Ederson (©Reuters)
Ederson (©Reuters)

Al Nasr nudi Edersonu 60.000.000 za dve godine

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.07.24. | 13:07

Saudijci traže zamenu za Ospinu

Posle dve sezone u Al Nasru, David Ospina se kao slobodan igrač vratio kući u Kolumbiju i potpisao za svoj matični klub - Atletiko Nasional. Iako zbog povrede lakta 35-godišnji čuvar mreže nije redovno branio, u klubu iz Rijada žele ponovo da dovedu zvučno ime za mesto među stativama. Navodno su već naciljali Edersona i spremni su da golmanu Mančester Sitija daju 60.000.000 evra za dve sezone!

Primamljiva ponuda trebalo bi da olakša Brazilcu donošenje odluke, ali čak i da Ederson prihvati ponuđeno bogatstvo, posao će biti daleko od realizacije. Po informacijama pouzdanog argentinskog novinara Sezara Luisa Merla, u Al Nasru prvo žele pozitivan odgovor 30-godišnjaka iz Ozaska u Sao Paulu, pa će tek onda krenuti u "napad" na Mančester Siti.

Izabrane vesti

Brazilac je već sedam godina nezamenjiv na golu Građana. Od dolaska iz Benfike leta 2017. za 40.000.000 evra ima ulogu standardnog prvotimca i uživa veliko poverenje Pepa Gvardiole, a ugovor sa Mančester Sitijem važi mu još dve godine. Ipak, daleko je od najplaćenijih zvezda tima, dok bi u Arabiji imao značajno veća primanja.

A, zov novca često ume da prevlada u odnosu na zdravorazumsko razmišljanje.

U slučaju da prihvati ponudu i privoli rukovodstvo Mančester Sitija da ga pusti, Ederson će u Saudijskoj Arabiji biti u timu sa Kristijanom Ronaldom, Sadiom Maneom, Marcelom Brozovićem, Sekom Fofanom, Taliskom, Otaviom, Ajmerikom Laportom... Nakon sezone bez trofeja, jasno je da će u Rijadu očekivanja biti ogromna narednih godinu dana.


tagovi

EdersonLetnji prelazni rok 2024Al NasrMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara