Ilustracija (©Sandefjord Fotball)
Ilustracija (©Sandefjord Fotball)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Sandefjorda i Hake

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.07.24. | 10:43

Nigde nećete da nađete veće

Pauzira se na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali u Skandinaviji nema odmora tokom leta. Bukmejkeri Mozzarta nude dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kec na Sandefjord protiv Tromsea u sklopu prvenstva Norveške, odnosno dvojka na i Haku u sudaru sa KPV-om u Kupu Finske.

Izabrane vesti

Sandefjord je i pre početka šampionata Norveške važio gotovo za glavnog kandidata za ispadanje. Sa samo devet osvojenih bodova tim zauzima poslednje mesto na tabeli, ali i dalje zaostaje samo četiri poena za spasonosnim 13. mestom. Sandefjord je u seriji od šest susreta bez slavlja, ali je jedine dve pobede u sezoni ostvario na svom terenu. Tromse, kao i njegov aktuelni rival, nije uspeo da započne šampionat kako je želeo i nalazi se na 14. mestu na tabeli. Tim sa severa zemlje zaostaje tri koraka za spasonosnim 13. mestom. Pošto je u prošlom kolu izgubio sa 2:0 od Moldea, Tromse je pretrpeo drugi poraz zaredom.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

KPV - HAKA (SREDA, 17.30), DVOJKA 1,40

KPV je član treće po snazi divizije u Finskoj, gde se bori za promociju. Ekipa iz Kokole trenutno je na drugom mestu u ligi sa 28 bodova i dva poena zaostaje za liderom Klubom-04. U prošlom kolu KPV je savladao VIFK sa 2:1, što mu je četvrta pobeda u nizu u svim takmičenjima. Danas KPV očekuje borba sa Hakom za plasman u polufinale Kupa Finske. Haka predstavlja elitnu nacionalnu diviziju, gde se bori za mesto među prvih šest i priliku da se takmiči za mesto na evropskoj pozornici. Dok se ekipa za sada nosi sa zadatkom, i to prilično samouvereno, sedmi Marijehamn već ima pet bodova zaostatka. Haka je poražena u poslednjem duelu minulog vikenda, posle niza dobrih rezultata.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara