Moneke (©MN Press)
Moneke (©MN Press)

Partizan dobio konkurenciju za Monekea - Barselonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.24. | 00:11

Katalonci razmišljaju o Nigerijcu

Više nije nikakva tajna da je Čima Moneke najveća želja Partizan Mozzart Beta u nastavku letnjeg prelaznog roka, ali dobili su crno-beli jakog konkurenta za njegov potpis.

Kako piše katalonski Sport, na Nigerijca je oko bacila Barselona. Španski gigant je bio nadomak dogovora sa Dilanom Osetkovskim iz Unikahe, deo medija ga je već proglasio za novo pojačanje crveno-plavih, a onda su iskočili problemi koji prete da pokvare taj posao.

Izabrane vesti

Generalni menadžer Barselone Navaro je demantovao dogovor sa Osetkovskim, a Sport je otkrio da bi mogao da izbije spor sa Unikahom, koji bi koštao Katalonce 700.000 evra.

Zbog toga se Barselona okrenula drugim opcijama i sada je želja broj jedan Čima Moneke. I on ima ugovor sa klubom, sa Baskonijom, u kojem stoji otkupna klauzula na 1.500.000 evra. Ipak, crveno-plavi se nadaju da bi mogli da se dogovore sa Baskonijom da se ta cena spusti.

Partizan motri situaciju i takođe se nada dogovoru sa klubom iz Vitorije, ali sada ima i ozbiljno jakog konkurenta u borbi za Monekea.



tagovi

Čima MonekeKK PartizanEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara