Komentari na vest

Zenit ponudio Torinu 25.000.000 za Ivana Ilića!

b

bol za bol

pre 2 dana

Neverovatno koliko ovo boli grobare. Pogledaj samo ove komentare.
K

Kari Pešić

pre 2 dana

Mali je opasna bitanga,loš karakter nabedjeni seljačić.
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

ovo kao da ponudis 50 soma za mog juga koji nije vozen 20 godina
d

devize, devize, markice

pre 2 dana

25 meleona denara?
p

patuljasti zlotvor

pre 2 dana

nekad kazem kako mi muljamo i nemamo pojma sa fudbalom a onda vidim ove ruse kupuju ilica za te pare pa englezi onog Lukica ...
N

Najvaznije

pre 2 dana

su pare bre,uzimaj i bas te briga .........
P

Plavi10

pre 2 dana

Ako hoćeš propasti Ruska i Arapska liga dušu dale. Jedino love imas ostalo ništa.
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

ja bi druze rado propao
P

Pedja 444

pre 2 dana

Pa neka pogleda Erakovica on je nazadovao od kada je u Zenitu
V

Vrbas

pre 2 dana

Pranje novca, klasika, nemoj da se lazemo
П

Па...

pre 2 dana

Колико сам искомплексиран, фамилија ме се стиди. А то што ми ноге смрде до тачке повраћања је моја ствар!!!!
K

Krcunov sljam

pre 2 dana

Sve što fkcz radi sa Rusima je mutljavina.ende.
П

Па...

pre 2 dana

...ово је изгледа онај за кога су нас гробари убеђивали да не постоји. Изгледа да ипак постоји?
S

Srxx

pre 2 dana

Da nije forsiran od strane Fiksita i dalje ne bi postojao. Činjenica....
W

Wwww

pre 2 dana

Ivan Ilić zvani dodaj golmanu.
@

@pa

pre 2 dana

Ma naravno opet Grobari. Nema veze sto se video nije na terenu, tebi su samo Grobari u glavi. I dfa, lik ne postoji, isto kao i Erakovic. Secas se Erakovica, novog Neste, Maldinija, Ferdinanda? A ne secas se? Ok...
G

Gost1234

pre 2 dana

Komentari vas grobara su zivi dokaz da vas mi zvezdasi moramo zgaziti na svaki nacin gde god se sretnemo, u bilo kom sportu. A u fudbalu zapamtite dobro vas vise nikada necemo pustiti da dignete glavu!!!!! Nikad vise!!!!!!! Zato se spremite da budete ono sto ste uvek bili, nebitni……
g

gonpi

pre 2 dana

Koliki je procenat selektora PIKSIJA?
П

Па...

pre 2 dana

...не верујем да најбољи српски фудбалер мора да да проценат да би играо у репрезентацији.
g

gonpi

pre 2 dana

Moze on biti najbolji ali takav je sistem i iz njega, ko god bio na vrhu, tesko moze da se izadje!
П

Па...

pre 2 dana

...не бавим се гробарским наклапањима.
T

Trieste

pre 2 dana

Ako je pametan ostaće u Italiji. Da se malo potrudi i bolje da igra dobiće te pare i u Italiji.
J

Jdjdjdjd

pre 2 dana

Iván Ilic zvani Rikverc
8

833929292

pre 2 dana

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, за ову пањину, па ово је сјајно... 🤣
Р

Радамел

pre 2 dana

Играче који оду да играју у Русији под овим околностима треба третирати исто као и оне што иду у Саудијску Арабију. корак назад у сваком погледу.
T

Tesko ludilo

pre 2 dana

Ovce zeljka pantica pljuju svakog zvezdinog bivseg igraca u zelji da ga isteraju iz reprezentacije, da li je to Radonjic Erakovic bilo ko , Deterdzent, Gasprom veza , Bukvalno od silne mrznje ne mogu da podnesu ni jednog igraca zvezde, ovo je teska bolest
L

Laker

pre 2 dana

Ilic je dobar ali Erakovic i Radonjic veze nemaju.
П

Па...

pre 2 dana

... Ераковић је за Миленковића Видић.
L

Laker

pre 2 dana

Haha sta si ti rekao... Milenkovic pojeo Kejna, Seska i Hojlunda ovaj u Rusiju ga vade na poluvremenu u finalu kupa i onda preokrecu, klasicna vezara iz Zvezde, Piksi ga lepo izvadio protiv Madjara. Guran i na Svetsko i dalje ga niko nije zeleo pa braca Rusi za 7M haha..
m

milo123

pre 2 dana

po meni brak koji ne bi odgovarao nijednoj strani.
?

??

pre 2 dana

Ta ruska liga je jaka liga i bilo bi ih zanimljivo gledati u evropskim takmicenjima. Jedino sto ne znam i nije mi jasno sta se desi tim igracima kad odu u rusku ligu? Cak i prethodnih godina, dok je cska bio jak, imali su dobre igrace (kad sam ja pratio), al niko od tih igraca nije zavrsio u nekim jacim ligama. Zirkov je otisao u celsi nije nista napravio, arsavin u arsenal nije nista napravio, ne secam se dal je jos neki ruski igrac otisao u tako neki klub, al nikad nista nisu napravili. Reprezentacija im je takodje solidna, a u njoj igraju igraci iz ruske lige. Jako cudno
@

@??

pre 2 dana

Ruski igrači imaju ogromna pare u Rusiji i zato ne idu nigde. Po meni to je kobna greška, ušuškani su u toj ruskoj ligi i znaju da će igrati i zaraditi bez puno truda jer su domaći igrači. Da su više išli napolje i suočili sa ozbiljnom konkurencijom sigurno da bi im i reprezentacija bila jača. Ovako recimo onaj Dzagojev koji je bio veliki talenat nesumnjivo ceo život igrao u Rusiji, zaradio miliona ali mislim da zadnjih 5 godina čovek nije ni trenirao, bolelo ga uvo da se razvije u boljeg igrača, isto tako Smolov i još mnogi...
U

Ujka Zitko

pre 2 dana

Aaaaaa pa zato ga je kikseta gurao na EURO na sve 3.utakmice.A onaj Maksimovic bio zrtveno jagnje.
U

Ujka Zitko

pre 2 dana

Cccccc opet Zenit kupuje Srpskog igraca.Slucajnost?😂😂😂😂
h

halo

pre 2 dana

Još jedna karijera koja ode u dođavola.
L

Laker

pre 2 dana

Nedaj Boze da se ovo desi
N

Navijac88

pre 2 dana

Koliko sam ispratio u Torinu nisu zadovoljni sa njim i žele da ga se reše,e sad čekati novog trenera i pokušati nametnuti se je lutrija.A opet odlazak u Rusiju je samo finansijski dobro daleko je to od očiju mislim korak unazad.Valjda on i njegovi saradnici znaju šta rade.I da Vanja je najbolji kao i brat a znate zašto: nikad vas nisu ni spomenuli oba kluba ništa vazduh.
@

@Navijac88

pre 2 dana

On je u Torinu izguran od strane bivšeg trenera Jurića kao i Lukić pre njega pa i Vanja i onaj hrvat Vlašić. Pitanje je kakva sudbina čeka ove što su ostali sad kad on više nije tu. Realno čovek je maksimalno gurao balkance i pitanje kako bi izgledale njihove karijere da se on nije pojavio, siguran sam da bi Vanja i dalje bio rezerva recimo, a Ilića prvo doveo u Veronu pa onda iz Verone u Torino.
P

Paulo

pre 2 dana

E moj zivote gde ode ovaj fudbal kad ovakvi igraci vrede 25 miliona. Jedan Sergej zaradjuje desetine miliona na godisnjem nivou a realno ne vredi 500000 godisnje i to sam preterao.
A

ApaolutnoJa

pre 2 dana

Zar nasi klubovi vise nisu klubovi za top 5 liga? u kakav se cirkus ovo pretvorilo...
M

Mitrandir

pre 2 dana

Jedan u nizu bezličnih srpskih zadnjih veznih kakve samo mi možemo da napravimo. Tip igrača Fejsa, Raća Petrović, Gudelj, Lukić itd. Bukvalno mi nikad neće biti jasna ta škola srpskih zadnjih veznih gde uvek mora da ima bar jedan igrač koji dodaje prvom do sebe i samo eto tako postoji na terenu bez neke naročite koristi.
B

Boners

pre 2 dana

Kod nas je problem sto nije jedan, video si protiv Danaca tri takva i jos Mijailovic na beku. Maksimovic takodje kreacija i pas nula.
C

Cirkus

pre 2 dana

Ruska liga je gora od Arapske. Al Hilal i Al Nasr su Real Madrid i Bajern Minhen za Zenit i Spartak, Cska...
r

rrrr

pre 2 dana

a ti si neki strucnjak
G

Gost1234

pre 2 dana

Videli smo vaseg arapina Mitrovica na prvenstvu sad!!! Bivsi igrac u 28-oj godini…….
I

Iks na oks

pre 2 dana

Svaki naš igrač koji je otišao u Rusiju u poslednjih nekoliko godina je propao. Banjac, Ranđelović, Babić, Eraković itd. Svi ovi momci a ima ih još su se smatrali talentima pre odlaska tamo a sada su u dubokom stagniranju.
T

Trebinje

pre 2 dana

Ne treba ga više ni zvati kao ni ove što igraju u pustinji. Imamo još dosta kvalitetnih igrača koji trebaju priliku, Topić, Belić, Ivezić, vratiti Grujića.
P

Pixy

pre 2 dana

Ako imaju pare za bacanje neka.
Г

Групни

pre 2 dana

браво ! вреди те паре, јер му је место у репрезентацији Србије осигурано ! мали има да игра, макар мењали селекторе на минуте !
M

Mile Djuka

pre 2 dana

Propo ka žeton
D

Delija NBGD

pre 2 dana

Ako ode u Zenit moze slobodno da zavrsi karijeru. Mislim, iz Kalca u ratnu zemlju koja je pod sankcijama gde realno nema napretka kolika god mitomanija da se pravi da je ruska liga i dalje odrziva, kvalitetna i da se gleda u svetu.
П

Па...

pre 2 dana

...то што ти не волиш Русију не значи да тамо не ваља. Рат тамо виде само на телевизији.
@

@Па...

pre 2 dana

Po cemu si to zaključio? Da ga trazi neki ukrajinski osrednji klub opet bih rekao isto. Ljudi, ne gledate sustinu i to je veliki problem.
e

eeeeeeejj

pre 2 dana

Fudbalska mesalica Beograda na vodi :D
M

MIt

pre 2 dana

Dečko mi se svideo u prvih par utakmica, ali ono što sam gledao na EP je tanko, sve unazad, nema kreativnosti, nekoliko grešaka u prostim pasovima, nekako mi deluje da nema ni neku čvrstinu... Baš malo igrača ima na kojima možemo da temeljimo neku budućnost.
G

Geuco

pre 2 dana

Delim misljenje i pitam se ko kreira javno mnjenje oko decka. Mislim svi pretpostavljamo ko. Ubedljivo najveci broj pasova je isao ka stoperima. On je i jedan od najvecih razloga naseg loseg protoka igre. Malo da uporedimo sa Nemanjom Maticem, pa i Milivojevicem, videcemo da jeste tanko. Problem je sto nema na vidiku ko bi mogao tu da uskoci. Ono sto je pozvano na EURO nema adekvatan kvalitet da se nosi sa izazovima najvecih reprezentacija. A i deluje da su City grupa i Zenit deo iste price.
K

Kol

pre 2 dana

Ko ovog placa igrac zvani rikverc svaka nazad ide uzas
S

Sta reci

pre 2 dana

Koliko ovaca Zeljka Pantica se javilo samo ponavljaju njegove recenice sve vreme
Г

Групни

pre 2 dana

које ти беее, неееје јасно !? дечко је падобранац искочио из конзуле Кантерстрајка, има велику минутажу и учинак виноградаеског пужа ! а то што поред нас Оваца и ви пратите Жељка (иначе ви пратите сваког Жељка, чак и Ивана Маринковића Жељка ...) то је зато што вам није јасно како Пантић није ућуткан ...
V

Vidi ga....

pre 2 dana

....ovaj grupni što se razbukario imi li k'o možda nerasta za priplod ili ti vepra,da pomognemo grupnom....
Б

Блок

pre 2 dana

Што нисам наставио да тренирам фудбал ,ал не крило да будем,већ задњи везни и само пас првом до себе . Илић Лукић Гудељ ...ако су имали један пас унапред .Са три таква играча јуриш пролаз у другу фазу. Пар пута сам писао ,да је по мени Жоржињо прецењен.Додаје првом до себе,млатара рукама театралност,не може да се пореди са Модрићем (сад је и он пао) или Одегардом...али Жоржињо наспрам Илића,Гудеља,Лукића ...делује као мешавина Пирла,Жуниња Пернабукана и Сколса.
C

CohibaBehike

pre 2 dana

Koliko dežurnih paćenika u komentarima.. dečko u ovom sistemu i sa ovim saigračima odigrao bez greške na prvenstvu. Zaslužniji za gol od Luke
I

IVAN 82

pre 2 dana

Hahahahahaahha,sto radi Gasprom veza
M

Misliš....

pre 2 dana

....jedinko da će gasprom u Torino biti glavni sponzor?
S

Sima Arauho

pre 2 dana

Hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahah ODUŠEVLJENI SU NJEGOVIM PARTIJAMA NA EP?!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!Malo je da bude samo Arapski deterdzent nego treba da bude i Ruski?!
K

Kakva si...

pre 2 dana

....ti vaška,ustvari gnjida....ali šta ćeš 40+si nabio nemaš života,cure,društva,ostaje ti samo da pljuješ tudje uspehe.....
V

Vidi se

pre 2 dana

Klasican grobar ljubitelj sektasa Pantica
S

Sima Arauho

pre 2 dana

Vaška ili nevaška ovo što ja pišem je istina koja može odmah da ide u crkvene knjige.
M

Merex

pre 2 dana

Nagrada za sve paseve koje je poslao unazad na evropskom.
M

Meraklijaa

pre 2 dana

Svi koji igraju u Rusiji ili SA da lete iz reprezentacije. Niti forme, niti takmičarskih utakmica.
F

Fkcz991

pre 2 dana

Dodao bih tu i Grcku, Tursku, MLS
D

DraganKojic

pre 2 dana

I ko ce na kraju da igra ?
r

rea

pre 2 dana

@DraganKojic, liga petice, holađani, portugalci, belgijanci... više bih voleo da nam je tu bio Grujić, rezervista Porta, nego, recimo Gaćinović ili Mladenović, rezervisti grčkih klubova.
r

rea

pre 2 dana

Evo nam još jednog koji će zbog 15-20% veće plate bataliti ozbiljan fudbal.
v

v1ad

pre 2 dana

Bukvalno. Dodaj jos i sve vise mladih da ide u Ameriku. Kina je isto uvek opcija, doduse za one malo starije uglavnom.
M

Mile led

pre 2 dana

Još jedan propali talenat stuba srpstva
g

gost122

pre 2 dana

I nije za nista drugo nego za tako neku ligu bez briga
O

Oto

pre 2 dana

Kakva bre Rusija...nije valjda lud
D

DraganKojic

pre 2 dana

Vidim ovi naši što igraju u Italiji su na tako visokom nivou.
T

Teatar snova

pre 2 dana

Samo nek idu naši u Rusiju, to je sad isto kao da su otišli u Aziju. Nema adekvatnog takmičenja sem domaće lige posle očekujemo nešto od njih u reprezentaciji. Bar sam od Ilića očekivao da bude u ozbiljnijem klubu liga petice.
O

Oto

pre 2 dana

Ja sam ga očekivao bar u Romi, ako ne i u Interu
U

Uzimaj to i zapjevaj

pre 2 dana

Za taj novac ništa ne ide unazad.Kad mogu oni Brazilci koje bi uzelo pola Evrope,zašto bi on bio izuzetak!?Odličan klub,prelijep grad i stadion,vjerovatno povoljnija poreska politika u odnosu na Italiju.Što bi rekla braća iz Srb.,će se udari nogom u d..e i zapeva!
D

Dokle vise VMS da brani ?

pre 2 dana

@Uzimaj i zapevaj. Nisi izasao iz tog sela gde zivis,a ti kazes prelep grad. I nece otici sigurno u Rusiju. Bolje da ostane godinu dana tu ili da ode tipa Fiorentina pa da ide dalje u Španiju ili Englesku. Uskoro ih ocekujem u drugoj ligi ako VMS bude branio. Balvan godine.
S

Srxx

pre 2 dana

Kreću menadžerske kombinacije. Sad će Pikseta da se dobro ugradi...