Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Portugalija je najisplativija opcija u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 12:40

Nigde nećete naći veću kvotu

Očas posla, evo i trećeg dana nokaut faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Kao i obično, bukmejkeri Mozzarta tradicionalno imaju iznenađenje.

Reč je o promo kvoti na slavlje Portugalije protiv Slovenije u osmini finala kontinentalne elite. Kvota na Kristijana Ronalda i drugove nigde neće biti tako velika kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Poraz Portugalaca od Gruzije (0:2) može da se shvati kao ozbiljno upozorenje. Mada, činjenica je da Portugalcima ta utakmica nije značila baš ništa. Pobedama nad Češkom (2:1) i Turskom (3:0) već je bio obezbedio prvo mesto u F grupi, samim tim i lakšeg rivala u osmini finala. To će mu biti Slovenija, koja je završila kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Pre svega nešto više od tri meseca ove dve ekipe su se već sastale, u martu na prijateljskoj utakmici u Ljubljani. Iako je Portugalija tada igrala sa najjačim timom, odigrala je loše i izgubila sa 2:0. To je bio jedini susret ove dve reprezentacije, ovaj današnji će biti prvi takmičarski. Slovenija je poslednji poraz pretrpela u novembru prošle godine od Danske (1:2), a od tada je zabeležila četiri pobede i pet remija. Sva tri meča u Nemačkoj završena su nerešenim rezultatom. Portugalci su poslednji put remizirali u junu 2022. godine u Ligi nacija protiv Španije (1:1), a od tada su vezali 29 utakmica na kojima je uvek bilo pobednika.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara