Komentari na vest

Milan Rodić: Srbija igrala jadno, Piksija treba smeniti

N

Negost

pre 1 dan

A na kraju ga nece ni smeniti jer nemaju koga da dovedu. Treba im zvucno ime ali takvo nece u kolo sa njima. Ko zeli da mu predsednik bude neko koga su uhvatili sa rukama duboko u medu? I oprostili mi to delo? Nece niko normalan. Uhleb mozda neki?
D

Dragoslav Jankovic

pre 2 dana

Kome je bitan Rodicev komentar
P

Pljuvacka

pre 2 dana

Dato je zeleno svetlo da se popljuje selektor i sva krivica prebaci na njega. Ona dvojica su po istom svetlu ponudili ostavke uz malu napomenu da su spremni za sledece funkcije. Medjutim prvo treba smeniti onog ko je tog selektora doveo i od njega napravio pijanog milionera a tek onda njega. Ovi sad sto ga pljuju, sto ne popljuju malo i Dzajica i Bjekovica i Stojanovica i celu jagnjecu brigadu? Krivicu snose isto tako kao i selektor. Ako je ovo Rodic izjavio, neka je. To ide njemu na obraz.
P

Pedja108

pre 2 dana

Odmah pljuvanja Rodica. Kao on ne bi imao mesta itd. Pa, da li je uopste sebe spomenuo? Covek igra godinama pod raznim povredama, iscrpljenoscu, stigle ga godine, ne bi ni sam sebe stavio u reprezentaciju. Pitali ga novinari sta misli i on rekao. I ja isto mislim kao i on. Piksija kao igraca stavljam u rang sa Maradonom, samo su ga povrede omele da se do kraja iskaze. Ali kao trener je nikakav tj za neke sitnije domete. Pritom je bahat i bezobrazan. Cak je i engleski selektor pred nas mec pricao biranim recima, te smo jaka ekipa, uigrane linije itd. I obicno su selektori pristojni ljudi. Piksi je pred svaku utakmicu pricao kako idemo da pobedimo, Slovencima je rekao da cemo ih pobediti. Kad smo se vratili, na pitanje kako komentarise fijasko, Piksi je odgovorio sta lupetas. Sad saznajemo da se Vanja tamo tukao po kafanama. Na primedbu da bi trebao biti u karantinu, prvo je uvredljivo odgovorio, a onda i udario. Ko zna sta je jos bilo, a ovamo price da je sve idilicno. Ako se ceo FSS ne smeni, kao i Piksi, blesav je svaki ko bude otisao na neku nasu utakmicu od jeseni.
M

Ma da bre to

pre 2 dana

Covek koji za 7-8 godina u zvezdi ima izjava da se na prste jedne ruke nabroje, jedan intervju, nikoga nikada nije uvredio, ovo nije izjavio!
Ђ

ЂОЂ

pre 2 dana

Има изјава колико и правих центаршутева, један, плафон два.
A

Au

pre 2 dana

Udari stub Srpstva na Vojvodu.
G

Gost1234

pre 2 dana

Bravo Rodicu!!!!!!!!!!!
D

Dejoooo

pre 2 dana

Razlika izmedju Rodica i ovih buntovnika u reprezentaciji nokakva.Zvezdas sam ali ovaj lik je sramota za Zvezdu.Doso trener pripreme on neslusa trenera nerazgovara snjim a pravio klan da ga oteraju.Ok uspeo si ,ali koliko para za sedam godina ti licono para doneo si Zvezdi ,a Jevrej za pola godine lansira dvojici i preko petnsest miliona.Moj Rodicu shvati Ronaldo Bekam u najboljim godinama nisu se smeli nakasljati pred Fergusonom,kopacka u glavu i mars iz kluba.Spusti loptu mnogo para uzeo si od Zvezde ,prosecan si igrac a pametujes.

The KING sa Sportske

pre 2 dana

Kad ce Gobelja da se javi da se kompletira bekovska suva pamet..
h

humaka pfc_pfc

pre 2 dana

Pre Piksija treba smeniti komplet FSS i sudijsku organizaciju, dovesti Vidica i Mazica, a onda ti mozes da se pozdravis o titule sa sve 50 m budzeta, jel nece derbi suditi najgori sudija, vec najbolji, nece da namestate i da vam se sviraju nepostojeci penali, a var da se pravi blesav.. Ti si nasao da pljujes Piksija.. On je fudbalska legenda i malo postovanja.. Kao trener nula, al i takav je bolji od ovih sto vode savez
G

Gost1234

pre 2 dana

Druze jedini ko treba da se oprosti od titule je vas raspali klub))) Sledecih deset godina se opusti i gledaj veliku Crvenu zvezdu u ligi sampiona))))
r

rrrr

pre 2 dana

stalno dvadeset poena razlike a ti pricas o nekom derbiju.Nama je to utakmica kao svaka druga.To sto vi branite piksija je prica za sebe.On je nama bio kao sada vazura vama.
H

Humana Kakalaka

pre 2 dana

Vidi se po komentaru da si klinac i da se ne sećaš Mažićevog putešestvija do " najboljeg" sudije!Naša šifra biće "Subotica".
N

Nenad1246

pre 2 dana

Samo vama saplitanja igrača u šesnaestercu nisu penali.
I

Ivan...

pre 2 dana

Mora da se napravi neka strategija koja ce ukluciti aktivno igrace iz domace lige u reprezentaciju, ne samo da bude ime i prezime na papiru koje nikada ne igra. Nemamo mi vise takve igrace po evropi, da od njih domaci igraci nemaju mesta u reprezentaciji.
V

Vratolom

pre 2 dana

Kako da se to izvede kada BG blizanci tj. drzava imaju monopol nad ligom i samo iz dva kluba igraci smeju da igraju za reprezentaciju,?
F

Fakerica

pre 2 dana

Bas se pitam kakav ce Piksi imati komentar za Rodica 🤣🤣🤣 Onaj sto je trebao biti smenjen Jo's pre 4 godine poziva na Smenu nekoga ko se trebao povuci posle kvalifikacija...
a

ab0910

pre 2 dana

nemoj da me za*ebavas
k

klopes

pre 2 dana

da je bilo ko drugi rekao,ali ovaj gospodin . pa ovo je smesno, on ne bih imao mesta u 'C' selekciji nase jadne repke.
G

Gost1234

pre 2 dana

Kao zvezdasa me bas bas briga za reprezentaciju!!! Za Zvezdu je ovaj momak dao sve, i mi zvezdasi smo mu dozivotno zahvalni!!!!!!!!!!!!!
G

Gui

pre 2 dana

Sve ok, zvezdas sam, ali gde ti nadje da stavljas u usta 5tu zvezdinu zvezdu? Koj fudbalski gabarit ti imas ?
M

Marko6789

pre 2 dana

Nije govorio o Piksiju kao igracu, vec kao selektoru.
G

Gost1234

pre 2 dana

Kao zvezdas ja tebi kazem da smo sa ogromnim razlozima Piksija oterali zauvek sa stadiona naseg!!!!!!!!!!!! Od njega se nas voljeni klub jos uvek oporavlja!!!!!!! Cuvenog Bronovickog, i jos cuvenijeg Suzukija, smo otplacivali do pre par godina……….
D

Del Boj

pre 2 dana

Srbijo zemljo međ’ sljivama…?Pa ko ovog pita ista?On se ne pita ni u svojoj kuci, a smenjivao bi nekoga?Trci deckonja za tom loptom i ne talasaj, ko god da dodje za selektora, ti neces biti u njegovom vidokrugu, tako da dzaba ti trud…Jos da se javi dispecer za autobuske stanice i svi se izredjase da “smene” Pikseta…A kad bi trebalo da ove bukadzije daju ucesce za milku eura iz klauzulu odstete selektoru, bio bi 100 % koncenzus da Pikse ostane selektor!Sto rece veliki Branko Copic:”Znam ja nas, je.. ti nas”!
P

Prcko33

pre 2 dana

Evo ti si strucnjak da smijes nekoga komentarisati a Rodic igrac Zvezde ne moze , e svasta 😁 i jos nesto da ti pojasnim , da je poveo Rodica na prvenstvo bar bi beka imali a bolji je od svih ovih sto pokusavaju to a ne mogu odigrati!
D

Del Boj

pre 2 dana

@ Prcko…Bek Zvezde?Pa…?Jel njemu u opisu posla da juri loptu ili komentarise selektora?Posto ocigledno ne razumes poentu, glupost je da aktivan igrac, koji bi eventualno, ali eventualno mogao do reprezentacije, trazi smenu selektora”, i indirektno porucuje nekom buducem sekektoru “eto ja sam bio protiv Piksija, njegovom smenom si ti izabran, pa eto ako nemas beka, ja sam bek CZ, pozovi me” ,svi ostali komentarisu ovako ili onako, slobodno po svom uverenju “Prcko”…
G

GeOs

pre 2 dana

A ko tebe pita nesto ? Pa ovde i kurta i murta glume selktore, smenjiuju i biraju taktike. Coveka pitali, dao odgovo i sta sad ? Sto penis ? Jel reko nesto za sebe, tipa da treba da igra ? Ti mozes da menjas, a on ne moze, e jbt... Srbendu.
D

Del Boj

pre 2 dana

@ ge os ne preskaci terapiju, gubis se.
J

Jova82

pre 2 dana

Kako se peru zubi? Ali molim vas, detakljno objasnjenje.... spremam se na taj korak...
G

Gost1234

pre 2 dana

Uzmes pa…ku otvoris usta, a dalje ces se sam snaci…..
K

Kalabasas

pre 2 dana

Kakav je to život ustanes ujutro i daju ti list papira na kom piše neka glupost a ti to moras da pročitaš, moras jer igras u zvezdi a nisi zaslužio da se maknes iz matične OFKe.... Na jednim pripremama OFKe nosio uvek crveni marker a terza dovodio ruje,bugare i pokazivao....onaj s crvenim....novi maldini....uvalio ga zenitu....ovi ga momentalno oterali i od tada prima platu u zvezdi za ovakve stvari...

Bojank91

pre 2 dana

Ne treba biti vrhunski poznavalac fudbala da se tako nešto primeti ali baš jako sumnjam da je ovo on izjavio
М

Миша

pre 2 dana

Јадниче ти не можеш да дишеш После 60-тог минута! Играш Евро купове 10 година и нико те никада није хтео, срамота је да се ти јавиш да коментаришеш игру!
B

Batistuta1

pre 2 dana

Pazi ovoga🤣🤣🤣,ne verujem da si toliko inteligentan sam to izjaviti.
A

Ava89

pre 2 dana

Pametan je ovaj Milan Terzić. Ovaj... Rodić 😂
D

Dzi

pre 2 dana

a ti bi kao trebalo da nam budes prvi bek u Zvezdi...
j

jojo

pre 2 dana

pljuvati po Rodicu moze samo pokvarena osoba ili neko ko o fudbalu pojma nema. Mi trenutno po lijevoj stran boljeg nemamo. Igra sa Zivkovicem po lijevoj strani je ruganje fudbalu. Nego grobari jeste li organizovali docek svojih ljubimaca.
D

Del Boj

pre 2 dana

Deckonja, nase “ljubimce” je predvodila vasa “peta zvezda” , a Dzaja jel bi “druga zvezda”, bi glava te hobotnice, tako da se pokri usima i probaj da izbrises ovaj komentar, ako iole drzis do sebe, smeju ti se i zvezdasi.
G

Gost1234

pre 2 dana

deltenkre- a ne ne ne druze!!!!!! Vi piksija ovde godinama branite od nas zvezdasa!!!!!!!!!!!!!! Lepo smo vam na vreme rekli sa kim imate posla!!!!!!!!!! Nemoj ga sada nama prebacivati, eto vam ga i dovedite ga da vas trenira, posto na Marakanu taj krociti nece vise nikad………
D

Del Boj

pre 2 dana

Gost1234sipuga…Kad mu oduzmete titulu “petr zvezdine zvezde” javi se.Do tada je zvanicno vasa legenda, kao fudbaler je i bio to.
G

Gallina

pre 2 dana

slazem se sa svim sto je rekao, osim sa tim sto je on kao igrac to izjavio.
S

Smederevo23

pre 2 dana

U pravi je Rodic. Stvarno smo bili losi. Jako losi. Spori. Neuigrani. Psiholoski nespremni za utakmice, nama je utakmica pocinjala od 25-og minuta kada bi se oslobodili straha od utakmice. Dalje, forsiranje sporaca Mitra do iznemoglosti, amladji i brzi Vlahovic i Jovic propadaju na klupi. Nedopustivo. Lose procene kvaliteta igraca. Ne postojanje ni jedne smislene akcije iz zadnje linije . Ma uzas jedan. Piksi je dokazao da nista ne zna. Nije dovoljna samo inteligencija, potrebno je i znanje. A znanja nema ni u tragovima. Samo sujeta. POnizavanje igraca recima kako bi on sam najvise pomogao ekipi da moze da igra. To je bre sramotno. Covek ne moze da izadje iz te svoje aure igraca zvezde. Divi se sam sebi jos uvek. Dobio kod bata Djore diplomu. Razultat smo videli i u Kataru i ovde u Nemackoj. Mora bre sve da se menja. Ceo savez. Svi ti paraziti iz komunistickog vremena. To je sve zrelo za penziju jos pre 20 godina.
G

GostNezvani

pre 2 dana

Ali Rodić stručnjak.....
G

GeOs

pre 2 dana

Verovatno si ti veci strucnjak.
b

bosha

pre 2 dana

Terzin mezimac dobio instrukcije
B

Bizon

pre 2 dana

Trebao je tebe da zove i muza Katarine Grujic (zaboravio sam kako se zove)
P

Prcko33

pre 2 dana

Ne eto Zivkovic i Mladenovic su bolji, la imas li glavu svoju i sto je ne koristis? Legendo igrali ti Zivkovic i Mladenovic wing bekove ,, pa to ne bi osnovac selektirao 😁 i da jos jednom kazem da je igrao taj sto mu ne znas ime , i ovaj sto ga komentarises bili bi prvi u grupi 😁
Г

Гос'

pre 2 dana

Пихета лажни мистер, велика тренреска незналица. Лик залутао полупан, не зна ђе бије. Из авиона се видјело да не можемо с три позади никако, нит да наши задњи везни могу да коригују офанзивце. Примили смо све исте голове још од Катара, на 3:1 против Гане не умије да затвори утакмицу. С швицарцима исто голиви као против Енг и Сло. Не море Живковић да скаче с Белингеном који је 20цм виши и 20кг тежи. Нит СМС да јури играча пола терена као да се игра човјек на човјека 80тих година. Ти момци немају те карактеристике, имају неке друге а то је био његов задак да препозна и уклопи их. Да је метно 4-2-3-1, два класична бека и два задња везна друга би пјесма била..
9

999

pre 2 dana

Da li se po ovom komentaru moze zakljuciti da Vasa ekipa koju s mnogo uspjeha predvodite s klupe igra u formaciji 4231? Posto je ocigledno da fudbalsku taktiku imate u malom prstu.
Г

Гос'

pre 2 dana

На лиценци се падало ако се не напише правилно 1-4-2-3-1. 😉 Него имаш ли ти шта да додаш ил кажеш неко своје виђење..
9

999

pre 2 dana

Imam naravno😂 Salu na stranu, nije da se ne slazem sa tvojim vidjenjem. Ima smisla, samo sto mi nemamo igrace za to. Eto dva klasicna zadnja vezna, treba ti bar jedan destruktivac. Nama to igraju Lukic i Ilic, zadnji vezni koji pipkaju loptu, nemaju kg dovoljno za "fajt", nemaju pas koji probija prvu liniju odbrane protivnika, nemaju sut s distance.. Osim odlicne fizicke spreme, malo sta imaju realno. Nadalje, nemamo bekove. Imamo ih, ako cemo se braniti i izmisljati nesto s stoperima. A beka koji ce se po poluvremenu bar deset puta ponoviti u sprintu, nemamo. I na kraju krila, koja su vitalna za ovu formaciju. Da se danas igra mec i da mora ova formacija, nama bi to igrali Zivkovic i Birmancevic. Realno, da li je to dovoljno za bilo sta osim borbe za plasman na neko takmicenje? Po meni, vrlooo tanko, rang Albanije ili za nijansu iznad. Vidim po pisanju da si inteligentan momak, znas i sam da ce posle ove hajke sad biti promjene i da ce novi selektor htio ne htio morati probati i ovu formaciju sto si rekao. Po meni, to ce tek biti rak ociju da se gleda, nemamo kvalitet jednostavno. Mozda i gresim. Svako dobro, nadam se da ce mi pustiti komentar.
Г

Гос'

pre 2 dana

Не мора стрикто та фирмација ал с 4 позади мора, по мени. Тешки смо и спори, ако нешто производимо то су задњи везни и штопери. Највиши смо на првенству, а један гол послије прекида дали. Задатак селектира је да "измисли" неког тј да види нешто што ми овдје не. А не да лик игра менаџера.. Да нађе тог деструктивног задњег везног, ил лијевог бека да проба разне варијанте..
G

GeOs

pre 2 dana

@999 Kakva je to zabluda "nemamo bekove". Pa to nije realno koliko ste pali na pricu . Bekove imamo koliko hoces. I pazi, treba ti bek koji se uklapa sa timom i koji trci, uz to da ima motivaciju. Nista vise od toga. Da je poveo "random" dva desna i dva leva beka iz nase lige, izgoldali bi 30% bolje, potpisujem. To je prica da bi se naslo mesto za SMS i ostale Zvezdice. Eno, Slovenci, imaju vrhunskog beka iz Celja, i sta mu fali ? Hoce neko da kaze da Celje ima boljeg beka od cele nase lige ?
9

999

pre 2 dana

Pa daj imena.. ko su ti nasi bekovi? U Partizsnu igraju bekove momci koji da su iole normalna vremena, pitanje da li bi bili u Teleoptiku.. U Zvezdi beka igra veznjak, s druge strane Rodic za koga i vi kazete da je posle pola sata dobrog tempa gotov. TSC igra s tri nazad, nemaju bekove, a krilni bekovi su otpad iz CZ i Par.. Koga da pozove? Da zovne bekove Cukarickog ili Kragujevca, vi bi najglasniji bili da se pravi sprdnja od reprezentacije.. Ko su ti momci onda?
9

999

pre 2 dana

Pa daj imena.. ko su ti nasi bekovi? U Partizsnu igraju bekove momci koji da su iole normalna vremena, pitanje da li bi bili u Teleoptiku.. U Zvezdi beka igra veznjak, s druge strane Rodic za koga i vi kazete da je posle pola sata dobrog tempa gotov. TSC igra s tri nazad, nemaju bekove, a krilni bekovi su otpad iz CZ i Par.. Koga da pozove? Da zovne bekove Cukarickog ili Kragujevca, vi bi najglasniji bili da se pravi sprdnja od reprezentacije.. Ko su ti momci onda?
m

madridista

pre 2 dana

idiote ko si ti da komentarises piksija sram te bilo, kakav god da je rezultar ti najmanje trebas da procas o dome neznalice
G

Gos'@madridista

pre 2 dana

@madridista –Iz tvog nadahnutog komentara se lako vidi da je laž informaciona agenda koju svi moraju da poštuju! Iz tvog vokabulara i etikecije, se da lako primetiti da si ti jedan klasičan degenerik sa fiziološkom tupošču, kao osnovnom dijagnozom.
G

GostRadan

pre 2 dana

Svaki iole pismeniji trener od Stojkovica bi iz Zvezde uzeo samo Rodica i igrao bi. Takodje Djakovca, Zdjelara ili Belica kao zadnjeg veznog. Desnog beka bi izmislio.g mada mislim da bi Veljkovic u formaciji 442 mogao to da igra. Dakle, Rajkovic, Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic, Rodic-Zdjelar, Tadic, Lukic, Sergej-Mitrovic, Vlahovic. Selektor je pristao na kompromise, izradili ga, sada mu je najpametnije da ode, da ga ljudi zaborave. A ko umesto njega? Nece doci niko ko drzi do sebe, jer zna da nema autonomiju, a nekog poslusnika ce uvek naci. Tipujem na Stankovica.
J

Ja tebi ti meni

pre 2 dana

Čovek se nameće, evo ga uskoro na nekoj od funkcija.
9

999

pre 2 dana

Veliko je iznenadjenje da ovo izjavi bas Milan Rodic.. moze li ociglednije?😂😂
M

Mladic

pre 2 dana

@Daj faul Nije druže on nikakva opcija što se tiče fudbala. On je samo opcija za terzu da napravi penal,da ispada kao iz džipa i potpisuje gradjevinske objekte . Veći dunster nije igrao u Zvezdi,pratim već 40 godina.
L

Luja

pre 2 dana

Ovaj u 30-tom minutu ispušta dušu a ima obraza da komentariše bilo koga.
T

To je tragedija

pre 2 dana

navijacima zvezde su drazi i Piksi i Bahar koje briga za zvezdu, Pa pljuju Rodica .Pljuju igraca zvezde lupetaju gluposti o nekom namermo napravljenom penalu,Eto toliko o njima,
A

Asistent

pre 2 dana

Zivo me zanima sta ce HNS da uradi sa selektora Dalica?Da li je njihov rezultat u Njemackoj debakl i da li oni svog selektora razapinju kao mi Pixija?
0

0211

pre 2 dana

Razapinju ga itekako, sto mediji, sto navijaci.. Proveri.
S

Sedorf10

pre 2 dana

Slucajno ili namerno si zanemario to da je taj njihov Dalic bio selektor kada su bili 2. na svetu i kada su bili 3. na svetu u Kataru. A koji smo mi bili sa Piksijem? Bili smo 29. u Kataru od 32 reprezentacije. Eto samo jedan sitni detalj, jedna mala razlika, gotovo beznacajna.
K

Khanbg

pre 2 dana

Kako tacno mislis da oni smene Dalica i da ga pljuju kao mi ovog sarlatana? Dalic je covek bio vicesampion sveta, pa onda treci na svetu. Uz pobede nad svim velikim reprezentacijama. Koji je tacno uspeh Dragana vinjaka Stojkovica? Osim pobede nad Portugalom. Jel realno da neko uopste uporedjuje Dalica i ovog tipa?
c

cao cao

pre 2 dana

Sine, Dalić ima srebro i bronzu sa svetskog 2018. i 2022, i finale liga nacija 2023. Ne mozes nikako da ga poredis sa ovim bilmezom
s

strasno

pre 2 dana

navijacima zvezde su drazi i Piksi i Bahar koje briga za zvezdu, Pa pljuju Rodica .Pljuju igraca zvezde lupetaju gluposti o nekom namermo napravljenom penalu,Eto toliko o njima,
D

DDF

pre 2 dana

Rodic,Erakovic i njima istima pametnije bi bilo da prvo komentarisu sebe,posle toga mogu da druge daleko uspesnije od sebe
v

v1ad

pre 2 dana

Molim da se reprezentacija sastoji od Partizanovih bivsih i sadasnjih igraca, samo to ce zadovoljiti neke.
r

rrrr

pre 2 dana

Bas tako.Od kuda tebi pravo da komentarises uspesnije i bolje od tebe?
j

jsd

pre 2 dana

Dasu igrali Rodic i Erakovic sigurno bi dobili bar 1 utakmicu i isli dalje. Zbog cega nije Rodic pozvan ko ima odgovor.
Н

Неко, некад

pre 2 dana

Јадан си ти, лажни фудбалеру...
G

Gostivar

pre 2 dana

Posteno! Jer ako iko zna kako to izgleda 'jadno', onda je to Rodic.
M

Mladic

pre 2 dana

Ovo mora da je skrivena kamera. Jedna neznalica rodić(namerno malim) komentariše Piksija.Pa rodić igra fudbal samo zato jer je terzina pudlica,inače bi mu domet bio ispred zgrade na male goliće.Tolike godine u Zvezdi i dalje ništa ne znaš,pokrij se ušima i da staneš mirno kad govoriš o Piksiju.Piksi nije Klopp ali je za tebe rodiću svemirski brod
D

Daj faul

pre 2 dana

Pricaj ti sta hoces, ali ubij me ako taj Rodic kakav takav ne bi bio bolji na levoj strani od svih ovih koji su tu bili opcija… ne racunam tu mucenog Zivkovica, on nije sportista
p

pod hitno

pre 2 dana

vreme je da se lecite
K

Khanbg

pre 2 dana

A gde si ti igrao posto komentarises Rodica? On nije dovoljno kvalitetan da komentarise piksija, koji pre svega uopste nije trener. Ali zato ti jesi da komentarises njega. Cukni se u glavu vidi jel zvoni...
M

Mladic

pre 2 dana

@Khanbg Mešaš babe i žabe…kao posmatrač,navijač…ja mogu da “lupetam”,komentarišem ali “OVO” kao javna ličnost mora da pazi šta i kako priča,pogotovo o ljudima koji su svetlosnim godinama ispred njega,NEZNALICA. P.S. Da,ja sam i igrao negde(Srbija,Kina,Portugal,Švedska)…nisu bili prvoligaški klubovi,ali imam nekog iskustva.
G

GeOs

pre 2 dana

@Mladic Aj ako je istina, napisi u kojim klubovima si igrao ? Kladim se da nes da odgovoris.
K

Khanbg

pre 2 dana

Kakva bre javna licnost, o cemu pricas? Pitali ga, covek odgovorio bas ono sto misli 90% ove zemlje, i? Sta sad, treba da se pravimo ludi i politicki korektni, ne razumem? Argentinci su smenili Maradonu bato, zasto mi ne bi ovog pasipoljanca? To sto je on bio dobar igrac, ne znaci da treba da cutimo. JER ZAISTA JESMO IGRALI UBEDLJIVO NAJJADNIJI FUDBAL NA TURNIRU. To je pravi izraz.
v

vidim

pre 2 dana

Vidimo po komentarima voli se Bahar vise od Milojevica ili bilo kog igraca zvezde ,Lupeta se gluposti kako je neko "namerno napravio penal" da bi minirao njima omiljenog Bahara... coveka kojeg boli uvo za zvezdu... toliko o zvezdastvu oni vise vole Bahara nego zvezdu, e to su ti intermet navijaci zvezde koji nikad na stadion ne dolaze
p

pčelar

pre 2 dana

Kada ovakva fudbalska veličina to kaže....onda????
M

Mjv

pre 2 dana

Svi znaju bolje od biseg reprezentativca, sa 7 titula i preko 300utakmica u zvezdi.
L

LK 1962

pre 2 dana

Namestenih
G

Garsija Aspe

pre 2 dana

Sad kad je svima jasno da je Pixi pusten niz vodu i zecevi na njega dizu nogu evo ga jos jedan zec mis mekinjas do juce nisu smeli ni da guknu nista protiv njega.
H

Hidzuama

pre 2 dana

Sunce ti poljubim kakav balvan komentarise jednog Piksija. Delija sam do smrti ali ovo sto Terza i kompanija je zlocin prema nasem voljenom klubu
g

grobarcicu

pre 2 dana

nije zvezda tvoj omiljeni klub
r

rrrr

pre 2 dana

Ti si bas zvezdas,vidi se po komentaru.Uostalom ko si ti da komenbtaises jednog rodica?
H

Hidzuama

pre 2 dana

Jel ja sad nisam zvezdas ako kazem da je Terza mega kriminalac koji sve zivo rasproda a drzi matorog Rodica koji crkne nakon jednog sprinta
s

sta reci

pre 2 dana

Ali gledaj sto se ujedinili Baharovi svedoci, sa starom pricom kako je neko minirao Bahara ... koja je to ludilo kada verujes u price da je neko namerno napravi penal, bukvalno danas mozes sam sebe da ubedis u sta hoces, i naravno tu su i iskompleksirani grobari ma istim talasmim duzinama
j

jadovane

pre 2 dana

Rodiću, s ovom izjavom samo si pokazao zašto si bek, a ne half ili vezni. Ja ne znam da igram fudbal, stavno ne znam, ali da ga treniram toliko koliko ti, Kalc bi za mene bio mala maca, ali ovako - ni od mene, a ni od tebe nikad neće biti fudbaler. I ne moraš biti fudbaler, ali budi čovek!!!! Jer ti si u Zvezdi samo jer ne mogu da nađu nijednog poštenog beka, da mogu igrao bi za Bordarac (izvinjavam se navijačima Bordarca), a Piki je Zvezdina Zvezda, čovek koji će i za 15 godina znati da izvede ono što ti i da ručaš i večeraš fudbalske lopte nećeš znati!!! Možda Piksi nije trener, ili nije dobar trener, ali ti nisi kompetentan da to kažešl!!! Nisam ni ja, ali za mene kao navijača Zvezde, od danas ti nisi čovek - ti si greška!!!
p

pod hitno

pre 2 dana

vreme ti je da posetis psihijatra
G

Gost111

pre 2 dana

Kako mora tako se radi! A sa kim gradiš stanove po Beogradu? Da li je ova izjava izvršavanje naloga? Rodiću, Piksi je Zvezdina zvezda i svaki komentar prema njemu mora biti sa velikim uvažavanjem i poštovanjem.
L

Luks1

pre 2 dana

Ne vredjaj Rodu.Ako si na dunsterovoj strani vodi ga kuci Svi imamo pravo.izraziti nezadovoljstvo igrom naseg tima i neuspehom sa selektorom. Bruka se.ponovila i sta da ih kujemo u zvezde Svi mi pa i Roda imamo pravo da ih kritikujemo Kako su se pokazali bolje da nisu ni otisli
L

Lazaros

pre 2 dana

Верни играч на терену а камоли ван њега Доктора Аризоне!!! Чист пенал си направио код гол аут линије за Партизан по налогу доктора да би отерали Бахара. А твојим квалитетима је тек спорно говорити, дилетант без душе. Не можеш да истрчиш 200 метара у спринту!! Имаш плату преко 600.000€ и дајеш 20% Терзињу
S

Slagao te....

pre 2 dana

.....neko,tačnije puma pantić....
r

rrrr

pre 2 dana

Covece smiri se,kostace te pantic zivota.
p

podesen

pre 2 dana

Nije ovo ovaj kazao vec doktor Terzic.
L

LXXIII

pre 2 dana

Ne vidim razloga da se pojedincima osporava da iznose svoje stavove bilo u naslovnicama medija po imenu i prezimenu, bilo po forumima pod pseudonimima, svako u domenu lične aktuelnosti. Možemo li se neslagati sa nečijim stavovima? Prirodno da možemo. Možemo li osporavati nečije pravo na mišljenje? Još prirodnije da ne možemo. Daj naučimo neke životne postulate napokon. Data je mogućnost podržavanja mišljenja ili ne. Udri brate + ili - koliko hoćeš.
I

Idiokratija

pre 2 dana

Slažem se. Međutim, postoji i treća kategorija onih koji ne iznose stavove, već imaju motiv da pljuju, vređaju, nipodaštavaju bukvalno sve i svakoga, verovatno zbog ličnih frustracija i nezadovoljstva.
O

Ostertag

pre 2 dana

Sve je tacno sto je rekao... A da li je svestan koliko je on jadan i mlak na levom beku?!?
P

Pera genije

pre 2 dana

E ovo već prelazi liniju dobrog ukusa? Dečko ti si poslednji koji ovakve stvari treba da komentariše i bilo koga da smenjuje. Sreća pa nisi bio tamo da napraviš i nameran penal kao zimus za Baharovu smenu. Rodiću, dotakao si dno, skini taj sveti dres i pod ruku sa Kostadinom zidaj stanove!!!
O

Oknar DV

pre 2 dana

Promašio si temu. Tema je igra reprezentacije. Kako to da Rodić nema pravo da komentariše, a ti imaš?
I

Interpolova poternica

pre 2 dana

Tvoj posao beno jedna jedna je da šutaš tu loptu i ne jedeš g.... mnogo,znamo mi dobro za tvoj klan terzinih svedoka i kako si bušio bahara.
J

Jel?

pre 2 dana

I ti si Baharov svedok?
r

rrrr

pre 2 dana

Da tebi jesa nije neka familija?
M

MiskoTaksista

pre 2 dana

Ma nije mi jasno kako moj drug Andjus ne reaguje i ne kaze ovom teletabisu da cuti, da se ne mangupira ovde jer nije rodjen u centru Beograda kao Andjus. Samim tim normalno nema pravo ovde da se mangupira.Razocarao me Andjus skroz, sta on sve dozvoljava, totalno je omeksao pod stare dane. Ne znam stavrno, jedino ako je otisao u Makedoniju da poseti svoj zavicaj pa nije u toku da najnovijim desavanjima.
1

12345678900

pre 2 dana

Ljigavko! Nisi mi bio toliko odvratan, ali posle ovog baljezgana postajes ubedljivo najodvratnija njuska! Treba da ustanes kad pricas o piksuju ma koliko i on bio gadan
r

rrrr

pre 2 dana

Grobarcino,ako si mu rekao.
h

hdjdhfj

pre 2 dana

ne vidi kad on igra jadno!!!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Tačno, treba smeniti Piksija, a još tačnije je da i tebe treba smeniti na levom beku.
N

Nikola44

pre 2 dana

Piksi je napravio tako dobru ekipu u kojoj nas najbolji igrac nema mesta jer ispred njega igra sporac koji ne moze kontru da istrci. Presing nigde? Iznosenja lopte iz zadnje linije nigde?
G

Gostivar

pre 2 dana

Nisu iznosili loptu, i to podrzavam, jer su svesni svojih mogucnosti. Englezi bi jedva cekali da to probamo
c

covek

pre 2 dana

je top 5 srpski levi bek u zadnji 6-7 godina, a ovoliko frustracije u komentarima govori da mi definitivno ne znamo da uperimo prstom u prave krivce. Nije on kriv sto ne znamo da napravimo bolje(cak ni od njega), a za sve uspehe u karijeri kapa dole
B

Boners

pre 2 dana

Protiv Piksija sam bio i pre prvenstva ali ovakvi istupi posle naredjenja sa vrha su bas jadni. Da nije stigao mig svi bi ponavljali kako je uspeh plasman i slicne gluposti. Niedno pametno pitanje nije postavljeno Piksiju, niti bilo kome iz saveza, sad isti novinari drvlje i kamenje.
?

??

pre 2 dana

Voleli ga ili ne skroz normalna i realna izjava
A

Asad

pre 2 dana

Jaaaaoooo pa Terza ne uvaljuj Rodicu da prica ono sto ti mislis
2

2305

pre 2 dana

jel rekao nesto pogresno?
M

Mhm

pre 2 dana

Naravno da treba smeniti pixija, ali ti si zadnji koji to treba da priča. A tebe ne treba smeniti? E moja rodo dotakao si dno...
X

XD

pre 2 dana

A kako to imaš pravo a Rodić nema? Ti si bolji fudbaler od Rodića? Pojasni mi logiku.
L

Laker

pre 2 dana

Sto je najjace mi cemo smeniti coveka koji nas je odveo na EP posle 24god haha... Ne branim ga naravno ali sta sad, neuspeh je sa takvom fudbalskom zemljom neosvojiti zlato?
U

Ujka Zitko

pre 2 dana

Druze,nas je Madjarska poslala na EURO😂😂😂😂 glup ti komentar
b

balva

pre 2 dana

Odveo nas na evropsko i to jedva iz grupe sa Madjarskom, Crnom Gorom, Litvanijom i drugim fubalskim velikanima? Uspeh nema šta, ajde mani se fudbala prijatelju, nije za takve sa tvojim razmišljanjem definitivno.
R

Rodman93

pre 2 dana

Domaćine, nije stvar neuspjeha. Stvar je u tome što je čovjek totalni neznalica i jednostavno ovaj tim je vođen užasno i izgledao je ubjedljivo najgore na Euru, a nema po imenima najgori tim, tako da, noga u stražnjicu za ovog koji nije znao šta radi.
G

Gostgost

pre 2 dana

I moja baba bi nas odvela na evropsko, s obzirom na to koliko je "teska" bila grupa. Umesto da smo se prosetali, mi umalo ni da se ne plasiramo zahvaljujuci Piksiju, taktickom magu. Hvala Babicu za gol protiv Bugara!
B

Boners

pre 2 dana

Plasirali bi se na svako da nam je ovakva grupa, u vecini slucajeva sa prvog mesta a ne sa dve neresene protiv nikad gorih Bugara i dva poraza od Soboslaja i ekipe.
B

Bane1989Ns

pre 2 dana

uz pomoc Bugara Madjara i Crnogoraca😂
L

Laker

pre 2 dana

Sve se slazem braco, on koliko love prima to je nenormalno, za tu lovu se moze dovesti mnogo ozbiljniji strucnjak ali kazem, on moze govoriti da je odradio dobar posao sa reprezentacijom. Mozda i ne dobije otkaz
s

sajonara

pre 2 dana

Hahaha ko bi rekao da će Rodić reći tačno no što svi misle, bez upredanja i šminkanja stvarnosti. I trebao je neko da kaže ovakvo nešto javno, kad je već Piksi bez imalo blama i samokritike. Čak je i nadobudan i dalje prodaje maglu ljudima kao da niko od nas nema oči.
J

Junker

pre 2 dana

A treba imati i 2grama mozga pa shvatiti da je Rodic samo naucio tekst koji mu je napisao Miljan Klempo Milisevic narucen od strane Terzica.
F

Fontana9

pre 2 dana

Sta je nauka postigla svaka cast,Terza progovorio kroz vestacku inteligencijeu.Ovaj to nije mogao sastaviti,jer njegov IQ je ravan,ravan, hmm.,pa nema poredjenja.
2

2305

pre 2 dana

ima Roda pravo da kaze sta je sporno? sajonara bre
J

JaguarBog

pre 2 dana

Javljaju se pajaci, cirkuzanti, mediokriteti...
G

Gost "

pre 2 dana

Dobro si sebe opisao...
R

Rugala se ruga

pre 2 dana

Gdje se ti "stručnjak" ubrajaš?
K

Kleo

pre 2 dana

Svaka cast za direktnu izjavu, i realno vidjenje situacije. Dosta vise sa alibi frazama, tipa dali smo sve od sebe, svi igraju fudbal, nedostajalo je sportske srece, itd., igrali su jadno i sramotno, i tako treba i reci.
G

Gostpoipoi

pre 2 dana

Rodic je tu kad treba da se smenjuju treneri, ima iskustva 🤣🤣🤣
g

grom54

pre 2 dana

Osvojio čovek dvocifren broj trofeja u karijeri, očigledno to smenjivanje trenera nije previše odmoglo
Z

Zzzz

pre 2 dana

Ko je terzinog malog pitao za mišljenje?
R

Rodman93

pre 2 dana

Ni hiljade drugih niko ništa ne pita pa ovdje u komentarima lupaju sve i svašta. Nemam nikakvo mišljenje o rodiću, više loše nego dobro, ali čovjek je iznio svoj stav i ima pravo na njega.
Z

Za razliku ....

pre 2 dana

....od tebe,njega novinari pitali ali ajde da mračimo ipak je on Zvezdin fudbaler,one Zvezde što mi s'j..a detinstvo,život.....
r

rrrr

pre 2 dana

A ko je tebe pitao za misljenje?
З

Звезда

pre 2 dana

Требао је тебе повести као и Ераковића. Баш би се усрећили са Вама, питање да ли би и 2 бода узели.
#

#

pre 2 dana

Rodica nije trebalo, ali Erakovica jeste. Nas najbolji stoper.
C

CZV FAN

pre 2 dana

E moj idiote Eraković je tata za sve njih! On u kombinaciji sa Pavlovicem i Babicem bi bio pun pogodak! Vidi se da se "razumeš" u fudbal...bolje se ti bavi drugim sportom.
g

gostgg

pre 2 dana

#najbolji stoper posle pavlovica i milenkovica
Г

Групни

pre 2 dana

све оно што неби успело ни у Боливијски аутобус да се угура, а камоли у било чију репрезентацију, јавља се да мртвом вуку реп измери .... нека после мерења репа настави даље са мерењем ... Ераковић Бисер у зениту, Родић Бисер звездиних бисера ...
N

Nije vas sramota

pre 2 dana

Pa taj Erakovic je tata za svakog vaseg stopera , Niste mogli gol da mu date u derbiju, sta vas je sprecavalo?
Г

Групни вс није него

pre 2 dana

спречавало нас што није ни опоменут за крљање, а иначе је велики успех да будеш бољи са 100 милки дуга против дужног 30 милиона клуба ...
а

армата

pre 2 dana

Шта је овим фудбалерима да се њима даје оволико простора у медијима да они неког смјењују, постављају и сл. Је ли ти ово Терза рекао да изјавиш? Ваше је да шутирате лопту, нисте научни радници. А и путање лопте вам баш не иде. Колико год Бахар био дунстер што не кажеш да сте тог истог странца лично стари дио екипе избушио пошто је гурао млађе играче или што вам није решавао проблеме личне природе, тј тетошио вас.
g

gost122

pre 2 dana

Srecom ti si fudbalski znalac pa mi je lakse odmah

Bibras Natho

pre 2 dana

A čemu ovo? Možda jer nisi pozvan? 🤣
S

Sabre

pre 2 dana

Ili mozda, samo MOZDA zato sto covek ima potrebu da kaze sta svi mislimo. Sta je Piksijevih svedoka ovde odjednom, ko bi rekao..
n

nebo, zemlja, vazduh...

pre 2 dana

Metlaj.

Bibras Natho

pre 2 dana

Jeste bas sam ja piksijev svedok....ne nego ja nista nisam ni ocekivao od Srbije na euru, zato i nisam razocaran jer sam sve to ocekivao...
G

Grajkula

pre 2 dana

Ovo Terza govori iz njega... Prvo, da se zna da Rodic zida sa Terzinim sinovima. Takodje, treba da se zna da je Rodic minirao Bahara i o nepotrebnom faulu za penal u derbiju... Opet, jasno je da se neko tali sa Rodicem u toku njegovog dugogodisnjeg aranzmana u Zvzedi... Covek koji se svercuje zadnjh 3 godine u Zvzedi, nasao se javno da pricao o Piksiju...
V

Vi ste poludeli

pre 2 dana

Ti znas da on zida? Dokle vise da ponavljate lazi, Pa jel covek ne sme da zida , jel nije posteno zaradio, jel ste vi normalni? samo neke zavere i price iz kafane
A

Alesanderson

pre 2 dana

To ja tvrdim odavno. Tuzna Terzina prica kako jadni Rodic sam na levom beku, ali nekako se uvek potrudi da on gle cuda bude sam, i tako godinama. Plata verovatno nadrkana a onda taljenje. Takvi sluze samo za to. I sad Terza ubacio novcice u ovu teletabis facu i prica sta ga je navio.
B

Boze Sacuvaj

pre 2 dana

HAHAHAHAHA kakvih ljudi ima, ne blamiraj se…