Vezenkov i Sabonis (©AFP)
Vezenkov i Sabonis (©AFP)

Objava Toronta koja naslućuje da se Vezenkov možda vraća u Evropu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.24. | 10:52

Bugarin predstavljen bez broja na dresu

Toronto Reptorsi su preko društvenih mreža poželeli dobrodošlicu trojici novih igrača - Davionu Mičelu, rukiju Džamalu Šedu i Saši Vezenkovu, ali su te objave izazvale kontroverze i spekulacije oko budućnosti bugarskog reprezentativca u kanadskom timu.

Na prvi pogled ništa ne deluje čudno u predstavljanju trojice novajlija, međutim jedan detalj može da naslućuje kako se MVP-iju Evrolige iz 2023. godine sprema povratak na Stari kontinent.

Izabrane vesti

Naime, Vezenkov je jedini koji je predstavljen u dresu bez broja što je odmah dalo povoda za priču kako je to očigledan znak da će Reptorsi da mu se vrlo brzo zahvale na saradnji.

I nije da ovako nešto nije čudno, pogotovo kada se vidi da su Šedu i Mičelu uredno nadenuti dresovi sa brojevima 23 i 45.

Za Vezenkova, kao što je poznato, postoji interesovanje nekadašnjeg kluba Olimpijakos i drugog grčkog velikana Panatinaikosa.

U protekloj sezoni, koja je 28-godišnjaku bila prva u NBA ligi, Bugarin je u dresu Sakramenta prosečno beležio 5,4 poena i 2,3 skoka po utakmici za 12 minuta igre.



tagovi

Saša VezenkovToronto ReptorsNBA ligaKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara