Komentari na vest

Život veći od fudbala i pobeđeni demoni momka čije tri utakmice su koštale 60.000.000 evra

U

URGH

pre 2 dana

Inace, ova lepa prica, i vasi komentari odobrenja za takav novinarski tekst podsetila me je da vam preporucim knjigu koju posedujem . U pitanju je Fudbbalom protiv neprijatelja, Sajmona Kupera, u izdanju Samizdata. Ko voli fuball, vredna je svakog cimanja da se nabavi.
S

Sent metju

pre 2 dana

Blago onom ko dovijek živi Imao se rašta i roditi

bez_EU4ije

pre 3 dana

"Momak koji je Milan koštao oko 60.000.000 evra je za slavni klub odigrao tri utakmice (debi protiv Didelanža i ona protiv Lacija u Kupu kada se povredio). Svaka njegova utakmica je koštala oko 20.000.000 evra. I NIKO MU NE ZAMERA." Inače dobar i inspirativan tekst, ali je ovaj deo teška glupost. Niko mu ne zamera što je godinama bio rupa u budžetu zbog koje je klub bio finansijski osakaćen. Umesto da maksimalno trenira i dovede telo do savršenstva tokom tog višegodišnjeg bolovanja, on čita knjige i glumi intelektualca. Milan je kupio gladijatora, a dobio preskupog knjiškog moljca. Rossoneri će ga uvek pamtiti (po lošem) i daleko mu lepa kuća.
K

Khanbg

pre 3 dana

Sigurno si ti veci rossonero nego ti ljudi na stadionu sto su ga pozdravili i nista mu nisu zamerili

milosplavsic1987@gmail.com

pre 3 dana

konacno nesto lepo da se procita .....bravo
G

Gagi197

pre 3 dana

Vauu,hvala na ovome
A

Alo alo

pre 3 dana

U moru glupih fudbalera, a vecina je takva, nadje se jedan pametan momak, koji čita knjige, proširuje vidike.Lepo je rekao, fudbal mu je sve, nista drugo ne zna da radi, pa zato zapinje.A i za junake je dobro rekao, oni su ti koji su junaci, a ne sportisti.Oni su tu samo da nas zabavljaju i za to su masno plaćeni...
M

MM11

pre 3 dana

Auuu kakav tekst.. kakav momak, nadam se da ce se na kraju vratit u seriu a, mozda i u reprezentaciju, pa da ispise jos ljepsu pricu!
J

Junker

pre 3 dana

Zbog ovoga vas i citam i zato i jeste najcitaniji sportski portal. Malo cesce lepih, pametnih i pravih novinarskih tekstova, a malo manje onog kolege “Kristijano je zasluzio suze”…
B

Belgrano

pre 3 dana

Dobar tekst, u dahu sam procitao. Zivot je cudo, nevezano za fudbal, ne treba se nikad predavati. Jer ako se predas, vec si izgubio, a nikad neces saznati sta je bilo moguce da nisi.
a

ae

pre 3 dana

Kakav tekst da se najezis. Steta za Kaldaru, nadam se da ce posle 30te osyvariti dio karijere nikad nije kasno!
X

Xon

pre 3 dana

Priča koja može biti za nauk svima koji imaju nekih problema u životu, ne samo ako su fudbaleri ili sportisti. Bravo Matija, puno sreće!
U

Urgh

pre 3 dana

Hvala na ovom lepom tekstu :)
Š

Šabac 993

pre 3 dana

kakav tekst!
М

Мрцина

pre 3 dana

Страшан текст.Колико је овај момак имао малерозну каријеру,а велики таленат био.Види се по тексту да је одличан човек.Све најбоље Матија у даљем животу.