Novi Zvezdin bek: Pratio sam srpski fudbal, večiti derbi je zastrašujuća utakmica

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 14:53

Crveno-beli predstavili Seol Jong Vuna

Crvena zvezda je zvanično predstavila reprezentativca Južne Koreje Seol Jong Vuna kao pojačanje u prelaznom roku. Bivši igrač Ulsana, plaćen više od milion evra, potpisao je trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom na tri godine, uz opciju produžetka za još 12 meseci.

Izabrane vesti

"Želim da predstavim našeg novog igrača, Seola. On je levi bek i dolazi iz Koreje, na deficitarnu poziciju. Ima bogato iskustvo iz Ulsana i reprezentacije. Želeli smo da ga dovede i tokom zime, ali tada nismo uspeli da se dogovorimo sa njegovim klubom", rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Defanzivac iz Južne Koreje istakao je da u tim donosi energiju, kao i da je veoma posvećen fudbalu. O Crvenoj zvezdi je slušao i pre nego što su počeli kontakti oko transfera, a gledao je mečeve u Ligi šampiona i utakmice protiv Partizana.

"Ne smatram sebe posebnim igračem, ali sam veoma posvećen i strastven. donosim energiju, uvek dajem sve od sebe. Moj otac je rođen 1966. godine i uvek nosim ovaj broj. Pitao sam Hvanga da mi prepusti broj, nije bilo lako da ga ubedim jer je imao dobre partije sa ovim brojem. Nadam se da ću i ja nastaviti sa takvim utakmicama", rekao je Seol.

On je govorio o ulozi In Bom Hvana.

„Dobro poznajem Hvanga, prijatelji smo i mnogo toga sam ga pitao. Pomogao mi je da shvatim kulturu ovde. Gledao sam utakmice ovog kluba i pre nego što sam pričao sa njim. Pratio sam Zvezdu u Ligi šampiona i protiv Partizana. Atmosfera može da bude malo zastrašujuća... Možda ću pred derbi imati malu tremu zbog toga."


tagovi

Seol Jong Vu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara