Komentari na vest

Rešeno pitanje levog beka u Humskoj: Mario Jurčević tri godine u Partizanu

n

nemam pojma pravi

pre oko 18 sati

Non stop tupite gluposti, hrvati, hrvatski klub. Voleo bih da su kod nas igrali Prosinečki, Jurić, Bračun, Pižon Petrović, Krmpotić, branio Beara. Poslednji veliki igrač kod nas hrvatskog porekla je bio veliki Mance, pre njega još veći Bobek, Čajkovski, velemajstori, jer Hrvati su uvek bili talentovaniji za fudbal, što svedoče najbolji igrači u Evropi, posebno od kraja osamdesetih do danas, sa najboljim Lukom Modrićem. I sad, najbolji klub Hrvaqtske ima najviše domaće igrače, daleko bolje od onih koje možete da vidite u vašim klubovima, gde su najbolji "domaći", mađar i hrvat. Znate li čuvenu pesmu "Padaj silo i nepravdo", i tamo se spominje veliki junak Ivanić. Pesma je dalmatinska. Ovom igraču iz Vojvodine, vidite facu, oči, nije teško prepoznati odakle vuče korene. Što se košarke tiče, kako vam izgleda čuveni Moka Slavnić? Ajde da se kladimo da on nije Srbin, onako riđ i crvenkasto bele kože. Pa prve titule u košarci su vam donosili Roklicer, Demšar, Gec, sve su samo Srbi nisu. A voleo bih i da je Ivanić igrao kod nas, klub za koji je od detinjstva navijao, ne smeta mi da u Partizanu igraju i Slovenci i Makedonci, Bosanci sve tri vere, želeo sam kod nas i Sliškovića, Safeta i Seada Sušića, Pančeva, sve te koje vam je UDBA otimala, pa skrivala po njenim štekovima u inostranstvu. I bila je to ozbiljna, velika ržava, normalno je da je kvalitet u svemu bio veći, da nije bila ovakva beda kao danas, potpomognuta vašom glupošću.
m

molim?

pre oko 20 sati

Ovo mu slika za novu LK, prezime ćirilicom, neprocenjivo.
J

Joe Black

pre 2 dana

Makar je bolji od Antica, ali nije kao Lomic i Volkov!!!!
M

Mnogo...

pre 2 dana

....vole ovo da čuju "mario"to ih loži to im je fetiš!!
A

A vi

pre 2 dana

volite da cujete ono, zuti robi prosim decki,keva mu iz Cacka.
S

Slavuj

pre 2 dana

Kada ste ga prije koju godinu htjeli dovesti kod sebe, tačnije tražio ga Milojević, onda vam nije smetao Mario. Čak mu je majka Srpkinja, moji " veliki" Srbi delije. Čemu šovinizam najgore vrste. Bitno je da li je dobar fudbaler i čovjek, a to mu neće biti teško kraj vas velikih,malih ljudi.
Р

Рокосовски

pre 2 dana

Не знам, ме волим да пљујем, пре него што их видим на делу, али играч који има 29 година и врхунац каријере му Осијек и играч који није мрднуо из МЛС-а, не делују обећавајуће...
A

Alo decko

pre 2 dana

Prednost mu je što može da igra i kada ne prima platu. To ne sme da se podcenjuje.
E

Epox76

pre 2 dana

Osijek je ozbiljan klub za nas trenutno,nažalost.
R

Realnost

pre 2 dana

Možete li nekad objaviti platu nekog Partizanovog pojačanja? Što u fudbalu, što u košarci. Dok za Zvezdine igrače koji pređu u drugi klub objavljujete njihove plate.
S

Soko

pre 2 dana

Zvezda je na javnim finansijama i mora da se objavi.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 2 dana

Koji su sledeći koraci navijača Partizana i legendi kluba?
P

Pa podrska

pre 2 dana

Za upravu!!!
D

Dex15

pre 1 dan

Ajde nabroj mi tri legende FK Partizan? ;)
n

nk patlidzan

pre 2 dana

Dobrodosao kuci
k

k0ndor007

pre 2 dana

Nk Partizan , koja si ti budaletina , bar da si pismen , moraces ponovno u skolu da se opismenis .
R

Raša P

pre 2 dana

Menja se podloga i na stadionu JNA. Svi na vaterpola jer od fudbala i košarke nema vajde!
O

Ojo

pre 2 dana

Bolje vam je da nabavite čamce za svlačionicu
1

123123123123

pre 2 dana

Predstavili lika na aerodromu jer je stadion vojske poplavljen.
L

Lavor JNA

pre 2 dana

A ja se baš pitao zašto tu rupu zovu “lavor”..
G

Genije

pre 2 dana

ciji je stadion ona rupa preko puta ?
C

Ciji stadion ?

pre 2 dana

Direktor stadiona Crvene zvezde Milorad Ćorović kaže da neke stvari neće biti jasnije dok se ne definišu zakonom: – Vlasnik zemljista od oko 16 hektara, čiji je korisnik FK Crvena zvezda, jeste Republika Srbija. Dakle, u postojećim okolnostima samo smo korisnici tog zemljišta, jer ne postoji zakon po kome bismo mogli da budemo i vlasnici.
N

News

pre 2 dana

Sad se moze pevati omiljena pesma na jna Evo Jure
@

@News

pre 2 dana

Ipak su bile omiljenije one vase sto ste polovinom 80-ih pjevali na sjeveru „Mi imamo svog sultana Halilovic Sulejmana i onu Ustani nam Jelacicu B.stigli su nam decki s Marakane itd.
с

све велики стручњаци

pre 2 dana

Пљујете човека који само што је стигао, а сутра од њега тражите да “погине” за вас на терену. Па дајте му бар мало подршке, ако ништа друго из куртоазије. Вређате људе на националној основи, па зар није фудбал за све? Да ли је важно одакле је, или је важно да нешто донесе клубу у спортском смислу? А за све нас велике Србе, једна информација , родила га је српкиња 😉
N

Nsbsa

pre 2 dana

To su panteri,oni su mali i nebitni sem u svojim očima.Ljubimci svake vlasti..
A

Alo decko

pre 2 dana

@nsbsa ili koj moj Voleo bih da imaš mozak pa da možemo da se raspravljamo na temu ko je čija mezimica.
G

Gostivar

pre 2 dana

Admine...ostavio si 28 komentara od 33 objavljena. Dosadio si i bogu i narodu. Pocecemo da se zalimo na tebe vlasnicima Mozzarta.
R

Rokas

pre 2 dana

ovo sto pfc dovodi ovo nema veze, ovo je srpskoligaski prosek, nema titule ovde jos 5 sezona minimum
D

Deki8

pre 2 dana

Prpa han?
V

Vi ste

pre 2 dana

Ocekivali titulu? Hahahhaha.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 2 dana

@Raky, prijatelju, sponzor nam je isti! Vas u kosarci sa 20 milki godisnje ne sponzorise tamo neka opzicija (posto sebe predstavljate kao opozicionare), vec aktuelna vlast! Prema tome, smanji tu dozu licemrrstva i patetike!!!. Srdacan sportski pozdrav!!!!
S

Signore Negatore

pre 2 dana

Postoje Slovenci srpskog porekla i Slovenci hrvatskog podrijetla.
E

E

pre 2 dana

Hrvat, tacnije Slovenac hrvatskog porekla...
V

Vinnie Jones

pre 2 dana

Izgleda da mu je otac hrvat a majka srpkinja...
G

Grga Cvarak

pre 1 dan

Zasto je to uopste vazno naglasavati? Sta nije u redu sa vama, ljudi? Jeste li vi uopste normalni?
V

V. Bulatović

pre 2 dana

Šamroje doveo Bošnju, sad evo i Slovenca. U njegovog jugo mozgu tu su domaći. Dovešće i Crnogorce, Makedonce. Svi da uzmu pare od Srbije od koje su se otcjepili nazivajući Srbe retrogradnima. "Šta će nam ti Brazilci, Argentinci, Čileanci, nek igraju naša jugo-deca".
k

kondor007

pre 2 dana

V . Bulatovic , koja si ti sirotinja u mozak , ali sto se moze to ti je dar od dragog Boga .
L

Lust

pre 2 dana

14 stranac Bravo
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Kao da je bitno koga mali klub dovodi, titulu neće videti narednih još 10 godina.
R

Raky

pre 2 dana

Misliš da će se još toliko dugo živjeti lepo i napredno u Srbiji???? A da nece neko da vam skloni sponzora??? Šta bi vi bez velikoga vidje?
А

А...

pre 2 dana

... шта би Партизан у кошарци без свог тате?
@

@ Raky

pre 2 dana

Vaša je zabluda da će taj neko drugi biti vaš sponzor. Od svih potencijalnih budućih svi su obojeni u crveno i belo... Moraš da razumeš, ima nas mnogo i svi znaju da svima sudbina zavisi od nas. Mi nismo... nja, nja
k

kondor007

pre 2 dana

Don Vito Corleone , vi jos za dve godine necete postojati a u rupi ce drzava uzgajati sampinjone i spuzeve Don Vito Corleone .
7

7 godina....

pre 2 dana

Nema vise ni jednog Srbina da dodje kao pojacanje u nogometni klub koji 7 god ne zna za titulu a 20 igrao nije LS!
D

Deki8

pre 2 dana

Kako bi da dodje kad im je zabranjeno da dolaze???
@

@@Raky

pre 2 dana

Samo kolega, nikada za nikada ne zaboravi da i nas crno belih ima mnogo i previse a jos se nismo poceli cerati.Pitanje je mjeseci a najvise godinu ili dvije mnogo brze nego sto misle gospodin iz Lovcenca i oni sto mu kako Sinisa Mali rece na 100 nacina sipaju pare kada ce se u srpskom fudbalu kao i u periodu 2003-17 za sve pitati klub iz Humske 1..)
B

Brzo ce period kao 2003-17

pre 2 dana

Kako druze da dodjemo do srpskih igraca kada ih nema na trzistu jer ste ih vi iz CZ sve pokupovali pocevsi od ovih najaktuelniji ; Serifa Ndiajea, Nasera Orica Djige, Osmana Bukarija, Kangwe i jos nekoliko koji su u trenutnom sastavu CZ, da ih ne nabrajam. Partizan od sezone 2010/11 nije igrao LS sto je 13 a ne 20 godina kako ti gospon kazes.CZ je punih 26 god. period 1992-2018 cekala da igra svoju 1. LS u 21.vijeku i likujem za ovom 3. Zvezdinom LS. 23/24 koju joj je ja nikada kao ti nisam zbog toga likovao isto sto i ne omogucio Partizan sa svojih 12 UEFA bodova u sezoni 2022/23 naspram CZ koja je donijela duplo manje 6,5 bodovapa je tako Srbija dosla do 11-e pozicije na tabeli UEFA i 1.puta je imala 5 predstavnika od toga 3 kluba sa sigurnim grupnim fazama LS,LU i LK. Isto sto i ne likujem kao ti i tebi slicni sto je CZ bila najgori klub od svih 100 koji su igrali grupnu fazu UEFA takmicenja LS,LU i LK, u skoro zavrsenoj UEFINOJ sezoni 23/24. Bolno je da je od svih 100 klubova iz grupnih faza UEFA LS,LU i LK, CZ osvojila najmanje SAMO 1 BOD i bila daleko najgora i poslednja 100-ta, sto balkanski fudbal ne pamti. Ali vazno je kolega naci manu Partizanu.
S

Samo gost

pre 2 dana

Sramota za CZV što je osvojila samo jedan bod u LŠ slažem se u potpunosti... Ali je problem što se ti ponosiš LŠ kojoj je tvoj FKP osvojio celih NULA... A sto od sto što si ovde pomenuo je dokaz koliko mrzite CZV da je to već teška patologija
N

Nezvani gost

pre 2 dana

@samo gost Partizan je u ligi sampiona osvojio 3 boda. Igrao nereseno u Beogrdu sa Realom, Portom i Olimpikom iz Marselja.
S

Samo gost

pre 2 dana

Ne znam da li si zvan ili nezvan ali očigledno se od sramote i bruke ne sećaš da kada ste pevali da se k...a gasi i umire osvojili NULA..... Ali što vam ne odgovara toga se i ne sećate.... Toliko kakvi ste navijači

Odgovor za Samo gost

pre 2 dana

Ja se sećam a da li se vi sećate sta ste pevali kad izgubite derbi i palite nas stadion u vreme kada je Evropa za vas bila misaona imenica. Mi nismo u LS usli sa najskupljim timom cija 2 igraca su placena vise nego bidzet kompletne lige vec pojacanjem golmanom od 30 hiljada.
s

sta reci

pre 2 dana

ali sto crno belo zlo dovodi strance kao na traci a onda ce da pricaju kako neko sistematski unistava jsd
@

@Samo gost

pre 2 dana

Dobro je kolega sve dok se ti sjecas da je Partizan igrao LS i osvojio NULA bodova, ali se toboz ne sjecas ili te je stid da to napises da i CZ ima NULA osvojenih bodova u slabijem takmicenju LU 2007 god. Ali dobro ipak ono sto se mora reci je to da ovaj rekord koji je u prethodnoj sezoni 23/24 UEFA takmicenja postavila CZ sa JEDNIM OSVOJENIM BODOM i tako postala najgori i poslednji tim LS od 32 ucesnika nego je i najgori tim UEFE u svim njenim takmicenjima kada su u pitanju grupne faze LS,LU i LK. Dakle od 100 klubova ucesnika u UEFINIM GRUPNIM FAZAMA LS,LU i LK, CZ je bila daleko najgora sa poslednjim 100-tim osvojenim mjestom kao jedini klub od njih 100 koji je osvojio samo 1 bod.Sumnjam da ce neki srpski klub u ovom 21. vijeku uspjeti da ovo Zvezdino dostignuce nadmasi.Partizan ipak nije bio poslednji kao CZ, jer je od 4 kluba iz svih UEFA grupnih faza LS i LU koji su takodje bili bez osvojenih bodova imao bolju gol razliku.
S

SpremilaMuTetaBiljaGovor

pre 2 dana

Čekamo govor koji će da ćita Jura sa ceduljice inspirisane teta Bilje manekenke:))))Ide stara priča crnih kako je došao u najveći klub u Kosmosu i šire i kako je došao da osvoji titulu, a osvajaće teta Bilju. Onda ide dodatak koji će da nauči od trenerčine Šamroja kako su jedino crni dečki pošteni iako igraju sklanjalice:))))Za kraj ide teška artiljerija Dulo koji će mu držati časove ljubavi do poslednjeg evra kako samo on to ume:))))))))))
B

Bida

pre 2 dana

Od svih pojacanja koje smo doveli u klub 90% nisu Srbi,i mi nasli da nesto pricamo Zvezdi a klub nam sad sacinjen od hrvata i muslimana za koje tvrdimo da su domaci igraci a oni dosli iz susednih drzava!
H

Helsingborg

pre 2 dana

Tako i u Milanu polude kad im dodje neko da nije Italijan.Tek u Arsenalu ili MC se dele ostavke kada dodje neki stranac jer moraju domaći igrači da igraju.Izadji malo iz sela,guglaj,pogledaj neki strani kanal jer bi saznao svašta.
n

niste znali

pre 2 dana

crno belo zlo stadion im je poplavljen
R

Realno samo

pre 2 dana

Obavezno desni bek, nece valjda Arandjel Golubovic igrati 😂 obavezno CM i špic jos jedan.
G

Grobarcina

pre 2 dana

Ibrahim...Jurcevic...Ifet...Miralem...Mujagic....itd postali smo pravi stub srPstva.
T

Tupane

pre 2 dana

smeta li ti to? Ajde lepo tamo odakle si dogmizao u Srbiju.
T

Tupane

pre 2 dana

smeta li ti to? Ajde lepo tamo odakle si dogmizao u Srbiju.
T

Tupane

pre 2 dana

smeta li ti to? Ajde lepo tamo odakle si dogmizao u Srbiju.
S

Stamboldelija

pre 2 dana

A sta bi tek bili da smo mi umesto CZ, doveli; Serifa Ndiajea,Nasera Orica Djigu, Osmana Bukarija, Mahmada Kingsa Kangwu, itd.
H

Hezonja

pre 2 dana

Mario zamalo Hezonja
E

Ehh

pre 2 dana

A zato stadion crno belog zla popljavljen
S

Stub srBstva

pre 2 dana

Jurcevic,Ibrahim,Ifet,Miralem,Nihad....ko je sledeci?

The Intersect

pre 2 dana

sledeci su Glejzer, Šerif, Annan, Djiga, Seol, Hwan,Kanga, Olanyika,Kraso, Ndiaje…
S

Stub srBstva

pre 2 dana

Jurcevic,Ibrahim,Ifet,Miralem,Nihad....ko je sledeci?
I

Iiii

pre 2 dana

Mitar mrkela
P

Pedjahn

pre 2 dana

Mi košarku igramo nacisto bez belaca i domacih igraca, a fudbal nacisto bez Srba, mora da neka "nevladina organizacija" i N.Kandic upravlja nasim nogimetnim klubom,to je evidentno primetiti po ovim pojacanjima iz susednih zemalja koja nam dolaze u klub ko na tacni,u celom timu sl.sezone necemo imati ni 3 Srbina ni u fudbalu ni u kosarci!
n

nema sta

pre 2 dana

crno belo zlo Srpskog fudbala samo dovodi
T

Tarzan

pre 2 dana

Strucni komentar. Pratim ga vec duzi niz godina .Suvi prosek,usudio bi se reci cak ispod proseka.Los pregled igre,centar sut nula kao i igra levom nogom.Spor i ne misli.Stojkovic klasa za njega Sve u svemu nije los za Partizan.

Marko Pavlovic

pre 2 dana

nije lose , nije lose. samo polako i lagano.
@

@marko

pre 2 dana

Vosa ima 4 leva beka i bar trojica su bolji od ovog... Za sta je ovo dobro?
D

Drvo

pre 2 dana

Levi bek sa brojem 4, to ne može da uspe. Zakon brojeva postoji.
s

stvarno pitam

pre 2 dana

koji je ovo igrac po redu za mezmicu partizanku
R

Raky

pre 2 dana

4. ili možda tek 3...koji je stigao u Partizan...ali si malo pobrkao lončiće, mezimica je jedan drugi klub, onaj što ima 28 igrača pozajmljenim drugim timovima. Mezimica je onaj klub kojeg veliki vođa voli više nego svoju decu
l

laker

pre 2 dana

ko o cemu... imate 700 igraca i saljete ih gde stignete
c

cule87

pre 2 dana

imao najbolje karakteristike: slobodan igrač! bravo za skautingbPartizana...
@

@cule

pre 2 dana

Jos ima i hrvatsko poreklo, gde ces bolje!?
N

News

pre 2 dana

Sad se moze pevati omiljena pesma na jna Evo Jure
S

SB

pre 2 dana

Dobro dosao Srbine. Sto rece neko za Drkusu , ako je na vic nego sta je nego srbin.
M

Manche

pre 2 dana

A sta ce biti kad Dinamo Kijev napuni mrezu do čepa ?
H

Hey Joe

pre 2 dana

Biće puna mreža i šta onda?

Bojan Urosevic

pre 2 dana

A desnog beka li će igrati Filipović koji ne zna jel pošao ili došao.
B

Burek

pre 2 dana

Aranđel je za njega Lam lično
c

csa

pre 2 dana

Ovi ljudi ne igraju Evropu godinama samo dovode igrace placaju odakle para ?
@

@

pre 2 dana

Ne igraju evropu godinama? Jesi se ti juce ispilio?
f

fdsa

pre 2 dana

Pa kad ste igrali neku grupnu fazu ? Prosle godine ste bili petardirani ako se secas
H

Hey Joe

pre 2 dana

Ti si jedan od načitanijih ovde. Partizan igra svake sezone Evropu, sad, da li kvalifikacije ili ide do grupne faze, nebitno. Dečače, FKP igra Evropu svake godine. Sedi jedan!
O

Od sponzora

pre 2 dana

Vidis na dresu, soker, zi jin...
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Došao kao slobodan igrač! Stadion Partizana je poplavljen!
p

partizan le

pre 2 dana

Imamo neogranicene pare kao u kosarci a kmecimo kukamo placemo i namestemo
D

Daba

pre 2 dana

Zašto se foliraš ,mućak jedan!!! Jado folirantska!!!
B

Burek

pre 2 dana

Ruku na srce, ovaj je jeftin igrač sigurno
Z

Zeko

pre 2 dana

Jurčević nije neki fudbalski kvalitete ali je momak sa dobrim radnim navikama i postavljene zadatke od trenera će u potpunosti odraditi. Dok Severina, Natho, Kalulu i mnogi drugi igraju fudbalu samo na pred a za odabranu nehaju, zato smo se u prošlom prvenstvu na primali golova, To je samo jedan segment igre koji mora da se menja, ima toga još dosta za promene

Искрено речено

pre 2 dana

напокон неко реалан од гробља