava prave tim od 99% stranaca!
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Hahah krades moj nick i places ubila te ljubomora decko , izgubili ste od ekipa koja postoji mesec dana tako da i titula ode vec u prvom kolu , placi malo jace manje ce da boli 😭
S

Serif x 3

pre oko 2 sata

Ako je ovo zaista istina sto se tice budzeta kako limar kaze,da svake godine imaju skoro 25 mil po sezoni onda je to jos veca bruka da se non stop hvale takozvanom "tradicijom" o kojoj pricaju uporno ko papagaji,A samo malo da Podsetim: U zadnjih 15 godina samo Jedan jedini trofejcic,13 god za redom bez odigrane EL,u zadnje 3 god pogubljenje cak 2 Triole krune i metla od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,pogubljene sve titule ukljucujuci i Kls,Aba i Kupove...itd itd Sto se mene tice,samo nastavite sa takvom "tradicijom" nemam nista protiv!👍
T

Turkish trener

pre oko 2 sata

Zanimljiva cinjenica je da je jedan trener u zadnje 3 godine sa potrosenih cak 90mil za budzete, takozvani "najbolji trener" pogubio cak DVE Triple krune,dobio metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,zatim ispao iz EL i zavrsio na 11-12 mestu na dnu tabele..itd to je za Ginisovu knjigu trenerskog posla koliko nisko mozes da padnes u karijeri!
P

Pogodi zagonetku

pre oko 2 sata

Osmi putnik i četvrti čovek. Mala pomoć, ima veze sa košarkom i fudbalom.
R

Rebel

pre oko 2 sata

Znaci da rezimiramo poentu ove price da bi smo bolje razumeli o cemu se ovde zaista radi. U zadnjih 3 godine,sa po 25 mil budzetima uz pomoc drzave svake sezone ovo su rezultati: izgubljene cak 2 triple krune za 3 sezone, plus ispadanje iz EL i top 12 prosle godine,plus na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima i gubljenje svih mogucih titula koje postoje,kud ces gore od toga?
P

Pedjah

pre oko 3 sata

Eno pre par dana Fener i Efes objavili javno da imaju budzete 20 mil po sezoni,znaci fuzionisana igokea ima veci budzet od oba najbolja Turska tima i posle jos imaju obraza da kazu kako im ne pomaze drzava a na dresovima sve imena drzavnih sponzora isto ko prosle sezone i tako godinama u nazad.
J

Jozo Ljubuški

pre oko 3 sata

Tako je lipi naš Ostoja. Pravo u sridu.
C

Cova vs Terza ?

pre oko 3 sata

🏀 8-0 vs ⚽️ 0-4 koju 🧹 vise volite?
C

Cova vs Terza ?

pre oko 3 sata

🏀 8-0 vs ⚽️ 0-4 koju 🧹 vise volite?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, oni bili Katolici a ja Pravoslavac, oni bili Katolici a ja Pravoslavac, i tada su mene terali odavde pevali su lijepa naša a ja Bože pravde, i tada su mene terali odavde pevali su lijepa naša a ja Bože pravde.
m

merllin_pfc

pre oko 3 sata

Nemas ti pojima o zivotu balavac jedan. Nekada si vrijedjao srpski narod ovdije na bozic a sada glumis neko ludilo.
G

Guh

pre oko 2 sata

@merllin_pfc... Pedja grobarcino,vidim da si se prepoznao u pesmi koju je covek napisao😆
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Oni njemu veruju da ima 18 miliona prihoda u košarci,al zato su ubeđeni da Zvezda u fudbalu od LŠ nema prihoda. Kakvi su to isprani mozgovi. Da ih nema trebalo bi ih izmisliti.
B

Bok dečki

pre oko 3 sata

Moj Dida je prodao veru za večeru, sada se krstim na desnu stranu. Lično me je krstio Hočevar. Nema veze bar imam EU papire i mogu bez problema da gledam Partizan i u gostima u EL.
P

PUTA MADRE

pre oko 3 sata

Grobari ahahaha ahahaha.
g

gunnersi

pre oko 3 sata

Hahaha kaze padne igra tima kada pevaju uvredljive pesme, a dva coveka u celom timu razumeju srpski. E sad me bas nasmeja
V

Voip

pre oko 3 sata

U ala cemo da se sprdamo sa njima kad ih isprasimo. 23 miliona rodjaci na sprdnju i zajebanciju i opet cemo da ih ometlamo.
A

Ameba sa iq 31

pre oko 3 sata

Koliko ameba treba da bude pametna da bi shvatila koliko je sve slagao u ovom saopštenju? Koliko je preko kk Ofy? Koliko je preko državnih preduzeća?
e

e

pre oko 4 sata

Ove ubedili da je normalno sa timom od 20miliona izgubiti od Zvezde ,osam puta za redom,sto ih i u ovo ne bi ubedili.
m

moze zvezda tj. fmp

pre oko 3 sata

dobiti i 100 meceva, nula su za partizan i kanta su evrolige. koga bre uopste briga za nju
e

e

pre oko 3 sata

Pa 70 posto stanovnika ove drzave.
T

TraJan83

pre oko 4 sata

Cekaj bre..,pa zar se nad vama ne vrsi aparthejd,zar niste opozicioni klub koji prkosi svemu sto ima veze sa vlascu,ili to samo vazi kad ne upumpavaju milione?!Lazna opozicijo,samoprozvana institucijo...
g

grastion

pre oko 4 sata

a nisu se zalili dok su za nas igrali Vrabac, Ratkovica i Vitkovac, a oni dovodili milera, kinsija i ostale
P

PUFTA

pre oko 3 sata

A kad je kod nas igrao Lesic, Tejic i ostali i kad nas Dule dobio msm 45.razlike, tad ti to nije smetalo! A pre 6-7 godina kada su ti koje si nabrojao igrali za Partizan, bio je derbi i krajem 3/4 Zvezda vodi preko 30 razlike i onda odjednom Radonjic vrsi izmene i pokazuje rukama da se ulagani malo, doslo mi bilo da ga pljunem tad! Duska nisam voleo, ali svaka mu cast za tu pobedu! I sad u fudbalskom derbiju, trebali smo jos vise da vas ponizimo, mada je i ovo dovoljno, jel mozda nekad dodje vreme da vi imate tu sansu, koju cete iskoristiti sigurno!
G

Gost sa fb

pre oko 4 sata

Ček' malo, a koji bi to bili ostali troškovi? Osam miliona evra su ostali troškovi, a 15 ekipa ?
t

treneri terapeuti

pre oko 3 sata

hoteli, avioni, trening sale, jelo, pice....marketing.....cistacice,
z

znaci

pre oko 3 sata

Na cistacice otpada milion evra.
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Partizan je uvek bio gospodski klub Grobari su uvek bili gospoda i to je to.
Y

Yorker

pre oko 4 sata

naravno, Stanoje moze to da potvrdi
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Tužna priča iz edicije desilo se nije.
P

Princip

pre oko 3 sata

HahahahahahahahahHhHhHhHAaaaaaaaaaaizjava decenije.. slepci
G

Grobari Hrvatska

pre oko 4 sata

Mi volimo zagreb i igokeu2
P

Pedjah

pre oko 4 sata

Mozak veličine golubijeg je iznedrio ono sto mu kapacitet omogućava.
s

scarecrow

pre oko 4 sata

ајде бре више навијачи фмпа сјашите, Партизан има титулу првака Европе, ви је немате што имплицира да сте мали и небитни, те ваше приче о метлама, 8:0 и трофејима причајте неком другом али све вам је џаба када од свих ваших трофеја немате баш тај без којег никако не можете у исту реченицу са нама
j

jbt

pre oko 4 sata

Dzaba ti sve kad si u zivotu video samo tu metlu,ovo drugo ti pricali.Ne brini ,bice metla opet.
P

PUFTA

pre oko 3 sata

Sine, fudbal je najlepsa sporedna stvar na svetu! Mi u fudbalu imamo i Evropsku i Svetsku titulu, ali upamti od stare slave se ne zivi! To je bilo pre 30 i kusur godina i te Zvezdine titule i ta Partizanova! Sad treba osvojiti i pokazati da si veliki, a ne to mi smo bili, vi ste bili...i tako to! Iako sam Zvezdas, samo se slazem s tobom oko tih metli, Fmp, Igokea...i tako te gluposti, jel stvarno pojedinci preteravaju s tim!
T

Trebinje

pre oko 4 sata

U zagrebu muk
E

Eto dokaz

pre oko 4 sata

Kako Drzava unistava Partizan.
O

Ovaj Ostoja

pre oko 4 sata

Je bas nevidjeni prodavac magle izlapelim grobarima.Prihod od 18mil ahahahahaha.
G

Gostivojevic

pre oko 4 sata

Samo budala moze da poveruje za prihod od 18mil eura jedino ako nisu postali uvoznici banana na veliko iz Crne Gore koje stizu iz Juzne Amerike.
h

hop

pre oko 4 sata

Ne mešaj biznis Bokana i Čovića sa Partizanom.
M

MVPČAČAK

pre oko 4 sata

Sikter, turski konjanici.
P

Pedjah

pre oko 4 sata

Nemoj tako.Delija je čuvena stara srpska reč kao sto je i ova Zvezda ona ista stara pre gasenja.
M

Mile led

pre oko 4 sata

Važi Janičaru hihihihihihihi.
G

Grobar Skoro

pre oko 3 sata

Dalmatinac si tu tvoji didovi davno sidro bacili.
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Ovo je dobro imajući u vidu da je budžet Partizana do pre neku godinu bio 6 000 000 evra.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Koliko si trofeja osvojio za ovih 7 godina koliko si u klubu????? Ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Kada misliš da platiš porez od onih 5 mEleona što si iskukso od navijača???? U KK ste 08 osmi putnik a u fudbalu ste 04 četvri čovek ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
D

Dzoni-1970-

pre oko 4 sata

Lik je ladno gledao da ne pogresi i lepo menjao ove smajlije, jedan ovako jedan onako, boze me sacuvaj, na sta ih je muka naterala...
x

x122

pre oko 4 sata

Sta je sa tobom,sto se toliko ponizavas?
m

merllin_pfc

pre oko 4 sata

🤡🤡🤡
M

Marecz

pre oko 4 sata

Mali vreme je da se dovedes u red. Dojadio si sa tim glupostima I nama I njima.
F

Forever Young

pre oko 3 sata

@Marecz. Ti ćeš Purgo nekoga da dovedeš u red??? Vreme je za spavanje, sutra ideš prepodne u školu.
л

лимар

pre oko 4 sata

довољно да опет не освојите ништа..
g

grobari jug&

pre oko 4 sata

jedemo sendvic ostojin i masemo iz arene
Ц

ЦЗ

pre oko 4 sata

Ма нема појма, држава хиће да уништи Партизан.У фудбалу 11 година УЕФА лиценџа се плаћа од државе.Ко нама то плати када нас избацише због 1.5 милиона за УЕФА лиценцу из квалификација.Када смо са 8 играча кошарку играли на крају сезоне?
D

Driver 8

pre oko 4 sata

A kada na dresu stoji NIS, to nije država dala? To je sponzor?
p

podesen

pre oko 4 sata

Da to je sponzor vec 19 godina.

Bojan Urosevic

pre oko 4 sata

Nis je sponzor na košarkaši klub još dok nije bio prodat Rusima već 20 godina.
m

milanezee

pre oko 4 sata

@Driver 8 Pod "Drzava" se podrazumevaju NIS I MTS, grad Beograd I Kss. To je tih 5.000.000 eura. Naspram vasih, Telekom Srbija, Dunav osiguranje, Drzavna Lutrija Srbije,Banka Postanska Stedionica, grad Beograd, Kss, iliti 11.000.000!
G

Gostivojevic

pre oko 3 sata

@milanezze lepo si ti to u tvojoj glavi složio nego nikako Ostoja da obrazlozi kako je dodao do PRIHODA OD 18MIL EURA KADA TOLIKO NIJE IMALA ZVEZDA UCESNIK LS U FUDBALU A SVI ZNAMO RAZLIKU U OBRTU NOVCA U FUDBALU NA SPRAM KOSARKE.
H

Hantild

pre oko 4 sata

Skupljači nebitnih rekorda, osvajači trofeja U PRIPREMNOM PERIODU PO SELIMA NA SICILIJI, u septembru, oktobru i novembru (tada su već sve osvojili, jer nebo je granica), dobitnici još nebitnije nagrade za zvezdu u usponu u EL, osvajači najlepše fotografije prošle sezone, osvajači nebitne nagrade za najbolji potez u EL, osvajači najboljeg snimka na you tube, osvajači nagrade za najviše selfija i pozera po utakmici, osvajači nagrade za najviše prodatih semenki i kokica po utakmici, osvajači trofeja na Tašu protiv Fuenlabrade, protiv "jakih" Gertone i Bertone u nekoj teškoj selendri na Siciliji, protiv Aeka, šampioni pripremnog perioda, nebitnih utakmica i lažnih statistika. Osvajači 1/10 trofeja u zadnje 3 sezone. Osvajači 1 titule Aba u zadnjih 11 godina. Jedno igranje EL za 10 godina i to na mufte zbog rata u Ukrajini. Drugačije teško. I opet medijsko napucavanje njihovih medija o nekakvoj atmosferi i velikoj poseti u Areni, o tome kako su igrači Bože moj zadivljeni tim pozorišnim navijanjem, a svi znamo ko tamo dolazi sa besplatnim kartama i koliko autolimar plaća svoje privatne navijače koji što je interesantno ne traže njegovu smenu zbog očajnih rezultata od kada je isti došao u kkp. A valjda i nije iz iste stranke kao Vazura i valjda njega vlast eto nije poslala tamo da uništi klub. Tako su im rekli. I ubedili ih u to. A onda na kraju sezone popiju metlu i svi zajedno su u nekom ćošku i kolektivno plaču i ridaju. I na početku svake sezone isti borbeni pokliči? Dokle više? Dokle? Kako vas više ne mrzi? Jadan mali uplakani i napaćeni kk kamerun drukersi rekreativo pobegulja, osvajač NIČEGA prošle sezone.
x

x1222

pre oko 4 sata

Sta te tera da napises carsav koji realno niko ne cita a jos je vest o Partizanu??
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

A trofen za najluđu seriju? Kako to zaboravi?
D

Delije Turska

pre oko 4 sata

Na stadionu Masemo 🙋🙋🙋 fireru iz loze
v

vidi ih

pre oko 4 sata

Ostojini sendvicari odma nagrnuli
S

Severna Koreja

pre oko 4 sata

Kaako se samo javlja sad o Aj nakon svega u FK a malo ublaži to sto nas unistava zvalaavo...pa mu naredio da se javi po medijima da zaboravimo na fudbal
b

bljed

pre oko 4 sata

atataaaaaa
R

Raša P

pre oko 5 sati

Da je čitao Pinokija ne bi ovako slagao.
X

Xyz

pre oko 5 sati

Koliki je ofyja zna li se sta?
P

Princip

pre oko 5 sati

5 mil drzava 5 sponzori. Ostalo velja nevolja itd.. sve sama grobarska braća i drugovi
G

Guh

pre oko 5 sati

Apsolutni muk u železniku
G

Guh

pre oko 5 sati

MUK U ŽELEZNIKU
G

Guh

pre oko 5 sati

A u železniku MUK
B

Budzet

pre oko 5 sati

Fino vam pise da je drzava dala 5 mil, ne znam sta je sporno, nama 5 m vama 20m :)
Р

Реално

pre oko 5 sati

Колико хистеричних симпатизера клуба из предграђа. Непроцењиво...
5

599595

pre oko 4 sata

brate vidis da se sprdaju s nama 😔
H

Hermano7

pre oko 5 sati

I cerge sad sta? Eto vam budzet.
e

e

pre oko 4 sata

Nista,imate veci budzet,to smo znali i tako.
G

Grobar Cacak 87

pre oko 5 sati

Opet se javljaju 💋 botovi kojima donosi na stadion 🥪🥪 da pisu
h

humaka pfc_pfc

pre oko 5 sati

Drzava nama daje 5 mil, a ciganima 20 mil, svake sezone, da nas brukaju, srozavaju.. Za 10 god. spiskao 200 mil drzavnih para, a za uzvrt NAJGORI TIM EL.. Partizan prve sezone je opravdao 5 mil, ponosno prestavljao svoju drzavu
S

Sta je 200 mil za

pre oko 4 sata

10 godina kad Kokeza sam okrene 600m eura za 2 godine ...
B

Boners

pre oko 4 sata

Zvezda pre dve godine prvi put budzet preko 10 miliona, Partizan godinu pre 12 mikiona i top 16 Evrokupa sa nula trofeja od moguca tri.
P

Power on the north

pre oko 5 sati

Samo bahato Ostoja!!!!
H

Hahahahahahahahaha

pre oko 5 sati

Pazi ovo, neka bude 20 utakmica po 20e i po 20k navijaca, to je od prodatih ulaznica 8m eura. Oko 1m su troškovi za arenu i organizaciju dakle ostaje 7m od ulaznica i hajde neka uzmu još 1m od aba lige, to je 9. Država 5m dakle 14m ukupno. Neka sponzori daju i 2m što je jako nerealno i oreviše, ali neka bude to je ukupno 16m. Vidiš ti šta ti je dobro rukovodstvo, oni iz svog džepa daju skoru 10m eura. Hahahahahahhahahaha i ovi im veruju, pa šou
n

nebuloze

pre oko 5 sati

pa ne moze se prodari karte jer su vec prodali sezonske
r

realista007

pre oko 5 sati

Kako si lepo sve izracunao, kao da si iz Covketovih tabela prepisivao…
G

Grobar 62

pre oko 5 sati

Jesi li pobegao ili su te pustili na vikend iz laze
d

dežurn1kr1vac

pre oko 4 sata

Gde si skolu završio kad si ovoliko pametan ??
p

podesen

pre oko 4 sata

Sponzora ima 23 zvanicno od toga barem 5 jako bogatih i uspešnih.Samo Globos Ostoje daje sam 200 000 e godisnje.
m

merllin_pfc

pre oko 3 sata

Mnogo si se zaracunao sto se nas tice ziv ti meni bio. Bez XL tabele probaj sracunati da smo prodali 6000 sezonskih vise od vas da su 30% skuplje od vasih a da su druge najskuplje u Euroleague. Sa sve da smo mi imali neuspijesnu sezonu a vi vise nego uspijesnu. Da ste za 15 godina spiskali 200.000 moliona I da ste uspijeli jednom UCI u play off. Pokrite se usima I ni rijec o kosarci vise.
S

Slavuj

pre oko 2 sata

Čemu ha,ha,ha.... ? Tako u nedogled. Večeras sva drugi komentar piše ha,ha. Šta je u pitanju i čemu histerija?Možda zbog toga što priču o budžetu nije predstavio u tabelama, kao neki. Žao mi vašeg bivšeg predsednika, Čovića, uzeše mu klub i za to dobi utješnu funkciju u KSS. Njemu će najteže biti to što neće moći gostovati u jutarnjem i pljuvati po Partizanu. To su mu uzeli i baš me interesuje kako će vez toga.
S

Sky888

pre oko 5 sati

Skromno kao sto i dolikuje poreskim duznicima.
R

Reda 11

pre oko 5 sati

Nije me dugo bilo zbog obaveza, ali pratio sam desavanja. Idolopoklonolizam je ove godine na maximumu. Pobedjen Efes, Panatanaikos, docek Obradovica. Pobeda protiv Pariza, Borca. Poraz Zvede od Dubaija" "Željko prosle godine smo ti verovali vise nego ocu, danas vise nego majci" Da se vratimo realnosti Partizan ce vec u prvá dva kola evrolige zabeleziti dva poraza Baskonija, Real Madrid. Zvezda ce dobiti Pariz i Baskoniju. Svako ko malo prati kosarku zna da je Zvezda naspram Partizana dovela igrace pre svega domace. Svako od njih zna sta je Zvezda, svako oseca klub i dace mnogo vise nego sto moze. Sferopulosu ce biti lako da stvori hemiju. Ne mora da objasnjava Kalinicu Dobricu, Teodosicu Nedovicu Mitrovicu ko je i sta je Zvezda. Kada bude najteze njihovo iskustvo plus odlicni stranci ce doneti prevagu. Sa druge strane Željko ce nakon par poraza da udje u problém. Objasniti Nikitari da ovo nije NBA cirkus pobedili-izgubili to je samo sport, da to u Evropi ne moze. Objasniti Karliku da ovo nije Juzni Sudan ili Kina da se radi sta se pozeli itd itd. Navijac sam Partizana nazalost sadsnjeg KK Željko Obradovic, vidím reálnu sliku. Busanje kako cemo na F4 ne moze nam niko nista ce se pretvoriti u fijasko. Pravimo cirkus sajam, harmonija avangarda. Dok Zvezda cuti i radi. Najbolja stvar koja se desila Zvezdi je poraz od Dubaija. Samar u startu, kojí ce samo da zblizi ekipu.
G

Grobar 62

pre oko 5 sati

Ne mlati
Г

Гост

pre oko 4 sata

Пре свега тај твој грк појма нема. Прошле сезоне Партизан је био очајан тим, да вам је кикси био на клупи, мислим да би их ометлао.

ilnima male

pre oko 2 sata

шокиран сам да има реланих гробара..свака ти част
D

Di su pare

pre oko 5 sati

Kaki reprogram šta pričaš,pa jer smo SMS porukama sakupili pare za te poreze,di su pare?
p

podesen

pre oko 4 sata

Ne lupetaj ,skupljeno 1,75 miliona evra a porez bio u tom trenutku 7 miliona evra.
i

igoke2 sekta

pre oko 5 sati

Sve smo saznali, 18 miliona prihoda van drzave, ali ne znamo nista odakle i od koga... od karata se ne moze zaraditi toliko ,znaci laze cim zine
k

koga vi lazete

pre oko 5 sati

Sve smo saznali, 18 miliona prihoda , ali ne znamo nista odakle i od koga... od karata se ne moze zaraditi toliko
R

Realan prihod

pre oko 2 sata

Od pretplatnih karata i prodatih ulaznica KK Partizan moze prihodovati izmedju 10 i 12 miliona evra a cigani upola manje jer su prodali 5000 pretplatnih manje a i jeftinije su 30%.
Z

Za realan prihod

pre 39 minuta

To mozda kod velikih "ekonomista"kao sto si ti.Da te naucim bar nesto,ako je puna hala,vise zaradi onaj koji nema prodatu nijednu sezonsku,posto su dnevne karte uvek skupljeTa j profit od 12 miliona evra moze da se desi ali za cetiri sezone ili mislis da sve i svi rade bespoatno kako bi Zvezda i Partizan imali profit,
D

Dzoni-1970-

pre oko 5 sati

Evo, opet je rekao, da li laze? Da li bi smeo da laze? Videcemo uskoro, sve je lepo rekao, 5 miliona od drzave, koje nismo ni dobili vec ocekujemo, sledi odgovor znamo vec koga ako laze... E sad pitanje za navijace Covicevog FMP-a, pre neki dan je vas gazda objavio da vam je budzet 22 miliona, ali nije rekao koliko je od drzave, zasto?
D

Dzoni-1970-

pre oko 5 sati

Ajmo botovi, vidim da ste tu po minusima, ali odgovora nema?
A

A sto

pre oko 4 sata

Tako mocni biznismen ne objavi kako je klub prihodovao 18mil eura,Covece Zvezda u fudbalu nije toliko prihodovala a bila ucesnik LS a i znamo kolika je razlika u obrtu novca u fudbalu i kosarci.Ovaj Ostoja vam uporno prodaje ofarbane oblake.
s

stef991

pre oko 5 sati

moli se kosarkaska sekcija, da prosledi koji dinar fudbalskoj sekciji.
K

Kimiki

pre oko 5 sati

Selo gori a Ostoja se češlja
T

Trebinje

pre oko 5 sati

racunaj jos 10 tamo, ovaj laze cim zine
T

Trebinje

pre oko 5 sati

racunaj jos 10 tamo, ovaj laze cim zine
T

Trebinje

pre oko 5 sati

racunaj jos 10 tamo, ovaj laze cim zine
T

Trebinje

pre oko 5 sati

racunaj jos 10 tamo, ovaj laze cim zine
A

Alexx

pre oko 5 sati

Zašto se ne objavi kompletna struktura budžeta? Zato što bi se onda videlo da je, sem ulaznica, gotovo sav novac iz državne kase i državnih preduzeća uključujući tu i kladionice pod državnom kontrolom. I onda naslov Partizan silan protiv Borca, koji ne dobije ništa. Da ne bude zabune i u Zvezdi je slično.
D

Dzoni-1970-

pre oko 5 sati

Da nisi ti jedan od onih sto misle kao novi generalni sekretar KSS, onaj mucenik Dragan Jakovljevic, kad kaze i pare od prodaje karata su od drzave, kaze ko vas je pustio da prodajete te karte?
E

Ee

pre oko 5 sati

Ugnjetavaju nas,gaze nas,saplicu nas,drzava nas gasi....za 4 godine drzava ugurala preko 70 miliona u Kk,a to je samo sto narod zna,u Fk potrosili milione zadnjih nekoliko godina na igrace i plate,ne racunajuci sto im drzava placa licence u oba sporta i ne racunajuci sto porez ne placaju,ali to je ugnjetavanje nate.
-

- ZAKLJUČAK -

pre oko 5 sati

Dakle, to što država daje Partizanu nije ni 1/4 budžeta.
G

Gostivar

pre oko 6 sati

Boli ganfure sto njihov klub vise ne postoji pa sad navijaju za FMP2 i komentarisu bukvalno svaku Partizanovu vest po nekoliko puta. Jel vas placa Covke za to?
@

@mozzart

pre oko 6 sati

...kompleksasi, pa i vas je sef poslao da sponzorisete i najbolje znate kako to funkcionise...mogli ste ostoju da obavestite da postoji neki tamo ffp i kako funkcionise :) ...
P

Princip

pre oko 6 sati

Koliko?? Jeb… sunce… pa ovo nema nigde. Hahaha… ovi treba da osvoje nba ili šta? Ove godine metla nad metlama i kraj rumenog koji ssmo trenira ako dobije milijardu
G

Grobar Cacak 87

pre oko 6 sati

5 miliona od drzave samo?,18 sami? Teraj im i tih pet prokletih ... zvezda od drzave15 sama 5...brukae
m

merllin_pfc

pre oko 6 sati

Ostojaxxx napravio pornjavu u Zelezniku I u drzavi. Svaka cast generalno sposoban I svaka firma mu je odlicnom stanju sto moze lako da se provijeri. Narednu godinu ili dvije sa Euroleague license totalno nezavisni od bilo koga. Hladno covikek izasao I rekao kolika je pomoc drzave. Drzavni projekat sa 20% Stvarno bi bilo Fer I korektno da I komsije izbace svoje podatke. Samo nez Xl
@

@merlin

pre oko 4 sata

...zvezda redovno izbacuje podatke...ali tacne. u pravu si, lako je izguglati i naci kako posluju ostojine kompanije, predlazem ti da pocnes od one cije ime stoji na partizanovom dresu. ili prosto, udji u gradski autobus i pogledaj ko ih osigurava. obicno firme kojima je drzava glavni klijent dobro posluju. a posto si tako ponosan na partizanovo poslovanje bilo bi zanimljivo da nam kazes kako partizan dolazi do tih 18 miliona prihoda.
S

Srbija 1999

pre oko 6 sati

Kako je...Ostoja 😀
R

Redmond

pre oko 6 sati

Budžet kkp u ovoj sezoni je 33+ miliona evra, neograničen, sa mogućnošću da ode u plus i to nije nikakva tajna. To je duplo veći budžet od Zvezdinog za kkp osvajača NIČEGA u prošloj sezoni. I opet će država da popuni 4/5 tog budžeta. Sve se zna i uzalud spinujete limari.
V

Vodjo iz loze

pre oko 5 sati

Stana spinujes kad znamo ko je drzavni projekat i ko kome sedi u lozi 😉
S

Silvan Francisko

pre oko 6 sati

Ovo je velika laž, jedna u nizu koju autolimar servira svojim sledbenicima. Nigde na Svetu celom nema pa ni u Kambodži da grad Beograd 08.09.2023  uplati kkp iznos od 3.600.000 evra, a na osnovu zahteva kkp i da onda kkp posle 2 dana od te uplate plati dug za porez u iznosu od 3.400.000 evra (ostatak od 200.000 ostao za Ostojinu ergelu)!? Grad Beograd (čitaj država) ti uplati pare, a ti te pare ne koristiš u svrhe koje si naveo, već platiš deo duga za porez. U prevodu DRŽAVA TI DAJE PARE DA PLATIŠ DUG ZA POREZ TOJ ISTOJ DRŽAVI!? Pa to ni u Kambodži nema!! A pare od donacija gde su?? Na šta su potrošene?? Toliko o pomoći države uz naravno 12 tajkuna koje vam je ta ista država poslala u kkp da vas sponzorišu ogromnim parama. Pa ne mislite valjda da je to prošlo bez amina onoga koga vređate na utakmicama?! Ne mislite valjda da su Ostoja i Želimir toliko moćni pa su doveli sve te sponzore bez njegovog odobrenja?? Ne mislite valjda da vam oni sipaju 30+ miliona evra u klub bez njegovog znanja i odobrenja? U klub koji je sa silnim državnim parama jedva osvojio 1 trofej za 3 sezone i koji je ometlan od Zvezde sa 8-0?? U klub koji je osvojio 11 mesto u EL i time se zamislite ponosi? Ne zanosite se više breskvice, ne lažite sami sebe i prestanite da verujete u šarene laže i u bajke koje vam uporno serviraju vaši omiljeni likovi i mitovi iz kkp!! SVE SU TO DRŽAVNE PARE U VISINI 4/5 VAŠEG BUDŽETA OD TAJKUNA KOJE VAM JE VUČIĆ DOVEO U KLUB I KOJI IMAJU ZA SVOJE FIRME NEKE OLAKŠICE U VIDU POREZA I TAJ NOVAC VAM PUMPAJU U KLUB, sem novca od prodatih ulaznica!! I KOLIKO PARA ULAZI U KKP VAN BUDŽETA I NA CRNO?? ŽELIMIR NAM REČE DA JE PANTER PLAĆEN VAN BUDŽETA!? DOKLE JE STIGLA ISTRAGA PORESKE POLICIJE POVODOM TE IZJAVE??  Dosta više sa tim vašim lažima, smučili ste se i Bogu i narodu!!
L

Laganini

pre oko 6 sati

A lepi ti je kada ta ista država vama otpiše dug od 16mil. Tada je sve OK? Koji ste vi licemeri to je strašno,đon je obraz po običaju!!!
G

Gostivar

pre oko 6 sati

Boli te sto tvoj klub vise ne postoji pa sad navijas za FMP2 i komentarises bukvalno svaku Partizanovu vest po nekoliko puta. Jel te placa Covke za to?
m

merllin_pfc

pre oko 6 sati

A u brate pa srce ce te sastaviti. 🤣🤣🤣
a

asi

pre oko 5 sati

Idi nauči matematiku. Prosle godine 8 miliona od ulaznica sto sezonskih sto dnevnih. Budzet 20 miliona. Da je sve ostalo dala država mi 40% budzeta sami napravimo. A vi ni 20%. Manje prodate ulaznica sezonskih i dnevnih a i vase su sezonske duplo jeftinije od naših. Da nisu jeftine ne bi prodali ni 3000. Kako god sabereš daje vam država dosta vise. Al vi imate proble.,bunite se što nam daje bilo šta,želite da država unisti vaseg rivala,nije vam dovoljno više novca iz državne kase vec trazite da nama ništa ne daje. Samo tako možete da budete "veliki". Ali sve se vidi u EL kako je koji klub,docekan,gledan i postovan na gostujucem terenu kod velikih evropskih klubova. Poluprazne hale kada gostujete sve govore.
r

realista007

pre oko 5 sati

Pa evo sve cemo tebi da verujemo! Hvala ti puno sto si nas prosvetlio…
к

киза Д

pre oko 5 sati

Колико си ти болестан……
K

Ko-kosarka

pre oko 5 sati

To je barem lako, nemoj vise citati lazi i vesti o klubu koji mrzis vec predji na citanje vesti o tvom voljenom klubu i istine koju saopstava Covic i onda vise nema nervoze !!!
M

Ma disu pare

pre oko 5 sati

Od SMS poruka i donacija za porez
m

milanezee

pre oko 4 sata

@Silvan Francisko bla bla bla, sta mlatis ti?? samo prosle sezone ste dobili preko 10.000.000 eura od drzave (grad Beograd, telekom, dunav osiguranje, kss..), duplo vise od Partizana i nije vas sramota da spinujete i dalje???
G

Gostgost

pre oko 6 sati

Hahaha, Ostoja istina
М

Марлоне

pre oko 6 sati

Партизан има већи буџет у кошарци, него у фудбалу. Ето колико су ови у ФК Партизан (не)способни.
!

!!!

pre oko 6 sati

Najveca sekta na planeti
P

Princip

pre oko 6 sati

Rekao sam juče
I

Igokea2

pre oko 6 sati

drzavni projekat i kancer srpske kosarke
M

Missisipi

pre oko 6 sati

Zato stalno uzimamo medalje, a evo vi od kada ste prvaci u fudbalu sramotimo se se samo, a dok je Partizan bio prvak i jednu Nemacku smo pobedjivali, a i tu da nema Mitra, Blekija i Pavlovica jos veca bi sramota bila. Zato cuti i gledaj u stubu Srpstva Serife, kangve, kange, Drkusice i ostale strance i ne ogladavajtr se sa tribine za Kosovo.
s

sektaši železnik

pre oko 6 sati

Nešto si pobrkao, nije ovo vest o kk frankeštajnu iz železnika i fk iz rupe
r

realista007

pre oko 5 sati

Dok je bio samo jedan FMP, bilo smo prvaci sveta!!!
Z

Zeleznik bot

pre oko 6 sati

Jedva cekam vesti o Partizanu i zurim da se prvi javim...neme veze sto stalno ostavljam papagaj komentare i citaoce davim.
H

Haha

pre oko 6 sati

Samo jasite ovu drzavu,svake godine sve veci i veci budzet,u Fk se trose milioni na igrace i plate,drzava kupuje licence u oba sporta,a oni i dalje kukaju,placu i cvile na sva usta,pricaju kako su ugnjetavani,a oni za jednu sezonu u Kk dobili vise para nego Zvezda u Fk i Kk za nekoliko godna u ono vreme kad su svi bezali iz kluba,kad se gasila struja,kad se igralo sa klincima,kad su se skidali kosevi,a manjina sa 20 grama mozga uporedjuje to vreme sa ovim danas. Ne zelim im da se ugase kao oni nama,ali im od srca zelim da im se skidaju kosevi,da igraju sa klincima i bez sponzora,da im se gasi struja u Fk i da skupljaju pare za klub preko SMS poruka,od srca im zelim!
G

Gost nedragi

pre oko 6 sati

Govoris o evropskom prvaku i trostrukom pobedniku tada evropskog Kupa Radivoja Koraca! O domacim trofejima,svetski!!! poznatim i priznatim igracim valjda ne treba trositi reci!? Ko ste vi da bi se poredili sa takvim gigantom? Najjaci igrac koga ste imali je Nesa Ilic legenda spanskog Kaseresa! Niko zivi na kugli zemaljskoj nema blage veze o vama i vasoj "bogatoj" istoriji. Nikako mi sa vama ne mozemo u istoj recenici. Vi,Buducnost, Cedevita Olimpija,Zadar, Rabotnicki... To je drustvo u kojem se siljite. Tradicionalno! Ne gledajte vise ka svemiru i bice vam lakse.
P

Princip

pre oko 6 sati

Zato ih treba srediti. A tu je čovke
A

Auu

pre oko 5 sati

@Gost nedragi Sine kad ste osnovani uzimali ste igrace na silu preko vojske od Zvezde,30 godina ste cekali prvi titulu,trebali ste drugu ligu da igrate,Zvezda je prvi klub u bivsoj Jugi koji je osvoji neki Evro trofej,Zvezda je vise od 55 godina bila najtrofejniji klub u drzavi,trebalo vam je vise od decenije gepekovanja,kradja,otimanja,batinjanja da bi ste prestigli Zvezdu po broju trofeja i titula,ali ni to vam nije bilo dovoljno,nego ste hteli i da je ugasite,a danas vi kukate,ne znate vi sta znaci ugnjetavanje.
!

!!!

pre oko 6 sati

Igokea2 sekta
E

Evo misevi

pre oko 6 sati

Vec izasli iz rupa...neverovatni su.
m

ma da bre to

pre oko 6 sati

zamislite rasulo u drzavi da svima daju reprograme dugova za porez, struju....ovaj bre vecito uplatio nesto i uvek u reprogramu. ko ja kad sam kockao pa kad mi stigne gajbi da nisam platio dve rate kredita i lazem kevu i caleta da ce mi daju 30 soma na 3 rate. 😂
M

Mali jsd

pre oko 6 sati

Samo me nesto zanima, kažu uspešni privrednici ulazu u partizan,daju pare, ,sta bi rekli grobari da kažemo mi pare daje Ultra Kop a ne država, odma bi skočili zar ne? A ovako veruju u "uspešne privrednike" koji daju pare za partizan tek tako
P

Prestao sam

pre oko 6 sati

Citati tekst kod rečenice "klub je prihodovao 18mil eura a drzava dala 5mil" Daj nam lepo Ostoja kazi kako je to klub prihodovao 18mil jer ispada da ste jedini KK u Evropi koji je u plusu pri tome ispada da ste vise zaradili i od FK Zvezda koja je bila ucesnik LS a pri tome prodavala igrace a zna se koja je razlika u obrtu novca u fudbalu a kolika je u kosarci.Objasni kako to pored tih prihoda da ste dužni pocevsi od Arene pa i Bogu i svetu.Pre Ce biti da je obrnuto,drzava dala 18mil a vi prihodovali 5mil od čega je NIS i Telekom dali 90% tih para.Ovo sto je Ostoja izjavio u to ne veruje ni on sam samo tesi razdragane grobare.
m

merllin_pfc

pre oko 6 sati

Hocemo li u XL objasnjenje ili onako u grubo 🤣🤣🤣
D

Drvo

pre oko 5 sati

Dao im Nordues verovatno, to je ta priča.
H

HahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahah

pre oko 6 sati

HahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahahHahahahah
P

Preža

pre oko 6 sati

Zvezdin budžet je?
S

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre oko 6 sati

A od karata 6 miliona eura. I onda kazu nisu drzavni projekat. Cuj 23 miliona eura. Zvezda pre par godina imala 6-7 milona. Sipa se u partizan kao u Ne.rotkinju...ovo je jedan od najjačih budzeta u euroligi.
g

ghost331-1

pre oko 6 sati

drzava da prestane sa ugnjetavanjem
D

Deja1000

pre oko 6 sati

Drzava jednom daje 10M evra, a drugom 5M evra. Jednima dozvoljava navijanje kakvo zele, drugima prazni dvoranu. Jednima daje 112 bacanja za 3 utakmice finala ABA lige, a drugom...
@

@Deja1000

pre oko 6 sati

Nije prvi put da ima mn bacanja, kako bi inace igrali protiv Zvezde, svojevremeno sto je Dzikic pricao, mora da se sece igra i igra grubo da se ne dozvoli Zvezda da igra svoju kosarku, na sve to dodaj kako je jak partizan defanzivno, opsto poznato, sta ocekujes, cudno inace kako se nije zalio ni zoc za bacanja ni dzikic itd., ali zato navijaci strucnjaci odma se jave i dan danas lupetaju, pusti kompleks i neznanje :) a sto se tice budzeta bolje da cutis, bice ti jasno kad dodje sve to na naplatu, polako, tek ima da se kuka ;)

psiho1994

pre oko 6 sati

Drzava je nekome davala silne milione,a nekome nosila koseve sa Malog Kalemegdana! Razume se ko je vise ugnjetavan!
D

Deja2000

pre oko 3 sata

Nosili koseve - to je rezultat propasti projekta "Evropska Zvezda" sipale se pare bez razmisljanja, pa je 2011 doslo sve na naplatu. Sada Zvezda izigrava zrtvu svoje pohlepe.
S

Selotejp

pre oko 6 sati

Evo novi ministar finansija- ma direktor MMF resava svetsku ekonomsku krizu 💯
S

Sumrak

pre oko 6 sati

Dovoljno za drugo mjesto
M

Mikii1817

pre oko 6 sati

Tolko nema ni strucnjak vazira, i vucelic i iliev… ali zato ce vazura za uvek biti u FK Partizan, ipak on vredi vise od tih jadnih 23 miliona sto KK ima, zar ne?