Komentari na vest

Zvezda u Rusiji sa 28 igrača, čekaju se Ivanić, Spajić, Mijailović i Stojić

m

molim?

pre 2 dana

Ekipa se polako okuplja. Odluke o izlaznim transferima su takve kakve jesu, bez obzira na to da li se nama sviđaju ili ne. Pojačanja koja su stigla su enigma, dok ih ne vidimo na delu. Po zvučnosti, to ne deluje toliko ohrabrujuće, ali vreme će da pokaže. Prošle godine je bila euforija, znamo kako smo dočekali zimu. Uloženo je bilo puno, u trenera, igrački kadar, rezultati su bili izostali pa je trener dobio otkaz. Naravno da svako od nas priželjkuje nadogradnju, bar dva transfera tipa Hvang i niko ne kaže da ih neće biti, prelazni rok dugo traje. Trebamo da podržimo ekipu, a ako Evropa pokaže da neki igrači nisu na nivou, možda bi sportski direktor trebalo da podnese ostavku. Verujem u Milojevića, njegov rad, puna podrška igračima, da svi budu zdravi i spremni.
V

Vile sampion izraziti favorit@YayaT

pre 2 dana

@YayaT – ti se druže Jaja retko oglasiš, ali kad se oglasiš, tvoj komentar zaista ostavi traga! Neka si im rekao! Kakvi bre mladi i bakrači! Mladi treba strpljivo da sede na klupu (da budu ikebana) i da kradu znanje od ovih galaktikosa iz Afrike, sa kojima smo jesenas osvojili ZADNJE mesto u LŠ! Druže Jaja molim te, u ime armije navijača Zvezde da što više ostavljaš ovako nadahnutih i poučnih komentara na Mocartu!
M

Markovitz

pre 2 dana

Prucev, Kangva, šta je sa njima, jesu li prodatil?
G

GABI GO

pre 2 dana

VEC VIDIM KAKO ĆE OVDE SVI DA OKRENU PLOČU NA OPACKE .SAMO DA KRENE LIGA I SVE OSTALO.PRICATE KAKO SMO LOSI A NISTE VIDELI NI JEDNOG IGRACA KAKO IGRA UZIVO.MOZE DA SUDI TE KAD PRODJE BAR MESEC DVA A NE OVAKO NA NEVIDJENO.VIDIM NAS U LS U TOP 24 EKIPE .MOZDA SAM LUD ALI VERUJEM. U TO
i

info012

pre 2 dana

Serif odlazi iz zvezde velika dugovanja prema njemu
N

Ndenad1246

pre 2 dana

Da se Vlasi ne dosete, scenario je ovakav: povedeno je nikad više mladih igrača, da zatvore usta onima koji traže mlade srpske igrače! Ali to je podvala, jer samo deo mladih će igrati protiv ruskog drugoligaša Sočija i to im je plafon! Protiv Zenita i Argentinca, neće da može da igraju mladi! Tada će igrati afrički "kapitalci" koji se uigravaju za napad na Evropu! Zvezda je danas jedna grotesna slika senzacionalnog karnevala, gde je svaka realnost izokrenuta naopačke, bizarno i nelogično!
R

Raša P

pre 2 dana

@ZVLATBG Hvala za pohvalu!
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 2 dana

Ako ste vec odlucili da jedete sto se ne jede, zasto niste prodali sve igrace, sravnili dug na 0 i krenuli sa mladima? Ostavite Spajica da bude kapiten deci i Kataia eto em nema gde a voli ga narod i sve ostalo momci do 21. Ovako nikakav tim nemamo a nemamo ni novac, to ste se vec lopovi istalili izmedju sebe i svevisnjeg i tim mladim momcima cete da upropastite karijere jer ne igraju i nikom nista. Jednog dana smeni se vlast a ti Terzicu sa sinovima na dugu dugu robiju.
Y

YayaT

pre 2 dana

Bas si pametan!Mladi bi nam doneli 4 mesto u prvenstvu i oprostaj od Evrope na ko zna koliko godina. Koeficijent dovidjenja
G

Gost1976

pre 2 dana

Sreće pa se ti ne pitaš sa tom seljačkom logikom,ne bi se oporavili 50 godina.. da sa klincima igramo?? Ne bi privirili u Rvropu,bili bi peti u našoj ligi,ne bi niko gledao i bili bi sve dužnici..
G

Grdne rane

pre 2 dana

Ove sezone stvarno nemamo sta ocekivati u Evropi, ekipa je dosta losija nego prosle sezone
N

NDCZ@Grdne rane

pre 2 dana

@Grdne rane – nisi baš u nekom optimističkom modu kada kažeš: “Ove sezone stvarno nemamo sta ocekivati u Evropi, ekipa je dosta losija nego prosle sezone”! Želim da te razuverim, jer ja sam prezadovoljan sa trenerskim magom Milojevićem i on će skockati jedan respektabilan tim. Dovoljno je samo da se podsetiš kakve mi velemajstore imamo u svojim redovima (Nedaje, Olanjika, Điga), pa tu je i nezaobilazni Kanga, pravi majstor za povratne pasove! I to nije sve, drug Terzić nam je priredio pravo iznenađenje i osveženje, dovodeći sjajne pojedince, kao Dalčia, koji nam dolazi, da nas usreći, iz kiparske 111. lige sveta (po FIFA rang listi), a tu su još veličine Puma i Anan! Svi ovi “kapitalci” su garancija da ćemo sve preslišati na turniru u Rusiji, a u plasman u grupnu fazu LŠ i ne sumnjam, jer tu su “kapitalci! Uostalom, oni su i dovedeni radi LŠ! Prema tome, glavu gore!
z

zzzzz

pre 2 dana

Šta se dešava sa Lučićem?
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Oporavak od povrede i operacije!
1

1234gbsdg

pre 2 dana

jos dribla svoju senku
R

Raša P

pre 2 dana

Zvezda je nikad jača. Očekujem da u domaćoj ligi uzmemo rekordan broj bodova. Očekujem i 3 ubedljive pobede u derbijima. 3 razlike minimum po meču. LŠ da igramo sa podmlađenim sastavom. Tu me rezultat ne interesuje mnogo već utisak u igri mladih igrača. Navijati za Zvezdu je mnogo, mnogo lepo!
D

Del Boj

pre 2 dana

“Nikad jaca”, a spustas kritetijume za “derbi”?Pa prosle godine su bila ocekivanja 5-6 golova, sada samo 3?Cirkus Kolorado, da vam pozavidi…
R

Raša P

pre 2 dana

@Del Boy Prošle godine nisu ispunili očekivanja. Posed preko 70%, šutevi u okvir gola preko20.3 razlike će biti ok.
Z

Zvlat BG@Raša P

pre 2 dana

@Raša P – hvala adminu Mocartsporta što objavljuje komentare sa kodnim znakom “Raša P, jer u pitanju je čovek sa pompeznom retorikom, superiorno inteligentan, kojem ideje dolaze svakodnevno. a neke su baš zabavne! Sve pohvale za Rašu P!
Т

Толико од мене

pre 2 dana

Само нека вас Терзињо замајава успјесима у лиги транвај београдској,а у Европи тонемо и губићемо од тимова који су лиги петице 5,6.мјестоБило би добро да одиграмо бар пријатељску с првим тимовима Португалије или Атлетик Мадридом.Опет ће довести неког сличном Пуми.Па ако мислимо у лш с Катаијем,Родићем ,Шерифом,грдно смо се преварили.Ако оде Глазер само голман Португала или Турскедолази у обзир.Довести и Дркушића и Каричника
Đ

Đukin fan

pre 2 dana

Makar na papiru para imaju za minimum ozbiljna 3-4 igrača u svim linijama,koliko treba da ozbipino pojačaju ekipu za nivo grupe u LE!!!Ni s ovim rosterom koji je otišao u Rusiju a ni s još eventualno 4 pojačanja u LŠ nema prolaza,možda kvalifikacije nekako i probiju ali potom grupa nema spasa!!!Za domacu ligu još uvek nadmocan sastav i tu uz svu ostalu inženjering akciju ostaje status quo
f

fk kAMERUN

pre 2 dana

Kakve inteligentne face...
M

Maestro

pre 2 dana

Mi realno stagniramo vec par godina i plivamo jos na talasu onog koeficijenta koji je Miloje napravio u prvom mandatu a posle Deki sa dva prolaska grupe u LE povecao,zato smo prosle godine imali zagarantovanu LS a ove godine LE.Za neki veci iskorak nemamo domacina na celu kluba,novac,ambijent,uslove jer bi morali doci u situaciju da zadrzavamo igrace popot Nedeljkovica,Dragovica,Bukarija,Hvana barem godinu dana duze i da dovedemo kvalitet koji nam fali Drkusic,Razvan Marin,neko slican Late-Latu,dotle cemo presipati iz supljeg u prazno a jedino ce neciji dzepovi biti puni jer mi danas poslujemo kao agencija za prodaju igraca.
M

Mutommbo

pre 2 dana

Najveća pojačanja za predstojeću sezonu mogu doći iz Zvezdinog podmlatka. To su: Mimović(19), Radojević(19), Ðurić(20), Knežević(21), Šljivić(18), Maksimović(17), Milosavljević(17), kao i Jovanović(17) i Sremčević(18). Svi su oni mladi i talentovani igrači. Očekujem da će igrati domaće prvenstvo i debitovati u Evropi. Neki će zbog godina igrati i omladinsku LŠ, jer ne sumnjam da će Miloje proći dvomeč u Plej offu. Stalno kuknjava na Vladana Milojevića da daje malo prostora mladim igračima, ali on forsira takmičarsku ekipu i čvrst i disciplinovan fudbal. Zna da stvori atmosferu u napravi hemiju u ekipi. U prvoj sezoni LE krenuo je kao 4. u grupi i završio kao drugi, uz nesrećan poraz od pojačanog B tima Arsenala. U LŠ imao je grupu smrti Liverpul, PSG i Napoli. Njihovi treneri bili su Klop, Tuhel i Ančeloti. Druga sezona i prejaki timovi Totenhem i Bajern. Još uvek sumnjam u poslednju utakmicu u Atini, kada izlazi Rodić i Žander pravi penal, a pre toga penal ne šutira kapiten Marin, već Tomane pogađa prečku. Nakon toga Milojević je napustio Zvezdu. Tada je najskuplje pojačanje bio Garsija i Van la Para. Igrali Vukanović, Njegoš Petrović, Gobeljić, Miloš Vulić, Jovančić. Pogledajte sada ovaj tim i nemojte da hejtujete. A trener je opet Milojević. Koliko god vam se ne sviđaju Ðiga, Spajić i Stojić, bolji su od Degeneka, Milunovića, Giške ili Babića iz tog perioda.
s

sale brat

pre 2 dana

Odlazak Krasoa je greska, ukoliko ode Hvan price o LS su bacanje prasine u oci navijacima
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Mali Rvatu, pojedi 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🐵🐵🐵🐵🐵🐵 a posle toga odleti na 🧹🧹🧹🧹🧹🧹
M

Mililic

pre 2 dana

Mire nek ti je zivo i zdravo dete!
V

Visente Del Boske

pre 2 dana

Ne svidja mi se ovaj tim nikako,otisli su Bukari,Stamenic i Dragovic,a zamene su Puma,Dalsio i Stojic,aj da smo doveli zamene ako ne boljeg onda bar pribliznog kvaliteta tipa Radonjic,Drkusic,Marin pa da kaze covek,a ovo mi uopste ne uliva poverenje,nebi me cudilo da ludi stanoje osvoji titulu sa raspalim partizanom,jer smo mi sada duplo slabiji nego prosle sezone.
g

ghost11

pre 2 dana

Polako sa Dalsiom i Pumom, videćemo kako će biti. Bukari se zasitio, Stamenić ništa spec, Dragović je u godinama i padu forme
m

mujagic nihad

pre 2 dana

Ima jedan klub koji 7 godina za redom titulu video nije a LS igrao nije preko 20 god,sta mislite koji je to klub?

Bojank91

pre 2 dana

Ima mnogo takvih malih klubova, treba nam još neka asocijacija
?

??

pre 2 dana

Brate navijam za zvedu, al smarate vise. Koga boli uvo za partizan, neka rade sta hoce. Tema nije derbi, nego iskljucivo zvezda
M

Mikilic

pre 2 dana

Ma pusti ga, letnji raspust pa nema sta da radi. Nek pise glupave komentare bolje nego da sedi na ladnom betonu
S

SULTANAT

pre 2 dana

Znači, ukupno preko 30 igrača + daj još pojačanja?
A

Atlantik1996

pre 2 dana

Ako bude igrao za Soci, valja obratiti paznju na momka po imenu Saul Guarirapa. Trebalo bi da bude prvi spic Socija, pa da ga uporedimo sa Serifom.
d

dzoniiii

pre 2 dana

Slabiji smo neko prosle godjne, zbog bukarija i Dragovica, pod hitno treba dovesti pravog štopera zadnjeg veznog, levo krilo. Ne znam sta se ceka vise
p

preslabo

pre 2 dana

pored njih ...slabiji smo i za Stamenića , Nedeljkovića i Mijatovića... slabiji smo za ostanak Kange u timu , slabiji cemo biti i kad ode Hwang sto je 100% sigurno...slabiji za Krasoa koji je morao da ima ulogu u ovoj zvezdi. ovi sto su dovedeni su novi igrači nikako pojačanja. Sem ovog korejanca , on je pojacanje jer bekove ni nemamo. tim koji ce uci u sezonu bice duplo slabiji od tima koji je zapoceo proslu. a sve je to planski ocigledno jer ovakav prelazni rok ne moze da radi neko ko ima zelju da ima bolji tim.
?

??

pre 2 dana

Ja cisto sumnjam da ce dovesti stopera, moje misljenje da ce igrati spajic, stojic i djiga, tu je i lekovic, a miloje igra sa dva stopera. Zadnjeg veznog takodje sumnjam da ce dovesti, on nam godinama treba, al ga ne dovode. Cak micka guraju uporno na beka, a bio bi solidan zadnji vezni (kad nema drugog). Levo krilo, to ne sumnjam, dovesce jos trojicu
?

??

pre 2 dana

I opet ce pred pocetak sezone 10 ovih igraca da se proda i ode na pozajmnice, a dovce se drugi. Ista prica kao prosle godine
У

Ултра....

pre 2 dana

ГАРАНТ ОВИХ НЕКОЛИКО КОМЕНТАРА СУ ИСФРУСТРИРАНИ ЛИКОВИ КОЈЕ ЖЕНЕ МАЛТРЕТИРАЈУ КУЋИ ПА СВУ СВОЈУ ФРУСТРАЦИЈУ ИСПОЉЕ У КОМЕНТАРИМА... ЗВЕЗДА ИМА ДОСТА ДЕЦЕ МЛАДИХ МОМАКА ОДЛИЧАМ ТИМ ЗА НАШЕ УСЛОВЕ ..УЗ ПАР ПОЈАЧАЊА ЈОШ БИЋЕ ТО СУПЕР... ЛЕЧИТЕ СЕ ДИЈАБОЛЕ ИСФРУСТРИРАНЕ ЉУБОМОРНЕ
@

@don vito

pre 2 dana

Botino grobarska sto krades imena navijaca zvezde i pises copy paste komentare
0

090

pre 2 dana

BRUKA!!!SERIF PRVI SPIC? GDE JE 10-KA? MENE NA STADIONU VIDETI NECETE..OČAJAN SASTAV
a

apsolutno

pre 2 dana

Koga zabole za tebe
i

idi skoci sa mosta

pre 2 dana

boli nas uvo za tebe
У

УЛТРА...

pre 2 dana

КОГА БОЛЕ УВО ЗА ТЕБЕ АВРАУЛО ХАХХХХАХАХАХА
N

Nebitan63

pre 2 dana

Zasto je Prucev na transfer listu ? Zar on nema kvalitet za zvezdu?
C

Cap

pre 2 dana

Zar nije Puma na Copa America? Igrao prvo kolo, ovi iz Nemacke dosli od kad sebe, mnogo se umorili, a nisu ni igrali.
N

Nenad1246

pre 2 dana

Posle završene sezone moraju dobiti najmanje dve nedelne slobodno po propisima.
R

Raša P

pre 2 dana

Treba biti i sa porodicom!!!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Srpska poslovica kaže: "Jadna majko, jadnih li svatova"! Ovih 28 plus ona četvorica koji su dobili produženi odmor, to je 32 igrača! Toliko igrača u takmičarskom timu nemaju ni najbolji timovi Evrope! Sa toliko igrača se ne može uigrati tim! Što će u timu spori matori Kanga?! Jel' da vraća lopte unazad?! Da zaustavlja napade Zvezde?! Šta će u timu svi oni Afrikanci sa kojima smo jesenas osvojili ZADNJE 32. mesto u LŠ! Ah, setio sam se oni samo služe upravniku lutkarskog pozorišrišta, da se ugrađuju u njihove ugovore!
N

Nedeljko Kokot.

pre 2 dana

@Corleone... Kalcopolista, kako je navijato za klub koji cak 7 punih god ne zna sta je to titula, jel bolno?
a

ajde mrss

pre 2 dana

pa trecina su klinci pacenice

ROSSONERO97

pre 2 dana

Ja ne znam od kad ti pratiš fudbal ali i najveći klubovi na svetu na PRIPREME vode i po 40 igrača ponekad, zato prestani da se blamiras ovde po komentarima I da prosipas svoje neznanje ovde
R

Realantip

pre 2 dana

Prucev i Kangva na transfer listi Svi pricaju o spicu krilu beku a ne vide glavni problem za Evropu, nemam igraca kao Sanogo!!
v

vulex

pre 2 dana

zaboravili ste Stojica, i on se ceka
U

Ujka Zitko

pre 2 dana

Srbija Srbima😂😂😂😂
Z

Zilence

pre 2 dana

Slabija ekipa nego prošle godine
1

10drama

pre 2 dana

30% slabija, ako ode Hvang bice katastrofa
z

zanimljivo

pre 2 dana

Uporedite spisak partizana i ovaj, i ko ima vise dece na spisku, tj 10x vise dece ovde, Aperthejd je bas udario u jsd ne zna se odakle im pare ali imaju