Komentari na vest

Dejo Savićević: Vratio bih Tadića kući u Beograd lagano

B

Bar Kohba

pre 2 dana

Smrt naseg fudbala je i krenuo od ovoga coveka. Lik je ranije bio nacionalista, Srbenda, posle postao poltron i Montenegrin. Kao trener jedna velika 0, nije mogao Azerbejdzan da prodje, posle se motao kroz neke komisije strucne, pa pravio problem sve do odvajanja CG 2006, kroz repku prodavao CG igrace, a mnogi na silu igrali. Vukao se 5 godina nesposoban u reprezentaciji na zalasku karijere kao igrac sve na staru slavu. Sad on nasao da komentarise a zaseo u fotelju FSCG kao da mu je dedovina i mimo njega nema sposobnog. Tadic je aludirao na problem, nije nikoga cepio niti pricao protiv selektora. Secamo se Rusije sta je bilo kad su Banetu uzeli traku i eliminisali njega, Tosica, Milivojevica i one koji su kao i Tadic sada apelovali na problem i situaciju. Svakako ne opravdavam ni Tadicev javni komentar, ali kapiten je, repki je dao vise i od Piksija i od svih igraca ukljucujuci kompletan FSS, nije zasluzio taj tretman, a selektor je na sve tri tekme pokazao da ne zna gde se nalazi i sta treba da radi.
m

milutin 15

pre 2 dana

moj Dejo,lepo ti pričaš,ali ti kao selektor a Piksi kao presednik SR Jugoslavije,bili ste nula na kvadrat, ti kao bluzu dve decenije presednik fs Crne Gore,doveo si crnogorsku ligu na nivo San Marina,Andore i Lihtešt. a obraz kao đon,o ostavci i ne pomišljaš, zato se ti mani nas i tvojih komentara
Z

Zokilii

pre 2 dana

Dejo ako je Piksi pogresio sto nije oterao Tadica,posavetuj ga sad da opet ne napravi gresku,nek otera samog sebe sad,jel pojma nema...pustite nas vise Tadica Meilenkovica itd....neskrecite temu sa prave stvari!Tadica nemora niko vise pozivati!Ne bitno!ima igraca?PIKSI NEZNALICA NAPOLJE!
О

Оногост

pre 2 dana

Хвала Тадићу, најискреније, на доприносу. Може, ако треба, и нека опроштајна утакмица. То је једино исправно у овој ситуацији.
Z

Zubizareta

pre 2 dana

Još ponekad uveče kroza san se protegnem da lijevom dohvatim loptu...ali uvijek za malo...srećom loše sanjam samo srijedom
B

Boža Badovinac

pre 2 dana

Teško je to objasniti ovim NINTENDO-SEGA-MEGA fudbalerima. Zašto kapiten nije izmilio gol i pobedu protiv Slovenije za 75 minuta koliko je igrao. Zašto za pola sata nije isto to uradio protiv Dasnske? Zato što nije taj kalibar. Zato jer smo ga precenili, a on se dodatno umislio. Nije otišao iz Sautemptona u vest Hem, Totenhem ili još bolje Junajet, Siti nego nazad u Ajska pa još nazadnije u Fener. Ako pričamo o kultu reprezentacije, ovo bi trebalo da bude poslednji put da neki igrač javno komentariše što nije u timu. To bre ni u Avali iz Belog Potoka ne sme.
K

Kaciga

pre 2 dana

Iz Sautemptona je otisao u polufinale lige sampiona a predhodno je sa trakom na ruci izvozao sampionski tim Reala na Bernabeu kao retko ko u ovom veku, da ne pricam da je od Mitrovica napravio najboljeg strelca u istoriji srpskog fudbala.
g

goatt

pre 2 dana

pa sto onda nisu dali ili namestili gol ovi sto su igrali umesto tadica kad je on bio na klupi,koliko god godina da ima on je najiskusniji i mi boljeg na njegovoj poziciji nemamo,pa igra pepe sa 42 120 min za portugal, a ne on sa 35
s

serMudro

pre 2 dana

@kaciga .. i sad treba narednih 10 godina zbog zasluga pre 10 godina da njih dvojicu gledamo kako beskorisno šećkaju terenom...hvala na svemu, ima ko će da trči, tu ste za pred kraj, neki prekid da završite i ćao...
r

rf

pre 2 dana

Covek je barem tri stopostotne sanse kreirao za ove cepanice u napadu, u krucijalnim trenucima na sve tri utakmice. Sta je jos trebao da uradi? Kako vas bre nije sramota sve!? Od blata cemo ga praviti...
K

Kaciga

pre 2 dana

@serMudro Ne kazem ja to i nemam nista protiv da sedi na klupi cak i ne odobravam onu njegovu izjavu ali sam odgovorio ovom sto omalovazava Tadica kako posle Sautemptona nije ni u Vest Hem otisao a covek nosio kapitensku traku jednog od najvecih klubova Evrope i odveo ih umalo do finala Lige sampiona. Za sve je kriv Piksi jer nije seo sa igracima pre prevenstva i podelio im jasno uloge, da je tako bilo niko se na prvenstvu ne bi ljutio zbog minutaze.
B

Boža Badovinac

pre 2 dana

@Kaciga Slažem se skroz. Maestralna igra. Ali opet ispali u polufinalu. Daj još neku posle te?
M

Millllan136

pre 2 dana

Bas tako...svaka ti cast na komentu...vecina,ne samo on,suvi prosjek...a ovamo busanje u prsa...odigraju dva meca da valja..i misle to je to...kupio sam kartu..ali za sta???za voz koji ide unazad...
G

Gagi197

pre 2 dana

Takve osobe i karakteri,nebitno kakvi su fudbaleri,ne treba da imaju mesta u jednoj državnoj selekciji i tačka
G

Gostivar

pre 2 dana

Dejo genije, samo nisam ubedjen da Piksi sam sastavlja spisak. I da moze tek tako da salje kapitena kuci bez da to neko gore aminuje.
N

NN7

pre 2 dana

Da da,bio je lenj ali je i takav bio doktor fudbala za ove seka perse koji briju nogice
Z

Zokilii

pre 2 dana

Cuj ovog nesretnika,ako ne mozes Piksija drugacije da branis,nemoras ni ovako!Decko je pogresio priznao izvinio se ikraj!Ti koji si poznat po tim stvarima,kod Osima,Djorica,Kapela..sta sve nisi radio kad te nisu stavljali...uzas!Pa ti bi na Tadicevom mestu,kad bi te zagrevali i nebi uveli i rekli kao njemu da jos saceka..pa ti nebi ni usao,mozda bi i kuci sam otisao!Tadic je bio Kapiten jednog Ajaksa a ne neke Nagoje iz nekog Jaoana!Izlecite vise svoju ljubomoru!A sta si hteo da kazes..sa 25 g mozes da budes ne poslusan iznad tima,a sa 35 nesmes..bio si vrh igrac Savicevicu,al si los covek i mozga nemas..pa ti sujetan cerci ne ides u svatove..Dok je bilo Brane i Mila bio si 'kralj'..sad si ono sto jesi...nista.Prava tvoja vrednost.
Г

Горан Гоги

pre 2 dana

Ти упоређујеш Деју и Тадића...па мислим стварно то не може да се упоређује...
Т

Ти ћеш

pre 2 dana

Ти ћеш да причаш нешто о фудбалу и одлукама срамото људска...
G

Gost222

pre 2 dana

Znate onu izreku “Nije bitno sta kaze, nego ko kaze”. U ovom slucaju, izdajnik svoga roda drzi slovo kako bi reprezentacija Srbija trebala da funkcionise. Na stranu da li je u pravu ili nije, tu se uglavnom svi slazemo.
E

E pa strasno

pre 2 dana

Kad je to Dejo Genije izdao svoju Crnu Goru? Nije nikad, tako da nisicu pravu
Ц

Цане

pre 2 dana

Конвертити далеко вам лепа кућа...
R

Rodman93

pre 2 dana

Da nam je selektor-trener neko sa autoritetom i kredibilitetom kao npr. Kek, Kuman, Yakin, Ragnik i sl. pa da i uradi takvu stvar, da, slažem se da je ovog trebao najuriti posle one izjave, ali pošto je to alkoholom nakvašeni pikseta sa dalekog istoka, koji ne zna gdje je lijevo, onda imamo to što imamo, običan sataraš.
B

Boners

pre 2 dana

Pametno.
d

dadaaa

pre 2 dana

Dejo samo ti nemoj da savetujes, peske si igrao fudbal, lenj uvek bio
х

хахаха

pre 2 dana

Нек буде Тадић лењ па нек освоји две лиге шампиона и нек буде преваран за златну лопту. А да, он је најспремнији играч на свету зато ништа никад није освојио.
D

Dejooo

pre 2 dana

Koliko se ti razumes u fudbal?Dejo,Susic,Pizon ,Sliskovic,Vukotic .....tog vremena nisu trebali ni trcat .Potezom jednim su utakmicu resavali.Ti poredis Deju i Tadica njihove karijere i fudbalske kvalitete.Smesno.Covek je upravu,kapiten ,a prvi je poljuljao medjuljudske odnose u reprezentaciji.
A

AleksaIvana19

pre 2 dana

Covjek je rekao sve kako jest. I da se onda neko pobuni što ga šalje kuci i da kaže e neću ni ja onda.. sokole moj, neka ti je sa srecom, uhvatite se za ruke pa zajedno kuci... makar po cjenu da izgubimo svaku 5 - 0... Ako neko ne zna Tomas Miler je igrao samo 15 min protiv Skota na Euru ( ušao na 4 - 0 ). Neko čuo, pročitao da se pobunio?
F

Fakti

pre 2 dana

Tadic jos uvek misli da ima 25 godina i da je u cvetu mladosti. Ne vidi realnost.
k

kociii

pre 2 dana

Savičević je čovjek koji je kod svih selektora u prošlosti, od Osima do Boškova, stalno pravio tenzije i stvarao negativnu atmosferu na pripremama.
а

армата

pre 2 dana

ко све ово детаљно прати задњих година, није први пут да се Тадић буни и понаша се како се понаша. Од пиксија коме су се клањали сви ти играчи, причали како је атмосфера бајна, играју мафија игрицу, сад одједном испаде ништа не ваља.
A

Avenger

pre 2 dana

Unutar FSS se ta igrica ne igra, nego živi.
U

UPDP

pre 2 dana

Zbog cega niko od medija/medijskih kuca i novinara nije razjasnio da li su se Tadic, SMS i Mitrovic pobunili protiv selektora ili to ipak nije tacno? Opet guranje pod tepih...
K

Kaciga

pre 2 dana

Ne zna se ko je bio veci strucnjak na klupi, dal Piksi dal milogorac.
k

kop22

pre 2 dana

Znas sta samo mozes Crnogorcu...
c

cao cao

pre 2 dana

@kop22 Mamu da pozdravi
G

Gostiona

pre 2 dana

Ti druze nisi treniro ni 5% koliko Tadic trenira i on jeste najspremniji u ekipi pored Vlahovica...Kad ne bude Tadica plakacemo za njih...Videli smo da bez njega nema ko da zadrzi loptu i kreira sansu nego je lopta samo isla u nazad i Ilic je ima93% procenat pasa
k

kop22

pre 2 dana

hahahahahahaha nije trenirao zato je genije legendo...
G

Gostiona

pre 2 dana

Ti da pratis fudbal znao bi da danas vise nije dosta biti genije...Svi oni palamude i misle da je fudbal ostao tamo gde j3 bio kad su oni igrali ali naprotiv fudbal se promenio i biti talenat i genije vise nije doboljno
B

Burek

pre 2 dana

U pravu je skroz, džaba nama da je trener Murinjo kad imamo balerine od igrača (čast izuzecima poput Blekija ,Kalabe i još par njih)
Џ

Џа

pre 2 dana

Е где се баш Дејо нађе да прича о дисциплини. Ок, није он био кваран играч, али ладио је јајца кад му се прохте, где год да је играо.
Г

Гос'

pre 2 dana

Човјек је из Бачке Тополе, какав црни Београд
l

laker

pre 2 dana

Tadic posto je kapiten umislio nesto, ego ogroman ima sto je i pokazao.
Х

Хамес

pre 2 dana

Тадић је играч који се не плаши и који тражи одговорност. Да смо имали тренера уместо дилетанта, оваквих ствари не би ни било.
l

laker

pre 2 dana

jaka odgovornost u pm, kako je Tadic stavljen na klupu tako odbrana Srbije deluje bolje, protiv Engleza za pola sata dobio zuti jer ga predriblao Rajs kao cunja. Prosto covek zna znanje ali mora da prihvati da ima uskoro 36god i ako to ne moze onda neka oprosti. Ja licno mislim da moze jos dosta ali sa klupe!
M

Medaa93

pre 2 dana

Dejoo ti si go**o
T

TD

pre 2 dana

Ja ga ne bih vratio, ali, ona izjava stvarno nije bila korektna iako je piksi teski diletant i nema pojma.