Dmitrovićev problem je plata od 2.000.000 evra, javio se Leganes

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 11:37

Rajo Valjekano odustao zbog visokih potraživanja srpskog golmana

Bilo je tu lepih trenutaka, ali je jasno da budućnost nekadašnjeg golmana reprezentacije Srbije Marka Dmitrovića više nije u Sevilji, odnosno na stadionu Sančez Pishuan. Sportski direktor „večitog pobednika“ Lige Evrope Viktor Orta već je saopštio Marku Dmitroviću da neće imati nikakvu ulogu u narednoj sezoni, i da može da pronađe klub i ode bez obeštećenja.

Problem je što Dmitrović u Sevilji ima ugovor do leta 2025. godine, i ozbiljna primanja. I ne želi tek tako lako da ih se odrekne. Plata od dva miliona evra bruto odvratila je od ideje Rajo Valjekano da ga angažuje.

Izabrane vesti

Svesni su u Sevilji da slična primanja ne može da mu ponudi nijedan klub u Španiji, pregovarali su sa Dmitrovićem o sporazumnom raskidu. Međutim, do dogovora nije došlo. Jasno je da bivši omladinac Crvene zvezde ima ozbiljnog keca u rukavu i da može da čeka. Bez obzira što nije u planovima sportskog direktora i trenera.

Rajo Valjekano je odustao, ali se poslednji javio Leganjes. Španski mediji pišu da novi član Primere traži zamenu za Dijega Kondea koji je otišao u Viljareal. Izbor je pao na Dmitrovića, ali je jasno da će Leganes morati da ide preko finansijskih mogućnosti ukoliko želi da angažuje Dmitrovića. Ili će on podneti finansijsku žrtvu.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Marko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara