Lagator (©Starsport)
Lagator (©Starsport)

Loznica opcija za IMT, ali i dalje postoji šansa da ostane na Krovu

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.24. | 15:56

Sudbina još nepoznata

Svake sezone u Mozzart Bet Superligi postoji bar jedan podstanar, a često ih je i više. Minule je IMT kao domaćin igrao na voždovačkom Krovu, međutim, veliki su izgledi da saradnja između dva beogradska kluba bude okončana.

IMT još nije definitivno otišao sa Krova, ali ukoliko do toga dođe – šanse nisu male – postoji opcija da Traktoristi u novoj sezoni domaćini ne budu u Beogradu. Prema saznanjima Mozzart Sporta, najveća je mogućnost da se presele u Loznicu.

Izabrane vesti

Brojni klubovi sređuju terene, veliko je pitanje hoće li uspeti da privedu radove kraju do početka sezone, koja je zakazana za 17. jul. Sve to sužava opcije IMT-u, prostor za manevar nije veliki i Lagator je jedno od logičnih rešenja, s obzirom na to da je stadion nov, a da nijedan superligaš ne igra na njemu. Ovako bi zvrjao prazan.

Vrlo brzo će odgovorni u IMT-u morati da reše goruće pitanje, izvagaju i pronađu novi, privremeni dom. Prvenstvo će pročeti kroz nešto jače od dve sedmice, a beogradski klub je i dalje na raskrsnici i u potrazi za najboljom solucijom.

Veće su šanse da pređe na Lagator, ali je Krov opcija koja iziskuje manje napora oko selidbe. No, morao bi da se pronađe zajednički jezik sa Voždovcem i obnovi saradnja.


tagovi

IMTMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara