Komentari na vest

Veliki promašaj bivšeg igrača Liverpula, danas menadžera kojem društvene mreže ne idu baš od ruke

J

Jaa

pre 2 dana

Ko je Hose Enrike?
N

Nije Pimente

pre 2 dana

Nego Pimiente.
S

Savo iz Kikinde

pre 2 dana

Ovo je odličan primer da oni koji misle da manji klubovi imaju nekakav "skauting" shvate kako stvari zaista funkcionišu. Tu pre svega mislim na naše. Skupljaju se ponude raznih menadžera preko Instagrama, SMS poruka, itd. i onda se bira najpovoljnija kombinacija da se obe strane istale. Prave skaute imaju samo zaista veliki klubovi pored kojih ništa i niko ne može da proleti. Ostalo je samo trange-frange i kome šta od ponuđenog odgovara u datom trenutku. Ovaj je istu poruku poslao na adresu bar još njih 150 ako ne i više, ali je samo ova sticajem okolnosti procurela u javnost.
Л

Лазар

pre 2 dana

Није његов промашај, већ је промашај ових што се спрдају с њим. А он ће послати поруку неком другом и узети провизију у висини 4-5 годишњих плата ових што му се смију.
R

Rodman93

pre 2 dana

Zamislite tu poslovnost, najjača agencija, lik piše na Instagram, haha, a poruka ono level, đe si, oćemo na kafu, imam 3 vreće krompira, imaš kome da uvalimo?
к

кикоман

pre 2 dana

тако они раде иначе...
J

Jambb

pre 2 dana

Nekada i veliki poslovi pocinju obicnim caskanjem, tkzv. small talkom, ne treba to potcenjivati. A da se Enrike ispalio, jeste i to dosta
B

BicuSlobodan

pre 2 dana

A da li je slučajno??