PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Pokušavamo sa "trikolorima", a verujemo "navigatorima"

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 11:50

Pročitajte nekoliko predloga za 1. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
France - Belgium
ID: 8186095

Igrale su bled fudbal u svojim grupama te su upravo zbog toga kao drugoplasirane ušle u ovaj deo takmičenja. Francuska je favorit, međusobni skor takođe je na strani Francuza. Belgija je samo jednom pobedila Francusku i to u prijateljskom meču.  Pokušavamo sa tipom jedan na Trikolore, nadajući se da bi uz malo sreće ova igra mogla da se isplati.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Portugal - Slovenia
ID: 8186103

Ušla je Slovenija bez poraza u nokaut fazu prvenstva Evrope, sa druge strane četa koju predvodi Kristijano Ronaldo doživela je šok u trećem kolu porazom od Gruzije. Portugalija je veliki favorit, međutim daleko od toga da ekipa Matježa Keka nema čemu da se nada, pogotovo ako budu pružili disciplinovanu partiju kao što su to do sada radili. Ovde ćemo malo kombinovati.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.67)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 03:00
Bolivia - Panama
ID: 8185822

Bolivija je sa gol-razlikom 0:7 ubedljivo najlošija reprezentacija ovogodišnjeg izdanja Kopa Amerike, sa druge strane Panama traži pobedu i prolaz u sledeću fazu takmičenja. Nominalni gost ima četiri pobede u isto toliko mečeva sa Bolivijom, a ovaj bi eventualno mogao da bude najdraži jer sa sobom može da donese prolaz u četvrtfinale uz malu pomoć Urugvajaca.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.63)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 03:00
USA - Uruguay
ID: 8185841

Porazom od Paname, SAD je sebi totalno zakomplikovao prolaz u nokaut fazu. Sada moraju da dobiju raspoložene Urugvajce koji su trenutno najefikasnija država prvenstva. Amerikanci idu na sve ili ništa, dok će Urugvaj tražiti pobedu i prolaz sa prvog mesta te samim tim lakšeg protivnika u sledećoj fazi. Što se nas tiče, ovde je neumesno tipovati na ma koji konačan ishod. Izbegavanje je najbolja opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 01:00
Palmeiras - Corinthians
ID: 8185962

Fortaleza je prekinula niz Palmeirasa od pet uzastupnih pobeda, pa povratak na pobednički kolosek traže protiv Korintiansa koji je zabeležio samo jednu pobedu od početka prvenstva. Međusobni skor takođe je na strani Palmeirasa pa bi trebalo da se desi pravo malo čudo da Korintians u ovom meču dođe do bodova. Za nas je ovde tip jedan i više nego poželjan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
LETONIJA 1 | 17:00
Jelgava - Metta/Lu
ID: 8190288

Jelgavi neophodnija pobeda, dok Meti i ne gori toliko pod nogama. Kombinovano dve ekipe primile su 80 golova dok su protivnički gol zatresle jedva preko 30 puta za ukupno 40 mečeva koliko su do sada odigrale. S obzirom da je reč o poprilično nesolidnim ekipama, mi ovde možemo da verujemo samo u golove. To nam u ovom trenutku deluje kao najizglednija i najsigurnija opcija.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.75)
Za izbegavanje
UZBEKISTAN 1 | 16:30
Neftchi - Pakhtakor
ID: 8190307

Nefči poput Pahte ima 19 bodova i za dva pogotka bolju gol-razliku, pa je ispred na tabeli. U poslednja tri kola Nefči ima dva remija i poraz, bilo bi mu idealno da protiv šampiona prekine loš niz. Zanimljivo, ako računamo i jedan prijateljski meč, Nefči je na poslednja tri susreta savladao Pahtakor. Dvaput sa po 2:1, jednom sa 1:0. Mi bi ovde tip na konačan ishod izbegli.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
LETONIJA 1 | 18:00
Liepaja - Rigas
ID: 8190290


Aktuelni šampion RFS silovito je krenuo u odbranu titule pa je meč protiv ekipe koja se grčevito bori za izlaz iz opasne zone verovatno samo još jedna laka prepreka ka nova tri boda. Lijepaja ima jednu pobedu u poslednjih 10 utakmica. Ovde može opušteno da se kombinuje, pre svega zbog nesrazmere u snazi ekipa, kako bi tip na konačan ishod zbog razumnje kvote bio ojačan igrom na golove.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2-2&3-6 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara