Komentari na vest

Kraso odlazi, Zvezdi 1.500.000 evra

M

Milence Pilence

pre 1 dan

Ode on zbog Sneže🤷‍♂️😉..
Ц

Цзв-Нс

pre 1 dan

Красо све најбоље у даљем животу и каријери!Могао си много тога у Цзв да постигнеш а твоја хладна глава је нешто друго мислила.Био сам на Златибору и кад сам питао Милоја нађи му жицу пошто много може Милоје каже јако тешко са њим!Једноставно зна све а неће ништа,ту је био само због добрих услова и ништа више од тога!Штета велика!
з

закс

pre 1 dan

Зна фудбал, изврстан техничар, само полијен ,некада се понаша као да је на рекреацији, а данашњи фудбал то не толерише.
d

dr finansija

pre 1 dan

uzet procenat kad je dolazio ,nista nije igrao i sad se uzima za odlazak ..pa vi vidite rodjaci !!
Z

Zvlat BG

pre 1 dan

Sastanak Terza & Ratkovica! Ponuda za Drkušića na stolu!
d

dr finansija

pre 1 dan

classico di tvorzare ...dovedi krsa uzmi procenat oteraj krsa uzmi procenat ...a vi se cudiye i dalje kako ofk finansijski raste
7

7 godina...

pre 1 dan

Koliko vidim dole u komentarima,zbog odlaska Krasoa iz kluba vise placu navijaci Nogometnog jsd kluba sa laznih "zvezdaskih" profila, nego pravi navijaci Zvezde...zaista neprocenjivo! 🤣 Ps: Terzo majstore sta im radis,unisti im detinjstvo, 7 god bez titule za redom i 20 god bez odigrane LS!
1

100 miliona duga

pre 1 dan

da bre placemo ...nama je uzeto iz dzepa kad je dolazio ovaj puz i evo sad nam uzese iz dzepa za odlazak
7

7 godina...

pre 1 dan

Koliko vidim dole u komentarima,zbog odlaska Krasoa iz kluba vise placu navijaci Nogometnog jsd kluba sa laznih "zvezdaskih" profila, nego pravi navijaci Zvezde...zaista neprocenjivo! 🤣 Ps: Terzo majstore sta im radis,unisti im detinjstvo, 7 god bez titule za redom i 20 god bez odigrane LS!
C

CaleB pravi

pre 1 dan

Odlicna vest....resili smo se makar jednog lenjivca, a zao mi je sto se nismo resili i onog drugog. Ja sam mislio da Katai nema premca u lenjosti, ali ovaj je prevazisao i njega, sto je bilo gotovo nemoguce.
N

Nenad Nis

pre 2 dana

Ne znam o cemu se radi, ali mislim da je on doata dobar igrac. Kada sam ga gledao u Nisu, delovao mi je ugojeno. Mozda nije trenirao kako treba, mozda nesto drugo, ali mislim da je prava steta sto je njegov boravak u Zvezdi ispao ovakav.
B

Burek

pre 2 dana

Mislim da je šteta i greška da ode jer je reč o igraču koji je daleko od običnog. Kao što ne mogu da shvatim da nekome pada ma pamet da proda Hvanga, sem ako dobije 20 miliona???
B

BokiUSA

pre 2 dana

Nikome ne pada na pamet vec se pita igrac.. vidis da se provlaci kroz novine nekakav usmeni dogovor li klauzula sto mu dodje isto. Ako mu se dopadne ponuda on ode. A mi dobijamo koliko smo I platili. Cak ni zarade nema...
M

MilojeC

pre 2 dana

Sto ne napises da je otisao za 0e? Nego lazes tu. Objavi kimentar, nismo u koreji
d

dr.Terza

pre 1 dan

@MilojeC... Ali zato vidim vi iz njofrinog kluba prodadoste Sladjanu iz Brazila za 15 mil....al klikera 🤣🧹
s

sashki85

pre 2 dana

lik da igra u modernom sistemu (koji srbija neće imati nikad) bio bi najbolji igrač lige. ovako ga bacaju tamo vamo, kao da je piksi trener.
4

474747

pre 2 dana

Pedanti trener ,,,,lenjos.... da je za sve igrace takav kriterijum Kanga odavno ne bi bio u Zvezdi ,a ne da mu daju novi ugovor u 40 godina

Usput

pre 1 dan

Kagnga je među igračima koji imaju najviše pretrčanih kilometara
N

Napadač za Humsku

pre 2 dana

Ser Šamrokče-reaguj!
G

Gost X

pre 2 dana

Nije problem sto je otisao, neka ide ako ga vec Miloje nece koristiti. Problem je sto smo sampiona Afrike i reprezentativca Obale Slonovace prodali za samo 1.5 miliona evra.
K

Kako smo se nadali

pre 2 dana

Naravno ali ni on nije htio da ide svagdje.Bar sam tako zaključio po pisanju medija jer se dugo pominjala Rusija.Ovo je izgleda bilo po principu "daj šta daš,samo da pristane".Ja mu želim mnogo sreće jer je u mojim očima majstor igre.
m

madmix

pre 2 dana

pa za koliko bi ga prodao?Nije igrao godinu dana i očekuješ da neko eto tako da 5-10 mil?Možda on i vredi toliko ali igrač vredi onoliko koliko je neko spreman da plati,znači tih 1,5 mil i to je to
m

milanChe11

pre 2 dana

Totalna rasprodaja...slabiji tri puta nego prosle godine
m

metodije

pre 2 dana

prelazni rok počeo pre 2 dana i ti već znaš sve,svaka çast
M

M. R.

pre 2 dana

Šteta, majstor. Srećno i sve najbolje!
G

Goat997

pre 2 dana

Samo ko ne zna upravi Zvezde bi poverovao da je on lenj i nezainteresovan, covek dosak i prva 2 meseca igrao u transu, onda dolazi Ndiaj i uzima mu mesto u postavi bez objasnjenja iako pola godine ne ume lopti da sitne a Kraso dobija po nekad 10ak minita da igra, coveo video oao i Ohi sa kim ima posla i naravno da ga briga da igra, jedina 2 krstena spica zna se ko je oterao kao kerove da bi njegove cunga lunga kombinacije Serif i pre toga Kulibali igrale
R

Radi se

pre 2 dana

o tipičnom drugoligaš kom fudbaleru. Teško će primeniti nešto u svojoj glavi.
G

GostPa

pre 2 dana

To nije opravdanje za nezalaganje. Kad je ulazio u igru, trebalo je da igra punom snagom, napravi asistenciju ili postigne gol, pa bi se prodao bolje i igrao prvoligaški, a ne drugoligaški fudbal. Šerif je limitiran igrač, ali je davao sve od sebe. Voleo bih da imamo boljeg, setim se samo Pančeva, Kovačevića, Drulića, Pjanovića, Žigića, Purovića, Marka i Miodraga Pantelića, Jovičića, Boaćija, pa i Pavkova i Jovana Mijatovića i uporedim ih sve sa Ndiajeom. Svi pobrojani su izmislili fudbal za Ndiajea. Ali svi oni su i kao rezerve davali sve od sebe. Pavkov je ušao pred kraj meča i dao gol Milanu, a pre toga u vazdušnim duelima razvalio Salzburg, direktno uticao na plasman u LŠ. A Kraso kad je ulazio sa klupe, izgledao je kao rekreativac. Ili da pogledamo kako igra Olajinka kad uđe u igru sa klupe, daje sve od sebe. Iz navedenih razloga, sve najlepše u daljoj karijeri za Krasoa i smatram da je ispravno prodati ga.
G

Gost997

pre 2 dana

Ne vredi vama objasnjavati, vi verujete Terzicu zaslepeo vas i tu spasa vise nema, zelja svakog pravog zvezdasa je da taj covek ne prilazi stadionu vise, jer za sve rezultate od 2017 do sad zasluzan je iskljucivo Milojevic a vodjenje kluba i transferi su kataklizmicni, ja se uzdajem jedino u njega da neka cuda opet pravi, zato ga je i vratio da ispravlja njegove brljotine sa Izraelskom prevarom, obecava kule i gradove pa onda spasava sezonu protiv raspalog Partizana, on bi vas ubedio i da je Mesi los igrac samo ako se ne uklapa u njegove biznis planove
G

GostPa

pre 2 dana

Ne znam kojima to nama?! Ja uopšte nisam oduševljen Terzićem. Za kombinacije nemam dokaz, mogu da imam samo logiku. Sa druge strane, činjenica je da su uspešne fudbalske klubove vodili kontroverzni likovi (Berluskoni, Anjeli i slični). Nažalost, oni bez putera na glavi ne prolaze. Ali, ovde se ne radi o Terziću, nego o Krasou. Momak je drugoligaški igrač, koji ima tehniku, ali se ne zalaže dovoljno na terenu. Primeri zalaganja su Spajić, Hvang, Olajinka itd. Možda nisu tehnički najbolji na svetu, ali daju sve od sebe za tim. Kraso igra rekreativan fudbal i njegov talenat Zvezdi ništa ne znači. Dobiti 1,5 miliona za njega je puna kapa u ovom trenutku. Sportski pozdrav!
G

Gx

pre 2 dana

Velika šteta....najbolji tehničar zvezde ide..nikad mu se nije pravo poverenje i sansa pruzila....dobar je Kraso...cucemo mi za njega,prodace njega Pariz za sezonu ili dve za vise pare...
I

Iz sljivika

pre 2 dana

Žao mi je, definitivno je dolazak Šerifa i njegovo forsiranje presekao svaku želju i volju kod Krasoa. Isto se desilo i sa Ohijem. Mogu da zamislim taj tandem u napadu, Kraso da pakuje, Ohi da pogađa. Ali za takav tandem potreban je sistem 4-4-2 sa jakim veznim redom, a mi tu trenutno imamo samo Hvanga koji će otići.
A

A kako

pre 2 dana

Onda u velikim klubovima, kad dođe neka zvezda, ovi drugi treba da se ubiju. Šta sve ovde neću pročitati, pa to je za rubriku verovali ili ne. Kraso je jedna lenčuga.
G

GostLazar

pre 2 dana

Lik igrao super turnir u Rusiji i u JSL igrao 4-5 utakmica sjajno i onda kad su krenula putovanja po manje atraktivnijim mestika po Srbiji, lik se ulenjio jer eto nije ocekivao oranice. Neka ide, videlo se po njemu da nije hteo ni da se potrudi, a kamoli da igra. Sta kao Milojevic ga ne bi koristio da je ovaj hteo da zapne. Daleko mu lepa kuca
Z

Znaš

pre 2 dana

turnir u Rusiji je bio velika zabluda za sve. Hajdemo na turnir gde će svi klubovi biti u punoj takmičarskoj formi. Manire ove turnire gde su pripreme primarna opcija
F

Fontana9

pre 2 dana

Najvece pojacanja je odlazak rupe Dragovica,to niko ne shvata.
4

454

pre 1 dan

Evo ti si nam otvorio oči jer znaš bolje od Miloja i od svih trenera kod kojih je igrao. Hvala ti "stručnjače"!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Tržište je neumoljivo! Svaka roba ima svoj određeni kvalitet, isto tako i Žan Filip! Ne može jedan drugoligaški francuski igrač igrati u LŠ, to je bio protivprirodan blud! Žan Filip je igrajući u LŠ dokazao da je to za njega druga dimenzija, jer nije se video! Kockice su se složile, drugoligaški igrač se vraća u drgu ligu, samo što nisam siguran da uopšte postoji obeštećenje! To su priče za Miki Mausa i Paju Patka! Ko u to može poverovati, da jedan drugoligaški klub plati milion i po evrića za standardnu rezervu iz SLS!
B

BokiUSA

pre 2 dana

Nenade a sto nebi platio? Sada je to cifra veruj mi Miki Maus. Za te pare se kupuju uglavnom ne provereni Igraci... eto kao mi sto radimo.
m

misko123

pre 2 dana

Što kaže Čkalja:"Natrčao se on..neka smiruje igru"..
V

V1ad

pre 2 dana

Moze li jedna vest o Zvezdi vama da prodje a da ne proturite “Hvang odlazi bla bla” u to?
n

nick124

pre 2 dana

hvala Kraso za oba gola
M

Mitar Mrkel

pre 2 dana

Prelazni rok je ziva stvar. Zivimo od prodaje a novi dolasci su uslovljeni odlascima. Klub je prevazisao igraca i stalno raste. Srpski smo Bajern. Tako da nema ljutis. Stize novi galaktikos iz Abidzana.

Usput

pre 2 dana

šteta. Žao mi je što igrači koji pune oči sve teže i teže prolaze u evropskom fudbalu, izumiru. Jedan takav majstor je višak pored jednog sirovog šerifa i to je sve što treba da znate o fudbalu danas. Upravo zbog toga imamo danas utakmice kao na ovom Evropskom gde timovi od milijardu npr Francuska- Belgija sa 20 zvezda igraju neglediv fudbal. Zamera mu se što ne trči?! Da trči,to onda ne bi bio taj igrač, njegov "vic" je u nonšalantnosti...
N

Nenad1246

pre 2 dana

Ko igra za raju i zamemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
K

Kalabasas

pre 2 dana

Meni tu ostaje neka totalna enigma,za razliku od 90 posto poluproizvoda,dečko je odličan igrač,tehnika,snaga,smisao za igru, pa on se sprdao sa zenitovim i fenerovim štoperima, ozbiljnim igračima...na prvenstvu afrike odličan protiv PL igraca... U SLS ponekad kad hoće uzme loptu i složi par tih nekih igraca,kao da ih nema... Dal je lova,dal mu se ne da kad vidi te oranice...nzm enigma...al morala je zvezda da mu nadje žicu i izvuče iz njega najbolje...
@

@kalabasas

pre 2 dana

kao i ohi, zna fudbal al se nw uklapa u kombinacije i ovaj sport gde se tehnika ne ceni
J

Jovan 222

pre 2 dana

Mislim da se mnogo vise moglo dobiti od Krasoa sad zasto je on toliko pao u formi nikad necemo saznati. Do sada slabo odradjen prelazni rok Gledao sam neku vece Pumu (Panama - Urugvaj kopa amerika) decko samo trci kao gluva kuja nikog ne moze ni predriblati ni dati dobar pas Bukari je za njega izmislio fudbal ako je ono pojacanje za Ligu sampiona onda se nekao ozbiljno sprda sa nama navijacima.
D

Delija sa SE

pre 2 dana

Slazem se za Krasoa se trebalo vise novca uzeti. Sta se sa tim covekom desilo to je misterija Kraso sa priprema i pocetka sezone i Kraso u drugom delu sezone kao da nije isti covek.
P

Puma Rodrigez

pre 2 dana

Kako radim nocne kao cuvar pratim Kopa Ameriku gledao sam i ja tu utakmicu nije mi delovao bas toliko los ali nije nista posebno pokazao. Ima brzinu i ubacivao se iza odbrane ali dribling uzas par puta je usao i dribling sa krila i nikog nije prosao kao i 4-5 uzasnih pasova ali to je ipak Urigvaj sve kontam da ce u nasoj ligi biti bolji a sad za ligu sampiona je veliki upitnik. Plus jos to da se povredio na prvoj utakmici nije bio ni na klupi u druge dve i komentator je spominjao da je cesto povredjen.
B

Bolje dva dobra

pre 2 dana

Ma bolje da su doveli 2 dobra skuplja proverena igraca za po 6-7 miliona nego ovako sto ce dovesti za iste pare 10 igraca sumnjive kvalitete. A imam neki osecaj da ce ovaj Puma biti promasaj decenije.
D

Dex15

pre 2 dana

Zvezdi nije dozvoljen iskorak. Sada palica prelazi kod komsija zarad mira u kuci. A svi znamo kome to najvise odgovora
H

Ha ha ha

pre 2 dana

Ne lupetaj Puma je jedan od najboljih napadaca koji je ikad igrao na nasim prostorima. Pogledaj samo te brojke Prosla sezona Famelikao 25 utakmica 1 gol 0 asistencija, sezona 2022/23 Famelikao 7 utakmica 0 golova 0 asistencija citavu sezonu bio povredjen, sezona 2021/2022 Sporting Hihon spanska 2 liga 31 utakmica 2 gola 1 aistencija. Stvarno neverovatne brojke za jednog napadaca golgetera i ti kazes da je lose pojacanje
P

PDK

pre 2 dana

Da li bi nekog naseg reprezentativca u sredini i navali uzeo posle prikazanog na EP? Ne branim Pumu, ali sacekajmo da dodje i zaigra pa cemo ga pljuvati ako treba. Za Krasoa vrhunski majstor ali bolje i ovako nego da sedi na klupi, tuzi klub itd. Ne ide, plus na racunu gledaj dalje i to je to.
д

дон јое редингтон

pre 2 dana

видим много глупих коментара, Красо је одличан фудбалер, то знам што сам видео , а још на то као бивши фудбалер, кад смо се упознали лично , на булевару , изашао из трамваја, и челао 309, ту дђо се упознали , сликали , заједно до максија део вулевара од трамвакске окретнице ка калуђерици , стан у згради код максија, тих пет минута , поглед ведрина у очима то је било предвече враћао се са зтенинга, и мени који познаје много људи , јавио се сигнал , о њему ће се тек чути, има више шлифа и штофа од већине црних фуфбалера који су у топ играчима али немају шлиф за гол, то су ударци десет на гол а један у оквир већона Красо је у старту показао шта може, а онда глуп потез доводе шерифа и ко има воље да игра кад је провалио игранке у клубу тек ће се чути за њега
U

Uh Džo

pre 2 dana

namučih se da pročitam a i da shvatim!
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 2 dana

Do sada, diskutabilan prelazni rok....Evo, Kraso ode.... A od novajlija... Dalsio, Puma?!.... Mozda budu pun pogadak,a mozda i totalni promasaj... Stojic intresantan ali je veliko pitanje koliko ce moci kvalitetom da doprinese u paru sa Spajicem/Djigom u Evropi?!?! Ovaj mali levi bek, Lu Kang mislim da je dobro resenje ali nam treba krsten bek i na desnoj strani... Ali sta vredi kad Terza za tu poziciju ima Micka koji nije bek i Mimovica koji je talentovan ali za nista vise od toga, barem za sada... Trebaju nam dakle jos: desni bek, zadnji vezni jer Hwang 90% odlazi, krilo tipa Radonjic ili Lazovic i bolji spic od Serifa....
R

Radašin ovde

pre 2 dana

Polako svi begaju iz zvezdu neće da igrajuš namešteni utakmice. Neće da služu za popravljanje go razliku u ligu od šampijona. Gde su te zauzeli poslednjo triesdrugo mesto na tabelo. Polako svi svaćaju kakvi ste klub. Nemožete nikoga da pobedu bez sudije. Kada dodže bolje vreme ima da im se oduzmu sve bodovi od zadnjo sedam godine i da se ih izbacu u četvrti ligu tose znaju svi.
B

Burek

pre 2 dana

Lud si
g

gostjž

pre 2 dana

Tad ćete vi već biti pod katanac, pošto ste već pod vodom.
D

Dex15

pre 2 dana

Ja mislim da bi ti ipak trebao da se prvo opismenis, pa tek onda da komentarises..."sluzu" hahahah
B

Boners

pre 2 dana

Vi u Ligi konferencije niste u 32, isprecila se neka zlocesta deca pa ne znaju da stanu.
P

Pedantni stručnjak

pre 2 dana

Lenja abidžanska bitanga :(
B

BokiUSA

pre 2 dana

Iskreno bolje sto je otisao nego da sedi na klupi ili se vuce po trrenu. Razlog njegove bezvolje ili ne davanja poverenja nikada saznati necemo. U svakom slucaju svaki igrac koji nas nije ubacio u minus je dobra prodaja. Stamenic Kraso zajedno su nas kostali 0 eura (plata nije veca on 1.5mil) za oboje za ovu sezonu. Tako da smo dobro prosli. Iskreno mu zelim sve naj u karijeri. Sada kada vidim za koliko prodadosmo rezervu ni Drkusic od 3mil nije skup...
P

Pedja108

pre 2 dana

Steta za Krasoa. Kad gledam neke njegove poteze, cini mi se kao najbolji tehnicar u Zvezdi. A kad gledas zalaganje, zelju da potrci, tu je ubedljivo poslednji. Golman vise pretrci od njega. Cinjenica je da kako je dosao Serif, da je on tu izgubio mesto. Medjutim, gledajuci i neke prijateljske utakmice, koje je Zvezda pobedjivala, on se ni tu nije preterano unosio u igru.
L

Lazaros

pre 2 dana

Велико Браво за Терзића и екипицу. Отераше најбољег техничара уз Катаи-а у екипи!! Момак има пас (виц) између играча, добар дриблинг!! Па мајстори, ви сте бре не способни ни да продате. Момак је дошао за џабе, кеш на руке (добра пара), (плата), (премије) дај Боже да смо на 0 са њим!!! Упропастише клуб, дилетанти!!
d

darkobg

pre 2 dana

Eh jos kada bi se manje pravio pametan gde bi ti kraj bio...
K

Kup

pre 2 dana

Doveden je bez obeštećenja...ali, godinu dana prima platu plus bonusi.. I prodali ga za milion ipo...odbi platu, od te cifre eto je onda zarada...
D

Dragoo

pre 2 dana

Taman ce ti neko dzabe igrati. Joj djeco veze o zivotu nemate
T

Teeeja

pre 2 dana

Ovakvog ste coveka nasli da falsifikujete… Koja je ovo prevara da je 1.5m… i ne mogu da verujem da niste mogli ovakvom majstoru da nadjete ulogu da biste napunili dzepove
N

Nordsjeland

pre 2 dana

@Teeeja,,, Deca iz Danske 6 komada, cisto da podsetim ako si zaboravio na najveci usoeh tvog kluba u Evropi! 🤫
C

Cinjenica

pre 2 dana

KRASO ZA SAMO GOD.DANA U ZVEZDI,OSVOJIO VISE TITULA I TROFEJA NEGO JSD 10 ZADNJIH GODINA!
P

Pedjast3

pre 2 dana

Predajemo titulu Partizanu,ocajan prelazni rok,namjerno pucanje samom sebi u nogu.Ni jedno ozbiljno pojacanje ,sve sto je Terzic uradio u ovom prelaznom roku ,jeste da je dobro,dobro pojacao OFK Beograd.Sramota,obnovio sam i sezonsku i clansku eto ti Terzo ,kupi sinovima bombone.Kakva LS,kakvi bakraci,u LE cemo biti zadnji,sramota sta se radi od kluba !
P

Pedjahn

pre 2 dana

@Pedjast3... 7 god bez titule i 20 bez odigrane LS, jel tesko?
V

Vazura M.

pre 2 dana

Ne treba meni titula, zadržite je slobodno. Bitno mi je da napunim svoje džepove :)
P

Podrska za OFK

pre 2 dana

@Pedjast3,,, i treba Terza da pojaca OFK jos vise, tako da vi iz jsd-a ne mozete vise ni drugi da budete na tabeli od naredne sezone, Zvezda prva, OFK drugi,TSC treci,Vosa cetvrta....a jsd negde izmedju 7-8 mesta,to je realnost u narednih 10 godina u nasoj ligi.
A

Ajde zvezdo

pre 2 dana

Mislim da smo dosta slabiji nego prosle sezone,stajic/dragovic tesko ce uspeti tu da zameni draga,bukari/puma takodje,stamenic/dalcio ne vredi ni komentirisati jos kao hvang ode tesko da ce dovedemo nekog pribliznog kvaliteta.a da to su investicije kako terza rekao.alooooo Uprava probudite se i dovedite kvalitetne zamene a ne upitne hoce biti ili nece biti
Г

ГАРГАМЕЛ

pre 2 dana

ВИДИ СЕ ДА ЋЕМО ИГРАТИ КУП УЕФА ЈЕР БИ НАС КАНТАЛИ У ЛИГИ ШАМПИОНА ,А ОВДЕ МОЖДА ОТКИНЕМО БОД,ДВА НЕКОМЕ ЈЕР ДА ЛУЧИЋМ,САЛЕТОМ КАТАИЈЕМ СПАЈИЋЕМ ,СПОРИМ РОДИЋЕМ МОЖЕМО САМО КВАРИТИ УГЛЕД
C

Cccc

pre 2 dana

Onaj ko tvrdi da Kraso nije dobijao šansu on je ćorav kod očiju. Onog momenta kad je Ndijai došao Kraso više nije bio onaj isti igrač. ZAŠTO? To niko ne zna, prvo u njegovim nastupima se nije videla želja posle dolaska Ndijaja, izgledao je kada je bio u igri da sam u sebi misli :Možete mi svi skupa. Šteta velika šteta dečko je majstor ove igre
b

boze ee

pre 2 dana

sta pricas ti... Decko je izuzetno kvalitetan igrac koji generalno ne zeli defanzivne zadatke. Sto je skroz okej, s stim sto ako imas Ivanica i Kataija koji ionako ne trce nazad, on se tu ne uklapa, ali svakako da je ozbiljan kreator i twhnicar. Samo mislim da nije uspeo u ovom sistemu zbog njih dvojice, ali s obzirom da Kataji vec zavraava karijeru, treba nam Kraso mnogo. Ne mislim da su ova "pojacanja" tako dobra kao sto oni kazu, s obzirom da su otisli Dragovic i Bukari, dva jako bitna igraca, ali videcemo.
b

barranjacccccccc

pre 2 dana

Zanimljivo..... Obećaju ti kule i gradove da podpišeš ugovor, odradiš pripreme i napraviš Olajinka - Kraso napad koji je brz i efikasan i onda 3 dana pred početak takmičarske sezone preplate ono kljuse iz turske "koji ima radijus kretanja" i moraš da ga forsiraš zbog cifre koju si iskeširao a ti se pitaš ovde zašto je Kraso indisponiran i bezvoljan. Kako bi se ti osećao kao zamena nekome ko nema 25% talenta od tebe a ti greješ klupu jer je on neka menadžerska šema.
З

ЗАИР

pre 2 dana

дОВЕСТИ зАКАРЈАНА ,ДРКУШИЋА,ОНОГ ЊЕМЦА КРИЛО РАДОЊИЋА ГЛУШЧЕВИЋА И НАПАДАЧА
B

BokiUSA

pre 2 dana

Druze to je jos 7 igraca... a doveli smo 4 pa koliko jos treba?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 2 dana

Nije mi toliko do njega koliko do toga kako će nam tim izgledati sledeće sezone. Do sada smo zaradili 14 miliona, što je za ozbiljan fudbal mala cifra, ali opet dovoljna da se dovede kvalitetan igrač od nekih 3,4,5 miliona, ako znaš gde da gledaš. Stojić i Seul su nam dobre kupovine. Pogotovo mislim da će se Stojić odlično pokazati. Bukari je carinio loptu i ni za njega nije šteta što je otišao. Mnogo veći problem je ko dolazi umesto njih. Hajde da sačekamo do kraja prelazni rok, ali mi već sada deluje da nemaju nameru da napadaju LŠ i da su se zadovoljili LE. Još ako ode Hvang kao što pedantni Darjan ovde priziva ko dodola kišu, ovo će biti tim koji će se i u domaćem prvenstvu mučiti.
K

Kad hoces

pre 2 dana

Iskorak negde, pogotovo u LS tesko sa ovakvim finansijama ali ajmo realno iskorak u LE da napravimo, gde su mng ozbiljne ekipe. Nama tu treba da se zadrzi okosnica ekipe 7-8 igraca koji su bili u prvih 11 i na to jos 3 pojacanja tipa Hvang/Bukari koji prave razliku. Kakvi takvi ali prave razliku. Ti gledas sve da prodas i onda da se nadas da ces da ubodes sa npr Dalciom koji covek nigde nije ni na mapi fudbalskoj.. verujem ja Miloju, stvarno mu verujem ali ovo za sad ne lici ni na sta. Razbucan vezni red jos ako ode Hvang to je ravno katastrofi. Ovamo kao iskorak pravimo a ovamo svaki prelazni rok ili krecemo bez spica ili rasprodamo 3 najbolja igraca.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Javljaju se navijači malog jsd kluba, pažljivo prate svaku vest o Zvezdi. Kradu Zvezdaške Nikove pa prozivaju sve što ima veze sa Zvezdom. Ja ih skroz razumem, celu istoriju gledaju Zvezdi u ledja iz velike daljine. Celu istoriju su mali ljubomorni komšija. Nije lako biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona, kluba koji je još mnogo puta igrao same završnice raznih Evro takmičenja. Nije lako biti komšija ubedljivo najtrofejnijeg kluba u ovom delu Evrope. Nije lako znati da je odnos navijača 70:30 na Zvezdinoj strani. Ljubomora, kompleksi i frustracije do neba. Šta im drugo ostaje nego da kukaju i cvile. JA NEMAM ŠKOLE NITI DRAGE SVOJE ALI ZA ZVEZDOM KUCA SRCE MOJE, OVO JE PESMA PROPALOGA DJAKA KOJI BODRI EVROPSKOG PRVAKA. Jednom se NEBO OTVORILO, otvoriće se opet, kad tad...
8

8-0

pre 2 dana

@Corleone... 7-8 godina bez titule ostavlja nesagledive posledice po psihu navijaca nogometnog jsd kluba,to je vise nego ocigledno iz komentara...sta im radi dr.Terza pa to je za ginisa!
D

Dupla Kruna 4x

pre 2 dana

Kako su samo providni ovde u komentarima organizovani napadi i spinovanje protiv Zvezdine uprave,Terze i Miloja od strane navijaca maloj nogometnog jsd kluba koji titule video nije skoro punu Deceniju a LS igrao zadnji put kad je Tito bio ziv, sad im odjednom kao "valja" Kraso kad je otisao pa to koriste da pljuju po Tetzicu sa laznih 'zvezdaskih' profila, a pre samo 10 dana pisali ovde kako to Zvezda 'baca ogromne pare' na Krasoa koji ne igra a zaradjuje miliine i slicno haha....Sta im uradi Terza legendo,unistio si im detinjstvo nacisto,pa im sad ostalo jedino da spinuju protiv tebe preko poruka lazno se predstavljajuci i glumeci "zabrinute zvezdase" kad god koji igrac ode iz kluba ili kad nam dodje neko pojacanje,toliko su providni da nema dalje zaista...😆
D

Dupla Kruna 4x

pre 2 dana

Kako su samo providni ovde u komentarima organizovani napadi i spinovanje protiv Zvezdine uprave,Terze i Miloja od strane navijaca maloj nogometnog jsd kluba koji titule video nije skoro punu Deceniju a LS igrao zadnji put kad je Tito bio ziv, sad im odjednom kao "valja" Kraso kad je otisao pa to koriste da pljuju po Tetzicu sa laznih 'zvezdaskih' profila, a pre samo 10 dana pisali ovde kako to Zvezda 'baca ogromne pare' na Krasoa koji ne igra a zaradjuje miliine i slicno haha....Sta im uradi Terza legendo,unistio si im detinjstvo nacisto,pa im sad ostalo jedino da spinuju protiv tebe preko poruka lazno se predstavljajuci i glumeci "zabrinute zvezdase" kad god koji igrac ode iz kluba ili kad nam dodje neko pojacanje,toliko su providni da nema dalje zaista...😆
h

halo

pre 2 dana

Da se novac kojim se plaćaju ovi "pravi navijači" botovi uloži umesto toga u, šta znam, klub, možda ne bi morali da prodajemo pola ekipe za prvu ponudu koja stigne :D
@

@halo

pre 2 dana

Jeste, Terza i ekipa baš imaju pametnija posla nego da plaćaju botove da prozivaju vas pesimiste. Aj ne lupaj svega ti
h

halo

pre 2 dana

Živeo Terza
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 dana

Ja imam utisak da ovde komentarišu ljudi koji u prolećnom delu sezone od kada je Milojević trener nisu pogledali ni jednu Zvezdini utakmicu niti povezuju poteze uprave sa sastavom i načinom igre u prolećnom delu sezone. Ovaj Kraso je dobijao šansu kao rezervni špic i svaki put kada je ušao delovao je kao da ga mrzi da živi a kamoli da trči za loptom. Njemu se očigledno niti ostaje niti igra ovde fudbal i želi da ode, kakav je smisao zadržavati nezadovoljnog igrača u ekipi i njegova prodaja je pravi potez. Šerif Ndiaj za ovu ekipu i način igre Zvezde je od ogromnog značaja, ako dovedeš špica drugačijeg tip kao prvog špica moraš da menjaš način igre i rizikuješ kako će to da izgleda. Ovi što se brinu koće pored Ivanića da nosi igru Zvezde očigledno ne znaju kakav je igrač Luka Ilić i kao da ga nisu gledali u pretprošloj sezoni u Tsc u kako je odigrao i po meni možda bio i najbolji igrač lige. Svi traže dovođenje klasičnog zadnjeg veznog a mi smo proletos igrali sa dva Centralna vezna bez klasičnog zadnjeg veznog. Niko ovde to ne vidi i ne oseća kroz ove poteze uprave da Milojević samo želi da nagradi onaj način igre koji je počeo da pravi proletos. Hvang će ostati i u prvoj postavi imaćemo sedmorica starter od proletos.Igrači koji su dovedeni doneće za tim kvalitet više od onih što su otišli. Ućićemo u LŠ a vi što sada pljujete i kritikujte strpite se malo da počne sezona pa ako treba onda kritikujte a ne ovako unapred. To ne rade pravi navijači koji vole Zvezdu.
P

Providno

pre 2 dana

@Zauvek,, Nisu to brate "pravi navijaci" Zvezde u opste vec ovi iz laktasa spamuju sa laznih profila!
P

Placiteee

pre 2 dana

Vest o Krasu oni o MIlojevicu, jedva cekaju laznjaci da oteraju Milojevica samo mu ceka prvu gresku kao 2019 kada nije dobio Olimpijakos u Atini, E takvi su ovi internet navijaci zvezde, Mrze sve i hoce da budu drugi jer ih biti sampion smorilo
A

Apoel

pre 2 dana

Igrac kome je trzisna vrednost oko 5 miliona sa jos dve godine ugovora ide za milion ipo €..? Ovo mogu samo nasi strucnjaci...
P

Pedja108

pre 2 dana

Nudi li neko 5 miliona? Odmah bi ga Zvezda prodala, da je bila takva ponuda.
N

Nenad1246

pre 2 dana

Tržisna vrednost je onoliko kolko je neko spreman da plati za njega, a ne koliko napišu glupi sajtovi.
B

BLJUC

pre 2 dana

Vest o Krasu oni o MIlojevicu, jedva ceka sljam da otera Milojevica samo mu ceka prvu gresku kao 2019 kada nije dobio Olimpijakos u Atini, E takvi su ovi internet navijaci zvezde, Mrze sve i hoce da budu drugi jer ih biti sampion smorilo
Е

Еуфемизам до општег места

pre 2 dana

Штета! Бољи од Шерифа, али пошто није био пик "главног шерифа", педантни стручњак из Аранђеловца није пружио већу шансу небрушеном бисеру из Африке!
B

Bljuc

pre 2 dana

Evo ga klasican bot na zadatku, Reci da je bolji od Serifa moze samo botina i nista vise od toga i slep vidi ko je bolji.
V

Vidljivo

pre 2 dana

Ala ti je pedantni strucnjak nabio komplekse
S

Saśa_PFC

pre 2 dana

Neznam sta je ovde C.Zvezda zaradila...iako je dosao kao slobodan igrac imao je sigurno platu 1.mil.evra za ovaj period proveden u C.Zvezdi.Uzmimo u obzir da u normalnim drzava C.Zvezda bi morala da plati i porez na ovaj transfer koji je 20% sto u ovom slucaju znaci 300.hilj.evra tako da je zarada minimalizovana.Pitanje je koliki je dug kluba prema igracu a to ćemo saznati za neko vreme dali ce se pojaviti tuzba ili je kroz transfer dug isplacen igraču.
p

prti

pre 2 dana

@ Saśa_PFC alo sine pa nismo mi KK Partizan da svaki igrac ima 1+ m platu.
Т

ТОМА

pre 2 dana

дА СМО ОВЕЛИ ОНОГ ЈЕРМЕНА ШТО ИГРА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ РУСИЈЕ КОЈИ ЈЕ ОТИШАО У СОСИЈЕДАД ИМАЛИ БИ УЗ ТРИ,ЧЕТРИ ПОЈАЧАЊА ОДЛИЧНУ ЕКИПУ
d

dasd

pre 2 dana

15 miliona kostao
D

Dovidjenja

pre 2 dana

PUTUJ IGUMANE SLOBODNO,DZABA TI SAV TALENAT KAD SI LENJ I SPOR!
D

Dovidjenja

pre 2 dana

PUTUJ IGUMANE SLOBODNO,DZABA TI SAV TALENAT KAD SI LENJ I SPOR!
X

XD

pre 2 dana

Da je vest bila "Kraso ostaje u Zvezdi" isti vi koji pljujete što odlazi pljuvali biste zatio što ostaje. Kakav plićak od mozgova
N

Nexxx

pre 2 dana

Tehnicki verovatno najpitkovaniji igrac
R

Realan gost

pre 2 dana

Covek na transfermarketu vredi 5 m evra, a ide za 1,5 m.. hahahhaha, kakve mucke. Opasno se mursuje, vozice Masha novi džip 😁
N

Nik Sloter

pre 2 dana

Jer na posao u DB se vozi u Porscheu,a vila u Atini od 1,5 mil eu,pa stanovi,vozni park.Nije tata ukrao..Ustedeo je od plate i toplog obroka.
d

dr.Terza

pre 2 dana

@Realan,,, 7 god bez ijedne titule i 20 bez odigrane LS, jel boli?
G

Gile 88

pre 2 dana

Sranota Mrkele i Terzica
D

Decenijasi

pre 2 dana

@gile... Razumem te sto toliko mrzis Doktora fudbala Terzu,jer od kad je on na celu Zvezde tvoj jsd klub ne zna sta je to titula 7-8 punih godina a LS igrali niste preko dve pune decenije!
G

Gost629299

pre 2 dana

Nije uopste do Krasoa i Ndiaye ni Lige 2 ni Turskog sampionata problem je do Zvezde i ambicija u evropi mnogo je bolje da se koriste deca iz kluba
r

red ster

pre 2 dana

Velika greska, dobar igrac, bez prave prilike. A ti pati partizane sa svojim mustafama...
R

Rajko car

pre 2 dana

Juce odbijena ponuda za 2,5 mil,danas ga dajemo za 1,5mil !? Necemo Vanju Drkusica za 1,5 ni Marina za 2mil,ali hocemo Motiku za 3 Serifa Ne daje za 4,5 mil itd,itd.Terza magija! Jer tako je u mogucnosti..
S

Smaraci STOP

pre 2 dana

Znate sta je najbolje u zvezdi, kada ne igras, onda ce te da te vole ufff , Kad Igras non stop ti si onda menadzerska prevara, Terzicev igrac. Ali ako si stranac a jos ne igras pa ti si majstor fudbala
B

Baxter88

pre 2 dana

Lupas gluposti, prema ovom momku je ucinjena ogromna nepravda samim neigranjem! Ohi je prosao isto, Milojevic je unistio Matea Garsiju kao i Krasoa! Tudja neka sujeta i mozda to sto nije deo tala s Terzom unistava vrhunske igrace od kojih bi Zvezda jos kako imala koristi!
@

@Baxter88

pre 2 dana

Garsiju je unistio i u Grckoj? Pa gde je taj Garsija??? Mnogo si smesan
E

Exe

pre 2 dana

i bahar i Milojevic unistili Krasa u isto vreme? ej mukice mala
B

Burek

pre 2 dana

Ovo je kombinacija slučaja Ohija i Falka. Prvog smo doveli kao slobodnog igrača pa smo ga prodali posle 6 meseci, a drugi ima tehniku u nogama, ali je nedorečen igrač. Kod Krasoa se poklapaju obe stvari. Sve u svemu, profit je ostvaren, ali mogla je da mu se pruži druga šansa, sa Šerifom bi bio dobar tandem baš zato što mu je primarna pozicija SS (second striker).
M

Mutommbo

pre 2 dana

Ne može on da igra sa Šerifom u tandemu. Mnogo bolje bi igrao sa Olayinkom. U tom slučaju nemamo Pitera po krilu. Šerif nam je bitan jer je sirovina, jak je i može da se zagradi kada ima jednog igrača na leđima, često vezuje po dva igrača ali nema dobar povratni pas. Miloje igra sa oba krila i tri vezna igrača. Ipak je ključ ostanak Hvanga, jedan bok rešava Olayinka, mnogo zahvalan igrač jer je dobar prilikom presinga a ima i voljni momenat da pomaže u odbrani. Puma je sposoban da zadrži loptu i isto ima snagu i solidnu brzinu. Greota je da Kraso igra a Ivanić bude na klupi. Luka Ilić je dobra rezerva Ivaniću. Mićko rezerva Dalsiju i Knežević rezerva Hvangu. Po krilu nam je samo Lučić rezerva, jer Katai nije više za ozbiljan fudbal.
B

Burek

pre 2 dana

@Mutommbo Dobra analiza zaista, a iskreno je Kraso prilično lenj igrač za naše uslove
A

Astoria

pre 2 dana

Vidimo se nikad, na ovom portalu sigurno, a čujemo još manje!
A

Ajde paliii

pre 2 dana

Ajde placite internet navijaci koji nikad na stadion ne idete :D ajde isplacite se za Krasom :D kukajte placite smrc smrc smrc Ej za kime vi placete

Zvezda ispred svih!

pre 2 dana

Kvalitetan igrac koji se nije uklopio u nas nacin igre. Generalno fudbal u nasoj ligi je ocajan, pa kad tome dodamo lose terene...Intezitet prespor, sa mnogo prekida, foliranja, sudijskih gresaka...Siguran sam da se pokajao sto je i dosao, pa se vidi da nije motivisan. Svakako je bolje da ode, ali mislim da su ovo male pare za jednog reprezentativca Obale Slonovace. Lepo je slavni Mišić rekao: "Bolje jedan koji hoce, nego deset koji moraju"
P

Pera genije

pre 2 dana

Nevredi, ko god nešto vredi i mogao bi da doprinese Terzić prodaje pa bilo to i bud zašto! Druga stvar zašto svi Vi novinari potencirate Hvangovu prodaju? Znam da će on morati da ode pre ili kasnije ali zašto niko od Vas ne napiše da bi u najmanju ruku bilo dobro da takav igrač ostane u Zvezdi bar do zime ako ne i celu sezonu? Uprava napolje!!!
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 2 dana

Sad ce onaj Mrkela sto se kezi kao lasica sa onim konjskim zubima da nam predstavi pojacanje iz Bangladesa koje su pratili vec duzi vremenski period itd itd itd...
G

Gip

pre 2 dana

Petokrakaaki doktori u fudbalu i kosarci. U fudbalu imaju 40+ igraca pod ugovorom ali uvek im fale najmanje stoper, vezni i krilo. U kosarci svake godine po 20 igraca pod ugovorom a uvek im fale bek suter i centar. Najjace od svega je da je Prtizan drzavni projekat, sns sendvicari zaslepljeno slikom iz kancelarije.
m

molim?

pre 2 dana

Šteta, odličan fudbaler.
b

batebor

pre 2 dana

Mnogo ste se zajebali što ste Spajiću dali traku, on jeste lider u odbrani, ali ove godine je Mića Ivanić morao da bude kapiten. Nisam verovao da ću ovo ikada reći, ali čovek se toliko primio na sve što je vezano za klub, da mi je prosto neverovatno. Još da ste mu traku dali, bio sam na istoku kada smo zgazili Fiorentinu, Mića je bio kapiten i zajebavao se sa njima.
M

Magnum357

pre 2 dana

Pola ljudi ne zna da je njega najviše žena pokvarila od samog dolaska u Srbiju njoj se ni malo nije svideo život u Beogradu. Tako da vi koji komenarišete ne lupaj te bez veze gluposti !
N

Nik Sloter

pre 2 dana

Jel si mu upoznao zenu?
L

LECCE

pre 2 dana

Cigani, bez brige, tu je Lakinjos10 da nas uvede u LŠ!
V

Volim fucu

pre 2 dana

Sve sto zna fudbala, Terza je oterao iz kluba.
P

Pixy

pre 2 dana

Dovesti 5 talentovanih mladih iz Srbije i uložiti sve u njihov razvoj. I ako ne budu vrhunski igrači nije problem, to su naša deca.
X

XD

pre 2 dana

Navijaj za Voždovac i Čukarički puni su tvoje dece. Niko te ne prisiljava da navijaš za Zvezdu.
@

@XD

pre 2 dana

Vratite nam našu pravu Zvezdu. Sebi napravite novu, nazovite je Delije ako želite.
K

Kokos

pre 2 dana

Kakav papak pod novinara moraš biti da napišeš ovakav poltronskli i dupeuvlakačkiu tekst! "Ime kluba nije poznato, ali se zna da će transfer biti težak, 1,5 miliona. Kolikom tev plaća Terhzić da mu se godinama uvlačiš ju dupe nesrdećo jedna, sramloto za struku?
P

Pjaćenca

pre 2 dana

Milojeviću, hvala ti za sve do sada, ali kada ćeš shvatiti da fudbal nije koloseum? Da u svakoj ekipe moraš imati majstore i po nekog ratnika, ti čoveče praviš vojsku i misliš da će ti se opet posrećiti na penale kao u Koponhagenu, Austriji, Kelnu tamo itd... Sledeći je Hvang, i onda kreće ona tvoja poznata defanzivna igra, a i sa takvom su nas punili po 6, 5, 4... Samo tvoje posmatranje na fudbal kao igru mi je jezivo. Kako ste nas zajebali ovo leto, a najviše volim zbog ovih mediokriteta što ako ne podržavaš Terzića i Milojevićevu transfer politiku, odmah si grobar na Zvezdinim vestima. I ceo teret će ponovo da bude na Mirku Ivaniću. Ne mogu da dočekam te dve utakmice četvrtog kola.
n

nemas pojma

pre 2 dana

Ajde lazni navijacu zvezde isplaci se... Koje igrace je Milojevic tad imao ??? Lupetas gluposti kao i uvek
M

Milojevic Vladan

pre 2 dana

Ne slusam lazne navijace zvezde koje o fudbalu pojma nemaju
v

vidi se

pre 2 dana

Isplaci se mnogo ti je tesko
K

Koliko lazes

pre 2 dana

Posto smo videli tu vrhunsku igru Bahara, prosto smo blistali od lepe igre i uopste se nismo branili , Ajde ne lazi vise bre
a

as777

pre 2 dana

sta se lozis? Kupujemo jos 4-5 igraca ,cekamo laganicA
K

Koga ti lazes

pre 2 dana

Ne moras ti da podrzavas Terzica ali ovo pljuvanje po Milojevicu i prica o defanzivnom treneru pa oni sa niskim iq i ono vidjenih zadnjih 6 meseci mozete da tako lupetate... Sta je to bilo defanzivno prethodnih 6 meseci? Sta lazes bre?
L

Lazes bre

pre 2 dana

Ne mozes da docekas cetvrto kolo da navijas za protivnika zvezde zar ne grobarcicu
c

cirkus..

pre 2 dana

O vesti o Krasu on dosao da pljuje po Milojevicu ahahahahh pa neverovatno jadno i smesno
P

Pjaćenca

pre 2 dana

Fudbalski stručnjaci, čujemo se nakon četvrtog kola. Zaista nemam nameru da svakome pojedinačno odgovaram, pre bih rekao da ste svi vi oni sa druge strane čim podržavate Milojevića i njegovu transfer politiku. Uživajte
@

@Pjaćenca

pre 2 dana

Idi prati Stanoja i JSD.
M

Miloschichicvhi

pre 2 dana

To je taj madjionicar, potrosili 10 miliona na njega a prodaju ga za 1.5. Bravo, jedva cekam katanac da im lupe kadnode av av
D

Da da da

pre 2 dana

Ma 20 miliona
m

moni

pre 2 dana

šteta da ga prodaju...a rupetinu od endiaja ostavljaju da igra...
L

Lupetate gluposti

pre 2 dana

Endiaje ti rupetina ??? pa da li ste vi realni od silnog kompleksa ne znate sta pricate
S

Smarate

pre 2 dana

A ovi sto ostavljaju komentare sto ne razmisle da ovo nije zelja od Krasa? Prosto videlo se da mu ne ide i otisao je nazad tamo gde se dobro oseca, Odma krive klub za transfer
a

auuuuu

pre 2 dana

Profesorka srpskog da ti vrati pare...
h

halo

pre 2 dana

Sasvim mu je lepo išlo dok neko u jadnoj nevinoj upravi koju ljudi bez razloga napadaju nije dobio fenomenalnu ideju da ga zakuca na klupu za kauboja koji nije pravio razliku u HNL verziji Čukaričkog :D
A

AK10

pre 2 dana

A što mu je želja? Zato što od oktobra 2023. nije dobio poštenu šansu..
O

Ojo

pre 2 dana

Kako niko neće Ivanića ?
B

BLJUC

pre 2 dana

Sta reci o ovim navijacima zvezde kojima je Kraso majstor pa placu za njima a njima je svaki dobar koji ne igra...
f

filipee

pre 2 dana

Je za jednojajcanog licno Pele ali je kaubojac placen a ovaj je dosao za dz tako bolje da se uzmu genge nego da udje na svaku drugu utakmicu po 20 min,ovo je greska on je pokazao sta i koliko moze i zna protiv Firence ,sledeci je Olainka daj samo genge da se uzmu a imamo mi Kataija za Ligu Sampiona
B

Bata Želja

pre 2 dana

Dokaz da je Francuska 2 liga lošeg kvaliteta i da odatle netreba kupovati igrače je i Kraso, ovde nije mogao da se sastavi a tih par golova na početku je bio samo trenutni pozitivni bljesak zbog promene sredine nakon čega se došlo u realnost a to je da je on prosek a tako je igrao i u reprezentaciji na kupu Afrike početak dobar još je bio i strelaca a nakon toga do finala klupa za rezerve uz desetak minuta na terenu, pre par godina Obala Slonovače je igrače imala u top pet liga Evrope i ovakve kao što je Kraso nebi zvala ni za prijateljski mečeve ali eto vremena se menjaju, još da dodam ovom tekstu i podatak da je i onaj panj Dioni vaskrsao čim se vratio u Ligu2 a znamo kako je ovde igrao tako da bih se ja u budućnosti držao dalje tih virtuoz iz nižih rangova takmičenja!!!
h

halo

pre 2 dana

Taman dovoljno para da umesto njega dovedu neku vedetu Maritima ili Olimpijakosa iz Nikozije.
n

norman

pre 2 dana

Garantujem posle Miće Ivanića, najveći majstor fudbala na petoparcu. One utakmice sa prošlih priprema kako je odigrao, mislio sam da će biti najveći strani majstor u istoriji Crvene zvezde. Šteta, ogromna šteta... Očigledno će i nakon svih pojačanja, Terzinih priča opet Ivanić da nas vodi. Mirko se ozbiljno primio na Zvezdu, iskreno da je pametan da ovde i završi karijeru. Naročito što je pre neki dan postao otac. Srećno, Ćomi tebi i Nataši, po meni si ti zaslužio da nosiš traku ali dobro.
D

Dajbrepare!

pre 2 dana

U zemlji Srbiji ne bi ni Mesi ni Ronaldo uspeli! Mi smo toliko korumpirani i prepuni Kompleksa da je to nezamislivo! Dajte navedite 1 igraca koji je otisao iz CZ posle Vidica a da je uspeo? Solidne karijere na prste 1 ruke! A ove sto iole znaju i dodju na Boga pitaj koji nacin ovde da igraju samo se unazade 2-3 koraka! Za nas su Gobeljic i Srnic ne bolje od njih!
Z

Zvezda padalica

pre 2 dana

Nesporno majstor fudbala, ali voljni momenat i njegove kretnje nisu za ozbiljan fudbal, možda je spor ali zato i ne trči mnogo. Mislio sam da će otići kod Arapa, ali svejedno, gde god da ode neka ga sreća prati, a Terzić milion i po da vrat.
J

Just

pre 2 dana

Miloje i Stanoje oterase svakog ko zna fudbal Uskoro ide i Hvang Prodavci magle,samo u Srbiji mogu da rade
A

Ajde vise

pre 2 dana

Sad dati 3 miliona za jednog reprezentativca i konacno dovesti iskusnog stopera za LS i Zadnjeg veznog.
J

JEzaaaaa

pre 2 dana

Cim Terza mora da angazuje botove da brane ovaj transfer i da ostale nazivaju "partizanovcima" sve je jasno
n

nma

pre 2 dana

katastrofa prelazni rok,slabi nego prosle sezone..kraso nije dobio pravu sansu,jedan od boljih igraca u zvezdi
P

Prosto

pre 2 dana

Osim suta levicom nema nikakve drugog kvaliteta, Dok drzi loptu spor je stravicno kao usproen snimak cim se neki igrac zakuca u njega on gubi loptu.
C

Comi81

pre 2 dana

Kakvi debili sjede u našoj upravi... Najboljeg tehničara daju za kikiriki.
G

Goust

pre 2 dana

I sledece sezone daje 25+ golova,ne bi bio prvi put..
A

AK10

pre 2 dana

Sramota je kako se Zvezda ponela prema Ohiju, Krasou, pa i Falćineliju koji je hteo da ostane, a nakon njega se 3 godine muka mučila sa normalnim špicem. Više prilike je pruženo Dioniju, Kulibaliju i Rišairu Živkoviću. Pakao
N

Nije mi Drago sto ide Kraso i obrnuto

pre 2 dana

Marin stalno kupuje majstore slicne sebi.Da se on vise pita bili bi tehnicki kao 91'.
B

Bljuc

pre 2 dana

Sto volim ove internet navijace zvezde sto placu i kukaju
M

Mutommbo

pre 2 dana

Čovek je majstor fudbala, ali definitivno nije za ovakvu ekipu. On samo može da bude drugi špic za ekipe koje igraju u formaciji 4-4-2 ili 3-5-2 sa brzim i dobrim wing bekovima, ali da centarfor parnjak ne bude sidraš, već da se stalno kreće i otvara prostor, tako da Kraso ima tu vrstu slobode, da se spušta u vezni red i izvlači suprotno od parnjaka. Zvezda nema takvu ekipu i zato ne može doći do izražaja. Njegova igra je bila krater u postavi.
T

TerzaLopovcino

pre 2 dana

S R A M O T A,sta ovaj covek pravi od nase Zvezde.Naravno pare od Ls i transfera su zavrsile kod sina da glumi nekog funkcionera
N

Nislijski

pre 2 dana

Doso lik iz razvijene lige, video na kakvim njivama se igra. Video da je ovde sve prisutno na stadionima samo ne fudbal i naravno srozao se nacisto. Da je kvalitetan jeste, zna covek da igra fudbal ali za ovu nasu seljacku ligu ne trebaju pismeni fudbaleri vec oni drugi. Srecno Kraso.
G

Gost151667

pre 2 dana

Igrac koji je na transfermarktu procenjen za 4.5 mil ti prodajes za 1.5.Ljudi koliko smo drzali Ivanica da bi napokon krenuo da igra.Ogresi cemo se ako ode,jel decko nije dobio pravu sansu na spicu.Lik kidao u drugoj francuskoj koja je daleko fizicki jaca i zahtevnija od Superlige,cak i neki igraci iz francuske su govorili da je fizicki zahtevnija druga od prve
N

NN3

pre 2 dana

Ni ja ne volim što Kraso odlazi jer je majstor fudbala, ali manite se više poređenja cena sa Transfermarktom. Šta vi mislite da klubovi pre kupovine guglaju kolika je cena igrača na transfermarktu pa šalju ponude? Transfermarkt uopšte nije relevantna stvar u svetu fudbala kad se kupuju i prodaju igrači.
D

Dobar špic

pre 2 dana

Nije mi jasno šta je problem sa ovim igračem!!! On je po meni bolji od svih špiceva u CZ!!!
D

Drvo

pre 2 dana

Nisi primetio da ga boli određeni organ?
V

Vaskeza.18

pre 2 dana

Dobar potez. Veliki majstor sa loptom ali nije za ozbiljan fudbal. Okrece se ko FAP a to nije moglo ni pre 20 godina a ne danas. Nikada necu zaboraviti opustenost u igri u LS gde je bio katastrofa.
G

Gostionik43

pre 2 dana

Ma posalji ga Terza u Ofku..Za 1.5m teras igraca koji pravi razliku. Ovaj prelazni je uzas do sad. Definitivno smo bez Draga i Bukarija slabiji za 20-30%, pojacanja nisu na tom nivou. Deluje mi da Terzic planira da se vrati u OFK pa pokusava da zarubi Zvezdu koliko moze.
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Terza ne može da napusti Zvezdu, iz više miliona razloga!
S

Stefan42331

pre 2 dana

Los potez Zvezde jer odlazi za relativno male pare…
a

abc

pre 2 dana

Prodali ste Bukarija i doveli Pumu, to mogu samo vrhunski mediokriteti.
v

veliki strumf

pre 2 dana

Букари је морао да оде а у последње време је толико солирао без икаквих резултата, да је свима била мука! А Пуму ћемо тек видети - немојмо му судити пре него је и заиграо! Што се Красоа тиче - ретко виђен мајстор на нашим просторима, човек вица, идеје, одлучног шута и врхунске асистенције! Давно нисам видео таквог играча код нас. Био је страшан тандем са Олајинком на старту сезоне, а онда је дошао Шериф… Код мене би он увек играо, без обзира штоне течи много - таквог мајстора екипа треба, па нек двојица трче за њега! Жао ми је што иде, паре су небитне!
e

exe

pre 2 dana

sad neka od tih para dovedu pravog igraca nekog reprezentativca i neka pojacaju malo odbranu
r

realno...

pre 2 dana

odlicna vest nema nista od njega, prosecan igrac
c

camil

pre 2 dana

igrac koji vredi 4-5m ide za 1,5 nema sta madjijaa
J

Jera 123

pre 2 dana

da vredi toliko, nudili bi tolike pare drugi klubovi. Kraso je super za mali fudbal, zna sve trikove. Uspeo bi pre 20 godina mozda. U modernom fudbalu nema mesta za njega. Protiv ozbiljnih protivnika je nevidljiv.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 2 dana

Igrac koji je oavojio Africki kup nacija odlazi kao neki sporesnjak iz nekog gamo kluba. Ovi pljackaju kao nikad niko pre, pogkedajte samo sranote sa Ofkom i Terzinog i Mrkelinog sina. Fujj
Z

Zvezdas1989

pre 2 dana

Sramota,sta rade decko nije dobio ni sansu kako treba dolaskom Milojevica.Veoma pismen igrac al dzaba kad ovi forsiraju panja Ndiaja.Covek na pocetku dao sest komada ljudi su mislili da ce da reseta.Al jos jedna zrtva kao i Ohi.Uspeli su ljudi iz uprave da mi zgade klub.Sto nece Mladenovic i Lazovic,Milivojevic da dodju jel znaju koliko su pokvareni iz uprave
h

hmhmhm

pre 2 dana

Nije dobio šansu? Čovek šeta po terenu, ne trči. Na sred Itihada protiv Sitija šeta i mi primamo gol zbog njega. Džaba mu talenat.
a

ajde pali

pre 2 dana

Placi botino smesna
e

ej bre palite

pre 2 dana

Ndaje ti panj a Kraso ti je vrhunski igrac? ahahhaha
m

mrsss

pre 2 dana

Zvezda nikad nije bila tvoj klub nikad koga ti lazes botino
I

Iluminato

pre 2 dana

Ovaj prelazni rok preti da postane najgori, godinama unazad. Svaka čast, gospodo!
K

Kunde

pre 2 dana

A jaka je konkurencija!
x

xnxx

pre 2 dana

jbt ove pare koje zaradi ucesnik lige sampiona, zaradi i slaven belupo na transferu, terzinho zlocin kojo traje
H

Hidzuama

pre 2 dana

Terza lopove, s cim mi planiramo igrati ligu sampiona. S Pumom i veznjakom sa Kipra... pa pogledajte timovi u plej of za ligu sampiona, necemo ni to proci
g

gasmaska

pre 2 dana

Vaš put se završava u kvalifikacijama
V

Vasilis

pre 2 dana

Cudo da i on nije poslat u OFKu
J

Junker

pre 2 dana

Skroz bezveze. I on je neka luda glava, ali je sigurno bilo prostora da ipak nesto napravi. Ne znam samo sta uprava planira sa timom za novu sezonu, izgleda se Terza vise posvetio OFKi nego Zvezdi.
1

11212

pre 2 dana

Нека се и одговорни уа његово довеђење исто спакују и да иду, овај је само кап у мору њихових промашаја и бачених пара!