Najava dana (utorak, 25. jun): „Orlovi“ moraju da napadnu Dance, a sve ostalo sa Evropskog prvenstva gledajte kao dodatni izazov za klađenje

Vreme čitanja: 3min | uto. 25.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

FRANCUSKA – POLJSKA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Dešan zna da ga remi sa Holanđanima tera na beskompromisan napad na Poljake, koji imaju nula bodova, a samim tim i potopljene nade. Problem je što je Francuska do sada dala samo jedan pogodak. Realizacija je problem, a to na ovom meču naprosto mora da se popravi.

HOLANDIJA – AUSTRIJA, 18.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Žilava ume da bude Austrija, a sa Poljacima smo videli da ume i da izdominira (1:3). Holanđani će zbog bitke za prvo mesto u grupi sa Francuzima igrati na pobedu. Očekujemo ofanzivniju igru od njih, naročito preko Depreja koji zna kako se rešavaju ovakve utakmice.

DANSKA – SRBIJA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Sekundi su delili Srbiju od debakla na meču sa Slovencima, a onda je Jović u petom minutu sudijske nadoknade vremena matirao Oblaka! Posle tog remija, Piksi mora da igra na pobedu protiv Danaca koji su remizirali i sa Slovencima, i sa Englezima. Neka niko ne misli da će ova utakmica biti bez naročite tenzije. Moramo da navedemo, bez malerisanja da je Danska sa Srbijom igrala tri puta i sve tri utakmice dobila.

ENGLESKA – SLOVENIJA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Jesu Englezi favoriti, to niko ne osporava, ali niko više ne sme da omalovažava ni Sloveniju. Videli smo kako je to kompaktna reprezentacija na meču sa Srbijom, ali i Danskom sa kojom je takođe remizirala. Očekujemo ofanzivnu igru od strane Sautgejta, koji će verovatno pokušati da već u ranoj fazi utakmice prelomi meč u korist Engleske.

AL AHLI – ZAMALEK, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Al Ahli je drugi, da napadne Piramidse ne može, ali mora da brani poziciju od Al Masrija koji takođe ima 42 boda, Zamalek može da igra dobro, na sredini je tabele i igraće što bolje može. Inače, ovaj klub je poslednji susret para dobio sa 2:1.

PERU – KANADA, 23.55

(Fudbal, Kup Amerike)

Posle prvog kola u Grupi A, Peru ima jedan osvojen bod, na konto remija sa Čileom. Utakmica je okončana bez golova, dok je Kanada, očekivano sa 2:0 izgubila od Argentine. Par se jako dugo nije viđao, a mi navodimo da Peru nije poražen od novembra prošle godine, te da Kanada ima samo jednu pobedu sa proteklih pet mečeva.

ČILE – ARGENTINA, 03.00

(Fudbal, Kup Amerike)

Čile može da se brani, mada su mu šanse na meču sa Argentinom minimalne. Uz Mesija i Alvareza, nema Argentina čega da se pribojava. Na ovom meču pravi izazov će biti tipovanje na golove. Na poslednjem susretu para pre nešto više od sve godine, došla je GG3+ igra.

LIEPAJA – META, 17.00

(Fudbal, Letonija 1)

Ko će u crvenu zonu? Ovo je borba za opstanak već u 20. Kolu, a da im loše ide vidi se po razlici od samo jednog boda. Meta ima četiri vezana poraza. A Liepaja po dva poraza i remija, te jednu pobedu. Meta je dobila poslednja dva susreta para, a pre toga na mečevima para lagano je dolazio X, i to tri puta uzastopno.

VUHAN FRI TAUNUS – ŠANGAJ PORT, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj Port je prvi na tabeli, neumoljiv je. Šta reći o klubu koji je neporažen, a barata s gol razlikom 48:15. Vuhan je na sredini tabele, a deluje da na ovom meču nema mnogo šanse. Poslednja dva meča para izgubio je sa po 3:1.

RADŽA KAZABLANKA – MOLUDIJA, 21.00

(Fudbal, Kup Maroka)

U ovom polufinalu, Radža Kazablanka je apsolutni favorit. Pre samo par dana, rutinski je savladala Moludiju sa 3:0. U svim aspektima Radža je bila domninatna, tako da se sada očekuje nešto slično. Videćemo može li i koliko otpora ovoj sili da pruži osrednja Moludija.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara