Komentari na vest

Tamnoputi Srbin od dva metra potpisao za Antverpen

M

Mosi

pre 1 dan

Nisam neki stručnjak ali pogledao sam nek klipove. Mali je Ronaldo za Mitrovica veoma brz za svoju visinu i sto je jako bitno mali stvarno je tehnički potkovan,nije kao Mitrovic koji sam sebe predribla mali zna da izvrti igrače,centrira,dobar pas sut. Znaci crni Srbin ce biti opasan igrač. Sretan sto ce Belgijanci da ga preuzmu. Zapamtite ovog malog za dve tri godine ce biti prvi napadač Belgije.
r

rottingnidze

pre 2 dana

Mlad, visok... Piši odmah tamo
C

Cinjenica

pre 2 dana

Jesmo rasisti!! Ovako bi trebalo biti; Srbin od dva metra potpisao Antverpen.
?

??

pre 2 dana

Sto smo rasisti ako kazemo tamnoputi? Sta kad jeste, ne vidim u cemu je problem. Kad kazes crnac onda si rasista, kad kazes belac onda nisi. Za mene je rasista onaj koji crncu kaze da je majmun, a ne onaj koji kaze crncu da je crnac. To ni crncima ne bi trebala da bude uvreda.
G

Grga Cvarak

pre 2 dana

A kad si procitao vijest “Bijeli Srbin” ovo ili ono? Nadam se da sad razumijes u cemu je problem. Momak je napravio apsolutno validnu primjedbu, a to sto nama smeta kad nas neko prozove za rasizam, to je nesto drugo (da ne kazem samo jos jedan dokaz evidentnog rasizma u nasem drustvu).
L

Ljubisa F.

pre 2 dana

Aco Srbine, Aco Srbine ...
m

miou

pre 2 dana

PIxi reaguj! Pixi: hik
O

Oma

pre 2 dana

U reprezentaciju. Da ga Svilar Ratko počasni građanin i legenda FK Antverpena sa sinom Miletom pogura da igraju za nas. Ništa vec naših nesvrstanih polu Afrikanaca polu Srbin. Kad mogu Švabe 5 da ih imaju možemo i i bar jednog ali vrednog. Em su brži i jači em su i tehnički bolji od belac a što se vidi svuda po Evropi i Svetu
P

Partymaker

pre 2 dana

Upisati i pratiti, možda poziv u u21, zašto da ne
N

Nenadp123

pre 2 dana

Ako je decko dobar igrac za A tim ne vidim prepreku zasto ne bi igrao za nas, boja koze je skroz nebitna
R

Realni batica

pre 2 dana

Jeste nebitna u normalnom svetu, ali ne zaboravi da je ovde Srbija u pitanju. Nakon promasene jedne sanse ima da mu psuju "majku crnacku" i da ga teraju nazad u Afriku.
M

Makednosko govece

pre 2 dana

Sta se bre ovaj belgijanac mangupira? Gde on da igr za nas? Pa nije on rodjen u centru Beograda kao ja? Ako bude nastavio da se mangupira Misko taksista i ja cemo ga docekati iza coska, da mu objasnimo neke stvari.
k

ko drugi

pre 2 dana

ako si ti rodjen u centru Beograda ja sam rodjen u centru New Yorka seljacino
B

Bugarski gonič

pre 2 dana

Miško nije u opticaju trenutno
P

Pluzine

pre 2 dana

@ko drugi HAHAHAAAA.....pa ti nista nisi razumeo. Njegov komentar je parodija na izjavu Dejana Andjusa o Radetu Bogdanovicu od pre neki dan. On u stvari tovari Andjusa koji je ispao totalni kreten kada je rekao da ljudi koji nisu rodjeni u Beogradu ne smeju da komentarisu reprezentaciju Srbije. Ne mogu da verujem da to ne kontas.
M

Makedonsko govece

pre 2 dana

Pa sta je bilo sa Miskom?
M

Makedonsko govece

pre 2 dana

@Bugarski gonič Sta se desilo sa Miskom Taksistom? Nadam se da je ziv.
P

Pley

pre 2 dana

Srecno p za Srbiju jednog dana!
O

ORAO VAN GNEZDA

pre 2 dana

Ima preko celih leđa tetovažu Cara Dušana i srpskog starog grba orlovskog, a skoro je u uličnoj anketi u Belgiji za lokalnu tv izjavio da je Kosmet srpski. Vratimo ovog našeg orla u repstativno gnezdo.
r

rora

pre 2 dana

Imam istetovirano kneza Lazara i Miloša Oblića, jednog na desnoj, drugog na levoj plećki, na ramenu 4S, a na levoj sisi kraljevski grb - mogu li biti kapiten reprezentacije?
I

Ispravka

pre 2 dana

Мала исправка, ако мислиш на стари Немањићки грб, у питању је белоглави суп, а не орао. Данас се та птица сврстава у лешинаре и гнезди се у клисурама реке Увац. За време средњовековне Србије их је било у изобиљу, а онда им је временом број опадао због све мањег броја предатора у околини, да би се данас то стабилизовало због сјајног рада људи из националног парка и осталих за заштиту средине.
F

Fef

pre 2 dana

I ja imam isto to istetovirano, ali na guzovima. Mogu li biti kapiten?
K

Kikili

pre 2 dana

Zovite ovog decka.
D

DOOPIÇI CRNI

pre 2 dana

Crni Srbi su naša razvojna fudbalska šansa.
ш

шшш

pre 2 dana

Реално....пошто од овихнаших нема вајде,све су гори и гори
?

??

pre 2 dana

Treba da ga pozovu u mladu reprezentaciju cisto da vidi kako racunaju na njega. Nasu klubovi treba sa ga prate ako mu ove sezone ne bude islo najbolje, neki nas klub da mu pruzi priliku da se uzdigne. Mlad je
D

Duluvra_

pre 2 dana

Dzajo, reaguj! Kad je vec Nedimovic otisao.
L

Laker

pre 2 dana

Dzaja ne zna ko je Vlahovic a ne ovaj
C

Crno jaje

pre 2 dana

@ Laker Dobar, dobaaaar 😂😂😂
A

ApsolutnoJa

pre 2 dana

Ne sme otici ispod radara, pratiti njegov razvoj.