Komentari na vest

Švajcarci, to baš nije lepo: Pitaju se da li je Novakova operacija bila samo blef

B

Brundo

pre 2 dana

Ja bih im u lice rekao da sam blefirao i da oni ama bas nista ne mogu da urade povodom toga.
i

i izgubio bi

pre 2 dana

vecinu sponzora zbog takv
i

i izgubio bi

pre 2 dana

vecinu sponzora zbog takvog .rembilskog ponasanja. A njima dao jos vise materijala da te olajavaju.. Ne radi se to.. Mucni malo glavom..Treba da ih ignorise...Nebitni su...
V

Viola

pre 2 dana

Koji jadnici. Na preporuku N. Karabatića, rađen je zahvat u jednoj klinici u Parizu. Rađena mu je arteroskopija i to unutrašnjeg meniskusa, što je jedna od blažih povreda od onih težih, kakvih sve ima u koljenu. 1994.godine na SP U SAD, Franko Barezi se povredio na početku prvenstava. Nakon iste operacije i nakon 23 dana, igrao 120 minuta finala gdje je odlično čuvao Romaria i Bebeta. Izgubio jer Bađo promašio penal i penal seriji. Eto ako novinara u Švicarskoj ili nekog tamo nazovi stručnjaka neka pitaju Karabatića za tu kliniku i gdje se nalazi. Velik je Pariz.
V

Visković Sport klub

pre 2 dana

Sve tačno osim toga da je Italija izgubila zbog promšaja Badja. I da je pogodio, Brazil je imao penal za pobedu zbog promašaja Masara.
d

druze mediji

pre 2 dana

su javili da je jedan hekikopter sleteo a on pao sa 6 mrtvih.. objavite komentar
i

imala bi penal

pre 2 dana

ali mozda bi promasila ..Tako da na kraju kao i u kosarci zadnji napad, ne krivi se onaj ko je promasio gomilu bacanja tokom meca vec se pamti zadnji. Tako i mali buda.jbg..

Bojank91

pre 2 dana

Videlo se da nije bio maksimalno pokretljiv (savitljiv) i da je više gurao snažnije udarce. Žuta štampa, što reče ovaj ispod
G

Gost13

pre 2 dana

Lako se ovo rešava. Šine im tužbu, pa kad se budu češali i gde ih ne svrbi, pitaće se da li jeste operisao ili nije.
p

pa corona

pre 2 dana

nije bio pozitivan/prc bio pozitivan , bio na prijemu kod dece...cuti bolje..nas je i volimo ga
M

Misho

pre 2 dana

Nije etički kad je o Novaku, a kad ovaj isti sajt piše slične tekstove o Nadalu i Federeru, onda je sve kako treba.
i

inace po nasima

pre 2 dana

Nadal se rodio dopingovan, ha ha... mi smo smehotres..naravno da nije imao operaciju..prvo je i javljeno da nije pa se povuklo. pa kod nas se javi da je sleteo helikopter a on pao sa 6 ljudi
K

Kaciga

pre 2 dana

Prvo koleno nacije- svajcarci pominju naciju?!?!?!? Fudbalska reprezentacija im izgleda kao borbena jedinica Vagnera ili Legije stranaca, skupljeno sa koca i konopca, od zla oca i jos grdje majke. Sta ko ima da objasnjava svajcarcima, treba iz fore da im kaze da je za vikend slomio kljucnu kost al da je danas sve u redu.
B

Bok

pre 2 dana

To je nacija koja i danas živi od para koje nisu njihove, već su kod njih stigle spletom nesretnih istorijskih okolnosti.
B

Buraz99

pre 2 dana

Burazeru , pa zato se kaze nacija. Nisu narod . Kada budes shvatio upotrebu te rijeci i njeno značenje na društvo, tj. genetski inženjering drustva , bice ti sve lakse svratiti i skapirati. Njemci do 45 narod , od 45 do danas se vrši inženjering , da je i jedan Boateng ili Khedira budu Švabe. Slicno i sa drugim narodima sto su postali nacije ili im se pokušava to ubaciti u kod kao nama.
m

ma zive da

pre 2 dana

niko ne ide na posao
А

Акоако

pre 2 dana

Жута штампа
h

hyper mass

pre 2 dana

Svako normalan na svetu je primetio da je lik jedan od najvećih foliranata na svetu.Da bi bio cenjen i voljen moraš to da zaslužiš.A brojevi nisi ono što te čini najboljim.
b

bolid F1

pre 2 dana

Tebe niko ne voli, zato propadas, truli tu ispred ekrana.
h

hyper mass

pre 2 dana

Dobro je da dobih i poneki plus.Već sam pomislio da je čitava nacija lobotomirana.
S

Smislov

pre 2 dana

U pravu si, nisu brojevi. Da nisu možda trofeji, i oni mu nešto idu u prilog. Pa on je trenirao kao dijete pod bombama tih istih govana, u praznom bazenu. To njih i tebe boli.
S

Soda

pre 2 dana

Neka zinu da im se kaže.
s

sta?

pre 2 dana

Hehehe pojesce vas zavist i ljubomora, truli ste iznutra, sitne duse zapadne!!