Komentari na vest

Broni Džejms prvi put kao Lejkers: Nisam došao da bih igrao sa ocem

g

gost1978

pre 2 dana

trebao si da radis u nekoj vinariji
S

Srejo kopačka

pre 2 dana

Više mi liči na sina od Ace Lukasa sa nekom crnkinjom
Š

Šećer u prahu

pre 2 dana

Je li mu Divac bar malo pomogo kad Dukan nije
S

Srdjan88

pre 2 dana

Ali Redik i izjava kako mu nista nije poklonjeno nego je on zasluzio 🤣. A cime je zasluzio? Sa manje od 5 poena u proseku na koledzu uz mocnih 37% iz igre i manje od 30% za 3 poena? Pa sa tim brojkama nije zaaluzio sansu u Mornaru iz Bara a ne u Lejkersima jbt.
F

Fm

pre 2 dana

Lebron odavno ne igra ozbiljnu kosarku. Namerno je presao u Los Andjeles jer je to najveci biznis centar Amerike i veliko trziste, covek ima nekoliko firmi i jos ko zna koliko udela u drugim. Sad juri rekorde, postao je najbolji strelac u istoriji, bice prvi koji ce igrati sa svojim sinom, pa ce sad verovatno juriti "titulu" najstarijeg kosarkasa ikad itd. Klincu je nametnut pritisak uspeha svog oca, to je ocekivano.
V

Vlado Georgiev 1 2 3

pre 2 dana

Jer ja ne mogu da zivim u lazi, ako to moze Broni samo mu kazi da LeBron mu je tatko, i tatko sredi sve, kupice cak i minuteeee, i minuteee...
D

Djs

pre 2 dana

Nego si dosao da postavis nove rekorde? Nije on kriv, kriv mu je ludi otac koji zajedno sa citavom organizacijom pravi rijaliti. Cirkus
M

Majsjsjsj

pre 2 dana

Nisi dobio sansu a igrao si po 19 i po minuta?? Ovo je stvarno stamotan potez Lejkersa,decko uopste nije za profi kosarku a kamoli za NBA..
J

JT

pre 2 dana

To će se vrlo brzo videti.
g

gostiVAR

pre 2 dana

zasto laže? niko nije smeo da ga dovede, namešteni draft. onda nemoj da igraš sa ocem. telenovela najgora
K

Kobe

pre 2 dana

Dzejmsa nisam nikad pretjerano cijenio kao kosarkasa, ali ovo sto radi lik sa Lejkersima, ovo je nerealno. A mali je povukao na tatu ocigledno.
0

074326

pre 2 dana

Ovaj klinac će im doneti više nego neki drugi kojeg su mogli da biraju sa 55. mesta na dtaftu. Makar u medijskom smislu. A to je ipak industrija zabave, više nego bilo šta drugo.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Zao mi je momka. Ceo svet je protiv njega i ogroman je ovo pritisak za njega. Ali za to je jedino kriv njegov otac i njegove bolesne ambicije