Adam Hanga (©AFP)
Adam Hanga (©AFP)

Hangina odjavna reč: Hvala, Zvezdo, stvorio sam uspomene za ceo život

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.24. | 13:42

"Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto posebno i neverovatno, nešto da mu zavide širom Evrope. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu su nesporni"

Iako je dres Crvene zvezde nosio samo jednu sezonu, Adam Hanga je u njemu proživeo nezaboravne trenutke koje će pamtiti do kraja života. I zato u svojoj oproštajnoj poruci koju je podelio na Instagramu provejava samo zahvalnost zbog mogućnosti da bude deo kluba sa Malog Kalemegdana.

Jasno je, a to je i sam u par navrata isticao, da je želeo da ostane u Beogradu i u narednoj sezoni, međutim klub je imao drugačije planove. Naravno, ne treba zaboraviti ni da je pred kraj takmičarske godine doživeo prelom šake zbog čega nije igrao finalnu seriju plej-ofa ABA lige i domaće Superlige, međutim to nimalo ne umanjuje njegov doprinos na putu ka triploj kruni.

Izabrane vesti

"Prošla je samo jedna godina, ali sam stvorio uspomene i iskustvo za ceo život. Hvala, Beograde! Moja porodica nikad nije bila srećnija, voleli smo i živeli svaki momenat. Hvala Crvenoj zvezdi. Zaista je bilo zadovoljstvo nositi crveno-beli istorijski dres. Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto posebno i neverovatno, nešto da mu zavide širom Evrope. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu su nesporni. Samo oni koji proživeli i bili deo toga, mogu da razumeju. Hvala", stoji u pozdravu mađarskog reprezentativca.

Kako španski mediji već neko vreme navode, Hanga će se vratiti u Španiju u potpisati za Huventud.


tagovi

Adam HangaKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara